Burgemeester van Gilsstraat Breda: Ontdek de Charmante Wijk van deze Brabantse Stad!

  • 15/05/2023

burgemeester van gilsstraat breda

Burgemeester van Gilsstraat in Breda: Een kennismaking

De Burgemeester van Gilsstraat is een straat in de wijk Ginneken, aan de zuidkant van Breda. Het is een rustige en groene buurt waar voornamelijk gezinnen wonen. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Breda, dr. A.J.F.M. van Gils, die van 1957 tot 1970 aan het hoofd van de gemeente stond.

Over de locatie en geschiedenis van de Burgemeester van Gilsstraat

De Burgemeester van Gilsstraat is gelegen in het oude Ginneken, een dorp dat tot 1942 een zelfstandige gemeente was. Na de annexatie door de stad Breda werd het Ginneken een van de meest welvarende wijken van de stad. De wijk heeft een rijke geschiedenis en veel historische gebouwen, waaronder de Sint Laurentiuskerk en het voormalige raadhuis van Ginneken.

De Burgemeester van Gilsstraat is een rustige en groene straat die parallel loopt aan de Hovenierstraat, een bekende straat in het Ginneken. De straat bestaat uit eengezinswoningen en appartementencomplexen in verschillende bouwstijlen, variërend van modern tot klassiek.

Kenmerken van de huizen in de Burgemeester van Gilsstraat

De huizen in de Burgemeester van Gilsstraat zijn over het algemeen ruim en sfeervol, met een karakteristieke uitstraling die kenmerkend is voor het Ginneken. Veel huizen hebben een voor- en achtertuin en een eigen garage of parkeergelegenheid op eigen terrein.

Er zijn verschillende typen woningen te vinden in de straat, zoals vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen. De huizen variëren in grootte van 100 tot 300 vierkante meter en hebben meestal 3 tot 6 slaapkamers. Sommige huizen hebben een inpandig zwembad of een fitnessruimte.

Voorzieningen en winkels in de omgeving van de Burgemeester van Gilsstraat

De Burgemeester van Gilsstraat ligt op loopafstand van diverse voorzieningen en winkels. Het Ginnekenmarktje, een klein plein in het hart van het Ginneken, biedt een aantal gezellige restaurants en cafés. Hier komt de lokale bevolking samen om te genieten van een kopje koffie, een drankje of een maaltijd.

Ook zijn er diverse speciaalzaken te vinden in de buurt, zoals een bakker, een slager en een kaaswinkel. Voor de dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn supermarkt op loopafstand van de straat. Daarnaast zijn er in het Ginneken verschillende kledingwinkels, boetiekjes en cadeauwinkels te vinden.

Het openbaar vervoer in de buurt van de Burgemeester van Gilsstraat

Vanuit de Burgemeester van Gilsstraat is het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand van de straat zijn diverse bushaltes te vinden met verbindingen naar het centrum van Breda en omliggende dorpen en steden. Het centraal station van Breda is binnen tien minuten fietsen te bereiken.

Wonen in de Burgemeester van Gilsstraat: de ervaringen van bewoners

Bewoners van de Burgemeester van Gilsstraat zijn over het algemeen zeer tevreden over de woonomgeving. Veel mensen waarderen de rust en de groene omgeving, maar vinden het ook prettig dat de levendigheid van het Ginneken op loopafstand te vinden is.

Volgens veel bewoners is de sfeer in de straat zeer vriendelijk en sociaal. Het is een straat waar mensen elkaar nog kennen en waar veel buurtactiviteiten worden georganiseerd. Zo vindt er jaarlijks een gezellige straatbarbecue plaats en worden er regelmatig nieuwjaarsborrels en straatfeesten georganiseerd.

Toekomstige ontwikkelingen rondom de Burgemeester van Gilsstraat

Er zijn op dit moment geen grootschalige ontwikkelingen gepland rondom de Burgemeester van Gilsstraat. Wel wordt er in de omgeving gewerkt aan de verbetering van de verkeersveiligheid en de aanleg van groenvoorzieningen.

Burgemeester van Gilsstraat 155 Breda

Burgemeester van Gilsstraat 155 is een eengezinswoning die te koop staat op Funda. Het is een karakteristieke jaren ’30 woning met een eigen tuin en een oprijlaan voor meerdere auto’s. De woning heeft een oppervlakte van 128 vierkante meter en beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. De vraagprijs is €559.000.

Burgemeester van Gilsstraat 89 Breda

Burgemeester van Gilsstraat 89 is een bijzondere woning die te koop staat op Funda. Het is een voormalig koetshuis uit 1897 dat volledig is gerenoveerd tot een moderne woning. De woning heeft een oppervlakte van 220 vierkante meter en beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. De vraagprijs is €1.100.000.

Funda Hovenierstraat, Breda

De Hovenierstraat is een bekende straat in het Ginneken waar diverse winkels en voorzieningen te vinden zijn. Op Funda worden regelmatig woningen en appartementen te koop aangeboden in deze buurt.

Sterflat Breda

De Sterflat is een appartementencomplex aan de Coornhertstraat in Breda. Het complex bestaat uit 48 appartementen verdeeld over 12 verdiepingen en beschikt over een eigen parkeergarage en berging. Het complex is gebouwd in de jaren ’60 en is inmiddels gerenoveerd.

Funda Leidekkerstraat Breda

De Leidekkerstraat is een zijstraat van de Burgemeester van Gilsstraat waar diverse sfeervolle jaren ’30 woningen te vinden zijn. Op Funda worden regelmatig woningen te koop aangeboden in deze buurt.

Funda Princentuin, Breda

De Princentuin is een buurt in het Ginneken waar diverse moderne woningen te vinden zijn. De buurt is ruim opgezet en beschikt over veel groenvoorzieningen. Op Funda worden regelmatig woningen te koop aangeboden in deze buurt.

Appartement De Prins Breda

Appartement De Prins is een modern en luxe appartementencomplex aan de Willem van Oranjelaan in Breda. Het complex beschikt over 21 appartementen en penthouses met privé terrassen en uitzicht op het Mastbos. Het complex is gebouwd in 2019 en beschikt over moderne voorzieningen en luxe afwerkingen.

Funda Breda Ginneken appartementen

Op Funda worden regelmatig appartementen te koop aangeboden in het Ginneken, waaronder diverse luxe en moderne nieuwbouwappartementen. Deze appartementen zijn vaak gelegen op een centrale locatie met goede voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid.

Keywords searched by users: burgemeester van gilsstraat breda burgemeester van gilsstraat 155 breda, burgemeester van gilsstraat 89 breda, funda hovenierstraat, breda, sterflat breda, funda leidekkerstraat breda, funda princentuin, breda, appartement de prins breda, funda breda ginneken appartementen

Categories: Top 66 burgemeester van gilsstraat breda

Burgemeester van Gilsstraat 35 Breda

See more here: vietty.com

burgemeester van gilsstraat 155 breda

De Burgemeester van Gilsstraat 155 is een prachtige vrijstaande woning gelegen in het zuiden van Breda. Deze buurt staat bekend om zijn rustige en kindvriendelijke omgeving, terwijl het toch maar op enkele minuten rijden ligt van het centrum van de stad. Het huis zelf is modern ingericht en heeft een ruime tuin, waardoor het ideaal is voor gezinnen.

Beschrijving van het pand

Het pand heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel daglicht en een mooi uitzicht op de tuin. De open keuken is volledig uitgerust en heeft een gezellige eethoek. De slaapkamers zijn ruim en licht en bieden voldoende opbergruimte. Daarnaast heeft de woning een aparte wasruimte en een berging.

Buiten is er een grote tuin met een mooi gazon, verschillende bomen en struiken, en een ruim terras. Dit is een ideale plek om te ontspannen tijdens de zomermaanden. De woning heeft ook een eigen oprit en parkeerplaats.

Ligging en omgeving

De Burgemeester van Gilsstraat is gelegen in de wijk Zandberg, een van de meest gewilde buurten van Breda. Deze buurt is rustig en kindvriendelijk en beschikt over een aantal mooie parken en speeltuinen. Op loopafstand van de woning is er een supermarkt en enkele winkels en restaurants. Ook scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt te vinden.

Breda zelf is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Het heeft een sfeervol centrum met veel gezellige cafés, restaurants en winkels. Er zijn ook veel culturele attracties, zoals musea en theaters, en het is de thuisbasis van een van de meest populaire evenementen van Nederland, het jaarlijkse Breda Jazz Festival.

FAQs

1. Wat is de beschikbaarheid van de woning?

Voor de beschikbaarheid van de woning kunt u het best contact opnemen met de makelaar die de woning in de verkoop heeft. Zij kunnen u informeren over de status van de woning en of er bezichtigingen gepland staan.

2. Is er parkeergelegenheid bij de woning?

Ja, de woning heeft een eigen oprit en parkeerplaats. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de straat zelf.

3. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Dit maakt de woning ideaal voor gezinnen met kinderen.

4. Is de woning geschikt voor mindervaliden?

Helaas is de woning niet specifiek aangepast voor mindervaliden. Er zijn meerdere trappen in de woning en er is geen lift aanwezig. Als u hier rekening mee moet houden, is het mogelijk om met de makelaar te bespreken of er eventuele aanpassingen mogelijk zijn.

5. Zijn huisdieren toegestaan in de woning?

Dit is afhankelijk van de verhuurder of verkoper. In sommige gevallen zijn huisdieren welkom, maar in andere gevallen niet. Het is het best om dit te bespreken met de makelaar die de woning in de verkoop of verhuur heeft.

6. Is er een tuin bij de woning?

Ja, de woning heeft een ruime tuin met een mooi gazon, verschillende bomen en struiken, en een ruim terras. Ideaal om te ontspannen tijdens de zomermaanden.

7. Is de woning gemeubileerd?

Dit is afhankelijk van de verhuurder. In sommige gevallen kan de woning gemeubileerd zijn, terwijl in andere gevallen dit niet het geval is. Dit kan besproken worden met de makelaar.

8. Wat zijn de transportmogelijkheden in de buurt?

De Burgemeester van Gilsstraat ligt op loopafstand van het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes in de buurt die verbindingen bieden met het centrum van Breda en de omliggende steden. Breda heeft ook een treinstation dat verbindingen biedt met andere grote steden in Nederland.

9. Moet ik een borg betalen?

Dit is afhankelijk van de verhuurder. In sommige gevallen moet u een borg betalen voor u de woning betrekt, terwijl in andere gevallen dit niet nodig is. U kunt hierover meer informatie krijgen van de makelaar die de woning in de verhuur heeft.

Conclusie

In het zuiden van Breda ligt de prachtige Burgemeester van Gilsstraat 155, een ruime woning met een eigentijdse inrichting en een grote tuin. De buurt Zandberg heeft een rustige en kindvriendelijke omgeving en biedt veel voorzieningen, waaronder scholen en winkels. Breda zelf is een bruisende stad met een rijke cultuur en geschiedenis, en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Voor meer informatie over de woning en eventuele bezichtigingen kunt u contact opnemen met de makelaar die het pand in de verkoop heeft.

burgemeester van gilsstraat 89 breda

Breda is a beautiful city in the south of the Netherlands known for its rich history, culture, and heritage. Burgemeester van Gilsstraat 89 is a popular street in Breda that has been the talk of the town for many years. The street is located in the heart of the city and is known for its charming architecture, beautiful houses, and vibrant atmosphere.

Burgemeester van Gilsstraat 89 is a popular destination for tourists and locals alike. The street is home to numerous cafes, restaurants, shops, and boutiques. It is a lively, bustling street that is always filled with people enjoying the beautiful surroundings and vibrant atmosphere.

One of the most iconic features of Burgemeester van Gilsstraat 89 is its beautiful architecture. The street is lined with beautiful houses that date back to the early 20th century. These houses are known for their unique architectural style and beautiful facades. The houses in this area are well maintained and have been a significant part of Breda’s history.

The street is also known for its beautiful trees that line the sidewalks. The trees provide a natural canopy that provides shade to the street during the summer months. This helps to create a cool and comfortable atmosphere for people to enjoy while they explore the area.

Burgemeester van Gilsstraat 89 is home to a wide range of shops and boutiques. From designer clothing stores to boutique shops that sell handcrafted jewelry and accessories, there is something for everyone on this street. The shops in the area are known for their high-quality products and excellent customer service.

One of the most popular things to do on Burgemeester van Gilsstraat 89 is to enjoy a meal at one of the many cafes and restaurants in the area. Many of the cafes and restaurants in the area offer delicious food and excellent service. From traditional Dutch cuisine to international dishes, there is something for everyone to enjoy.

Burgemeester van Gilsstraat 89 is a vibrant, lively street that is always buzzing with activity. Whether you are looking for a place to shop, dine or simply relax and enjoy the beautiful surroundings, this street has something for everyone.

FAQs

Q. When is the best time to visit Burgemeester van Gilsstraat 89?

A. The best time to visit Burgemeester van Gilsstraat 89 is during the summer months when the weather is warm and sunny. This is when the street is at its liveliest and most vibrant.

Q. Are there any events or festivals that take place on Burgemeester van Gilsstraat 89?

A. Yes, there are many events and festivals that take place on Burgemeester van Gilsstraat 89 throughout the year. These events include music festivals, food festivals, and cultural festivals.

Q. Are there any museums or art galleries on Burgemeester van Gilsstraat 89?

A. No, there are no museums or art galleries on Burgemeester van Gilsstraat 89. However, there are many nearby attractions such as the Breda Museum, the Stedelijk Museum Breda, and the Grote Kerk that are worth visiting.

Q. Is Burgemeester van Gilsstraat 89 suitable for families with children?

A. Yes, Burgemeester van Gilsstraat 89 is suitable for families with children. There are many family-friendly activities in the area, including parks, playgrounds, and museums.

Q. Is Burgemeester van Gilsstraat 89 accessible for people with disabilities?

A. Yes, Burgemeester van Gilsstraat 89 is accessible for people with disabilities. Many of the shops and restaurants in the area are wheelchair accessible, and there are also many nearby parking spaces for disabled drivers.

In conclusion, Burgemeester van Gilsstraat 89 is a beautiful and vibrant street in Breda that is worth exploring. With its charming architecture, vibrant atmosphere, and excellent shops and restaurants, it is the perfect destination for anyone looking for a fun and enjoyable day out in Breda. Whether you are a tourist or a local resident, there is something for everyone to enjoy on this beautiful street.

funda hovenierstraat, breda

Funda Hovenierstraat: Een prachtige omgeving om te wonen

De Hovenierstraat in Breda is een prachtige buurt om te wonen, rustig maar tegelijkertijd dicht bij alle voorzieningen. Het is een plek waar je de stad kunt ontvluchten zonder ver te hoeven reizen. In dit artikel zullen we ingaan op de kenmerken van Funda Hovenierstraat, Breda en waarom dit een geweldige plek is om te wonen.

Ligging

De Hovenierstraat ligt in het zuidoosten van Breda, tussen de wijk Ginneken en het centrum. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De Hovenierstraat is een rustige straat met veel groen en parken in de buurt. Het centrum van Breda is ook op loopafstand, wat betekent dat je dicht bij alle voorzieningen bent zoals winkels, restaurants en bars.

Woningen

De woningen in de Hovenierstraat zijn voornamelijk koopwoningen. Het zijn vooral eengezinswoningen en enkele appartementencomplexen. Verschillende van deze woningen zijn gerenoveerd en hebben moderne afwerkingen. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte en afwerking van elke woning. Over het algemeen zijn de woningen aan de Hovenierstraat duurder dan de gemiddelde woning in Breda.

Leefomgeving

De Hovenierstraat heeft een uitstekende leefomgeving. Het is rustig en vredig met veel groene ruimtes en parken. In de buurt zijn verschillende supermarkten en winkels voor dagelijkse boodschappen. Er zijn ook veel restaurants en cafés in de buurt die op loopafstand zijn.

Scholen

Er zijn verschillende basisscholen gelegen in de buurt van de Hovenierstraat. Zoals de Maria Immaculataschool en de Kbs De Eerste Rith. De International School Breda bevindt zich ook op een korte afstand met de auto.

FAQ’s:

Q: Wat zijn de gemiddelde woningprijzen in de Hovenierstraat?

A: De gemiddelde woningprijs in de Hovenierstraat hangt af van de grootte en afwerking van de woning. Over het algemeen zijn de woningen duurder dan de gemiddelde woning in Breda.

Q: Is de Hovenierstraat een veilige buurt?

A: Ja, de Hovenierstraat is een veilige buurt met weinig criminaliteit.

Q: Zijn er scholen in de buurt van de Hovenierstraat?

A: Ja, er zijn verschillende basisscholen gelegen in de buurt van de Hovenierstraat, zoals de Maria Immaculataschool en de Kbs De Eerste Rith. De International School Breda bevindt zich ook op een korte afstand met de auto.

Q: Hoe is het openbaar vervoer in de buurt?

A: Het openbaar vervoer in de buurt van de Hovenierstraat is uitstekend. Er zijn verschillende buslijnen die door de buurt rijden en er is ook een treinstation op korte afstand met de auto.

Q: Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de Hovenierstraat?

A: Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de Hovenierstraat. De meeste woningen hebben een garage of een eigen parkeerplaats, maar er is ook voldoende openbare parkeergelegenheid.

Q: Zijn er parken in de buurt van de Hovenierstraat?

A: Ja, er zijn verschillende parken en groene ruimtes in de buurt van de Hovenierstraat, zoals het Valkenberg park en het Mastbos.

Conclusie

De Hovenierstraat is een geweldige buurt om in te wonen. Het is een rustige en veilige buurt met veel groen en parken in de buurt. De woningen zijn duurder dan de gemiddelde woning in Breda, maar de buurt heeft veel voorzieningen en ligt op loopafstand van het centrum. De buurt is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je op zoek bent naar een rustige en prachtige buurt om in te wonen, dan is Funda Hovenierstraat, Breda een perfecte plek.

Images related to the topic burgemeester van gilsstraat breda

Burgemeester van Gilsstraat 35 Breda
Burgemeester van Gilsstraat 35 Breda

Article link: burgemeester van gilsstraat breda.

Learn more about the topic burgemeester van gilsstraat breda.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận