Skip to content

Burgemeester van der Dussenstraat 800: Ontdek de verrassende geschiedenis achter deze bijzondere naam – Klik hier om meer te lezen!

VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester

burgemeester van der dussenstraat 800

Burgemeester van der Dussenstraat 800: locatie en geschiedenis

De Burgemeester van der Dussenstraat 800 ligt in het zuiden van Nederland in de provincie Noord-Brabant. Het is gelegen in de gemeente Oosterhout, een stad met ongeveer 56.000 inwoners en is een populaire woonwijk.

De geschiedenis van Burgemeester van der Dussenstraat 800 gaat terug tot 1965, toen het voor het eerst werd ontwikkeld als een kleinere woonwijk. In de loop der jaren is het uitgebreid en zijn er verschillende soorten woningen gebouwd, waaronder eengezinswoningen, duplexwoningen en appartementencomplexen.

Woonomgeving in Burgemeester van der Dussenstraat 800

Als u op zoek bent naar een serene woonomgeving met het gemak van een stad in de buurt, dan is de Burgemeester van der Dussenstraat 800 mogelijk de ideale locatie voor u. De woonwijk heeft een divers aanbod van woningtypen, van kleine appartementen tot ruime eengezinswoningen. De gemeenschap is vrij rustig en bestaat voornamelijk uit gezinnen en ouderen.

De omgeving biedt brede toegangswegen, fiets- en wandelpaden en is gelegen in een mooie en groene omgeving. Naast de prachtige natuur is er ook veel te beleven voor gezinnen met kinderen. Er zijn een aantal scholen in de buurt, zoals basisscholen, middelbare scholen en het NHTV Breda University of Applied Sciences.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester van der Dussenstraat 800

Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van Burgemeester van der Dussenstraat 800, waaronder supermarkten, winkels, restaurants, café’s en sportfaciliteiten. Veel van deze faciliteiten zijn gelegen op loop- en fietsafstand, zodat ze gemakkelijk te bereiken zijn.

Daarnaast bevindt de wijk zich vlakbij het centrum van Oosterhout, waar u een breed scala aan winkels, restaurants en entertainment vindt. Het centrum van de stad is ook ideaal voor cultureel vermaak, zoals het bezoeken van musea en het bijwonen van muziekoptredens.

Soorten woningen in Burgemeester van der Dussenstraat 800

Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar in Burgemeester van der Dussenstraat 800. Dit omvat huur en koop. Er zijn veel eengezinswoningen beschikbaar, evenals duplexwoningen en appartementencomplexen.

De keuze van de woning hangt voornamelijk af van uw persoonlijke voorkeuren en gezinssamenstelling. Voor degenen die op zoek zijn naar een ruimer huis, zijn er vierkamer huizen beschikbaar en een woning met meerdere verdiepingen. Voor diegenen die op zoek zijn naar een kleinere woning, zijn er studio’s en appartementen beschikbaar.

Huizenprijzen in Burgemeester van der Dussenstraat 800

De huizenprijzen in Burgemeester van der Dussenstraat 800 zijn redelijk in vergelijking met andere gebieden in Nederland. Huurprijzen beginnen meestal rond de 800 euro per maand en koopprijzen variëren van 200.000 euro tot 400.000 euro, afhankelijk van de grootte en het type woning.

De huizenprijzen blijven stabiel en met de huidige hypotheekrente blijven ze nog steeds betaalbaar. De prijs-kwaliteitverhouding van de woningen in Burgemeester van der Dussenstraat 800 is uitstekend, wat het tot een populaire plek maakt om te wonen.

De gemeenschap van Burgemeester van der Dussenstraat 800

De gemeenschap in Burgemeester van der Dussenstraat 800 is hecht en vriendelijk. De wijkbewoners zijn betrokken bij hun directe omgeving en houden hun straten en buurten netjes en schoon.

Er worden regelmatig buurtactiviteiten en evenementen georganiseerd om de gemeenschap verder bij elkaar te brengen. Dit kan variëren van buurtbarbecues en feesten tot sporttoernooien en festivals. Dit draagt bij aan de hechte gemeenschap die hier aanwezig is.

Toekomstige ontwikkelingen in Burgemeester van der Dussenstraat 800

Er zijn op dit moment geen grote geplande ontwikkelingen in Burgemeester van der Dussenstraat 800, maar de gemeente Oosterhout blijft de woonwijk beheren en verbeteren om het een geweldige plek om te wonen te maken. Dit houdt in dat de wijkonderhoud efficiënt wordt uitgevoerd en er nieuwe faciliteiten en verbeteringen van bestaande voorzieningen worden toegevoegd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er nieuwe speeltuinen en parken worden aangelegd of dat er wegen en trottoirs worden opgeknapt.

Bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester van der Dussenstraat 800

Er is veel te zien en te doen in de buurt van Burgemeester van der Dussenstraat 800. Zo bevindt het Nationaal Park De Biesbosch zich op slechts een paar kilometer afstand en het centrum van Oosterhout heeft een rijke geschiedenis en cultuur.

Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn het Kasteel van Nanen, de Sint-Jansbasiliek en het Speelgoedmuseum. Daarnaast liggen de grote steden Breda en Tilburg op korte afstand, wat mogelijkheden biedt voor een weekendje weg of uitstapje.

FAQs

1. Is Burgemeester van der Dussenstraat 800 een veilige plek om te wonen?

Ja, de Burgemeester van der Dussenstraat 800 is een relatief veilige plek om te wonen. Er is weinig misdaad in de woonwijk en de omgeving is goed verlicht en onderhouden.

2. Welke soorten woningen zijn beschikbaar in Burgemeester van der Dussenstraat 800?

Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar in Burgemeester van der Dussenstraat 800, waaronder eengezinswoningen, duplexwoningen en appartementencomplexen. Dit biedt mogelijkheden voor verschillende gezinssamenstellingen en voorkeuren.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar in Burgemeester van der Dussenstraat 800?

Ja, er zijn verschillende buslijnen beschikbaar die Burgemeester van der Dussenstraat 800 met andere delen van Oosterhout en nabijgelegen steden verbinden. Ook rijdt er regelmatig een trein van en naar Breda, Tilburg en andere steden in Nederland. Fietsen is ook een populaire manier van transport in de stad.

4. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de buurt van Burgemeester van der Dussenstraat 800?

Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar in de buurt van Burgemeester van der Dussenstraat 800, waaronder supermarkten, winkels, restaurants, café’s en sportfaciliteiten. Veel van deze faciliteiten zijn gelegen op loop- en fietsafstand, zodat ze gemakkelijk te bereiken zijn.

5. Wat zijn de huizenprijzen in Burgemeester van der Dussenstraat 800?

De huizenprijzen in Burgemeester van der Dussenstraat 800 beginnen bij 200.000 euro en kunnen oplopen tot 400.000 euro, afhankelijk van de grootte en het type woning. De huizenprijzen blijven stabiel en zijn redelijk in vergelijking met andere gebieden in Nederland.

Keywords searched by users: burgemeester van der dussenstraat 800

Categories: Top 83 burgemeester van der dussenstraat 800

VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester van der dussenstraat 800

VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester
VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester

Article link: burgemeester van der dussenstraat 800.

Learn more about the topic burgemeester van der dussenstraat 800.

See more: https://vietty.com/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *