Burgemeester van Haarenlaan Schiedam: Ontdek deze mooie regio in Zuid-Holland!

  • 15/05/2023

burgemeester van haarenlaan schiedam

Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam: algemene beschrijving
De Burgemeester Van Haarenlaan is een drukke en belangrijke straat in Schiedam, gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Deze laan loopt vanaf de Franklin D. Rooseveltlaan tot aan de industriële wijk van Schiedam. De straat is vooral bekend door de vele woonhuizen en bedrijven die er gevestigd zijn. Daarnaast is de locatie van de laan ook erg gunstig, aangezien het centrum van Schiedam en Rotterdam makkelijk bereikbaar zijn. De Burgemeester Van Haarenlaan is een belangrijke verkeersader van Schiedam, waar dagelijks duizenden mensen over de laan rijden of lopen.

Geschiedenis van Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam
De Burgemeester Van Haarenlaan is vernoemd naar de oud-burgemeester van Schiedam, te weten Marcus Decker Johannes van Haaren. Deze burgervader van Schiedam heeft in de periode van 1935-1951 de stad bestuurd en was erg geliefd onder de inwoners van Schiedam. In 1956 is de Burgemeester Van Haarenlaan vernoemd naar deze burgervader. Voor deze naamswijziging stond deze laan bekend als de “Heer van Hobokenlaan”.

Wat is de betekenis van Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?
De betekenis van de Burgemeester Van Haarenlaan is voor de inwoners van Schiedam erg belangrijk. De laan dient als belangrijke verbindingsweg tussen Schiedam en Rotterdam en is zodoende een van de drukst bezochte straten van de stad. De naam heeft ook historische betekenis aangezien het vernoemd is naar een belangrijk persoon in de geschiedenis van Schiedam, burgemeester Van Haaren.

Woningen aan de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam: kenmerken en prijzen
De woningen aan de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam komen in verschillende soorten en maten. Het grootste deel van de huizen zijn eengezinswoningen met ruime tuinen, terwijl er ook een aantal appartementencomplexen en duplexwoningen te vinden zijn. De huizen zijn over het algemeen ruim van opzet en hebben veel lichtinval. De prijzen van de woningen aan de Burgemeester Van Haarenlaan variëren enorm. Zo zijn er woningen te vinden vanaf €150.000,- tot aan €600.000,-.

Bedrijven gevestigd aan de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam
De Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam herbergt verschillende bedrijven en winkels. Zo zijn er autogarages, supermarkten, speelgoedwinkels, boetieks en restaurants gevestigd aan de laan. De meeste bedrijven bedienen de lokale gemeenschap, maar er zijn ook een aantal grote bedrijven gevestigd, zoals Heineken Nederland en IKEA.

Scholen en andere instellingen aan Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam
Aan de Burgemeester Van Haarenlaan zijn verschillende instellingen te vinden, waaronder enkele scholen en kinderdagverblijven. Zo is er een basisschool en middelbare school te vinden, waar leerlingen uit Schiedam en omgeving naartoe gaan. Verder is er ook een bedrijfsverzamelgebouw waar verschillende ondernemers gevestigd zijn.

Openbaar vervoer en toegankelijkheid van Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam
De Burgemeester Van Haarenlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt het metrostation Vijfsluizen op loopafstand van de laan, waar lijn A en B stoppen. Vanaf Rotterdam Centraal Station ben je binnen circa 15 minuten op de Burgemeester Van Haarenlaan. Ook met de bus is de laan goed bereikbaar, er zijn verschillende haltes van de RET-buslijnen 51, 56, 126 en 136. Met de auto is de Burgemeester Van Haarenlaan goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A4, A13 en A20.

Evenementen en activiteiten die plaatsvinden aan de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam
Jaarlijks zijn er verschillende evenementen en activiteiten die plaatsvinden aan de Burgemeester Van Haarenlaan. Zo is er de jaarlijkse braderie, waarbij de laan vol staat met een divers aanbod aan kraampjes. Ook is de laan een hotspot tijdens Koningsdag. Verder zijn er regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals springkussens en sportactiviteiten.

Toekomstplannen voor Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam
Er zijn verschillende toekomstplannen voor de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam. Zo is er sprake van het realiseren van nieuwbouwprojecten, waardoor er meer woningen bijgebouwd gaan worden. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid om de verkeersstromen op de laan te optimaliseren, om zo de doorstroom te bevorderen. Daarnaast zijn er plannen om het groen rondom de laan te verbeteren en te vernieuwen.

FAQs:

1. Wat is de geschiedenis van de Burgemeester Van Haarenlaan?
Het is vernoemd naar de oud-burgemeester van Schiedam, Marcus Decker Johannes van Haaren, die in de periode 1935-1951 de stad bestuurde. In 1956 is de Burgemeester Van Haarenlaan vernoemd naar deze burgervader.

2. Wat is het bereik van OV voor de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?
De Burgemeester Van Haarenlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt het metrostation Vijfsluizen op loopafstand van de laan, waar lijn A en B stoppen. Er zijn ook verschillende haltes van de RET-buslijnen 51, 56, 126 en 136.

3. Wat voor soort bedrijven zijn gevestigd aan de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?
Aan de laan zijn verschillende bedrijven en winkels gevestigd, zoals autogarages, supermarkten, speelgoedwinkels, boetieks en restaurants. Er zijn ook grote bedrijven gevestigd, zoals Heineken Nederland en IKEA.

4. Wat zijn de toekomstplannen voor de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?
Er zijn verschillende toekomstplannen voor de laan, waaronder het realiseren van nieuwbouwprojecten, het optimaliseren van verkeersstromen, en het verbeteren en vernieuwen van het groen rondom de laan.

Keywords searched by users: burgemeester van haarenlaan schiedam burgemeester van haarenlaan 784 schiedam, burgemeester van haarenlaan 1225, burgemeester van haarenlaan 1450 schiedam, burgemeester van haarenlaan 1479, funda schiedam, burgemeester van haarenlaan 1221, burgemeester van haarenlaan 1201, burgemeester van haarenlaan 1392

Categories: Top 97 burgemeester van haarenlaan schiedam

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 1276, SCHIEDAM

See more here: vietty.com

burgemeester van haarenlaan 784 schiedam

Burgemeester van Haarenlaan 784 in Schiedam is een opvallende, moderne en goed onderhouden flatgebouw, in het westen van de stad. Het gebouw staat bekend als één van de meest gewilde plekken om te wonen in Schiedam. Het is gelegen in de populaire woonwijk Groenoord, dat is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en dicht bij diverse lokale voorzieningen, zoals winkels, restaurants, bushaltes en scholen.

Burgemeester van Haarenlaan 784

Het gebouw zelf is relatief nieuw, gebouwd in de late jaren 90. Het bestaat uit 192 moderne appartementen verdeeld over 16 verdiepingen. Het gebouw is zo ontworpen om maximale privacy en comfort te bieden aan de bewoners. De gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw zijn goed onderhouden en bieden een veilige en aangename woonomgeving.

Een van de grootste troeven van Burgemeester van Haarenlaan 784 is de locatie. Het gebouw ligt op een gunstige afstand van tal van uitvalswegen, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad te rijden. Het gebouw zelf heeft ook een eigen parkeerplaats, dus het vinden van een parkeerplek is geen probleem. De nabijheid van de rivier de Schie en het nabijgelegen Beatrixpark bieden bewoners ook een prachtige groene omgeving om te genieten.

De appartementen

De appartementen van Burgemeester van Haarenlaan 784 varieëren van één tot drie-kamer appartementen. Elk appartement is goed ontworpen en biedt uitstekende, ruime accommodatie voor bewoners. Er zijn grote ramen die veel natuurlijk licht naar binnen brengen, en de balkons bieden een prachtig uitzicht over Schiedam en de omgeving. De appartementen zijn uitgerust met moderne keukens en badkamers, waardoor de bewoners de luxe hebben om gebruik te maken van moderne apparatuur.

Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een gezamenlijke fietsenstalling, met voldoende ruimte om meerdere fietsen van bewoners op te bergen. Daarnaast is er ook een eigen gymzaal in het gebouw, wat het voor bewoners gemakkelijk maakt om actief te blijven zonder hun huis te verlaten.

De buurt

Burgemeester van Haarenlaan 784 is gelegen in de buurt Groenoord, wat bekend staat om zijn vriendelijke en gastvrije sfeer. De wijk is een mix van lokale winkels, restaurants en parken, die een unieke sfeer geven aan het gebied. Er zijn ook diverse scholen in de buurt, waardoor het een ideaal gebied is voor gezinnen.

De nabijheid van het Beatrixpark is een van de beste kenmerken van de buurt. Het park is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Het park heeft een speelplaats voor kinderen, een hondenpark en verschillende wandel- en fietspaden. Het park is ook de thuisbasis van een grote vijver, die verschillende watervogels en andere dieren trekt.

De buurt heeft ook een aantal winkels en lokale restaurants, waarvan er vele op loopafstand van het gebouw liggen. Voor boodschappen is er de Albert Heijn supermarkt op loopafstand, die dagelijks geopend is van 8 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds. Er is ook een Jumbo supermarkt in de buurt die ook ruime openingstijden heeft.

FAQ’s

– Hoe gemakkelijk is het om naar het centrum van Schiedam te reizen vanuit Burgemeester van Haarenlaan 784?
Het openbaar vervoer in de buurt is goed en regelmatig beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om naar het stadscentrum te reizen. Er zijn verschillende buslijnen en tramlijnen beschikbaar in de buurt van het gebouw, die verbindingen bieden naar veel van de belangrijkste bezienswaardigheden en bestemmingen in Schiedam.

– Is het mogelijk om een huisdier te houden in Burgemeester van Haarenlaan 784?
Ja, huisdieren zijn toegestaan in het gebouw, maar er zijn wel bepaalde beperkingen en regels die moeten worden gevolgd. Het is belangrijk om expliciet te vragen naar de huisdierenregels bij de verhuurder.

– Is parkeren gemakkelijk beschikbaar in de buurt van het gebouw?
Ja, het gebouw heeft een eigen parkeerplaats voor de bewoners, waardoor parkeren gemakkelijk is. Daarnaast is er ook parkeergelegenheid in de buurt, maar de beschikbaarheid en kosten van deze parkeergelegenheid varieert.

– Zijn de appartementen beschikbaar om te kopen?
Ja, er zijn soms appartementen beschikbaar voor de verkoop. Het is raadzaam om uit te kijken naar nieuws over het gebouw op de website van de verhuurders of via een vooraanstaande makelaar.

– Is Burgemeester van Haarenlaan 784 een veilige plek om te wonen?
Ja, de flat is een zeer veilige woonomgeving, met verschillende beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Er is bijvoorbeeld één hoofdingang waarmee het gebouw betreden kan worden, de ingang is bewaakt door een professionele beveiligingspersoon van dienst. Bovendien is er ook een video intercomsysteem in elk appartement waarmee bezoekers kunnen communiceren voordat ze binnen mogen komen bij een bewoner.

– Wat zijn de huurprijzen in de Burgemeester van Haarenlaan 784?
De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van het appartement en de locatie in het gebouw. Het is raadzaam om contact op te nemen met de verhuurders voor up-to-date informatie over de huurprijzen.

In conclusie is Burgemeester van Haarenlaan 784 in Schiedam een uitstekende plek om te wonen. Het gebouw is modern, ruim en goed onderhouden, en biedt de bewoners een fantastische locatie in een vriendelijke en gastvrije wijk. Vanwege de nabijheid van veel lokale voorzieningen en attracties, is het de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en veilig thuis, waar alles binnen handbereik is.

burgemeester van haarenlaan 1225

De Burgemeester van Haarenlaan 1225 is een woonlocatie die zich bevindt in de mooie plaats Zoetermeer, Nederland. Het is een gebouw dat bestemd is voor huurders en is gelegen in de wijk Driemanspolder. Het pand heeft een prettige ligging vanwege de nabijheid van voorzieningen in de buurt zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en een park.

De wijk is gelegen in het zuidwesten van Zoetermeer en is een vrij rustig gebied, omringd door veel groen. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een stedelijke omgeving met een dorps karakter. De buurt heeft een mix van huur- en koopwoningen en biedt een diversiteit aan woningen, waaronder eengezinswoningen, appartementen en maisonnettes.

De Burgemeester van Haarenlaan 1225 is een appartementencomplex bestaande uit meerdere verdiepingen en biedt verschillende soorten appartementen. De appartementen variëren in grootte van 45m2 tot 100m2. Ze zijn dus geschikt voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een klein appartement of een groot gezinsappartement. De huurprijzen variëren ook afhankelijk van de grootte van het appartement. Het complex heeft geen lift, maar er zijn wel woningen op de begane grond te huur.

Het appartementencomplex is gebouwd in de jaren 70 en heeft sindsdien verschillende upgrades en renovaties ondergaan. De appartementen hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van alle gemakken. De keukens en badkamers zijn vernieuwd en de meeste appartementen hebben een balkon. Het complex heeft ook een gemeenschappelijke tuin, waar bewoners gebruik van kunnen maken.

De locatie van de Burgemeester van Haarenlaan 1225 is zeer gunstig. Het complex ligt op een steenworp afstand van het Stadshart van Zoetermeer en het NS station Zoetermeer. Dit betekent dat bewoners gemakkelijk andere delen van Zoetermeer en Nederland kunnen bereiken met het openbaar vervoer. De Burgemeester van Haarenlaan 1225 ligt ook dichtbij de uitvalswegen naar de A4 en A12, zodat je snel de snelweg op kunt naar Den Haag of Rotterdam.

FAQs over de Burgemeester van Haarenlaan 1225

1. Zijn er veel parkeerplaatsen beschikbaar?
Ja. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar rondom het appartementencomplex. Er is ook een parkeerplaats op het eigen terrein.

2. Is er een lift in het gebouw?
Nee, er is geen lift in het gebouw, maar er zijn wel woningen op de begane grond te huur.

3. Is het toegestaan om huisdieren te houden in het appartementencomplex?
Het beleid van het appartementencomplex staat dit niet toe. Helaas zijn huisdieren dus niet toegestaan.

4. Is het mogelijk om te ruilen van woning binnen het complex?
Ja, het is mogelijk om te ruilen van woning binnen het complex. Hiervoor dien je wel eerst toestemming te vragen aan de verhuurder.

5. Is er een gemeenschappelijke ruimte?
Nee, er is geen gemeenschappelijke ruimte voor bewoners. Wel is er een gemeenschappelijke tuin waar bewoners gebruik van kunnen maken.

6. Is er een supermarkt in de buurt?
Ja. Er zijn verschillende supermarkten in de buurt van de Burgemeester van Haarenlaan 1225, waaronder Albert Heijn en Jumbo.

7. Zijn er scholen in de buurt?
Ja. Er zijn verschillende scholen in de buurt van de Burgemeester van Haarenlaan 1225, zowel basisscholen als middelbare scholen.

8. Is het appartement complex goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, het appartementencomplex is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Zoetermeer ligt op loopafstand en er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt.

9. Wat voor soort huurders wonen er in het appartementencomplex?
Het appartementencomplex is een mix van jong en oud. Er wonen mensen die voor het eerst op zichzelf gaan wonen, gezinnen met kinderen en ouderen. Het is dus een diverse en levendige gemeenschap.

10. Hoe kan ik een afspraak maken om een appartement te bekijken?
Indien je geïnteresseerd bent in het huren van een appartement in de Burgemeester van Haarenlaan 1225, kun je contact opnemen met de verhuurder. Zij plannen graag een afspraak met je in om het complex en de beschikbare appartementen te laten zien.

Images related to the topic burgemeester van haarenlaan schiedam

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 1276, SCHIEDAM
BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 1276, SCHIEDAM

Article link: burgemeester van haarenlaan schiedam.

Learn more about the topic burgemeester van haarenlaan schiedam.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận