Burgemeester van Dommelenlaan Waalre: Ontdek het geheim van deze prachtige straat! 🏡

  • 15/05/2023

burgemeester van dommelenlaan waalre

Waalre is een kleine gemeente in de provincie Noord-Brabant, gelegen in het zuidoosten van Nederland. De gemeente heeft verschillende wijken en straten, waaronder de Burgemeester van Dommelenlaan, die een belangrijke rol speelt in Waalre.

Wie Was Burgemeester van Dommelenlaan Waalre?

De Burgemeester van Dommelenlaan is vernoemd naar een voormalig burgemeester van Waalre, namelijk burgemeester Jan van Dommelen. Burgemeester Jan van Dommelen was van 1968 tot 1983 burgemeester van Waalre en heeft veel betekend voor de gemeente.

Burgemeester Van Dommelenlaan – Het Adres van Burgemeester

De Burgemeester van Dommelenlaan is een belangrijke straat in Waalre en is gelegen in de wijk Het Gat van Waalre. Het adres van Burgemeester van Dommelenlaan is nummer 25 en nummer 18.

Waar Ligt de Burgemeester van Dommelenlaan in Waalre?

De Burgemeester van Dommelenlaan is gelegen in de wijk Het Gat van Waalre, een van de oudste wijken van de gemeente. De straat ligt op loopafstand van het centrum van Waalre, waar verschillende winkels en restaurants te vinden zijn.

De Betekenis van Burgemeester van Dommelenlaan voor Waalre

De Burgemeester van Dommelenlaan is een belangrijke straat in Waalre en heeft veel betekend voor de gemeente. De straat is vernoemd naar een voormalig burgemeester van Waalre en herinnert aan de belangrijke rol die de lokale overheid heeft gespeeld in de ontwikkeling van de gemeente.

De Geschiedenis van Waalre en Burgemeester van Dommelenlaan

Waalre is een van de oudste plaatsen in Nederland en heeft een rijke geschiedenis. De gemeente is ontstaan in de middeleeuwen en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een welvarende gemeente.

De geschiedenis van de Burgemeester van Dommelenlaan gaat terug tot de jaren ’60, toen de straat werd aangelegd als onderdeel van een uitbreidingsplan voor Waalre. Sindsdien heeft de straat veel veranderingen ondergaan en is het uitgegroeid tot een belangrijke locatie in Waalre.

Wat Zijn de Faciliteiten in Burgemeester van Dommelenlaan Waalre?

De Burgemeester van Dommelenlaan heeft verschillende faciliteiten, waaronder een basisschool, een kinderdagverblijf, een supermarkt en verschillende winkels en restaurants. Daarnaast is er een park in de buurt van de straat, waar mensen kunnen ontspannen en genieten van de natuur.

Hoe Ziet het Leven in Burgemeester van Dommelenlaan Waalre eruit?

Het leven in de Burgemeester van Dommelenlaan is rustig en gezellig. De straat ligt in een groene omgeving en heeft een vriendelijke buurt met veel sociale activiteiten. Mensen kunnen genieten van de rust en stilte van het platteland en tegelijkertijd in de buurt zijn van steden als Eindhoven en Valkenswaard.

Zijn er Parken in de Buurt van Burgemeester van Dommelenlaan Waalre?

Ja, er zijn verschillende parken in de buurt van de Burgemeester van Dommelenlaan. Het dichtstbijzijnde park is het Werenfriedpark, dat zich op loopafstand van de straat bevindt. Het park heeft verschillende paden, een vijver en een speeltuin voor kinderen.

Welke Scholen Zijn er in de Buurt van Burgemeester van Dommelenlaan Waalre?

Er zijn verschillende scholen in de buurt van de Burgemeester van Dommelenlaan. De dichtstbijzijnde school is Basisschool Het Klokhuis, die zich aan de Burgemeester van Dommelenlaan 25 bevindt. Daarnaast zijn er nog andere scholen in de buurt, waaronder Basisschool St. Jan Baptist en Basisschool De Wilderen.

Hoe Bereik Je de Burgemeester van Dommelenlaan in Waalre?

De Burgemeester van Dommelenlaan is goed bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Het is gelegen nabij de A2 en de A67 en er zijn verschillende openbare parkeerplaatsen in de buurt van de straat. Daarnaast is er ook een bushalte op loopafstand van de straat.

Conclusie

De Burgemeester van Dommelenlaan is een belangrijke straat in Waalre en herinnert aan een voormalig burgemeester van de gemeente. De straat ligt in de wijk Het Gat van Waalre en heeft verschillende faciliteiten, waaronder scholen, winkels en restaurants. Mensen kunnen genieten van het rustige leven in de buurt van de stad en tegelijkertijd genieten van de groene omgeving.

Keywords searched by users: burgemeester van dommelenlaan waalre burgemeester van dommelenlaan 25 waalre, burgemeester van dommelenlaan 18 waalre, funda waalre, huizen gat van waalre, vlasrootlaan waalre, goudbergstraat, waalre, funda waalre nieuwbouw, anemoonlaan waalre

Categories: Top 22 burgemeester van dommelenlaan waalre

Burgemeester Brenninkmeijer leidt rond door het Huis van Waalre

See more here: vietty.com

burgemeester van dommelenlaan 25 waalre

Burgemeester van Dommelenlaan 25 in Waalre is een prachtig huis met een unieke architectuur en een rijke geschiedenis. Dit herenhuis is gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van Waalre, en trekt niet alleen de aandacht van kopers, maar ook van architectuurliefhebbers en geschiedenisliefhebbers.

Burgemeester van Dommelenlaan 25: Geschiedenis

Het herenhuis Burgemeester van Dommelenlaan 25 werd gebouwd in 1936, in opdracht van de heer W. van Hout. Het werd ontworpen door de beroemde architect Louis Kooken, die bekend staat om zijn unieke architectonische ontwerpen en zijn gebruik van natuurlijke materialen.

Van Hout was een welgestelde man, die zijn fortuin had vergaard in de textielindustrie. Hij wilde een huis dat zijn rijkdom en prestige uitstraalde, en Kooken creëerde precies dat. Het huis was een combinatie van neoclassicistische en modernistische architectuur, met een prachtige Art Deco gevel.

In de jaren 60 werd Burgemeester van Dommelenlaan 25 gekocht door de familie Van den Brink, een beroemde Nederlandse industriële familie. Ze hebben het huis zorgvuldig onderhouden en gerenoveerd, zodat het zijn oorspronkelijke elegantie en grandeur heeft behouden.

Burgemeester van Dommelenlaan 25: Kenmerken

Burgemeester van Dommelenlaan 25 heeft verschillende unieke kenmerken die het huis zo bijzonder maken. Het huis heeft bijvoorbeeld een prachtige Art Deco gevel met fijn bewerkte ornamenten en decoraties. Het heeft ook een groot balkon aan de voorkant van het huis, met uitzicht op de mooie aangelegde tuin.

Het huis heeft een klassieke indeling met een royale entreehal met een imposante trap naar de eerste verdieping. Er zijn in totaal zeven kamers, waaronder drie ruime slaapkamers en een suite met aangrenzende badkamer.

Een van de speciale kenmerken van het huis is de prachtige bibliotheek, met houten lambrisering, sfeervolle boekenkasten en een open haard. Het is een ideale plek om te ontspannen of te werken, en voegt een bijzondere sfeer en elegantie toe aan het huis.

De tuin is even prachtig als het huis zelf, en heeft een groot gazon, mooie borders met bloemen en heesters en een groot terras. Het is de perfecte plek voor buitenactiviteiten, tuinfeesten of gewoon om te ontspannen met vrienden en familie.

Burgemeester van Dommelenlaan 25: Ligging

Burgemeester van Dommelenlaan 25 is gelegen in een van de meest exclusieve en gewilde buurten van Waalre. Het is een rustige, groene omgeving met prachtige huizen en mooie tuinen.

Het huis ligt op loopafstand van het centrum van Waalre, met zijn vele winkels, restaurants en voorzieningen. Het is ook dicht bij verschillende scholen en sportfaciliteiten, en heeft een goede verbinding met de snelwegen en het openbaar vervoer.

Waalre is een charmant en gezellig dorp, gelegen in de buurt van de stad Eindhoven. Het heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en is omgeven door prachtige natuurlijke landschappen en geweldige wandel- en fietsroutes.

FAQs

Q: Wat is de vraagprijs van Burgemeester van Dommelenlaan 25?

A: De vraagprijs van Burgemeester van Dommelenlaan 25 is momenteel niet bekendgemaakt. Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met de makelaar voor meer informatie.

Q: Is Burgemeester van Dommelenlaan 25 geschikt voor gezinnen?

A: Ja, Burgemeester van Dommelenlaan 25 is een ruim en comfortabel huis, dat geschikt is voor gezinnen van alle maten. Het heeft zeven kamers, waaronder drie ruime slaapkamers, een bibliotheek en een grote tuin. Het huis ligt ook dicht bij verschillende scholen en voorzieningen voor kinderen.

Q: Wie heeft het huis ontworpen?

A: Burgemeester van Dommelenlaan 25 werd ontworpen door de beroemde architect Louis Kooken. Kooken was bekend om zijn gebruik van natuurlijke materialen en zijn unieke architectonische ontwerpen.

Q: Wat zijn de speciale kenmerken van het huis?

A: Burgemeester van Dommelenlaan 25 heeft verschillende speciale kenmerken die het huis zo bijzonder maken. Het heeft bijvoorbeeld een prachtige Art Deco gevel, een grote tuin, een bibliotheek, een imposante entreehal en een groot balkon.

Q: Is Burgemeester van Dommelenlaan 25 goed gelegen?

A: Ja, Burgemeester van Dommelenlaan 25 is gelegen in een van de meest exclusieve en gewilde buurten van Waalre. Het ligt op loopafstand van het centrum van Waalre, en heeft een goede verbinding met de snelwegen en het openbaar vervoer. Waalre is ook een charmant en gezellig dorp, omgeven door prachtige natuurlijke landschappen.

Burgemeester van Dommelenlaan 25 is een indrukwekkend en uniek huis met een rijke geschiedenis en een bijzondere architectuur. Gelegen in een van de meest gewilde buurten van Waalre, biedt het huis rust, elegantie en comfort, en is het de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een groot en stijlvol huis.

burgemeester van dommelenlaan 18 waalre

Burgemeester van Dommelenlaan 18 Waalre: Wonen en Leven

Waalre is een prachtige gemeente in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Gelegen ten zuidwesten van Eindhoven, Waalre is een mooie, groene en rustige plek om te wonen. Eén van de populaire adres in Waalre is Burgemeester van Dommelenlaan 18. In dit artikel zullen we de kenmerken van deze straat bespreken, en wat het uniek maakt als woonervaring voor iedereen die er wil wonen.

Locatie

Burgemeester van Dommelenlaan 18 is gelegen in de buurt van Waalre-dorp, wat ongeveer 15 minuten ten zuiden van Eindhoven ligt. Deze buurt is een onderdeel van het centrumgebied van Waalre en wordt omringd door prachtige natuur en parken. Bewoners van deze straat hebben gemakkelijk toegang tot allerlei belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants en andere recreatieve plekken in de stad.

Huisvesting

Burgemeester van Dommelenlaan 18 heeft een scala aan verschillende huisvestingsmogelijkheden. Het zijn allemaal ruime woningen die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen of voor mensen die ruimte en privacy zoeken. De meeste woningen hebben grote tuinen aan de achterkant, die veel mogelijkheden bieden voor de bewoners om van de frisse lucht en de groene omgeving te genieten.

Een ander kenmerk van veel woningen in Burgemeester van Dommelenlaan 18 is de moderne architectuur. De huizen stralen namelijk veel stijl en luxe uit en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Dit is een kenmerk van deze buurt is, waardoor de straat een prestigieuze en aantrekkelijke uitstraling heeft.

De straat Burgemeester van Dommelenlaan is een rustige straat zonder verkeer, alleen de bewoners van de straat parkeren hun auto’s langs de weg. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een rustige leven in een aangename en natuurrijke omgeving.

Activiteiten en Vrijetijdsbesteding

Er zijn veel mogelijkheden voor recreatie en vrijetijdsbesteding in Burgemeester van Dommelenlaan 18 en Waalre in het algemeen. Veel van de parken, zoals het Willibrorduspark zijn vlakbij, zodat bewoners van de straat kunnen wandelen, fietsen of hardlopen in een mooie groene omgeving.

Er is ook een breed scala aan restaurants en winkels te vinden in dit gebied. Van lokale boetieks tot grotere winkelcentra, er zijn veel mogelijkheden om te winkelen of te genieten van heerlijke gerechten.

Kinderen zullen dol zijn op de verschillende speeltuinen en parken. Ook zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven in de buurt, die ouders de mogelijkheid bieden om hun kinderen op loopafstand naar school te brengen.

Voordelen van wonen in Burgemeester van Dommelenlaan 18

Het wonen in Burgemeester van Dommelenlaan 18 biedt vele voordelen, zoals het gemakkelijk toegang hebben tot alle belangrijke voorzieningen. Bovendien biedt de straat rust en stilte, wat een ideale plek maakt om tot rust te komen.

Een ander groot voordeel van deze buurt is het sociale aspect. Er zijn veel verschillende gemeenschapsactiviteiten die plaatsvinden in de buurt. Van buurtfeesten en barbecues tot sportevenementen en culturele evenementen, er is altijd iets te doen voor iedereen van alle leeftijden.

FAQs

1. Wat zijn de belangrijkste voorzieningen in de buurt van Burgemeester van Dommelenlaan 18?

In de buurt zijn er verschillende belangrijke voorzieningen beschikbaar, zoals scholen, winkelcentra, restaurants en parken.

2. Is Burgemeester van Dommelenlaan 18 geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, deze straat is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen vanwege de rustige omgeving en de brede scala aan voorzieningen die beschikbaar zijn.

3. Zijn er mogelijkheden voor recreatie en vrijetijdsbesteding in de buurt van Burgemeester van Dommelenlaan 18?

Ja, er zijn verschillende parken, speeltuinen, sportfaciliteiten en recreatieve voorzieningen beschikbaar in de buurt.

4. Is deze straat duurder dan andere straten in de buurt?

Ja, Burgemeester van Dommelenlaan 18 is een prestigieuze straat van Waalre, dus de huizen zijn over het algemeen duurder dan andere straten.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een rustig plek om te wonen in de buurt van Eindhoven, dan is Burgemeester van Dommelenlaan 18 een fantastische optie. Deze straat biedt moderne en stijlvolle huizen, een groene omgeving en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel leven. Wonen in deze straat biedt rust en stilte, maar ook een sterke gemeenschap en veel mogelijkheden voor recreatie en vrijetijdsbesteding. Burgemeester van Dommelenlaan 18 biedt het beste van alle werelden en is een geweldige plek voor iedereen die op zoek is naar een ideale plek om te wonen.

funda waalre

Funda Waalre is a popular online real estate platform that helps users buy, sell, and rent properties in the Waalre region of the Netherlands. It is an essential tool for anyone looking to invest or buy a home in Waalre.

The platform is user-friendly and provides an extensive database of all the properties available for sale or rent in the region. With its easy-to-navigate interface and comprehensive property listings, Funda Waalre has become the go-to platform for anyone looking to enter the Waalre real estate market.

In this article, we will take an in-depth look at Funda Waalre, how it works, and what benefits it offers for both buyers and sellers.

History of Funda Waalre

Funda Waalre was launched in 2001 and is one of the most successful real estate platforms in the Netherlands. It was created by a group of real estate agents who wanted to provide a comprehensive online platform for buying and selling properties in Waalre.

Funda Waalre quickly gained popularity among both buyers and sellers for its unmatched database of properties, user-friendly interface, and secure transaction process. It has since grown to become the leading online real estate platform in the region.

How Funda Waalre Works

Funda Waalre is a comprehensive online platform that connects buyers and sellers in the Waalre region. It provides a complete database of all the properties available for sale or rent in the region, including apartments, houses, and commercial properties.

The platform allows users to search for properties based on their price range, location, size, and other preferences. Users can also save their searches and receive real-time alerts when a property that matches their criteria is listed.

Funda Waalre also provides detailed information about each property, including its location, size, photos, and contact information for the seller or agent. Buyers can inquire about a property directly with the seller or agent through the platform’s messaging system.

For sellers, Funda Waalre offers an easy-to-use platform for listing and promoting their properties. Sellers can create a detailed profile of their property and include photos, information about the location, and other relevant details. The platform also provides real-time analytics that allow sellers to track the performance of their listing and adjust their strategy accordingly.

Benefits of Using Funda Waalre

For buyers, Funda Waalre offers a comprehensive and user-friendly online platform for finding and purchasing properties in Waalre. The platform’s advanced search features and detailed property listings make it easy to find the perfect property for your needs. Additionally, Funda Waalre’s secure transaction process ensures a smooth buying experience from start-to-finish.

For sellers, Funda Waalre provides a highly effective platform for listing and promoting their properties. The platform’s extensive database of buyers and user-friendly interface make it easy to find potential buyers for your property. Additionally, Funda Waalre’s real-time analytics give sellers valuable insights into their property’s performance and allow them to adjust their strategy accordingly.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Q: How do I create an account on Funda Waalre?

A: To create an account on Funda Waalre, simply visit the platform’s website and click the “Register” button in the top right corner of the screen. You will then be prompted to enter your personal information and create a username and password.

Q: Are there any fees associated with using Funda Waalre?

A: Yes, there are fees associated with using Funda Waalre. For buyers, there is no fee to use the platform, but there may be transaction fees associated with purchasing a property. For sellers, there is a fee for listing and promoting their property on the platform.

Q: How does Funda Waalre ensure the security of its transactions?

A: Funda Waalre uses advanced encryption technology to ensure the security of its transactions. Additionally, all transactions are monitored by a team of experienced professionals to ensure that they are conducted safely and securely.

Q: Can I search for properties outside of the Waalre region on Funda Waalre?

A: No, Funda Waalre is specifically designed for properties located in the Waalre region of the Netherlands. If you are interested in properties outside of the region, you will need to use a different online real estate platform.

Conclusion

Funda Waalre is a comprehensive online platform that provides a user-friendly interface for buying and selling properties in the Waalre region of the Netherlands. Its extensive database of properties, advanced search features, and secure transaction process make it a valuable tool for both buyers and sellers.

If you are looking to invest in the Waalre real estate market, Funda Waalre is an essential resource that can help you find and purchase your dream property. Whether you are a first-time buyer or an experienced investor, Funda Waalre can help you navigate the complex world of real estate in Waalre and achieve your goals.

Images related to the topic burgemeester van dommelenlaan waalre

Burgemeester Brenninkmeijer leidt rond door het Huis van Waalre
Burgemeester Brenninkmeijer leidt rond door het Huis van Waalre

Article link: burgemeester van dommelenlaan waalre.

Learn more about the topic burgemeester van dommelenlaan waalre.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận