Burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden: Ontdek de verborgen juweeltjes van deze prachtige stad!

  • 15/05/2023

burgemeester van engelenweg ijsselmuiden

Van waarnemend burgemeester tot burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden

In IJsselmuiden staat de Burgemeester van Engelenweg bekend als de straat waar de burgemeester van de gemeente woont. En deze burgemeester is geen onbekende, aangezien hij al jaren in de gemeente werkzaam is. De heer E.P. Berman is zijn naam, die in oktober 2020 als waarnemend burgemeester van IJsselmuiden begon. In maart 2021 werd hij benoemd tot burgemeester van de gemeente.

De ervaringen van de burgemeester

De heer Berman heeft een ruime ervaring in de lokale politiek en het openbaar bestuur. Hij heeft diverse functies bekleed, waaronder burgemeester van Schiermonnikoog en van Dronten en wethouder in Lelystad. In deze functies heeft hij ervaring opgedaan met diverse vraagstukken op het gebied van stedelijke vernieuwing, economie, veiligheid en duurzaamheid. De heer Berman heeft daarnaast geoefend in het begeleiden van verandertrajecten en het managen van organisaties.

De verantwoordelijkheden van de burgemeester

Als burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden is de heer Berman verantwoordelijk voor het openbaar bestuur van IJsselmuiden. Het is zijn taak om de belangen van de inwoners te behartigen en ervoor te zorgen dat de gemeente goed functioneert. Daarnaast heeft hij als burgemeester een aantal specifieke taken en bevoegdheden, zoals het handhaven van openbare orde en veiligheid en het vertegenwoordigen van de gemeente bij ceremonies en andere gelegenheden.

Prestaties van de Burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden

De heer Berman heeft zich als waarnemend burgemeester en later als vaste burgemeester van IJsselmuiden al snel bewezen als een betrokken en daadkrachtig bestuurder. Zo heeft hij zich ingezet voor het behoud van het oude gemeentehuis van de gemeente, dat nu een belangrijke maatschappelijke functie heeft gekregen. Daarnaast heeft hij zich actief beziggehouden met de ontwikkeling van de gemeente op sociaal, economisch en cultureel gebied.

Ambities van de Burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden

Als burgemeester heeft de heer Berman een duidelijke visie op de toekomst van IJsselmuiden. Hij wil de gemeente verder ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en samenwerking met andere gemeenten en organisaties. Daarnaast wil hij zich inzetten voor de leefbaarheid en de veiligheid van de gemeente en ervoor zorgen dat IJsselmuiden een aantrekkelijke plaats blijft om te wonen en te werken.

Samenwerking met de gemeente en andere partijen

Om zijn ambities te realiseren werkt de heer Berman nauw samen met de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en met andere lokale en regionale organisaties en instanties. Hij gaat daarbij uit van de kracht van de gemeenschap en moedigt burgers en ondernemers aan om zelf met initiatieven te komen die bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeente.

De mening van burgers over de burgemeester

Veel inwoners van IJsselmuiden zijn positief over de burgemeester. Hij wordt geprezen om zijn betrokkenheid bij de gemeenschap en zijn open en toegankelijke houding. De heer Berman maakt regelmatig tijd vrij om met burgers in gesprek te gaan en hun wensen en ideeën te horen. Hij wordt ook gewaardeerd om zijn daadkracht en zijn vermogen om snel beslissingen te nemen.

Toekomstplannen van de burgemeester voor de gemeente IJsselmuiden

De heer Berman heeft als burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden een aantal concrete plannen en projecten voor de toekomst van de gemeente. Zo wil hij de gemeente verder ontwikkelen als duurzame en innovatieve gemeente, waarbij groen en natuur een belangrijke rol spelen. Ook wil hij investeren in het versterken van de economie en het stimuleren van de werkgelegenheid. Hiervoor slaat hij de handen ineen met lokale ondernemers en organisaties.

Perspectieven van de gemeente IJsselmuiden onder leiding van de Burgemeester van Engelenweg

Onder leiding van de heer Berman heeft de gemeente IJsselmuiden een goede toekomst voor zich. De burgemeester is volop bezig met de ontwikkeling van de gemeente en werkt daarbij nauw samen met andere partijen. Zijn visie op duurzaamheid, innovatie en samenwerking sluit goed aan bij de uitdagingen waar de gemeente mee te maken heeft. De inwoners van IJsselmuiden kunnen dan ook rekenen op een betrokken, daadkrachtige en resultaatgerichte burgemeester die zich inzet voor hun belangen.

FAQs:

Wat is de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden?
De Burgemeester van Engelenweg is een straat in IJsselmuiden waar de burgemeester van de gemeente woont.

Wie is de huidige burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden?
De huidige burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden is de heer E.P. Berman.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van de burgemeester van IJsselmuiden?
Als burgemeester van IJsselmuiden is de heer Berman verantwoordelijk voor het openbaar bestuur van IJsselmuiden. Het is zijn taak om de belangen van de inwoners te behartigen en ervoor te zorgen dat de gemeente goed functioneert.

Wat zijn de ambities van de burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden?
De heer Berman heeft als burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden een duidelijke visie op de toekomst van IJsselmuiden. Hij wil de gemeente verder ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en samenwerking met andere gemeenten en organisaties.

Hoe zien de toekomstplannen van de burgemeester eruit voor IJsselmuiden?
De heer Berman heeft als burgemeester van Engelenweg IJsselmuiden een aantal concrete plannen en projecten voor de toekomst van de gemeente. Zo wil hij de gemeente verder ontwikkelen als duurzame en innovatieve gemeente, waarbij groen en natuur een belangrijke rol spelen. Ook wil hij investeren in het versterken van de economie en het stimuleren van de werkgelegenheid.

Keywords searched by users: burgemeester van engelenweg ijsselmuiden burgemeester van engelenweg 67 ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 122 ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 30, ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 34 ijsselmuiden, funda ijsselmuiden – appartementen, burgemeester van engelenweg 40 ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 36 ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 108 ijsselmuiden

Categories: Top 28 burgemeester van engelenweg ijsselmuiden

Dronebeelden Burgemeester van Engelenweg 90, IJsselmuiden

See more here: vietty.com

burgemeester van engelenweg 67 ijsselmuiden

Burgemeester van Engelenweg 67 is een woning gelegen in IJsselmuiden in Nederland. Het is een aantrekkelijke en gezellige woning die ideaal is voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te wonen. In dit artikel zullen we een diepgaande analyse bieden van deze woning, en alles wat het te bieden heeft. We zullen ons voornamelijk richten op de ligging, het type huis en de voorzieningen.

Ligging

De Burgemeester van Engelenweg 67 is gelegen in IJsselmuiden, een dorp op een steenworp afstand van Kampen. Het is omringd door prachtige natuurlijke landschappen en biedt een rustige en vredige omgeving. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een huis buiten de stad, maar nog steeds dichtbij willen wonen.

De woning is omringd door een prachtig aangelegde tuin en is gelegen in een rustige buurt. Het is een van de meest aantrekkelijke en goed onderhouden straten in de buurt en is daarom een populaire plek om te wonen.

De Burgemeester van Engelenweg zelf is gelegen in een gebied met veel groen. Het gebied is omringd door prachtige bomen en struiken, die een prachtig decor vormen voor de buurt. Deze omgeving biedt tal van recreatieve activiteiten voor de bewoners, waaronder fietsen en wandelen.

Type huis

De Burgemeester van Engelenweg 67 is een ruime twee-onder-een-kapwoning. Het heeft een woonoppervlakte van 169 vierkante meter en een perceel van 317 vierkante meter. De woning heeft drie verdiepingen met vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de eerste verdieping. De begane grond heeft ook de woonkamer, de keuken, een bijkeuken en een toilet.

De tweede verdieping is toegankelijk via een vaste trap, en het biedt toegang tot een grote zolderkamer. Deze ruimte kan worden gebruikt als extra slaapkamer, werkkamer, of recreatieruimte. Het biedt veel ruimte en mogelijkheden, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

De woning is in een uitstekende staat van onderhoud en is van hoge kwaliteit. De woning is gebouwd in 2001 en het dak is vernieuwd in 2015. Het heeft dubbele beglazing, vloerverwarming en een HR-ketel, die allemaal bijdragen aan een energiezuinige woning.

Voorzieningen

De Burgemeester van Engelenweg 67 heeft veel voorzieningen te bieden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste:

Tuin: De woning heeft een prachtige tuin die is aangelegd met bloemen, bomen en struiken. De tuin biedt veel ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen.

Woonkamer: De woonkamer is ruim en licht en biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Het heeft grote ramen en een openslaande deur naar de tuin.

Keuken: De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en biedt veel ruimte om te koken en te eten. Er is een bijkeuken tussen de keuken en de garage, waar de wasmachine en droger staan, en die ook toegang biedt tot de tuin.

Slaapkamers: De woning heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de eerste verdieping. Elke kamer is ruim en biedt voldoende opslagruimte.

Badkamer: De woning heeft twee badkamers, waarvan één op de begane grond en één op de eerste verdieping. Ze zijn allebei uitgerust met een bad, douche, wastafel en toilet.

Garage: De woning heeft een garage die plaats biedt aan één auto. Er is ook voldoende parkeergelegenheid op de oprit voor extra auto’s.

FAQs

Wat is de vraagprijs van de woning?

De vraagprijs voor de Burgemeester van Engelenweg 67 is momenteel € 449.000,- k.k.

Is er een open huis voor de woning?

Er is momenteel geen open huis gepland voor de woning.

Is er een mogelijkheid om de woning te bezichtigen?

Ja, het is mogelijk om de woning te bezichtigen. Neem contact op met de makelaar die de woning te koop aanbiedt om een afspraak te maken.

Is de woning energiezuinig?

Ja, de woning is energiezuinig en heeft dubbele beglazing, vloerverwarming en een HR-ketel.

Is er een tuin bij de woning?

Ja, de woning heeft een prachtige tuin die is aangelegd met bloemen, bomen en struiken.

Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de eerste verdieping.

Conclusie

Burgemeester van Engelenweg 67 is een prachtige woning die veel te bieden heeft. Het is gelegen in een rustige en aantrekkelijke omgeving, omringd door prachtige natuurlijke landschappen. De woning is ruim en van hoge kwaliteit, met tal van voorzieningen die het ideaal maken voor gezinnen en koppels. Het heeft een prachtige tuin, grote woonkamer en keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Als u op zoek bent naar een comfortabel huis buiten de stad, dan is de Burgemeester van Engelenweg 67 een uitstekende keuze.

burgemeester van engelenweg 122 ijsselmuiden

De Burgemeester van Engelenweg 122 in IJsselmuiden is een prachtig pand gelegen aan de rand van het dorp. Het is een opvallende verschijning in de buurt vanwege de bijzondere architectuur en de omringende tuin. Het herenhuis werd gebouwd in 1926 en is sindsdien een geliefd object onder architectuurliefhebbers. Het pand heeft een rijke geschiedenis en er valt veel te vertellen over de verschillende eigenaren en de restauraties die het pand heeft ondergaan.

Geschiedenis van de Burgemeester van Engelenweg 122

De bouw van de Burgemeester van Engelenweg 122 werd in 1926 gestart. Het pand werd ontworpen door de architect C. Roskam en gebouwd door de aannemer J.A. van Kampen uit Kampen. Het pand werd gebouwd in opdracht van de IJsselmuider vishandelaar Arie van der Vlist. Hij bouwde het huis voor zijn gezin en de tuin was bedoeld als kwekerij voor zijn drie zoons.

In de jaren vijftig werd het pand gekocht door de familie Koers. Zij voegden een garage toe aan het pand en richtten de tuin volledig opnieuw in. Het pand veranderde van uiterlijk door het plaatsen van nieuwe ramen, het toevoegen van leuningen op het balkon en het aanbrengen van nieuwe dakgoten. De huidige schuur achter het pand werd toen ook gebouwd.

Na de familie Koers kwam de Burgemeester van Engelenweg 122 in bezit van de familie Ellermeijer in 1984. Zij hebben het pand gerestaureerd en opnieuw ingedeeld. Bij deze restauratie werd de vroegere garage omgebouwd tot een grote werkkamer.

Na de renovatie van de familie Ellermeijer werd de Burgemeester van Engelenweg 122 verkocht aan de huidige eigenaren, de familie Middelburg, in 2011. Zij hebben het pand opnieuw gerestaureerd en gemoderniseerd, waarbij de oude elementen behouden zijn gebleven. De tuin is ook weer onder handen genomen en in oorspronkelijke staat teruggebracht. Het pand is nu een modern, maar nog steeds bijzonder behoud van een stukje geschiedenis.

Bijzondere architectuur

De architectuur van de Burgemeester van Engelenweg 122 is te beschrijven als Jugendstil met Amsterdamse School invloeden. Er zijn sierlijke, ronde vormen en deuren zijn omlijst met speelse bogen en sculpturen. De bijzondere uitstraling van het pand valt op in de omgeving. In het huis zijn enkele kenmerken van het voormalige huiskwekerijbedrijf van Arie van der Vlist zichtbaar, zoals de betonnen balken en mozaïekvloeren in de ruime entreehal. Het pand is nog steeds een prachtig voorbeeld van Jugendstil-architectuur in de 21ste eeuw.

Tuin

De tuin rondom de Burgemeester van Engelenweg 122 is een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin. Bij de bouw van het huis werd de tuin aangelegd als kwekerij van fruit- en groentegewassen. Later werd de tuin opnieuw aangelegd met een meer romantische en natuurlijke uitstraling. De tuin is opnieuw aangelegd bij iedere overdracht van eigenaar en is sindsdien een verzameling van boeiende bomen, struiken en bloemen.

De tuin werd in 2017 opengesteld voor het publiek tijdens de Open Tuinen Dag in IJsselmuiden en was de aantrekkingskracht van veel tuinliefhebbers die het pand bezochten. In de tuin zijn een aantal oude fruitbomen te vinden die getuigen van de oorspronkelijke functie van de tuin. De tuin heeft sinds de bouw van het pand vele veranderingen doorgemaakt, maar in de handen van de huidige eigenaren is het een sprookjesachtig geheel van bloeiende struiken, kleurrijke planten en indrukwekkende bomen.

Restauratie

Na de koop van de woning in 2011 bleek dat er flinke schade was aan het pand. Zo waren de dakgoten kapot, lekte de dakbedekking en was de elektriciteit in het pand verouderd. De huidige eigenaren hebben daarom een uitgebreide renovatie uitgevoerd, waarbij de authentieke elementen behouden werden.

Het huis werd opnieuw geïsoleerd en de verwarming werd vervangen. Daarnaast werd er een nieuwe badkamer geïnstalleerd en de keuken werd gemoderniseerd om te voldoen aan de eisen van deze tijd. Bijzondere elementen die werden meegenomen waren bijvoorbeeld de schouw in de woonkamer, een prachtig tegeltableau in de keuken en het herstel van de mozaïekvloer in de hal.

Het resultaat van de restauratie is in feite een prachtige combinatie van oud en nieuw. Het pand heeft zijn oorspronkelijke uitstraling behouden, maar heeft nu wel de eigenschappen van een modern huis.

FAQs

1. Wat is er bijzonder aan de Burgemeester van Engelenweg 122?

De Burgemeester van Engelenweg 122 is een prachtig pand gelegen aan de rand van IJsselmuiden. Het pand is gebouwd in 1926 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis. De architectuur van het pand is Jugendstil met Amsterdamse School invloeden en dit maakt het een opvallend object in de omgeving.

2. Wie hebben het pand gebouwd en wie waren de eigenaren?

De Burgemeester van Engelenweg 122 werd gebouwd door de aannemer J.A. van Kampen uit Kampen in opdracht van de IJsselmuider vishandelaar Arie van der Vlist. Later kwam het pand in bezit van de familie Koers en de familie Ellermeijer. Sinds 2011 wordt het pand bewoond door de familie Middelburg.

3. Wat is er speciaal aan de tuin van de Burgemeester van Engelenweg 122?

De tuin bij de Burgemeester van Engelenweg 122 is een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin. Tijdens de Open Tuinen Dag in IJsselmuiden in 2017 was de tuin geopend voor het publiek en trok veel nieuwsgierige tuinliefhebbers. De tuin heeft een romantische, natuurlijke uitstraling en er zijn nog een aantal oude fruitbomen te vinden die getuigen van de oorspronkelijke functie van de tuin.

4. Is de authenticiteit van het pand behouden gebleven na de restauratie?

Ja, de huidige eigenaren hebben het pand gerestaureerd en daarbij zijn de authentieke elementen behouden gebleven. Het huis werd opnieuw geïsoleerd, de verwarming werd vervangen en er werd een nieuwe badkamer geïnstalleerd. De keuken werd gemoderniseerd, maar bijzondere elementen als de schouw in de woonkamer en de mozaïekvloer in de hal bleven behouden. Het pand is nu een combinatie van oud en nieuw en heeft zijn oorspronkelijke uitstraling kunnen behouden.

5. Kan de woning bezichtigd worden?

De Burgemeester van Engelenweg 122 is een privéwoning en wordt niet opengesteld voor publiek.

burgemeester van engelenweg 30, ijsselmuiden

Burgemeester van Engelenweg 30 is een woonadres in IJsselmuiden, een dorp in de gemeente Kampen in de Nederlandse provincie Overijssel. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een modern appartementencomplex.

Het gebouw is omringd door een mooie groene omgeving en heeft een eigen parkeerplaats voor de bewoners. De locatie is gunstig gelegen, vlakbij de snelweg en het openbaar vervoer. Hierdoor is het centrum van Zwolle binnen enkele minuten te bereiken.

Het appartement heeft een totale oppervlakte van 62 vierkante meter en is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het is een ideaal appartement voor singles of stellen die op zoek zijn naar een rustige en comfortabele woonsituatie.

De woonkamer is licht en ruimtelijk van opzet en biedt voldoende plek voor een zithoek en eettafel. De keuken is voorzien van modern keukenapparatuur, zoals een koelkast, een vaatwasser en een combi-oven.

De slaapkamer biedt plaats voor een tweepersoonsbed en heeft een ruime garderobekast. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Tevens is er in het appartement een berging aanwezig waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.

Burgemeester van Engelenweg 30 ligt in een rustige woonwijk. In de omgeving zijn winkels, supermarkten, restaurants en scholen te vinden. Op korte afstand ligt de IJssel, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2008 en is goed onderhouden. Het beschikt over een lift en een intercomsysteem. De maandelijkse servicekosten bedragen 115 euro.

Voor wie is het appartement geschikt?

Burgemeester van Engelenweg 30 is geschikt voor diverse doelgroepen. Zo is het een ideaal appartement voor alleenstaanden of stellen die op zoek zijn naar een gelijkvloers appartement in een rustige wijk. Ook ouderen die graag comfortabel willen wonen en de voorkeur geven aan een appartement met lift, zouden zich hier thuis voelen.

Daarnaast is het appartement ook interessant voor starters op de woningmarkt, die vanuit een huurwoning willen doorstromen naar een koopwoning. Het appartement is namelijk niet alleen comfortabel en voorzien van alle moderne gemakken, maar ook betaalbaar in vergelijking met de koopwoningen in de omgeving.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de maandelijkse lasten voor het appartement?
De maandelijkse servicekosten bedragen 115 euro. Daarnaast dien je rekening te houden met de maandelijkse hypotheeklasten.

Is er een parkeerplaats beschikbaar?
Ja, het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats.

Zijn er voldoende voorzieningen in de omgeving?
Ja, in de omgeving zijn diverse winkels, supermarkten, scholen en restaurants te vinden. Op korte afstand ligt tevens de IJssel, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Kan ik het appartement bezichtigen?
Ja, het is mogelijk om het appartement te bezichtigen. Neem contact op met de verkoopmakelaar om een afspraak te maken.

Is het appartement geschikt voor ouderen?
Ja, het appartement is geschikt voor ouderen die graag comfortabel willen wonen en de voorkeur geven aan een gelijkvloers appartement met lift.

Wat zijn de afmetingen van het appartement?
Het appartement heeft een oppervlakte van 62 vierkante meter.

Hoe oud is het appartementencomplex?
Het complex is gebouwd in 2008.

Is het appartement energiezuinig?
Ja, het appartement is voorzien van dubbel glas en een HR-ketel, waardoor het energieverbruik laag is.

Kan ik het appartement ook huren?
Nee, het appartement wordt alleen aangeboden als koopwoning.

Samenvatting:

Burgemeester van Engelenweg 30 is een modern en comfortabel appartement gelegen in een rustige wijk in IJsselmuiden. Het appartement biedt alle moderne gemakken en is ideaal voor singles, stellen en ouderen die op zoek zijn naar een comfortabele en gelijkvloerse woonsituatie. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en is gunstig gelegen nabij de snelweg en het openbaar vervoer. Wil je het appartement bezichtigen? Neem dan contact op met de verkoopmakelaar.

Images related to the topic burgemeester van engelenweg ijsselmuiden

Dronebeelden Burgemeester van Engelenweg 90, IJsselmuiden
Dronebeelden Burgemeester van Engelenweg 90, IJsselmuiden

Article link: burgemeester van engelenweg ijsselmuiden.

Learn more about the topic burgemeester van engelenweg ijsselmuiden.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận