Burgemeester van Agtstraat Heeze: Ontdek de Gezelligste Straat van de Regio! Klik hier voor meer informatie.

  • 14/05/2023

burgemeester van agtstraat heeze

Inleiding

Als je op zoek bent naar een rustige en mooie buurt om te wonen in Nederland, dan is de Burgemeester Van Agtstraat in het dorp Heeze zeker een overweging waard. Heeze is een prachtig dorp in Noord-Brabant en de Burgemeester Van Agtstraat is een van de meest gewilde straten in deze regio. Het is een mooie straat met alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. In dit artikel zullen we je alles vertellen over de Burgemeester Van Agtstraat in Heeze, inclusief de locatie, de woningen, de bewoners, het openbaar vervoer en de recreatiemogelijkheden in de buurt.

Beschrijving van Burgemeester Van Agtstraat in Heeze

Locatie

De Burgemeester Van Agtstraat ligt in het hart van Heeze, een historisch dorp gelegen in het zuiden van Nederland. Het dorp heeft een prachtige natuur, met veel bossen en groene gebieden. De Burgemeester Van Agtstraat is goed bereikbaar via de N396, die door het dorp loopt en het verbindt met nabijgelegen steden en dorpen. Eindhoven is bijvoorbeeld gemakkelijk te bereiken via de A67, die op korte afstand van Heeze ligt.

Nabijgelegen voorzieningen

De Burgemeester Van Agtstraat heeft alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik. Winkels, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten, restaurants en culturele attracties zijn allemaal te vinden in het dorp Heeze. Ook de grote stad Eindhoven en andere nabijgelegen steden en dorpen zijn gemakkelijk te bereiken, waardoor je kunt profiteren van alles wat deze regio te bieden heeft.

Woningen

Bouwjaar en stijl van de huizen in Burgemeester Van Agtstraat

De huizen in de Burgemeester Van Agtstraat zijn over het algemeen gebouwd in de jaren ’60 en ’70 en hebben typisch Nederlandse bouwstijlen, zoals bungalows en twee-onder-een-kapwoningen. Ze zijn gebouwd met stevige materialen en hebben een solide structuur.

Type huizen beschikbaar en gemiddelde prijs

De huizen die te koop zijn in de Burgemeester Van Agtstraat variëren sterk in grootte en prijs. Je vindt er kleinere woningen met twee slaapkamers en grotere woningen met drie of vier slaapkamers. Een huis kopen in deze buurt kan variëren tussen de € 275.000 en € 500.000, afhankelijk van grootte, locatie en aantal slaapkamers.

Bewoners

Demografische informatie over de bewoners

De bewoners van de Burgemeester Van Agtstraat zijn over het algemeen gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een rustige buurt om te wonen. Het gemiddelde inkomen van de bewoners van Heeze ligt boven het landelijke gemiddelde. Er heerst een gevoel van gemeenschap in de buurt, wat bijdraagt aan een prettige leefomgeving.

Sociale activiteiten en evenementen georganiseerd door de bewoners

De bewoners van de Burgemeester Van Agtstraat hechten waarde aan sociale activiteiten en organiseren daarom regelmatig buurtborrels en andere evenementen om elkaar beter te leren kennen. Er zijn ook verschillende sportverenigingen en clubs in de buurt, waar je lid van kunt worden om andere mensen te ontmoeten.

Openbaar vervoer

Overzicht van openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt

Het openbaar vervoer in de buurt van de Burgemeester Van Agtstraat is goed geregeld. Er zijn verschillende buslijnen die het dorp verbinden met nabijgelegen steden en dorpen, zoals Eindhoven, Geldrop en Nuenen. Er zijn ook verschillende treinstations in de buurt, waaronder Heeze, Geldrop en Eindhoven.

Nabijgelegen treinstations en buslijnen

Het treinstation van Heeze ligt op loopafstand van de Burgemeester Van Agtstraat. Vanuit dit station kun je rechtstreeks naar Eindhoven, Weert en Roermond reizen, evenals naar andere steden en dorpen in Nederland. Er zijn ook veel buslijnen die het dorp verbinden met omliggende steden en dorpen.

Recreatie

Mogelijkheden voor recreatie in de buurt

Er zijn veel mogelijkheden voor recreatie in de buurt van de Burgemeester Van Agtstraat. Het dorp Heeze heeft veel groene gebieden, zoals het Sterkselse Aa-dal en de Strabrechtse Heide, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en picknicken. Er zijn ook diverse sportfaciliteiten, waaronder een zwembad, tennisbanen en voetbalvelden.

Nabijgelegen parken, sportfaciliteiten en andere recreatievoorzieningen

Er zijn veel parken en sportfaciliteiten in de buurt van de Burgemeester Van Agtstraat. Het mooie Stabrechtse Heide ligt vlakbij, waar je kunt wandelen en fietsen. Er is ook een zwembad, waar je in de zomer lekker verkoeling kunt vinden. Er is dus genoeg te doen in de omgeving van de Burgemeester Van Agtstraat.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde prijs van een woning in de Burgemeester Van Agtstraat?

De gemiddelde prijs van een woning in de Burgemeester Van Agtstraat ligt tussen de €275.000 en €500.000.

2. Wat voor soort huizen zijn er beschikbaar in de Burgemeester Van Agtstraat?

Er zijn verschillende soorten huizen beschikbaar, zoals bungalows en twee-onder-een-kapwoningen.

3. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de Burgemeester Van Agtstraat?

Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals winkels, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer.

4. Hoe zijn de sociale activiteiten in Burgemeester Van Agtstraat?

Er heerst een gevoel van gemeenschap in de buurt. De bewoners hechten waarde aan sociale activiteiten en organiseren regelmatig buurtborrels en andere evenementen.

5. Wat zijn de mogelijkheden voor recreatie in de buurt van de Burgemeester Van Agtstraat?

Er zijn veel mogelijkheden voor recreatie in de buurt, zoals wandelen, fietsen, picknicken, zwemmen en andere sporten. Het nabijgelegen Stabrechtse Heide is een prachtig natuurgebied waar je kunt genieten van de natuur.

Conclusie

De Burgemeester Van Agtstraat in Heeze is een mooie en rustige buurt om te wonen. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zoals winkels, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. De huizen in deze buurt zijn van goede kwaliteit en verschillende stijlen zijn beschikbaar. De bewoners ervaren een gevoel van gemeenschap en organiseren regelmatig activiteiten en evenementen. Er zijn bovendien veel mogelijkheden voor recreatie in de buurt, zoals wandelen, fietsen, zwemmen en andere sporten. Al met al is de Burgemeester Van Agtstraat een perfecte plek om te wonen in Nederland.

Keywords searched by users: burgemeester van agtstraat heeze molenstraat 1, heeze, stille verkoop heeze, funda bosmanstraat heeze, funda olav heeze, molenstraat heeze, olieslager 7 heeze, somerenseweg 44 heeze, de ambachten 175 heeze

Categories: Top 57 burgemeester van agtstraat heeze

HomeShow | Burgemeester Hendrixstraat 69 Berkel en rodenrijs

See more here: vietty.com

molenstraat 1, heeze

Molenstraat 1 in Heeze is een prachtig landgoed gelegen in het zuiden van Nederland. Dit historisch landgoed bestaat uit een landhuis, een koetshuis, een oranjerie en een prachtige tuin. Molenstraat 1 is een unieke locatie waar verleden, heden en toekomst samenkomen.

Het landhuis van Molenstraat 1 werd gebouwd in de 19e eeuw en werd bewoond door verschillende welgestelde families. Het landgoed staat bekend om zijn prachtige architectuur en is omgeven door een enorme tuin van 7 hectare.

Het koetshuis van het landgoed werd ooit gebruikt voor het stallen van paarden en koetsen. Tegenwoordig wordt het koetshuis verhuurd als evenementenlocatie. Het koetshuis is een prachtige locatie voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen.

De oranjerie van Molenstraat 1 werd gebouwd in de 19e eeuw en is gerenoveerd tot een prachtige locatie voor feesten en partijen. De voormalige kas is omgetoverd tot een lichte en ruime locatie met een fantastisch uitzicht op de tuin.

De tuin van Molenstraat 1 is een echte oase van rust en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de natuur. De tuin is ontworpen in de Engelse landschapsstijl en heeft een beekje dat door het terrein stroomt. Bezoekers kunnen wandelen door de romantische rozentuin, een kopje thee drinken in de theekoepel of picknicken op het grasveld.

Molenstraat 1 is niet alleen een prachtige locatie voor evenementen, maar biedt ook accommodatie aan voor gasten die willen overnachten op het landgoed. Het landhuis heeft 6 ruime slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 12 gasten. De accommodatie heeft ook een grote woonkamer met open haard en een eetkamer waar gasten kunnen genieten van de lokale cuisine.

FAQs

Q: Wat is de geschiedenis van Molenstraat 1?

A: Molenstraat 1 werd gebouwd in de 19e eeuw en werd bewoond door verschillende welgestelde families. Het landgoed staat bekend om zijn prachtige architectuur en is omgeven door een enorme tuin van 7 hectare.

Q: Wat zijn de evenementmogelijkheden op het landgoed?

A: Het koetshuis van het landgoed werd ooit gebruikt voor het stallen van paarden en koetsen. Tegenwoordig wordt het koetshuis verhuurd als evenementenlocatie. Het koetshuis is een prachtige locatie voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen. De oranjerie van Molenstraat 1 werd gebouwd in de 19e eeuw en is gerenoveerd tot een prachtige locatie voor feesten en partijen.

Q: Is er accommodatie beschikbaar op het landgoed?

A: Molenstraat 1 biedt accommodatie aan voor gasten die willen overnachten op het landgoed. Het landhuis heeft 6 ruime slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 12 gasten. De accommodatie heeft ook een grote woonkamer met open haard en een eetkamer waar gasten kunnen genieten van de lokale cuisine.

Q: Wat is er te doen in de tuin van Molenstraat 1?

A: De tuin van Molenstraat 1 is een echte oase van rust en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de natuur. De tuin is ontworpen in de Engelse landschapsstijl en heeft een beekje dat door het terrein stroomt. Bezoekers kunnen wandelen door de romantische rozentuin, een kopje thee drinken in de theekoepel of picknicken op het grasveld.

Q: Kan ik Molenstraat 1 bezoeken?

A: Molenstraat 1 is op afspraak te bezoeken. U kunt contact opnemen met de eigenaar voor meer informatie en om een afspraak te maken.

stille verkoop heeze

Stille verkoop Heeze: The Pros and Cons of Buying a Property through Stille Verkoop

Are you in the market for a new home in Heeze but finding it difficult to find a property that meets all your requirements? If so, you may want to explore the option of stille verkoop.

Stille verkoop, also known as discrete or silent sales, is a type of private property sale that is not advertised publically through real estate websites or signboards. Instead, the property is marketed exclusively to a select number of interested buyers, often through word of mouth or private networks.

In this article, we will explore the pros and cons of buying a property through stille verkoop, and provide essential information to help you make an informed decision.

Advantages of Stille Verkoop

1. Access to Exclusive Properties: Stille verkoop properties are often not available on any public platforms, which means you get access to unique opportunities that others may be unaware of. The properties are marketed to a select group of individuals, offering them the opportunity to purchase a unique property that they may have missed out otherwise.

2. Less Competition: Since stille verkoop properties are not advertised publically, there are generally fewer buyers competing for these properties than there would be for a property advertised in the traditional manner. Therefore, you may stand a better chance of securing the property of your dreams before someone else does.

3. Personalized Service: Stille verkoop transactions are typically more personalized, with both the buyer and seller often having a relationship with the real estate agent. This more intimate relationship can lead to a more seamless buying experience, with greater attention to detail throughout the transaction.

4. More Control: With stille verkoop, you have greater control over the purchasing process. You can negotiate directly with the seller and iron out any potential issues before they become problematic.

Disadvantages of Stille Verkoop

1. Greater Degree of Uncertainty: One of the main concerns of buying property through stille verkoop is the greater degree of uncertainty. As the property is not advertised publically, you may not have access to all the information you need to make an informed purchase decision. Additionally, the seller could pull out of the transaction at any time, leaving you high and dry.

2. Fewer Options: While you may discover unique properties that are not available publically, stille verkoop does limit the number of options available to you. With less competition for these properties, this could mean that you end up paying more than if you were competing with a broader pool of buyers.

3. Potentially Higher Prices: As previously mentioned, there are fewer competing buyers for stille verkoop properties. However, this does not always translate to a lower price tag. Some sellers use stille verkoop as a way to command a higher price for their property than they would have achieved by using the traditional sales method.

4. Limited Information: As stille verkoop properties are not advertised publically, there is generally little information available about the property, its history, and potential problems, so you may need to rely on the relationship you have with the agent and your own research to fill in the gaps.

FAQs

Q: What types of properties are typically sold through stille verkoop?

A: Stille verkoop properties can vary in price and type, but they are generally high-end properties, such as luxury homes, apartments, and villas.

Q: How can I find stille verkoop properties?

A: You may discover stille verkoop properties through your network of contacts, your real estate agent, or even through online platforms that specialize in this type of sale.

Q: Is it a good idea to use an attorney when purchasing a stille verkoop property?

A: Yes, we recommend using an attorney to represent you when purchasing any type of property in the Netherlands. This will ensure that you have a legal representative who understands the Dutch legal system and can provide guidance throughout the transaction.

Q: Can I still negotiate prices with a stille verkoop property?

A: Yes, you can still negotiate the purchase price with the seller, just like in any other real estate transaction.

Q: Is stille verkoop legal in the Netherlands?

A: Yes, stille verkoop is a standard practice in the Netherlands, and there is no legal hurdle to using this type of sales method.

In conclusion, stille verkoop is a useful tool in the real estate market, offering interested buyers the chance to find unique and exclusive properties that may not be available through traditional sales channels. However, it is not without its downsides, and buyers should research each property carefully and ensure they have all the information they need before making a final purchase decision. By doing so, they can minimize the risks and enjoy all the benefits that stille verkoop has to offer.

funda bosmanstraat heeze

Funda Bosmanstraat Heeze heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen in de vastgoedmarkt. Dit komt voornamelijk door de stijgende vraag naar woningen in Heeze, een pittoresk dorpje gelegen in Noord-Brabant, Nederland. De Bosmanstraat wordt gezien als een van de beste buurten om te wonen in Heeze vanwege de rustige en kindvriendelijke omgeving, de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer.

De Bosmanstraat is een lange straat gelegen in het zuidelijke gedeelte van Heeze. Het is een rustige buurt waar voornamelijk gezinnen en ouderen wonen. De meeste huizen hebben een tuin en er zijn veel groene gebieden in de buurt, waardoor het een perfecte plek is om te genieten van het buitenleven.

De huizen in de Bosmanstraat variëren in grootte en stijl, van moderne nieuwbouwwoningen tot karakteristieke jaren ’30 huizen. Er zijn zowel koop- als huurwoningen beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw thuis. De prijzen van huizen in de Bosmanstraat zijn de afgelopen jaren gestegen vanwege de toegenomen vraag naar woningen in Heeze en in Nederland als geheel.

Wat maakt wonen in de Bosmanstraat zo gewild?

De Bosmanstraat en de omliggende gebieden bieden een perfecte combinatie van rust en voorzieningen. Het is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek om te wonen waar kinderen veilig kunnen spelen in de buurt, terwijl ouders genieten van de rust. Voor mensen die werken buiten de stad is de Bosmanstraat ook gunstig gelegen, omdat het goed verbonden is met nabijgelegen steden zoals Eindhoven.

In de buurt zijn tal van voorzieningen beschikbaar, zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Zo ligt basisschool De Trumakkers op enkele minuten lopen van de Bosmanstraat en is er een bushalte om de hoek die verbinding biedt met het treinstation van Heeze en andere nabijgelegen steden. Het centrum van Heeze ligt op korte afstand, waar een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés te vinden is.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde prijs van een woning in de Bosmanstraat?

De gemiddelde prijs van een woning in de Bosmanstraat varieert afhankelijk van de grootte, het type en de staat van de woning. Momenteel zijn de prijzen gestegen vanwege de hoge vraag naar woningen in Heeze en de omliggende gebieden. Als vuistregel geldt dat een gemiddeld huis in de Bosmanstraat momenteel te koop is voor ongeveer 500.000 euro.

2. Zijn er huurwoningen beschikbaar in de Bosmanstraat?

Ja, er zijn huurwoningen beschikbaar in de Bosmanstraat. De huurprijzen variëren afhankelijk van het type woning en de grootte. Meestal betaalt men ongeveer 1.500 euro per maand voor een huurwoning in de Bosmanstraat.

3. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de buurt van de Bosmanstraat?

Er zijn tal van voorzieningen beschikbaar in de buurt, waaronder supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Basisschool De Trumakkers ligt op enkele minuten lopen van de Bosmanstraat en er is een bushalte om de hoek die verbinding biedt met het treinstation van Heeze en andere nabijgelegen steden. Het centrum van Heeze ligt op korte afstand, waar een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés te vinden is.

4. Is de Bosmanstraat geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, de Bosmanstraat is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het is een rustige buurt waar kinderen veilig kunnen spelen in de buurt. Er zijn ook scholen in de buurt en veel groene gebieden om van te genieten.

5. Hoe is de verbinding met andere steden?

De Bosmanstraat is goed verbonden met nabijgelegen steden zoals Eindhoven via het openbaar vervoer. Er is een busdienst beschikbaar die het treinstation van Heeze verbindt met Eindhoven en andere nabijgelegen steden. Voor mensen die met de auto reizen, zijn er ook goede verbindingen met de snelwegen A2 en A67.

6. Zijn er parken en groene gebieden in de buurt?

Ja, er zijn vele groene gebieden in de buurt van de Bosmanstraat. Zo zijn er een aantal parken en recreatiegebieden op loopafstand van de Bosmanstraat, zoals de Herbertusbossen en de Strabrechtse Heide.

Kortom, de Bosmanstraat in Heeze is een geweldige buurt die perfect is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige en veilige omgeving om te wonen. Met zijn uitstekende voorzieningen en goede verbinding met nabijgelegen steden, biedt deze buurt een perfecte balans tussen rust en gemak. Als u op zoek bent naar een nieuw thuis in Noord-Brabant, is de Bosmanstraat zeker een buurt om te overwegen.

Images related to the topic burgemeester van agtstraat heeze

HomeShow | Burgemeester Hendrixstraat 69 Berkel en rodenrijs
HomeShow | Burgemeester Hendrixstraat 69 Berkel en rodenrijs

Article link: burgemeester van agtstraat heeze.

Learn more about the topic burgemeester van agtstraat heeze.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận