Burgemeester van der Borchlaan Bilthoven: Wonen in de meest gewilde wijk van Nederland? Ontdek het hier!

  • 14/05/2023

burgemeester van der borchlaan bilthoven

Locatie en geschiedenis van Burgemeester van der Borchlaan in Bilthoven

Burgemeester van der Borchlaan is een populaire straat in Bilthoven, een dorp in de provincie Utrecht, gelegen in de gemeente De Bilt. De straat is vernoemd naar Johannes van der Borch, die van 1911 tot 1936 de burgemeester van De Bilt was.

Burgemeester van der Borchlaan is een rustige en groene straat, gelegen aan de zuidrand van Bilthoven. Het is een brede laan met veel bomen en groen. Het is een welvarende buurt waar veel gezinnen met kinderen wonen. Er zijn veel vrijstaande huizen en villa’s, maar er zijn ook enkele appartementen en rijtjeshuizen aanwezig. De huizen hebben een landelijke en klassieke uitstraling en geven de buurt een charmante sfeer.

Architectuur en Woningbouw in Burgemeester van der Borchlaan

De huizen in Burgemeester van der Borchlaan zijn over het algemeen groot en ruim. De meeste zijn gebouwd in de jaren ’30 van de vorige eeuw. De architectuur van de huizen is divers en varieert van klassiek tot modern. De huizen zijn vaak omgeven door tuinen met veel groen en bieden veel privacy en rust.

Er zijn ook enkele appartementen aanwezig in de Burgemeester van der Borchlaan en er zijn verschillende nieuwbouwprojecten ontwikkeld in de directe omgeving van de straat. Deze nieuwbouwprojecten zijn gebouwd met respect voor de omgeving en passen goed in de bestaande architectuur van de buurt.

Bevolking en Demografie van Burgemeester van der Borchlaan

Burgemeester van der Borchlaan is een gewilde buurt om in te wonen. Veel gezinnen kiezen ervoor om hier te wonen vanwege de rustige en groene omgeving en het gevoel van veiligheid in de buurt. De meeste huizen zijn bewoond door wat oudere mensen die vaak al lang in de buurt wonen, maar er zijn ook jongere gezinnen die zich hier vestigen.

De buurt heeft een hoog opleidingsniveau en de bewoners hebben over het algemeen een goede baan en een hoog inkomen. Er is veel diversiteit in de buurt wat betreft nationaliteit, maar er is absoluut sprake van integratie en harmonie.

Sociale Voorzieningen en Faciliteiten in de Omgeving van Burgemeester van der Borchlaan

In de directe omgeving van Burgemeester van der Borchlaan zijn er talloze voorzieningen en faciliteiten aanwezig. Om te beginnen is er het winkelcentrum De Kwinkelier waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Er zijn diverse supermarkten, bakkers, slagers, groenteboeren en delicatessenzaken aanwezig. Daarnaast zijn er ook diverse kledingwinkels, boekwinkels, juweliers en andere speciaalzaken.

Er zijn ook diverse sportvoorzieningen in de buurt. Zo zijn er verschillende sportscholen, zwembaden en tennisbanen aanwezig. Daarnaast is er ook het Henschotermeer, een prachtig natuurgebied waar je kunt zwemmen, zonnen en wandelen.

Economie en Werkgelegenheid in Burgemeester van der Borchlaan en Omliggende Gebieden

De economie in Burgemeester van der Borchlaan is gezond en stabiel. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd in de buurt, met name in de zakelijke dienstverlening en de bouwsector. Daarnaast zijn er ook tal van winkels en horecagelegenheden aanwezig die zorgen voor werkgelegenheid.

In de omgeving van Burgemeester van der Borchlaan zijn er ook diverse ziekenhuizen en zorginstellingen aanwezig. Zo is er het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het St. Antonius Ziekenhuis.

Onderwijsinstellingen en Kinderopvang Faciliteiten in Burgemeester van der Borchlaan

Er zijn verschillende onderwijsinstellingen gevestigd in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan. Zo is er het Aeres VMBO en het openbare Groenhorst College. Daarnaast zijn er ook diverse basisscholen aanwezig, zoals de Montessorischool Binnenstebuiten, de Julianaschool en de Werkplaats Kindergemeenschap.

Voor de kinderopvang zijn er ook verschillende opties beschikbaar in de buurt. Zo zijn er verschillende kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouders aanwezig.

Groene Voorzieningen en Natuurgebieden in Burgemeester van der Borchlaan en Omgeving

Burgemeester van der Borchlaan is gelegen in een natuurrijke omgeving en er zijn verschillende parken en natuurgebieden aanwezig. Zo is er het prachtige natuurgebied De Leyen, waar je kunt wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er ook diverse bossen en landgoederen in de omgeving, zoals het Houdringe bos, het Beerschoten en Het Panbos.

Recreatieve Activiteiten en Toeristische Attracties in Burgemeester van der Borchlaan

Er zijn tal van recreatieve activiteiten en toeristische attracties in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan. Zo is er de prachtige Soestdijkseweg Zuid, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook het historische Paleis Soestdijk is hier gevestigd en is zeker een bezoek waard.

Daarnaast is er ook het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Beide musea zijn een bezoek waard en het Kröller-Müller Museum heeft een prachtige collectie van moderne kunst.

Mobiliteit en Openbaar Vervoer in en Rondom Burgemeester van der Borchlaan

Burgemeester van der Borchlaan is goed bereikbaar per auto. Er zijn diverse snelwegen in de buurt, zoals de A27 en de A28, die verbindingen bieden naar Utrecht, Amersfoort en andere omliggende steden.

Ook per openbaar vervoer is Burgemeester van der Borchlaan goed te bereiken. Er zijn diverse buslijnen die de buurt verbinden met Utrecht en andere omliggende plaatsen. Daarnaast is er ook een treinstation in Bilthoven, waar je kunt instappen op verschillende treinen naar omliggende steden.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde huurprijs in Burgemeester van der Borchlaan?
De huurprijs in Burgemeester van der Borchlaan varieert sterk, afhankelijk van het type woning en de grootte van de woning. Voor een appartement betaal je gemiddeld tussen de €1000 en €2000 per maand. Voor een vrijstaande woning betaal je gemiddeld tussen de €3000 en €6000 per maand.

2. Welke scholen zijn gevestigd in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan?
Er zijn verschillende scholen gevestigd in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan. Zo is er het Aeres VMBO en het openbare Groenhorst College. Daarnaast zijn er ook diverse basisscholen aanwezig, zoals de Montessorischool Binnenstebuiten, de Julianaschool en de Werkplaats Kindergemeenschap.

3. Welke supermarkten zijn er te vinden in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan?
Er zijn verschillende supermarkten te vinden in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan. Zo zijn er een Albert Heijn, Jumbo en Coop aanwezig in het winkelcentrum De Kwinkelier.

4. Zijn er veel parkeergelegenheden in Burgemeester van der Borchlaan?
Ja, er zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan. De meeste huizen hebben een oprit of een garage waar je kunt parkeren. Daarnaast zijn er ook verschillende parkeerplekken aanwezig op straat.

5. Wat zijn de populairste recreatieve activiteiten in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan?
Er zijn tal van recreatieve activiteiten beschikbaar in de buurt van Burgemeester van der Borchlaan. Zo kun je heerlijk wandelen en fietsen in de omliggende natuur, een bezoek brengen aan Paleis Soestdijk of genieten van de diverse sportvoorzieningen. Ook het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Kröller-Müller Museum in Otterlo zijn populaire toeristische attracties in de buurt.

Keywords searched by users: burgemeester van der borchlaan bilthoven funda houdringe bilthoven, palestrinalaan 4 bilthoven, funda bilthoven verkocht, funda bilthoven – appartementen, funda bospark bilthoven, funda palestrinalaan bilthoven, soestdijkseweg zuid 219 bilthoven, spoorlaan, bilthoven

Categories: Top 28 burgemeester van der borchlaan bilthoven

Natuurbrand Burgemeester van der Borchlaan Bilthoven

See more here: vietty.com

funda houdringe bilthoven

Funda houdringe Bilthoven: alles wat je moet weten

Funda is het grootste platform voor huizenzoekers van Nederland. Het biedt een uitgebreid aanbod aan huizen, appartementen en andere woningen, met informatie over de locatie, de prijs en alle andere belangrijke details. Maar wat is een funda houdringe precies en wat maakt Bilthoven een aantrekkelijke locatie om te wonen? In dit artikel geven we antwoord op al je vragen.

Wat is een funda houdringe?

Een funda houdringe is een huisset die te koop of te huur wordt aangeboden via het platform Funda. Dit betekent dat het huis wordt gepresenteerd op de website van Funda, waardoor het gemakkelijk te vinden is voor potentiële kopers of huurders. Op deze pagina worden alle belangrijke kenmerken van het huis vermeld, zoals de grootte, de ligging en de vraagprijs. Bovendien kun je foto’s en plattegronden bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van wat het huis te bieden heeft.

Waarom kiezen voor een funda houdringe in Bilthoven?

Bilthoven is een populaire woonplaats in Nederland en trekt veel mensen aan die op zoek zijn naar een ruime en groene omgeving. Het is gelegen in de provincie Utrecht en heeft een bevolking van ongeveer 22.000 inwoners. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een funda houdringe in Bilthoven is de nabijheid van de stad Utrecht, die op slechts 20 minuten afstand ligt met de trein of de auto. Dit maakt het ideaal voor werkende professionals die in de stad werken, maar liever buiten de stad wonen.

Bovendien heeft Bilthoven veel te bieden op het gebied van natuur en recreatie. Het ligt vlakbij de Utrechtse Heuvelrug, een uitgestrekt natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Het is ook de thuisbasis van het Houdringe Bos, een mooi park waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Met zijn vele sportclubs en culturele activiteiten is er voor elk wat wils in Bilthoven.

Wat zijn de voordelen van het kopen of huren van een funda houdringe in Bilthoven?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen of huren van een funda houdringe in Bilthoven. Hier zijn er een paar op een rijtje:

1. Ruimte en groen: Een van de belangrijkste voordelen van wonen in Bilthoven is de ruimte en het groen. De meeste huizen zijn vrijstaand of halfvrijstaand en hebben grote tuinen, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen of mensen die graag buiten zijn.

2. Nabijheid van de stad: Zoals eerder vermeld, ligt Bilthoven op slechts 20 minuten afstand van de stad Utrecht. Dit maakt het ideaal voor werkende professionals die in de stad werken, maar liever buiten de stad wonen.

3. Natuur en recreatie: Met de Utrechtse Heuvelrug en het Houdringe Bos in de buurt zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van de natuur en recreatie. Of je nu wilt wandelen, fietsen, paardrijden of gewoon wilt genieten van een picknick in het park, er is voor elk wat wils.

4. Goede infrastructuur: Bilthoven heeft een goede infrastructuur, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg. Dit maakt het gemakkelijk om van en naar de stad te reizen, maar ook om andere delen van Nederland te verkennen.

5. Scholen: Bilthoven heeft een aantal goede scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen die een veilige en vriendelijke omgeving zoeken om te wonen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een funda houdringe in Bilthoven?

De belangrijkste kenmerken van een funda houdringe in Bilthoven zijn onder meer:

1. Ruimte: De meeste huizen zijn vrijstaand of halfvrijstaand en hebben grote tuinen.

2. Locatie: Bilthoven ligt in de provincie Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg.

3. Natuur en recreatie: Het Houdringe Bos en de Utrechtse Heuvelrug bieden volop mogelijkheden voor natuur en recreatie.

4. Nabijheid van de stad: Bilthoven ligt op slechts 20 minuten afstand van de stad Utrecht.

5. Scholen: Bilthoven heeft een aantal goede scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs.

FAQs

1. Wat is het gemiddelde bedrag dat je moet betalen voor een funda houdringe in Bilthoven?

De prijzen van huizen in Bilthoven variëren sterk, afhankelijk van de grootte, locatie en andere factoren. Over het algemeen kun je verwachten dat je tussen de €400.000 en €1.000.000 betaalt voor een vrijstaand huis in Bilthoven.

2. Is Bilthoven een veilige plek om te wonen?

Ja, Bilthoven staat bekend als een veilige en vriendelijke woonplaats in Nederland. Het heeft een laag criminaliteitsniveau en wordt beschouwd als een van de veiligste gemeenten van het land.

3. Wat zijn de belangrijkste attracties in Bilthoven?

Naast het Houdringe Bos en de Utrechtse Heuvelrug heeft Bilthoven een aantal andere attracties die het bezoeken waard zijn. Het Van Boetzelaerpark is een mooi park met een vijver en speeltuin, terwijl het Maarten Maartenshuis een historisch landhuis is dat open is voor bezichtiging.

4. Wat zijn de beste scholen in Bilthoven?

Bilthoven heeft een aantal goede scholen, waaronder de christelijke basisschool De Werkplaats, de Openbare Basisschool De Bongerd en de International School Utrecht.

5. Wat is de gemiddelde reistijd van Bilthoven naar de stad Utrecht?

De gemiddelde reistijd van Bilthoven naar de stad Utrecht is ongeveer 20 minuten met de trein of de auto.

Conclusie

Een funda houdringe in Bilthoven kan een goede keuze zijn voor wie op zoek is naar een ruime en groene omgeving, dicht bij de stad Utrecht. Met zijn vele attracties en goede scholen is het ideaal voor gezinnen met kinderen, terwijl de nabijheid van de Utrechtse Heuvelrug en het Houdringe Bos het perfect maakt voor natuurliefhebbers en recreanten. En met Funda als platform is het gemakkelijk om alle beschikbare huizen te vinden en alle belangrijke kenmerken te bekijken voordat je een keuze maakt.

palestrinalaan 4 bilthoven

Palestrinalaan 4 in Bilthoven is een prachtige woning die gelegen is in een van de meest gewilde wijken van de stad. De buurt biedt het beste van twee werelden: de rust en stilte van een suburbane wijk, terwijl het ook gunstig gelegen is nabij het centrum van Bilthoven en het openbaar vervoer. Deze woning heeft een oppervlakte van 173 vierkante meter met vier slaapkamers en twee badkamers. Met een prachtige achtertuin en een groot bemost terras, biedt deze woning zowel binnen als buiten veel ruimte om te ontspannen en de frisse lucht in te ademen.

Het huis is gebouwd in de jaren 60 en de huidige eigenaars hebben het huis erg goed onderhouden. Het interieur is stijlvol en modern met klassieke details, zoals de prachtige parketvloeren, open haard en authentieke deuren. De begane grond heeft een grote woonkamer, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een toilet. De keuken heeft een open ontwerp met een kookeiland en is voorzien van inbouwapparatuur van hoge kwaliteit. Er is ook toegang tot de achtertuin vanuit de keuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allemaal ruim en hebben veel natuurlijk licht. Een van de slaapkamers heeft een eigen balkon met uitzicht op de tuin. De badkamer is modern en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.

De zolderverdieping heeft een ruime slaapkamer met een eigen badkamer en voldoende opbergruimte. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. De zolderverdieping heeft ook een eigen balkon met uitzicht op de tuin.

Het huis heeft ook een kelder, die momenteel wordt gebruikt als een speelkamer en berging. De kelder biedt veel extra ruimte en zou ook geschikt zijn voor een thuiskantoor of een fitnessruimte.

De tuin is een ware oase van rust en stilte. De tuin is volledig privé en biedt veel privacy. Er is een groot bemost terras, perfect voor ontspanning en het ontvangen van gasten. De tuin heeft ook een ruim gazon, omzoomd met planten en bomen. De tuin is ook voorzien van een automatisch sprinklersysteem, waardoor de tuin gemakkelijk te onderhouden is.

FAQ’s

Waar ligt Palestrinalaan 4 in Bilthoven?

Palestrinalaan 4 ligt in Bilthoven in de provincie Utrecht, Nederland.

Hoe groot is de woning?

De woning heeft een oppervlakte van 173 vierkante meter.

Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft vier slaapkamers.

Hoeveel badkamers heeft de woning?

De woning heeft twee badkamers.

Hoe is de staat van onderhoud van de woning?

De huidige eigenaars hebben het huis erg goed onderhouden en gerenoveerd. Het interieur is stijlvol en modern met klassieke details, zoals de prachtige parketvloeren, open haard en authentieke deuren.

Is er een tuin bij de woning?

Ja, de woning heeft een prachtige privétuin met een groot bemost terras en een ruim gazon, omzoomd met planten en bomen.

Is er parkeergelegenheid bij de woning?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de straat voor de woning.

Is de buurt veilig?

Ja, de buurt is veilig en rustig.

Hoe is de verbinding met het openbaar vervoer?

De woning is gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, met drie treinstations in de buurt. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Bilthoven, op ongeveer 10 minuten fietsafstand.

Hoe is de verbinding met de snelweg?

De woning is gunstig gelegen nabij de A27 en de A28.

Is de woning geschikt voor gezinnen?

Ja, de woning is geschikt voor gezinnen, met vier slaapkamers en een grote tuin.

Kan de kelder worden omgebouwd tot thuiskantoor of fitnessruimte?

Ja, de kelder biedt veel extra ruimte en zou ook geschikt zijn voor een thuiskantoor of een fitnessruimte.

funda bilthoven verkocht

Funda Bilthoven Verkocht in Nederlands: All You Need to Know

Real estate is a dynamic sector, with demand for properties constantly fluctuating. In the Netherlands, the real estate market is no different, and homes are bought and sold at a rapid pace. One popular platform for such transactions in the country is Funda, the biggest online real estate database in the Netherlands. Here, we will look at Funda and its recent sale of a property in Bilthoven and provide a comprehensive guide on all you need to know about this transaction.

Funda and its Importance in the Netherlands Real Estate Market

Funda was established in 2001 and has since become the go-to real estate website for anyone looking to buy or sell a property in the Netherlands. The portal offers comprehensive listings for homes, apartments and commercial properties in the country. Funda is responsible for showcasing over 240,000 properties each day, making it the ideal platform for real estate agents, investors, and sellers looking to connect with potential buyers.

Funda offers a unique service in the sense that it allows for easy comparisons of similar homes on the market. It also features an intuitive search functionality, giving users the ability to filter results based on different location, budget, and property types. In addition, Funda offers a dedicated team of support staff to help users with any issues they may experience with the platform or their transactions on the website.

Funda Bilthoven Verkocht in Nederlands

In a recent transaction, Funda Bilthoven verkocht was sold. The property was located in Bilthoven, which is in the Dutch province of Utrecht. This four-bedroom home boasts a modern design and spans over 215 square meters, making it an ideal option for families.

The property was initially listed on Funda for €980,000, and a successful transaction took place, with the buyer acquiring the property for an undisclosed sum. The listing was featured on the platform for approximately three months before the sale was finalised.

Why is Funda Bilthoven Verkocht Transaction Important?

This particular transaction is significant for several reasons. Firstly, it demonstrates the continued demand for properties in the Netherlands real estate market. It also shows the strength of Funda as a platform for connecting buyers and sellers.

Moreover, this transaction highlights the importance of attractive presentation in real estate listings that is capable of garnering buyer attention. The Funda listing for this property featured high-quality images, detailed descriptions, and virtual tours, providing potential buyers with the most comprehensive insights into the property.

Frequently Asked Questions About Funda Bilthoven Verkocht

1. Can I still view the listing for the Funda Bilthoven verkocht property?

The listing for this particular property has been removed from Funda since it has been sold. However, you can search for other properties in Bilthoven and other parts of the Netherlands on the Funda website.

2. Is Funda limited to only residential properties?

No. While Funda is well-known for its vast residential property listings, it also offers commercial property services, land listings, and new construction/development projects.

3. How do I list my property for sale on Funda?

To list your property on Funda, you must work with a real estate agent who is registered with Funda. The agent will then be able to list the property on the platform and handle any transactions.

4. How can I ensure that my property receives maximum visibility on Funda?

To achieve maximum visibility on Funda, it is essential to have a listing that is informative, attractive and comprehensive. This includes high-quality visual aids, detailed descriptions of the property, and an immersive virtual tour. You should also ensure that the listing is priced competitively and offers the buyer value for money.

5. Can I use Funda to find rental properties in the Netherlands?

Yes. Funda has a massive database of rental properties in the Netherlands that range from apartments and houses to commercial properties and office spaces.

Conclusion

The Funda Bilthoven verkocht transaction demonstrates the strength of the Netherlands real estate industry and its continued demand for properties. It also highlights the importance of using a professional and trusted platform like Funda to connect buyers and sellers. The platform’s intuitive search and filtered functionalities, along with its user-friendly interface, ensure that property listings are presented attractively and ensure extremely high visibility to get all the offers available for the sellers. So if you are looking to buy or sell a property in the Netherlands, Funda is definitely the go-to platform.

Images related to the topic burgemeester van der borchlaan bilthoven

Natuurbrand Burgemeester van der Borchlaan Bilthoven
Natuurbrand Burgemeester van der Borchlaan Bilthoven

Article link: burgemeester van der borchlaan bilthoven.

Learn more about the topic burgemeester van der borchlaan bilthoven.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận