Burgemeester van Houtstraat Budel: Kom alles te weten over deze historische straat! 🏰

  • 15/05/2023

burgemeester van houtstraat budel

Burgemeester van Houtstraat Budel: Prachtige Buurt met een Rijke Geschiedenis

De Burgemeester van Houtstraat is een prachtige buurt in Budel in het zuidoosten van Nederland. Deze straat staat bekend als een gebied waar mensen willen wonen en graag naartoe verhuizen. Budel, gelegen in de gemeente Cranendonck, heeft een rijke geschiedenis en de Burgemeester van Houtstraat is daarbij een belangrijke speler.

1. Locatie en Overzicht van de Buurt

De Burgemeester van Houtstraat is een levendige buurt in Budel en ligt in het noorden van de stad. Het straatbeeld wordt gevormd door vrijstaande huizen en rijtjeshuizen, met een fraai aangelegd parkje om de hoek. Het is een rustige buurt en er zijn weinig verkeersproblemen. De buurt is vooral populair onder gezinnen die op zoek zijn naar een rustige omgeving om te wonen.

2. Geschiedenis van de Burgemeester van Houtstraat Budel

De Burgemeester van Houtstraat is vernoemd naar Antonius van Hout, die van 1926 tot 1956 burgemeester was van Budel. Hiermee heeft de straat een directe link met de lokale geschiedenis. Budel is een van de oudste stenen plaatsen in het zuidoosten van Nederland en heeft een rijke historie.

3. Functies en Rollen van de Burgemeester van Houtstraat Budel

De Burgemeester van Houtstraat is een wijk waar mensen wonen in een levendige en rustige omgeving. Het is een fijne plek om als gezin te wonen. Veel mensen vinden de buurt ook geschikt voor het vestigen van een eigen bedrijf of winkel. In de wijk zijn dan ook veel ondernemers actief die de buurt verrijken met hun bedrijven. Daarnaast is er in de buurt een basisschool en verschillende speeltuinen en parken te vinden.

4. Voorzieningen in de Omgeving van de Burgemeester van Houtstraat Budel

In de omgeving van de Burgemeester van Houtstraat zijn verschillende voorzieningen beschikbaar. Zo zijn er supermarkten, winkels en sportgelegenheden in de buurt. In het centrum van Budel zijn er ook verschillende restaurants, bars en cafés te vinden. Hierdoor is er in de omgeving voor iedereen wel genoeg te vinden.

5. Woonmogelijkheden in de Buurt van de Burgemeester van Houtstraat Budel

De Burgemeester van Houtstraat heeft verschillende woonmogelijkheden. Zo zijn er vrijstaande huizen, rijtjeshuizen en appartementen te vinden. Veel huizen hebben een grote tuin, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Ook zijn er veel verschillende voorzieningen te vinden in de buurt; hierdoor is de buurt populair onder gezinnen.

6. Onderwijsinstellingen in de Omgeving van de Burgemeester van Houtstraat Budel

In de wijk zijn er verschillende onderwijsinstellingen beschikbaar. Zo is er de Paulusschool, deze basisschool is gevestigd in de buurt. Ook zijn er op redelijke afstand verschillende middelbare scholen te vinden. Hierdoor is er genoeg mogelijkheid om je kinderen dichtbij huis te laten studeren.

7. Gezondheidszorgfaciliteiten in de Buurt van de Burgemeester van Houtstraat Budel

De buurt beschikt over verschillende gezondheidszorgfaciliteiten. Zo zijn er verschillende huisartsenpraktijken, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut in de buurt te vinden. Bovendien zijn er in de omgeving diverse apotheken beschikbaar. Hierdoor is er voor alle bewoners van de buurt genoeg gezondheidszorg beschikbaar.

8. Vervoersverbindingen in de Omgeving van de Burgemeester van Houtstraat Budel

Het openbaar vervoer is goed geregeld in de buurt. Er zijn verschillende busverbindingen naar het centrum van Budel of omliggende plaatsen. In het centrum van Budel is een NS-station te vinden. Ook zijn er in de buurt diverse fietspaden beschikbaar, waardoor de buurt goed bereikbaar is.

9. Recreatieve activiteiten en bezienswaardigheden in de Buurt van de Burgemeester van Houtstraat Budel

In de buurt zijn verschillende recreatieve activiteiten te vinden. Zo is er een sport- en zwemclub, en een aantal mooie parken. In de buurt is ook Peelpark, dat primair bestaat uit bossen en heide en ideaal is voor de sportieve wandelaar. Daarnaast is de omgeving mooi om te fietsen. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in Budel en omstreken te bewonderen, zoals kastelen en historische kerken.

10. Buurtbetrokkenheid en Activiteiten in de Burgemeester van Houtstraat Budel

Buurtbetrokkenheid is erg belangrijk in de Burgemeester van Houtstraat Budel. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd om de bewoners van de buurt bij elkaar te brengen. Buurtvereniging Buulder Beek organiseert bijvoorbeeld verschillende activiteiten zoals wandeltochten, pubquizzen en bingo. Ook zijn er regelmatig evenementen in de buurt, zoals de Budelse Kermis.

FAQs

1. Hoe is de buurt van Burgemeester van Houtstraat Budel?

De buurt van Burgemeester van Houtstraat Budel is rustig en levendig. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt en is populair onder gezinnen.

2. Wat zijn de woonmogelijkheden in de buurt?

Er zijn verschillende woonmogelijkheden in de buurt, zoals vrijstaande huizen, rijtjeshuizen en appartementen. Veel huizen hebben een grote tuin.

3. Zijn er onderwijsinstellingen in de buurt?

Ja, in de buurt zijn er verschillende onderwijsinstellingen beschikbaar. Zo is er een basisschool en verschillende middelbare scholen in de omgeving.

4. Zijn er gezondheidszorgfaciliteiten in de buurt?

Ja, er zijn verschillende gezondheidszorgfaciliteiten in de buurt, zoals huisartsenpraktijken, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut.

5. Hoe zijn de vervoersverbindingen in de buurt?

De vervoersverbindingen in de buurt zijn goed. Er zijn verschillende busverbindingen naar het centrum van Budel en er is een NS-station in het centrum.

Keywords searched by users: burgemeester van houtstraat budel burgemeester van houtstraat 54 budel

Categories: Top 63 burgemeester van houtstraat budel

Burgemeester van Houtstraat 41 Budel, Huijers Vastgoed Makelaardij

See more here: vietty.com

burgemeester van houtstraat 54 budel

Burgemeester van Houtstraat 54 Budel is een adres in het Brabantse dorp Budel, gelegen in de gemeente Cranendonck. Dit adres is gelegen in een rustige woonwijk en biedt veel mogelijkheden voor gezinnen.

Het huis zelf is een vrijstaande woning met veel ruimte en mogelijkheden. Het pand heeft een oppervlakte van 208 vierkante meter en staat op een perceel van ruim 600 vierkante meter. Het huis is gebouwd in de jaren 70 en heeft een authentieke uitstraling.

Aan de buitenzijde is de woning voorzien van een ruime oprit en een garage welke plaats biedt voor 1 auto. De voortuin is netjes onderhouden en biedt voldoende ruimte voor verschillende planten en bloemen.

Als we het huis binnenkomen, komen we terecht in een ruime hal met een trap naar de eerste verdieping. Vanuit hier is er toegang tot de woonkamer, de keuken en het toilet. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en heeft een speelse indeling. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote bank en een ruime eettafel.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, oven en een gasfornuis. De keuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een keukentafel en stoelen.

Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar de wasmachine en droger geplaatst worden. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de garage en de achtertuin.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt veel privacy. De tuin is voorzien van een groot terras en is netjes aangelegd. Achterin de tuin staat een tuinhuis welke gebruikt kan worden als opslag voor tuinspullen of als buitenkamer.

Op de eerste verdieping zijn er in totaal 4 slaapkamers en een badkamer gelegen. De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en een wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping bevindt zich een zolder welke gebruikt kan worden als opslagruimte. De zolder is te bereiken via een vlizotrap welke gevestigd is op de overloop van de eerste verdieping.

Burgemeester van Houtstraat 54 Budel is een ideaal huis voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en privacy. De woning bevindt zich op loopafstand van het centrum van Budel en is gelegen in een rustige woonwijk.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van het perceel?

Het perceel heeft een oppervlakte van ruim 600 vierkante meter.

2. Is er een garage aanwezig?

Ja, er is een garage aanwezig welke plaats biedt voor 1 auto.

3. Zijn er slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping?

Ja, er zijn 4 slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping.

4. Wat is de ligging van de achtertuin?

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten.

5. Wat is de oppervlakte van de woning?

De woning heeft een oppervlakte van 208 vierkante meter.

6. Is de woning voorzien van inbouwapparatuur?

Ja, de keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, oven en gasfornuis.

7. Is er een tuinhuis aanwezig?

Ja, er staat een tuinhuis achterin de tuin welke gebruikt kan worden als opslag of als buitenkamer.

8. Wat is de indeling van de begane grond?

Op de begane grond bevinden zich een hal, woonkamer, keuken, toilet en bijkeuken.

9. Hoe is de woning onderhouden?

De woning is goed onderhouden en heeft een authentieke uitstraling.

10. Is de woning te bezichtigen?

Ja, de woning is te bezichtigen op afspraak. Neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.

Images related to the topic burgemeester van houtstraat budel

Burgemeester van Houtstraat 41 Budel, Huijers Vastgoed Makelaardij
Burgemeester van Houtstraat 41 Budel, Huijers Vastgoed Makelaardij

Article link: burgemeester van houtstraat budel.

Learn more about the topic burgemeester van houtstraat budel.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận