Burgemeester van Karnebeeklaan 19: Ontdek het geheim van deze bijzondere straat!

  • 15/05/2023

burgemeester van karnebeeklaan 19

Burgemeester van Karnebeeklaan 19 is een appartementencomplex in Den Haag, Nederland. Dit complex ligt in de chique wijk Duinoord, die bekend staat om zijn prachtige villa’s en herenhuizen. Het pand, dat ooit een klooster was, heeft een rijke geschiedenis en is inmiddels omgebouwd tot een modern appartementencomplex met alle benodigde voorzieningen. In dit artikel leest u alles over de geschiedenis van het pand, de beschrijving van de buurt, de specificaties van de appartementen, ervaringen van huurders, voorzieningen en attracties in de omgeving en huurprijzen.

1. Geschiedenis van het pand

Burgemeester van Karnebeeklaan 19, het voormalige klooster van de Congregatie van de Zusters van de H. Vincentius a Paolo, is gebouwd in 1906. Het klooster was bedoeld voor de opvang van zieke en armlastige vrouwen. Het gebouw heeft vele jaren gediend als klooster, maar in 1974 zijn de zusters verhuisd naar Wassenaar.

Vervolgens heeft het gebouw vele bestemmingen gehad. Zo heeft het klooster gediend als asielzoekerscentrum, maar ook als gemeenschapshuis. In 2000 is uiteindelijk besloten om het gebouw om te bouwen tot luxe appartementencomplex, wat het nu nog steeds is.

2. Beschrijving van de buurt

Het appartementencomplex Burgemeester van Karnebeeklaan 19 ligt in een van de meest gewilde wijken van Den Haag, namelijk Duinoord. Duinoord is een chique wijk met prachtige herenhuizen en villa’s uit de late 19de en vroege 20ste eeuw. De wijk ligt tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen en is dus een ideale locatie voor iedereen die wil genieten van een luxe levensstijl en tegelijkertijd van alle gemakken van de stad wil genieten.

In Duinoord zijn er tal van restaurants, cafés en winkels te vinden, evenals een aantal parken en groene gebieden. Het Vredespaleis, het Gemeentemuseum en het Museon liggen op loopafstand van het appartementencomplex.

3. Appartement specificaties

Burgemeester van Karnebeeklaan 19 is een luxe appartementencomplex met 25 appartementen en een penthouse. Alle appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van alle benodigde voorzieningen. De appartementen variëren in grootte van 90 tot 200 vierkante meter en hebben twee of drie slaapkamers.

De keukens zijn van hoge kwaliteit en voorzien van moderne apparatuur, waaronder een oven, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De badkamers zijn luxe afgewerkt en voorzien van een bad en/of douche. Alle woningen hebben daarnaast vloerverwarming en -koeling en een balkon of terras.

4. Ervaringen van huurders

Burgemeester van Karnebeeklaan 19 heeft zich inmiddels bewezen als een zeer geliefde locatie voor expats en expat-families. De appartementen zijn ruim en luxe ingericht en voorzien van alle benodigde voorzieningen. Veel huurders benadrukken het gevoel van veiligheid in het complex en de prettige sfeer onder de huurders.

“Het voelt als thuis en dat is precies wat ik wilde”, aldus een van de huurders. Een andere huurder benadrukt de goede ligging van het complex: “Het is zo dicht bij het centrum en het strand, maar toch in een rustige, groene omgeving”.

5. Voorzieningen en attracties in de omgeving

Burgemeester van Karnebeeklaan 19 ligt in een van de meest geliefde wijken van Den Haag, namelijk Duinoord. In deze wijk zijn tal van restaurants, cafés en winkels te vinden. Ook zijn er in de omgeving diverse musea te vinden, waaronder het Gemeentemuseum, het Museon en het Fotomuseum.

Op loopafstand van het complex ligt het Vredespaleis. Het Vredespaleis is een van de belangrijkste gebouwen van Den Haag en een belangrijk symbool van het internationale recht. Hier worden belangrijke internationale gerechtshoven gehouden.

Ook het strand van Scheveningen ligt op korte afstand van het complex. Hier kunt u genieten van de mooie brede stranden en de gezellige boulevard van Scheveningen. Ook zijn er hier diverse leuke strandtentjes te vinden.

6. Huurprijzen en beschikbaarheid van het appartement

De huurprijzen van de appartementen in Burgemeester van Karnebeeklaan 19 variëren tussen de € 1.800,- en de € 3.500,- per maand. Dit is afhankelijk van het formaat van het appartement en de locatie in het gebouw.

Het complex is momenteel vrijwel volledig verhuurd, maar er zijn af en toe appartementen beschikbaar. Het is aan te raden om regelmatig de website van Burgemeester van Karnebeeklaan 19 in de gaten te houden voor beschikbare appartementen.

FAQs

Wat is Burgemeester van Karnebeeklaan 19?

Burgemeester van Karnebeeklaan 19 is een voormalig klooster in de chique wijk Duinoord in Den Haag, omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Het complex telt 25 appartementen en een penthouse, variërend in grootte van 90 tot 200 vierkante meter.

Wat zijn de specificaties van de appartementen?

De appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van alle benodigde voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken, luxe badkamer en vloerverwarming en -koeling. Alle woningen hebben een balkon of terras.

Wat zijn de huurprijzen van de appartementen?

De huurprijzen variëren tussen de € 1.800,- en de € 3.500,- per maand, afhankelijk van het formaat van het appartement en de locatie in het gebouw.

Wat zijn de ervaringen van huurders?

Veel huurders benadrukken het gevoel van veiligheid in het complex en de prettige sfeer onder de huurders. Ook wordt de goede ligging van het complex vaak genoemd.

Wat zijn de voorzieningen en attracties in de omgeving?

In de omgeving zijn diverse restaurants, cafés en winkels te vinden. Ook liggen er diverse musea op loopafstand, waaronder het Gemeentemuseum en het Museon. Op korte afstand ligt het strand van Scheveningen met diverse leuke strandtentjes.

Is er nog beschikbaarheid in het complex?

Het complex is momenteel vrijwel volledig verhuurd, maar er zijn af en toe appartementen beschikbaar. Het is aan te raden om regelmatig de website van Burgemeester van Karnebeeklaan 19 in de gaten te houden voor beschikbare appartementen.

Keywords searched by users: burgemeester van karnebeeklaan 19

Categories: Top 81 burgemeester van karnebeeklaan 19

A day in the life of Team Cannibal B Victorious and Francis Van Mechelen at E3 U19

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester van karnebeeklaan 19

A day in the life of Team Cannibal B Victorious and Francis Van Mechelen at E3 U19
A day in the life of Team Cannibal B Victorious and Francis Van Mechelen at E3 U19

Article link: burgemeester van karnebeeklaan 19.

Learn more about the topic burgemeester van karnebeeklaan 19.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận