Burgemeester van Erpstraat Berghem: Ontdek de geheimen van deze pittoreske buurt! Klik hier voor meer informatie.

  • 15/05/2023

burgemeester van erpstraat berghem

De Burgemeester van Erpstraat in Berghem is een straat die gelegen is in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het is een rustige woonstraat waar voornamelijk eengezinswoningen te vinden zijn. De straat heeft een rijke geschiedenis en het heeft verschillende ontwikkelingen doorgemaakt.

1. Locatie en geschiedenis van de Burgemeester van Erpstraat

De Burgemeester van Erpstraat ligt in Berghem, een dorp in de gemeente Oss in de provincie Noord-Brabant. Het dorp Berghem telt ruim 9.000 inwoners en ligt in het noordoosten van de gemeente Oss. De straat is genoemd naar burgemeester Van Erp die van 1923 tot 1939 burgemeester was van de voormalige gemeente Berghem.

De Burgemeester van Erpstraat is een oude straat die al in de jaren 30 van de vorige eeuw bebouwd was. De oorspronkelijke bebouwing bestond uit kleine arbeiderswoningen. In de daaropvolgende decennia werden er steeds meer woningen bijgebouwd en werd de straat steeds langer. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de straat echter getroffen door bombardementen en raakten veel woningen beschadigd of werden volledig verwoest. Na de oorlog werden er dan ook nieuwe woningen gebouwd die aan de moderne woonstandaarden voldeden.

2. Beschrijving van de woningen in de Burgemeester van Erpstraat

De Burgemeester van Erpstraat is een rustige woonstraat waar voornamelijk eengezinswoningen te vinden zijn. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Het zijn voornamelijk huizen in de stijl van de wederopbouwarchitectuur. De huizen zijn gebouwd met rode bakstenen en hebben vaak een plat dak. De meeste woningen hebben een ruime voortuin en een achtertuin met een schuurtje.

In de Burgemeester van Erpstraat is er een grote variatie aan woningtypes. Zo zijn er bijvoorbeeld rijtjeshuizen, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande woningen. De meeste woningen hebben 2 tot 3 slaapkamers en vaak is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren op zolder.

3. Bevolkingssamenstelling en buurtactiviteiten in de Burgemeester van Erpstraat

De Burgemeester van Erpstraat heeft een gemengde bevolkingssamenstelling. Er wonen veel gezinnen met kinderen, maar ook ouderen en alleenstaanden. Het is een levendige buurt waar veel georganiseerd wordt. Zo zijn er buurtfeesten en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Verder bevindt zich in de straat een basisschool, de OBS de Fonkeling. Dit is een kleine school waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar onderwijs volgen. De school heeft een gemengde populatie en biedt onderwijs op maat.

4. Sociale voorzieningen en openbare ruimten in de Burgemeester van Erpstraat

In de Burgemeester van Erpstraat zijn verschillende voorzieningen te vinden. Er is een supermarkt, een bakkerij, een slager en een postkantoor. Ook is er een fietsenmaker en een snackbar. De meeste voorzieningen zijn te vinden in het centrum van Berghem, op loopafstand van de Burgemeester van Erpstraat.

In de straat zelf is er ook een speeltuin voor de kinderen. Dit is een mooie plek waar kinderen veilig kunnen spelen en de buurt elkaar kan ontmoeten. Verder zijn er verschillende groene plantsoenen en bomen waardoor er veel groen in de straat te vinden is.

5. Ontwikkelingsprojecten en investeringen in de Burgemeester van Erpstraat

Er zijn op dit moment geen grote ontwikkelingsprojecten of investeringen gepland in de Burgemeester van Erpstraat. Wel wordt er door de gemeente Oss geïnvesteerd in het verbeteren van de sociale samenhang en veiligheid in de wijk.

6. Verkeer en mobiliteit in de Burgemeester van Erpstraat

De Burgemeester van Erpstraat is een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer is toegestaan. De straat is breed genoeg zodat er twee auto’s langs elkaar kunnen rijden. Er zijn aan beide zijden van de straat parkeerplaatsen te vinden. Dit betekent dat er voldoende parkeergelegenheid is voor de bewoners en bezoekers van de straat.

Verder is de straat goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand van de Burgemeester van Erpstraat waar verschillende bussen stoppen.

7. Veiligheid en veiligheidsmaatregelen in de Burgemeester van Erpstraat

De Burgemeester van Erpstraat wordt gezien als een veilige woonstraat. Er zijn weinig meldingen van criminaliteit en de buurtbewoners weten goed met elkaar om te gaan.

Wel zijn er verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid te waarborgen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende verkeersdrempels en zijn er verkeersborden geplaatst om de snelheid van het verkeer te beperken. Verder is er een buurtpreventieteam actief in de wijk. Dit team bestaat uit buurtbewoners die zich vrijwillig inzetten om de veiligheid in de buurt te waarborgen.

8. Toekomstige plannen voor de Burgemeester van Erpstraat

Op dit moment zijn er geen concrete plannen voor de toekomst van de Burgemeester van Erpstraat. Wel is de gemeente Oss bezig met het verbeteren van de sociale samenhang in de wijk en het waarborgen van de veiligheid in de buurt.

FAQs

1. Welke voorzieningen zijn er in de Burgemeester van Erpstraat te vinden?

In de Burgemeester van Erpstraat zijn verschillende voorzieningen te vinden. Zo is er een supermarkt, een bakkerij, een slager en een postkantoor. Ook is er een fietsenmaker en een snackbar.

2. Is de Burgemeester van Erpstraat een veilige woonstraat?

Ja, de Burgemeester van Erpstraat wordt gezien als een veilige woonstraat. Er zijn weinig meldingen van criminaliteit en de buurtbewoners weten goed met elkaar om te gaan.

3. Zijn er activiteiten in de Burgemeester van Erpstraat?

Ja, in de Burgemeester van Erpstraat worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er buurtfeesten en zijn er verschillende sport- en spelactiviteiten voor kinderen.

4. Zijn er ontwikkelingsprojecten gepland in de Burgemeester van Erpstraat?

Op dit moment zijn er geen grote ontwikkelingsprojecten of investeringen gepland in de Burgemeester van Erpstraat.

5. Hoe is de verkeerssituatie in de Burgemeester van Erpstraat?

De Burgemeester van Erpstraat is een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer is toegestaan. De straat is breed genoeg zodat er twee auto’s langs elkaar kunnen rijden. Er zijn aan beide zijden van de straat parkeerplaatsen te vinden.

Keywords searched by users: burgemeester van erpstraat berghem burgemeester van erpstraat 46, berghem, burgemeester van erpstraat 25 berghem, burgemeester van erpstraat 23 berghem, burgemeester van erpstraat 77 berghem, speenkruid 16 berghem, landbouwlaan 135 berghem, zonnebloem 73, berghem, boterbloem 30 berghem

Categories: Top 86 burgemeester van erpstraat berghem

Railway crossings – 37 – Berghem – Burgemeester van Erpstraat

See more here: vietty.com

burgemeester van erpstraat 46, berghem

Burgemeester van Erpstraat 46, Berghem: Een levendige buurt in Noord-Brabant

Berghem is een schilderachtig dorpje in de provincie Noord-Brabant, op slechts een paar kilometer van Oss. Van oudsher bekend voor haar agrarische en veeteeltactiviteiten, groeide de gemeenschap uit tot een bloeiend centrum van middenstand en industrie in de loop van de 20e eeuw. Vandaag de dag is Berghem een bruisende woonplaats met een uitgebreide reeks voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Burgemeester van Erpstraat 46 is een straat die door de jaren heen een speciaal karakter heeft gekregen dankzij de verschillende bewoners die er sinds de jaren ’60 gewoond hebben. In dit artikel nemen we een kijkje in de straat, de omgeving en alle dingen die deze buurt te bieden heeft.

Geschiedenis en Cultuur

Burgemeester van Erpstraat 46 is gelegen in een oudere woonwijk vlak bij de dorpskern van Berghem. De straat is genoemd naar de voormalige burgemeester van Berghem, en werd voor het eerst bebouwd in de jaren zestig. De buurt was toen nog volop in ontwikkeling en veelal stonden er huurwoningen. Tegenwoordig zijn de huizen overwegend particulier eigendom, en hebben ze ieder hun eigen unieke stijl en uitstraling. De huizenrij bestaat uit een mix van twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande huizen en rijtjeshuizen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de straat is het grote voetbalveldje dat er te vinden is. Dit veld is in de jaren ’80 aangelegd en is nog steeds een populaire ontmoetingsplek voor jong en oud. De gezelligheid van de buurt is voelbaar bij het voetbalveldje, aangezien het een plek is waar men elkaar regelmatig tegenkomt en samen kan genieten van een potje voetbal.

Naast het voetbalveld is er in de buurt genoeg te zien en te doen voor mensen met verschillende interesses. Er zijn verschillende mooie parken in de omgeving, waar men kan wandelen of fietsen. Het park in de Molenstraat is een rustgevende omgeving met een vijver vol eenden en zwanen. Het park bij de Berchplaets is relatief nieuw en wordt door veel inwoners van Berghem als uitvalsbasis gebruikt om te sporten, recreëren en bij te praten op de gezellige terrasjes.

Burgemeester van Erpstraat 46 is een diverse wijk, met families, senioren en jonge gezinnen die allemaal vreedzaam samenleven. De sfeer is levendig en gemeenschapsgericht. Het nabijgelegen centrum van Berghem biedt tal van voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en sportclubs.

Veiligheid en toegankelijkheid

De wijk is gemakkelijk bereikbaar via lokale wegen, en ligt op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A50. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt, waar men gebruik kan maken van het openbaar vervoer.

De straat ligt in een rustige buurt, waar zelden sprake is van overlast of criminaliteit. De buurtbewoners voelen zich hier veilig en thuis, en houden een oogje in het zeil om de buurt leefbaar te houden. Het is dan ook een ideaal en veilig toevluchtsoord om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy.

FAQs

1) Welke soort huizen kan men vinden in Burgemeester van Erpstraat 46?

Burgemeester van Erpstraat 46 heeft een mix van huizen die zijn ontworpen om te passen bij verschillende levensstijlen en gezinsgrootten. Er zijn vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen en rijtjeshuizen. De huizen zijn allemaal particulier eigendom en hebben verschillende stijlen en uitstralingen.

2) Hoe is de omgeving van de Burgemeester van Erpstraat 46?

De omgeving van de Burgemeester van Erpstraat 46 is levendig en gemeenschapsgericht. De buurt is gelegen nabij het centrum van Berghem, waar men tal van voorzieningen kan vinden zoals winkels, restaurants, scholen en sportclubs. Er zijn verschillende parken in de omgeving, zoals het park in de Molenstraat en het park bij de Berchplaets.

3) Hoe veilig is de buurt van Burgemeester van Erpstraat 46?

De buurt van Burgemeester van Erpstraat 46 is veilig en rustig. De buurtbewoners voelen zich hier veilig en thuis, en houden een oogje in het zeil om de buurt leefbaar te houden. Het is een ideaal en veilig toevluchtsoord om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy.

4) Wat voor een soort mensen wonen er in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 46?

Burgemeester van Erpstraat 46 is een diverse buurt, met families, senioren en jonge gezinnen die vreedzaam samenleven. De buurt heeft een gemeenschapsgerichte sfeer en biedt tal van voorzieningen voor mensen met verschillende interesses.

Conclusie

Burgemeester van Erpstraat 46 is een plek waar men kan genieten van het rustige leven in een gemeenschapsgericht dorp. De buurt biedt uitgebreide voorzieningen, parken en recreatiemogelijkheden, en is gemakkelijk bereikbaar via lokale wegen en het openbaar vervoer. De buurtbewoners voelen zich hier veilig en thuis, en houden een oogje in het zeil om de buurt leefbaar te houden. Als u op zoek bent naar een ideale plek om te wonen in de provincie Noord-Brabant, dan is Burgemeester van Erpstraat 46 zeker een bezoek waard.

burgemeester van erpstraat 25 berghem

Burgemeester van Erpstraat 25 in Berghem is een populaire buurt in de gemeente Oss in Nederland. Deze wijk is geliefd vanwege de rustige en harmonieuze omgeving, maar ook vanwege de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Het is een wijk waar mensen graag naar toe komen om te settelen en hun gezin groot te brengen. In dit artikel zullen we de Burgemeester van Erpstraat 25 in Berghem in meer detail onder de loep nemen.

De buurt

Burgemeester van Erpstraat 25 is gelegen in de wijk Berghem, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Oss. Berghem is een kleine stad met circa 9.000 inwoners. Het ligt ongeveer vijf kilometer ten noordoosten van het stadscentrum van Oss.

De Burgemeester van Erpstraat 25 is een rustige en veilige buurt waar gezinnen zich thuis voelen. De huizen in deze buurt zijn over het algemeen middelgroot en bieden veel ruimte voor gezinnen.

Het is een wijk die erg in trek is bij jonge gezinnen met kinderen. Dit komt mede door de nabijheid van scholen, winkels en het openbaar vervoer.

De infrastructuur

De infrastructuur in de Burgemeester van Erpstraat 25 is goed geregeld. Het openbaar vervoer is goed toegankelijk, waardoor bewoners gemakkelijk naar het stadscentrum van Oss kunnen reizen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van de Burgemeester van Erpstraat 25 verschillende supermarkten, scholen en sportverenigingen te vinden.

De woningen

De woningen in de Burgemeester van Erpstraat 25 zijn over het algemeen middelgroot en bieden veel ruimte voor gezinnen. De huizen hebben verschillende stijlen en types.

Er zijn verschillende typen woningen te vinden in de Burgemeester van Erpstraat 25, zoals vrijstaande huizen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen. De woningen hebben een moderne uitstraling en beschikken over alle benodigde faciliteiten.

De prijzen van de huizen variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de locatie binnen de wijk. Over het algemeen zijn de huizen in de Burgemeester van Erpstraat 25 iets duurder dan in andere wijken in de gemeente Oss.

De voorzieningen

In de directe omgeving van Burgemeester van Erpstraat 25 zijn verschillende voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, scholen en sportverenigingen. De meeste scholen bevinden zich op loop- of fietsafstand van de wijk, wat het voor gezinnen erg aantrekkelijk maakt om zich hier te vestigen.

Daarnaast beschikt Berghem over verschillende sportverenigingen, die zich onder meer richten op voetbal, tennis, handbal en volleybal. Deze sportverenigingen bieden een gevarieerd aanbod aan sporten en activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.

Ook op het gebied van winkels is er genoeg te vinden in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25. Zo zijn er verschillende supermarkten te vinden waar bewoners hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Ook zijn er diverse winkels en speciaalzaken te vinden waar bewoners terecht kunnen voor hun overige aankopen.

Veiligheid

Burgemeester van Erpstraat 25 staat bekend als een veilige buurt waar bewoners zich thuis voelen. De buurt heeft een goede sociale controle en er zijn regelmatig controles vanuit de politie.

Daarnaast zijn er verschillende buurtinitiatieven, zoals Buurtwhatsapp-groepen, die de veiligheid van de buurt nog verder bevorderen.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde prijs van een huis in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25?

De prijs van een woning in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25 varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen zijn de huizen in deze buurt wel iets duurder dan in andere wijken in de gemeente Oss.

2. Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25?

Ja, in de directe omgeving van Burgemeester van Erpstraat 25 zijn verschillende scholen te vinden. Deze scholen bevinden zich op loop- of fietsafstand van de wijk.

3. Zijn er sportverenigingen in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25?

Ja, Berghem beschikt over verschillende sportverenigingen die zich richten op verschillende sporten, zoals voetbal, tennis, handbal en volleybal.

4. Is de buurt veilig?

Ja, Burgemeester van Erpstraat 25 is een veilige buurt waar bewoners zich thuis voelen. Er is een goede sociale controle en er zijn regelmatig controles vanuit de politie.

5. Is er openbaar vervoer in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25?

Ja, het openbaar vervoer is goed toegankelijk in de buurt van Burgemeester van Erpstraat 25. Bewoners kunnen gemakkelijk naar het stadscentrum van Oss reizen.

Images related to the topic burgemeester van erpstraat berghem

Railway crossings - 37 - Berghem - Burgemeester van Erpstraat
Railway crossings – 37 – Berghem – Burgemeester van Erpstraat

Article link: burgemeester van erpstraat berghem.

Learn more about the topic burgemeester van erpstraat berghem.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận