Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem – Ontdek deze unieke locatie nu!

  • 15/05/2023

burgemeester van erpstraat 33 berghem

De Burgemeester van Erpstraat 33 is een bijzonder pand in Berghem, gelegen in de regio Noordoost-Brabant. Het is een woning met een rijke geschiedenis en een opvallende bouwstijl. In dit artikel nemen we een kijkje naar de locatie en beschrijving van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem, de geschiedenis, de eigendomsgeschiedenis, de bouwstijl en architectuur, recente ontwikkelingen in en rond het pand, en belangrijke functies en evenementen van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem.

Locatie en beschrijving van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem

Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem is gelegen in het centrum van Berghem, een dorp in de gemeente Oss. Berghem ligt in de buurt van de stad Oss en vlakbij de A59. De Burgemeester van Erpstraat is een lange straat die door het centrum van Berghem loopt.

Burgemeester van Erpstraat 33 is een vrijstaande woning met een opvallend torentje. Het is een groot pand met meerdere verdiepingen en een ruime tuin. Het pand is gebouwd in 1925 en heeft sindsdien verschillende renovaties ondergaan om het te moderniseren.

Geschiedenis van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem

Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. In 1925 werd het pand gebouwd voor de voormalige burgemeester van Berghem. Het was destijds een van de grootste en meest indrukwekkende panden in het dorp. De burgemeester woonde hier met zijn gezin en vanuit het pand voerde hij zijn taak uit als burgervader van Berghem.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het pand bewoond door verschillende families. In de jaren 60 werd er een dierenartspraktijk in het pand gevestigd, die later werd omgebouwd tot een huisartsenpraktijk. Het pand heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap en heeft in de loop der jaren veel verschillende bewoners gehad.

Eigendomsgeschiedenis van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem

Het pand heeft een rijke eigendomsgeschiedenis. Na het vertrek van de burgemeester werd het pand verkocht aan een particuliere eigenaar. In de jaren 60 werd het pand gekocht door een dierenarts, die het later weer doorverkocht aan een huisarts. In de jaren 90 werd het pand verkocht aan een particulier die het grondig renoveerde en moderniseerde. Het pand werd uitgebreid en er werden verschillende moderne voorzieningen toegevoegd, zoals een zwembad en een sauna.

Het pand is momenteel in handen van een particuliere eigenaar, die het gebruikt als woonhuis. Het pand is goed onderhouden en heeft in de afgelopen jaren enkele verbouwingen ondergaan om het te moderniseren.

Bouwstijl en architectuur van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem

Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem is gebouwd in een opvallende bouwstijl die typerend is voor de vroege 20e eeuw. Het pand is ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School, een populaire bouwstijl in die tijd die bekend stond om zijn geometrische vormen en decoratieve elementen.

Het pand heeft een opvallend torentje dat boven het dak uitsteekt. Dit torentje is een kenmerkend element van de Amsterdamse School en geeft het pand een majestueuze uitstraling. De gevel van het pand is versierd met decoratieve elementen en geometrische patronen die typerend zijn voor de Amsterdamse School.

Recente ontwikkelingen in en rond Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem

In de afgelopen jaren zijn er verschillende ontwikkelingen geweest in en rond Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem. Het pand heeft in de jaren 90 enkele grote verbouwingen ondergaan om het te moderniseren en van alle moderne gemakken te voorzien. Zo werd er onder meer een zwembad en een sauna toegevoegd.

Ook in de omgeving van het pand hebben zich in de afgelopen jaren verschillende ontwikkelingen voorgedaan. Zo is het nabijgelegen Berghem Sport, de plaatselijke voetbalvereniging, in 2012 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de rand van het dorp. Dit heeft geleid tot meer ruimte en rust in het centrum van Berghem, waar Burgemeester van Erpstraat 33 ligt.

Belangrijke functies en evenementen van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem

Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem heeft in de loop der jaren verschillende functies gehad. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd als woonhuis voor de burgemeester van Berghem, maar heeft later ook dienst gedaan als huisartsenpraktijk en dierenartskliniek.

Tegenwoordig is het pand weer in gebruik als woonhuis. Het is een geliefd pand onder liefhebbers van historische bouwkunst en trekt regelmatig bezoekers die het pand van dichtbij willen bekijken. In de omgeving van Burgemeester van Erpstraat 33 vinden regelmatig evenementen plaats zoals de Berghemse Kermis en verschillende sportevenementen georganiseerd door Berghem Sport.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem?

Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem werd gebouwd in 1925 voor de voormalige burgemeester van Berghem. Het pand heeft sindsdien verschillende bewoners gehad, waaronder een dierenartsenpraktijk en een huisartsenpraktijk.

2. Wat is de eigendomsgeschiedenis van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem?

Het pand is momenteel in handen van een particuliere eigenaar, die het gebruikt als woonhuis. In de afgelopen decennia heeft het pand verschillende eigenaren gehad en is het grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.

3. Wat is de bouwstijl en architectuur van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem?

Het pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School, een populaire bouwstijl in de vroege 20e eeuw. Het heeft een opvallend torentje en is versierd met decoratieve elementen en geometrische patronen.

4. Wat zijn de recente ontwikkelingen in en rond Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem?

In de afgelopen jaren heeft het pand enkele grote verbouwingen ondergaan om het te moderniseren en van alle moderne gemakken te voorzien. Ook in de omgeving van het pand zijn verschillende ontwikkelingen geweest, waaronder de verhuizing van Berghem Sport naar een nieuwe locatie.

5. Wat zijn de belangrijkste functies en evenementen van Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem?

Burgemeester van Erpstraat 33 Berghem heeft in het verleden verschillende functies gehad, waaronder woonhuis, dierenartskliniek en huisartsenpraktijk. Tegenwoordig is het pand weer in gebruik als woonhuis. In de omgeving van het pand vinden regelmatig evenementen plaats zoals de Berghemse Kermis en verschillende sportevenementen georganiseerd door Berghem Sport.

Keywords searched by users: burgemeester van erpstraat 33 berghem burgemeester van erpstraat 25 berghem, burgemeester van erpstraat 46, berghem, burgemeester van erpstraat 77 berghem, burgemeester van erpstraat 23 berghem, burgemeester van erpstraat 82b berghem

Categories: Top 63 burgemeester van erpstraat 33 berghem

Veroorzaker brand Hotel Schot (1970) bekent | RTV Noord

See more here: vietty.com

burgemeester van erpstraat 25 berghem

De Burgemeester van Erpstraat 25 in Berghem is een populaire locatie in het pittoreske dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is een locatie die voor veel bewoners van Berghem dient als een thuis weg van huis. De straat zelf is een rustige en vredige plek, evenals het omliggende gebied. Maar wat maakt Burgemeester van Erpstraat 25 zo’n bijzondere locatie? Wat zijn de hoogtepunten van deze plek en waarom moet u hier zeker een bezoek brengen? Laten we het allemaal bespreken.

Ligging

De Burgemeester van Erpstraat 25 ligt in het hart van Berghem. Berghem is niet de grootste stad in Nederland, maar het biedt wel genoeg bezienswaardigheden om mensen aan te trekken. De stad ligt op een weloverwogen locatie die gemakkelijk bereikbaar is via de snelwegen A50 en A59. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om de Burgemeester van Erpstraat 25 te bereiken. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen in de buurt, zodat u uw auto veilig kunt parkeren terwijl u de omgeving verkent.

Bouwstijl

De Burgemeester van Erpstraat 25 is geen gewoon huis, maar eerder een architectonische parel. Het combineert verschillende bouwstijlen in één perfect ontwerp. De voorgevel is opvallend met witte stenen en een grote blauwe voordeur. De ramen zijn zorgvuldig geplaatst en de verschillende hoogtes van de gevel zorgen ervoor dat het gebouw eruit springt. Het geheel is een moderne twist op de klassieke bouwstijl. De binnenkant van het huis is al even indrukwekkend met ruime kamers en een perfect geplande inrichting. Het biedt alle gemakken van het moderne leven zonder de charme van het dorp te verliezen.

Omgeving

De Burgemeester van Erpstraat 25 kijkt uit op het mooie dorpje Berghem. Het gebied rondom het huis is rustig en sereen, wat het perfect maakt om te wandelen en te verkennen. Er zijn veel groene en bosrijke gebieden rondom het huis, wat het perfect maakt voor mensen die houden van de natuur. Het is ook een bevoorrecht startpunt om te wandelen en te fietsen in de omgeving.

Eersteklas voorzieningen

De Burgemeester van Erpstraat 25 is een perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar premiumvoorzieningen. Het huis is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen. Dit omvat intelligent verlichtingssysteem, verwarming en airconditioning. Het huis heeft ook een geavanceerd beveiligingssysteem en een detoxruimte voor degenen die willen ontstressen en ontspannen.

FAQ’s

Q: Hoeveel mensen passen er in de Burgemeester van Erpstraat 25?

A: Het huis is geschikt voor maximaal acht personen.

Q: Is er een tuin bij het huis?

A: Ja, er is een tuin aanwezig met een terras en veel groen.

Q: Kan ik het huis huren voor een feest?

A: Nee, het huis is ontworpen als een rustige plek om te verblijven in Berghem en is niet geschikt voor feesten.

Q: Is er parkeergelegenheid in de buurt van de Burgemeester van Erpstraat 25?

A: Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt.

Q: Zijn er restaurants en winkels in de buurt van het huis?

A: Ja, er zijn verschillende restaurants en winkels op loopafstand van de Burgemeester van Erpstraat 25.

Q: Is het huis kindvriendelijk?

A: Ja, het huis is geschikt voor kinderen en er zijn ook verschillende activiteiten in de buurt die geschikt zijn voor kinderen.

Q: Wat zijn de tarieven voor het huren van het huis?

A: De tarieven variëren afhankelijk van het seizoen en de duur van uw verblijf. Neem contact op met de eigenaar voor actuele tarieven.

Conclusie

De Burgemeester van Erpstraat 25 is niet alleen een plek om te verblijven, maar een ervaring. De locatie, het ontwerp en de voorzieningen maken het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van Berghem. Of u nu op zoek bent naar een plek om te verblijven tijdens uw volgende vakantie of een weekendje weg, de Burgemeester van Erpstraat 25 is zeker het bekijken waard. Dus waar wacht u nog op? Boek uw verblijf nu en ervaar de magie van deze unieke locatie in Nederland.

burgemeester van erpstraat 46, berghem

De Burgemeester van Erpstraat 46 in Berghem is een prachtige woning gelegen in het zuiden van Nederland. Deze woning is gelegen in een rustige buurt en biedt de bewoners een comfortabele en gezellige leefomgeving.

De woning heeft een moderne uitstraling die perfect aansluit bij de rustige omgeving. De architectuur van de woning is nauwkeurig ontworpen om de bewoners een ontspannen en serene leefomgeving te bieden. Het huis heeft een open plattegrond, die het leven gemakkelijker maakt voor de bewoners.

Het huis beschikt over een groot aantal kenmerken die het leven van de bewoners comfortabel maken. Het heeft bijvoorbeeld een ruime woonkamer, die uitkijkt op een prachtige tuin. Er zijn vier slaapkamers, waarvan één enorme master suite met voldoende kastruimte.

De Burgemeester van Erpstraat 46 beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken, die is ontworpen om zelfs de meest veeleisende gourmet kok tevreden te stellen. De keuken is ontworpen om het koken en schoonmaken gemakkelijk te maken, waardoor het de perfecte plek is voor de bewoners om te koken, te eten en te socializen.

De woning is ook uitgerust met een aantal extra’s zoals een sauna, een fitnessruimte en een kantoor. Er is ook een garage, een wasruimte en voldoende opslagruimte in de kelder.

Berghem is een charmant dorpje in de buurt van Oss, in de provincie Noord-Brabant van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn prachtige landschap, gecombineerd met de moderne faciliteiten die worden aangeboden in de stad.

Berghem heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het dorp was ooit een belangrijk agrarisch centrum met een groot aantal boerderijen. Tegenwoordig is Berghem een moderne gemeenschap die profiteert van de toeristische industrie, evenals van de handel en de handel.

In de omgeving van Berghem zijn er tal van recreatieve activiteiten te vinden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende parken, meren en rivieren waar bewoners kunnen vissen, kanoën of zwemmen. Er zijn ook tal van wandel- en fietsroutes die door de prachtige landschappen lopen.

FAQ’s:

1) Hoe groot is de woning in de Burgemeester van Erpstraat 46?

De woning heeft een totale woonoppervlakte van 290 vierkante meter.

2) Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft vier slaapkamers, waarvan één master suite.

3) Is er een fitnessruimte in de woning?

Ja, de Burgemeester van Erpstraat 46 heeft een fitnessruimte.

4) Is er een sauna in de woning?

Ja, er is een sauna in de woning.

5) Is er voldoende opslagruimte in de kelder van het huis?

Ja, er is voldoende opslagruimte in de kelder van het huis.

6) Hoe ver is Berghem van Oss?

Berghem ligt vlakbij Oss, op slechts enkele kilometers afstand.

7) Welke recreatieve activiteiten zijn er in de omgeving van Berghem?

Er zijn tal van recreatieve activiteiten te vinden in de omgeving van Berghem, waaronder wandelen, fietsen, vissen, kanoën en zwemmen.

8) Is Berghem een veilig dorp om in te wonen?

Ja, Berghem is een veilig dorp om in te wonen. Het heeft een laag misdaadcijfer en een hechte gemeenschap.

De Burgemeester van Erpstraat 46 in Berghem is een ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige leefomgeving met alle moderne faciliteiten die ze nodig hebben. Het huis biedt voldoende ruimte voor gezinnen en biedt tal van extra’s, waaronder een fitnessruimte, een sauna en een kantoor.

De omgeving van Berghem is prachtig en biedt een scala aan recreatieve activiteiten en voorzieningen. Bewoners van de Burgemeester van Erpstraat 46 hebben daarom toegang tot een heerlijke levensstijl, die hen een gelukkiger en gezondere levensstijl kan bieden.

In totaal is de Burgemeester van Erpstraat 46 niet alleen een huis, maar een thuis, waar mensen kunnen ontspannen, leven en socializen in een comfortabele omgeving. Het is de perfecte plek voor gezinnen om herinneringen te creëren die ze voor altijd zullen koesteren.

burgemeester van erpstraat 77 berghem

Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem is een straat die gelegen is in Berghem, een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De straat is onderdeel van de wijk Koolhof en ligt in het noorden van Berghem. Het is een rustige straat waar voornamelijk gezinnen wonen.

Wonen in Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem

De huizen in Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem zijn ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin. Dit maakt het een ideale woonplaats voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende soorten huizen te vinden, waaronder vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. De huizen zijn gebouwd in verschillende stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is.

Ook qua voorzieningen zit je goed in Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem. Het dorp heeft een aantal supermarkten en andere winkels waar je boodschappen kunt doen. Daarnaast zijn er ook verschillende scholen te vinden in het dorp, waaronder basisschool De Fonkeling.

Activiteiten in Berghem

Er zijn verschillende activiteiten te doen in Berghem en omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie wandeling maken door het natuurgebied de Maashorst, dat vlakbij Berghem ligt. Dit gebied staat bekend om de vele wandel- en fietspaden, die je langs mooie plekken voeren.

Ook kun je in Berghem zelf leuke dingen doen. Zo is er bijvoorbeeld een tafeltennisvereniging waar je lid van kunt worden en kun je biljarten bij Café-Zaal Tante Toetje. Voor de kinderen is er een speeltuin in het Berghemse Bos, waar ze heerlijk kunnen spelen.

FAQs over Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem

Wat maakt Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem een goede plek om te wonen?

Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem is een rustige en veilige buurt. De huizen zijn ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin, wat het een ideale woonplaats maakt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende soorten huizen te vinden, waaronder vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Welke voorzieningen zijn er in Berghem?

In Berghem zijn verschillende voorzieningen te vinden. Zo zijn er supermarkten en andere winkels waar je boodschappen kunt doen. Daarnaast zijn er verschillende scholen te vinden in het dorp, waaronder basisschool De Fonkeling. Voor sport en ontspanning kun je bijvoorbeeld terecht bij de tafeltennisvereniging of bij Café-Zaal Tante Toetje.

Wat voor activiteiten zijn er te doen in Berghem?

Er zijn verschillende activiteiten te doen in Berghem en omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie wandeling maken door het natuurgebied de Maashorst, dat vlakbij Berghem ligt. Dit gebied staat bekend om de vele wandel- en fietspaden, die je langs mooie plekken voeren. Ook kun je in Berghem zelf leuke dingen doen, zoals biljarten bij Café-Zaal Tante Toetje of spelen in de speeltuin in het Berghemse Bos.

Hoe is de ligging van Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem?

Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem ligt in het noorden van Berghem, een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De straat is onderdeel van de wijk Koolhof. In de directe omgeving van Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem vind je verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en speeltuinen. Het natuurgebied de Maashorst ligt vlakbij het dorp.

Is Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem een veilige buurt?

Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem is een veilige buurt. Het is er rustig en de sfeer is vriendelijk. De huizen zijn ruim opgezet en de tuinen zijn groot, wat het een ideale woonplaats maakt voor gezinnen met kinderen.

Hoe zit het met het vervoer in Berghem?

Berghem is goed bereikbaar met de auto. De N329, die naar ‘s-Hertogenbosch loopt, loopt vlak langs het dorp. Ook kun je met de bus naar Berghem reizen. Er zijn verschillende buslijnen die een halte hebben in het dorp.

Conclusie

Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem is een rustige en veilige buurt waar voornamelijk gezinnen wonen. De huizen zijn ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin, wat het een ideale woonplaats maakt voor gezinnen met kinderen. In de directe omgeving van Burgemeester van Erpstraat 77 Berghem zijn verschillende voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, scholen en speeltuinen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te doen in Berghem en omgeving, zoals wandelen in het natuurgebied de Maashorst of biljarten bij Café-Zaal Tante Toetje. Berghem is goed bereikbaar met de auto en er zijn verschillende buslijnen die een halte hebben in het dorp.

Images related to the topic burgemeester van erpstraat 33 berghem

Veroorzaker brand Hotel Schot (1970) bekent | RTV Noord
Veroorzaker brand Hotel Schot (1970) bekent | RTV Noord

Article link: burgemeester van erpstraat 33 berghem.

Learn more about the topic burgemeester van erpstraat 33 berghem.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận