Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede: Ontdek de geheimen van deze straat en bouw mee aan de toekomst!

  • 14/05/2023

burgemeester stroinkstraat 300 enschede

Belangrijkste kenmerken van Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede is een woonwijk die zowel rust als drukte biedt. De buurt biedt een rijke diversiteit aan woningen, van appartementen tot gezinswoningen. De locatie is ideaal voor wie wil wonen in een stad, maar toch de voorkeur geeft aan een rustige en groene omgeving. Het gebied heeft ook snelwegen en openbaar vervoer in de buurt, wat de reistijd naar andere delen van het land verkort. De buurt heeft zijn naam te danken aan de voormalige burgemeester van Enschede, de heer E.C.J. Stroink, die van 1957 tot 1970 aantrad.

De geschiedenis van Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de negentiende eeuw. De buurt was toen een gebied vol boerderijen en weiden. Het was een rustiek gebied dat de frisse lucht van het Overijsselse platteland bood. Gedurende de twintigste eeuw is de buurt uitgebreid. Meer huizen werden gebouwd, waarmee het gebied uitbreidde tot de huidige omvang. Tot op heden blijft het een woonwijk wiens geschiedenis wordt geprezen.

Waarom is Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede een populaire buurt?

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede is een populaire buurt vanwege zijn ligging en diversiteit aan woningen. De wijk biedt verschillende soorten woningen, wat aantrekkelijk is voor mensen met verschillende levensstijlen. Het gebied geniet ook van een lage criminaliteit en een rustige sfeer, wat uitnodigt voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning.

Woningen en vastgoed in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede biedt verschillende woningen, van appartementen tot gezinswoningen. De gemiddelde verkoopprijs van een huis in de buurt ligt rond de € 290.000 tot € 390.000, afhankelijk van de grootte en het type woning. De wijk heeft ook verscheidene vastgoedbedrijven die zich richten op het verkopen en verhuren van woningen.

Bezienswaardigheden en attracties in de buurt van Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede ligt in een gebied dat rijk is aan toeristische attracties en bezienswaardigheden. In de buurt liggen verschillende parken, waaronder het Wooldrikspark, dat wandelpaden, een speeltuin en een visvijver heeft. Andere nabijgelegen attracties zijn het Rijksmuseum Twenthe en de kinderboerderij De Wesseler. Het gebied staat ook bekend om zijn levendige horeca en winkelcentra.

De levensstijl in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede heeft een gezinsvriendelijke en levendige atmosfeer. De buurt biedt een veilige en rustige omgeving voor gezinnen met kinderen. Voor mensen met een actieve levensstijl biedt het gebied een scala aan activiteiten, zoals wandelen, joggen en fietsen. Afgezien van de natuur en het groen in de omgeving, is er ook een bruisend sociaal leven. Er zijn verschillende bars, restaurants en kleine cafeetjes die een uitnodigende sfeer voor gezelligheid bieden.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede?

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede biedt verschillende voorzieningen. Voor winkelen zijn er diverse supermarkten, waaronder de Albert Heijn en Jumbo. Er zijn verschillende medische voorzieningen in de buurt, waaronder huisartsen en tandartsen. Ook zijn er sportcentra, musea en openbare parken.

Onderwijsinstellingen in de buurt van Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede heeft een breed scala aan onderwijsinstellingen. Dit varieert van kleuterscholen tot middelbare scholen. Er zijn ook verschillende hogescholen en universiteiten in de buurt, zoals de Universiteit Twente in Enschede en het ROC van Twente.

Openbaar vervoer in en rond Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede heeft toegang tot verschillende openbare vervoersmogelijkheden, waaronder bussen en treinen. Het treinstation van Enschede is het dichtstbijzijnde treinstation. Er zijn ook verschillende buslijnen die de buurt doorkruisen.

Economie en de arbeidsmarkt in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede biedt een gevarieerde economie met verschillende werkgelegenheidskansen. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd in de buurt, waaronder de CBR Enschede, die zorgt voor het afnemen van theorie-examens voor rijbewijzen. Andere bedrijven in de buurt zijn 112 Twente, Turbo Theorie Enschede en het CBR Theorie-examen.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van de Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede?

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede heeft een geschiedenis die teruggaat tot de negentiende eeuw. Het gebied was vol met boerderijen en weiden. In de loop van de twintigste eeuw is de buurt uitgebreid en meer huizen zijn er gebouwd. De buurt is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Enschede, de heer E.C.J. Stroink.

2. Welke soorten woningen zijn beschikbaar in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede?

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede biedt verschillende soorten woningen, van gezinswoningen tot appartementen.

3. Waarom is Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede een populaire buurt?

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede is een populaire buurt vanwege zijn rustige en groene omgeving, diversiteit aan woningen en snelle toegang tot openbaar vervoer en snelwegen.

4. Wat zijn de bezienswaardigheden en attracties in de buurt van Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede?

Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede ligt in een gebied met verschillende toeristische attracties en bezienswaardigheden. Enkele van de hoogtepunten zijn het Wooldrikspark, het Rijksmuseum Twenthe, de kinderboerderij De Wesseler en de levendige horeca en winkelcentra.

5. Welke faciliteiten zijn beschikbaar in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede?

Faciliteiten die beschikbaar zijn in Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede zijn onder meer supermarkten, medische voorzieningen, sportcentra, musea en openbare parken.

Conclusie

Kortom, Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede is een woonwijk die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een rustig en groen uitje in een stadsomgeving. Het biedt een breed scala aan woningen, van appartementen tot gezinswoningen, en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Er zijn verschillende openbare voorzieningen en onderwijsinstellingen in de buurt, samen met een bruisend sociaal leven en tal van toeristische attracties. De buurt biedt verschillende werkgelegenheidskansen en heeft toegang tot meerdere openbaar vervoersmogelijkheden. Al met al is Burgemeester Stroinkstraat 300 Enschede een geweldige buurt om te wonen, te werken en te leven.

Keywords searched by users: burgemeester stroinkstraat 300 enschede burgemeester stroinkstraat 399, burgemeester stroinkstraat 320, cbr enschede theorie-examen, burgemeester stroinkstraat 287, cbr enschede theorie-examen aanvragen, 112 twente, turbo theorie enschede, cbr theorie-examen

Categories: Top 91 burgemeester stroinkstraat 300 enschede

‘Historisch moment’: vredesvuur bij Enschede de grens over richting Münster

See more here: vietty.com

burgemeester stroinkstraat 399

De Burgemeester Stroinkstraat 399 is een uniek adres dat gelegen is in de prachtige stad Enschede in Nederland. Het is een plek die uitermate geschikt is voor zowel bewoning als voor bedrijfsdoeleinden en biedt een kwalitatief hoogwaardige uitstraling die goed past bij het stedelijk gebied waarin het gelegen is.

De Burgemeester Stroinkstraat 399 is een hoekpand in een levendige en diverse wijk genaamd “Stroinkslanden”. Het pand is gebouwd in 1990 en heeft een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter. Het pand is verdeeld over drie lagen en is voorzien van modern sanitair. Het pand is op dit moment in gebruik als kantoor en opslagruimte.

Het gebouw wordt omringd door een prachtig aangelegde groenstrook en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen en openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, zowel op straat als op het eigen terrein. Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Enschede is dit pand een uitstekende locatie voor zowel wonen als werken.

Het is een aantrekkelijk pand dat voldoet aan de eis van moderne architectuur. Het pand trekt de aandacht van bezoekers en voorbijgangers en is een belangrijk onderdeel van de stedelijke infrastructuur.

Vanwege de gunstige ligging van dit pand en de diverse mogelijkheden die het biedt, is het een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een modern en goed gelegen kantoor. Het pand biedt voldoende ruimte voor een groot aantal medewerkers en is voorzien van alle benodigde infrastructuur. Het pand is ook geschikt voor detailhandel- of horecabedrijven, omdat het in de buurt van de belangrijkste woongebieden ligt.

Het pand is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder. De huidige kantoorsituatie is zeer modern en biedt door de open indeling een flexibele inrichting.

Het pand biedt faciliteiten zoals uitstekende ventilatie en verlichting en is voorzien van moderne verwarmings- en koelsystemen. Het pand is ook voorzien van een snelle internetverbinding, wat het ideaal maakt voor bedrijven die afhankelijk zijn van hoogwaardige communicatiemiddelen.

Het pand heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen van potentiële huurders, vanwege de gunstige locatie en de hoge kwaliteit van de faciliteiten. Het is dan ook geen verrassing dat de vraag naar dit pand de afgelopen jaren enorm is toegenomen.

Het pand wordt momenteel verhuurd door een professionele vastgoedbelegger, die zorgt voor de administratieve afhandeling van de verhuur en de ontvangst van de huur. Deze belegger verzorgt ook het onderhoud van het pand en zorgt ervoor dat het pand te allen tijde in goede staat wordt gehouden. Dit betekent dat huurders zich geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud van het pand en zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Door de huidige economische situatie in de vastgoedmarkt zijn huurprijzen momenteel laag. Het pand wordt momenteel aangeboden tegen een voordelige prijs, die ideaal is voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een modern en ruim kantoor.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van de Burgemeester Stroinkstraat 399?
Het pand heeft een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter, verdeeld over drie lagen.

2. Is het pand geschikt voor bedrijven?
Ja, het pand is zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en strategisch gelegen kantoorruimte. Het pand biedt voldoende ruimte voor een groot aantal medewerkers en is voorzien van alle benodigde infrastructuur.

3. Is het pand ook geschikt voor detailhandel- of horecabedrijven?
Ja, het pand is ook geschikt voor winkels of horecabedrijven vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de belangrijkste woongebieden.

4. Is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanwege de nabijheid van treinstation Enschede en diverse buslijnen.

5. Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?
Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, zowel op straat als op het eigen terrein.

6. Wordt het pand momenteel verhuurd?
Ja, het pand wordt momenteel verhuurd door een professionele vastgoedbelegger, die zorgt voor de administratieve afhandeling van de verhuur en de ontvangst van de huur.

burgemeester stroinkstraat 320

Burgemeester Stroinkstraat 320 is een adres in het oosten van Enschede, gelegen in de wijk Stroinkslanden. Het is een rustige woonwijk met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Op dit adres is een ruime twee-onder-een-kapwoning gevestigd die voorzien is van alle gemakken. In dit artikel bespreken we de bijzonderheden van de woning en de wijk.

De woning

De woning aan Burgemeester Stroinkstraat 320 is gebouwd in 1994 en is sindsdien goed onderhouden. Het heeft een oppervlakte van maar liefst 134 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers. De woning heeft nieuwe kozijnen en dubbel glas, waardoor het energiezuinig is. Verder is de woning voorzien van een moderne open keuken, een luxe badkamer en een ruime living met een open haard. De tuin is netjes aangelegd en heeft een terras, waar je kunt genieten van de zon.

De wijk

Burgemeester Stroinkstraat 320 ligt in de wijk Stroinkslanden, gelegen in het oosten van Enschede. De wijk staat bekend om de ruime opzet, veel groen en goede bereikbaarheid. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn verschillende faciliteiten op loopafstand. Zo zijn er meerdere basisscholen, kinderopvangcentra, sportvoorzieningen en een supermarkt in de buurt. Daarnaast ligt winkelcentrum Zuid op slechts vijf minuten fietsen.

FAQs

1. Is er voldoende parkeergelegenheid in de wijk?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de wijk. Bij de woning zelf kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden en in de straat zijn er ook voldoende parkeerplekken beschikbaar.

2. Zijn er scholen in de buurt?
Ja, er zijn meerdere basisscholen in de buurt. Basisschool Stroinkslanden ligt op loopafstand van de woning en ook basisschool De Esmarke is vlakbij gelegen. Verder zijn er ook kinderopvangcentra in de buurt.

3. Zijn er sportvoorzieningen in de buurt?
Ja, er zijn verschillende sportvoorzieningen in de wijk. Zo ligt voetbalclub Rigtersbleek op korte afstand van de woning en zijn er meerdere tennisverenigingen in de buurt. Verder is er ook een zwembad op fietsafstand.

4. Hoe is de bereikbaarheid van de wijk?
De wijk Stroinkslanden is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A35 en de A1. Met de bus is het centrum van Enschede makkelijk bereikbaar en in de buurt van de woning is er een bushalte.

5. Hoe is de staat van onderhoud van de woning?
De woning aan Burgemeester Stroinkstraat 320 is goed onderhouden. De kozijnen zijn recent vervangen en voorzien van dubbel glas, waardoor het energiezuinig is. De woning heeft een modern interieur en is van alle gemakken voorzien.

6. Wat is de vraagprijs van de woning?
De vraagprijs van de woning is op aanvraag. Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een ruime woning in een groene en kindvriendelijke buurt, dan is Burgemeester Stroinkstraat 320 in Enschede een interessante optie. De woning is van alle gemakken voorzien en de wijk biedt voldoende faciliteiten op loopafstand. Met de goede bereikbaarheid en de rustige omgeving is het een ideale plek om te wonen. Voor meer informatie en bezichtigingen kun je contact opnemen met de verkopende makelaar.

cbr enschede theorie-examen

CBR Enschede Theorie-Examen is a written test that evaluates a person’s knowledge of traffic regulations, signs, and other safety rules that are necessary for them to become a licensed driver in the Netherlands. This exam follows a comprehensive syllabus that is designed to help learners understand the nuances of driving on Dutch roads. In this article, we will take a closer look at the CBR Enschede Theorie-Examen, how to prepare for it, and what to expect on exam day.

Firstly, it’s essential to understand that the CBR Enschede Theorie-Examen isn’t just about memorizing rules and regulations. Instead, it’s designed to test a candidate’s ability to apply those rules and make quick, confident decisions when faced with potential hazards on the road. The challenge is to be able to predict how other drivers will behave while on the road and act in a way that avoids dangerous situations.

To prepare for the CBR Enschede Theorie-Examen, you should begin by studying the Dutch driving manual (Rijbewijs B: Auto) or finding an online driving course that covers the necessary topics. It’s essential to have a good understanding of Dutch traffic signs, right-of-way rules, and other standard regulations. You must also be familiar with the different speed limits and requirements for driving under certain conditions such as low visibility or heavy traffic.

You can book your CBR Enschede Theorie-Examen online via the CBR website. You’ll need to provide your personal details and choose the date and time of your exam. It’s best to book your test well in advance as demand can be high, and you don’t want to be waiting weeks or months for a slot. The test is available in Dutch, English, and Turkish, so you should choose the language that you feel most confident in.

On the day of your exam, you’ll need to arrive at the test center in Enschede with plenty of time to spare. Make sure you take your appointment letter, ID card, and any other necessary documentation with you. Once you’re checked in, you’ll be shown to a computer terminal where you’ll take the test. The CBR Enschede Theorie-Examen consists of 65 multiple choice questions and covers a wide range of topics related to driving. You will have 45 minutes to answer all the questions.

If you fail the CBR Enschede Theorie-Examen, you’ll need to retake the test at a later date, which can be frustrating and time-consuming. However, if you pass the test, you’ll be one step closer to getting your driving license and being able to take to the roads in the Netherlands. A pass certificate is valid for 1.5 years, so you should aim to complete your driving lessons and practical test within that time frame.

CBR Enschede Theorie-Examen FAQS:

1. Who can take the CBR Enschede Theorie-Examen?

Anyone who is 16 or older and has a valid ID card can take the CBR Enschede Theorie-Examen.

2. How much does the CBR Enschede Theorie-Examen cost?

The cost of the CBR Enschede Theorie-Examen is €33.

3. What languages is the exam available in?

The exam is available in Dutch, English, and Turkish.

4. How many questions are on the exam?

The exam consists of 65 multiple choice questions.

5. How long do I have to complete the exam?

You have 45 minutes to complete the exam.

6. What do I need to bring with me on exam day?

You will need to bring your appointment letter, a valid ID card, and any other necessary documentation.

7. Can I retake the exam if I fail?

Yes, you can retake the exam, but you will need to book a new appointment and pay the fee again.

8. How long is the pass certificate valid for?

The pass certificate is valid for 1.5 years.

In conclusion, the CBR Enschede Theorie-Examen is an important step towards getting your driver’s license in the Netherlands. It’s essential to prepare thoroughly and have a good understanding of Dutch traffic rules and regulations. With the right attitude and study materials, passing the exam should be well within your reach. Remember to book your appointment well in advance and arrive at the test center with plenty of time to spare. Good luck!

Images related to the topic burgemeester stroinkstraat 300 enschede

‘Historisch moment’: vredesvuur bij Enschede de grens over richting Münster
‘Historisch moment’: vredesvuur bij Enschede de grens over richting Münster

Article link: burgemeester stroinkstraat 300 enschede.

Learn more about the topic burgemeester stroinkstraat 300 enschede.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận