Burgemeester van Karnebeeklaan Den Haag – Ontdek de verborgen geschiedenis hier!

  • 15/05/2023

burgemeester van karnebeeklaan den haag

Burgemeester van Karnebeeklaan is een prachtige straat in het noordoosten van Den Haag die bekend staat om zijn charmante woonwijken, groene parkgebieden en historische monumenten. Gelegen in de wijk Bezuidenhout, Burgemeester van Karnebeeklaan ligt parallel aan de veel drukkere Laan van Nieuw Oost-Indië en Rijksweg 44, wat het een uitstekende locatie maakt voor wonen en werken.

Wat is Burgemeester van Karnebeeklaan en waar ligt het?

Burgemeester van Karnebeeklaan is een lange straat gelegen in de wijk Bezuidenhout in het noordoosten van Den Haag. Het ligt parallel aan de Laan van Nieuw Oost-Indië en Rijksweg 44, waardoor het een gemakkelijk bereikbare locatie is voor wonen en werken. De straat staat bekend om zijn charmante woonwijken, groene parkgebieden en historische monumenten.

De geschiedenis van Burgemeester van Karnebeeklaan.

Burgemeester van Karnebeeklaan is vernoemd naar een voormalige burgemeester van Den Haag, August van Karnebeek. Van Karnebeek was burgemeester van Den Haag van 1919 tot 1927. De straat werd aangelegd in de jaren ’20 en staat bekend om zijn mooie architectuur en ruime opzet.

De gemeenschap rond Burgemeester van Karnebeeklaan.

Burgemeester van Karnebeeklaan is de thuisbasis van een zeer diverse gemeenschap in Den Haag. Het gebied wordt voornamelijk bewoond door gezinnen en professionele personen.

Voorzieningen en attracties in de buurt van Burgemeester van Karnebeeklaan.

Burgemeester van Karnebeeklaan ligt vlakbij vele attracties en voorzieningen in Den Haag. Het gebied is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum The Mall of the Netherlands en de groene oase van Park Clingendael. Ook de binnenstad van Den Haag ligt op slechts enkele minuten afstand en biedt een verscheidenheid aan winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Onderwijs rond Burgemeester van Karnebeeklaan.

Voor gezinnen met kinderen biedt Burgemeester van Karnebeeklaan een uitgebreide keuze aan onderwijsinstellingen. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen zoals de Haagse Schoolvereniging en de Europese School Den Haag, evenals secundaire scholen zoals het Maerlant Lyceum en het Gymnasium Haganum.

Recreatie en activiteiten rond Burgemeester van Karnebeeklaan.

Burgemeester van Karnebeeklaan is omgeven door prachtige parken en recreatiegebieden. Op korte afstand ligt het Haagse Bos, een geliefd park met wandelpaden, fietsroutes en picknickplaatsen. Andere nabijgelegen attracties zijn het prachtige landgoed Clingendael, waar elk jaar de beroemde Japanse Tuin te zien is en het strand van Scheveningen is ook eenvoudig te bereiken.

Vastgoedontwikkeling en investeringskansen in de buurt van Burgemeester van Karnebeeklaan.

Burgemeester van Karnebeeklaan en de omliggende wijken zijn de afgelopen jaren getuige geweest van aanzienlijke vastgoedontwikkeling en investeringen. Er zijn verschillende nieuwe projecten ontwikkeld, variërend van hoogwaardige appartementen tot kantoorgebouwen. Deze investeringen maken het gebied aantrekkelijk voor beleggers en vastgoedontwikkelaars.

Burgemeester van Karnebeeklaan 16 Den Haag

Burgemeester van Karnebeeklaan 16 Den Haag is een prachtig hoekhuis gelegen aan het begin van de straat. Dit huis is ideaal voor gezinnen of professionals die op zoek zijn naar veel leefruimte en openbare ruimtes. Het huis beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers en een tuin die uitkomt op het park. Dit is een zeer gewild en prestigieus adres in Den Haag.

Burgemeester van Karnebeeklaan parkeren

Parkeren op Burgemeester van Karnebeeklaan kan soms lastig zijn vanwege de populariteit van de straat. Er zijn echter verschillende parkeerplaatsen beschikbaar op en rond de straat. Bezoekers kunnen parkeren op de aangrenzende Laan van Nieuw Oost-Indië of op andere nabijgelegen straten.

Burgemeester van Karnebeeklaan 3

Burgemeester van Karnebeeklaan 3 is een prachtig gerenoveerd appartement met drie slaapkamers in het hart van de wijk Bezuidenhout. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de groene omgeving en beschikt over alle moderne gemakken. Dit is een populaire woning voor professionals of kleine gezinnen die op zoek zijn naar gemakkelijk wonen in de stad.

Funda Den Haag en Funda Business Den Haag

Funda Den Haag en Funda Business Den Haag zijn twee belangrijke websites voor het vinden van woningen en zakelijke panden in de regio Haaglanden. Deze online platforms bieden uitgebreide informatie over beschikbare woningen en zakelijke onroerend goed kansen in Den Haag, waaronder Burgemeester van Karnebeeklaan en omliggende gebieden.

Nassaulaan, Den Haag

Nassaulaan is een andere populaire straat in Bezuidenhout, op slechts enkele minuten loopafstand van Burgemeester van Karnebeeklaan. Deze straat is vooral bekend om zijn prachtige herenhuizen en aantrekkelijke architectuur.

Kantoorgebouw Schilderwijk en Kantoorgebouwen Den Haag

Den Haag staat bekend als een belangrijke zakelijke hub in Nederland. Burgemeester van Karnebeeklaan en de omliggende wijken zijn de thuisbasis van verschillende kantoorcentra en commerciële panden. Het nabijgelegen Schilderswijk is een ander belangrijk kantoorgebouwgebied in Den Haag, met een scala aan huur- en koopopties voor bedrijven van elke omvang.

FAQs

1. Wat is Burgemeester van Karnebeeklaan en waar ligt het?

Burgemeester van Karnebeeklaan is een lange straat gelegen in de wijk Bezuidenhout in het noordoosten van Den Haag. Het ligt parallel aan de Laan van Nieuw Oost-Indië en Rijksweg 44, waardoor het een gemakkelijk bereikbare locatie is voor wonen en werken.

2. Welke voorzieningen en attracties zijn er in de buurt van Burgemeester van Karnebeeklaan?

Burgemeester van Karnebeeklaan is gelegen vlakbij vele attracties en voorzieningen in Den Haag. Het gebied is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum The Mall of the Netherlands en de groene oase van Park Clingendael. Ook de binnenstad van Den Haag ligt op slechts enkele minuten afstand en biedt een verscheidenheid aan winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

3. Welke investeringskansen zijn er in de buurt van Burgemeester van Karnebeeklaan?

Burgemeester van Karnebeeklaan en de omliggende wijken zijn getuige geweest van aanzienlijke vastgoedontwikkeling en investeringen. Er zijn verschillende nieuwe projecten ontwikkeld, variërend van hoogwaardige appartementen tot kantoorgebouwen. Deze investeringen maken het gebied aantrekkelijk voor beleggers en vastgoedontwikkelaars.

4. Is parkeren op Burgemeester van Karnebeeklaan gemakkelijk?

Parkeren op Burgemeester van Karnebeeklaan kan soms lastig zijn vanwege de populariteit van de straat. Er zijn echter verschillende parkeerplaatsen beschikbaar op en rond de straat. Bezoekers kunnen parkeren op de aangrenzende Laan van Nieuw Oost-Indië of op andere nabijgelegen straten.

Keywords searched by users: burgemeester van karnebeeklaan den haag burgemeester van karnebeeklaan 16 den haag, burgemeester van karnebeeklaan parkeren, burgemeester van karnebeeklaan 3, funda den haag, funda business den haag, nassaulaan, den haag, kantoorgebouw schilderswijk, kantoorgebouwen den haag

Categories: Top 59 burgemeester van karnebeeklaan den haag

Hart voor Den Haag doet aangifte tegen Haagse college van burgemeester en wethouders – OMROEP WEST

See more here: vietty.com

burgemeester van karnebeeklaan 16 den haag

Burgemeester van Karnebeeklaan 16 in Den Haag is een locatie die bekend staat om zijn historische waarde en prachtige architectuur. Het gebouw is gelegen in het hart van Den Haag en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Het is een gebouw dat niet alleen opvalt door zijn aanwezigheid in de stad, maar ook door zijn monumentale status en de rol die het heeft gespeeld in het verleden.

Geschiedenis van Burgemeester van Karnebeeklaan 16

Het gebouw is in 1907 ontworpen door de bekende architect H.P. Berlage, die bekend staat om zijn invloed op de Nederlandse architectuur en zijn ontwerp van verschillende belangrijke gebouwen in Den Haag en Amsterdam. Het gebouw was oorspronkelijk bedoeld als kantoor voor de verzekeraar De Nederlanden van 1845.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw door de Duitsers gevorderd en gebruikt als kantoor voor de Gestapo. Na de oorlog werd het teruggegeven aan De Nederlanden van 1845, maar in 1952 besloot de verzekeraar het gebouw te verkopen.

In de jaren ’60 werd het gebouw gekocht door de gemeente Den Haag en omgebouwd tot het eerste hoofdkantoor van de rijksdienst voor volksgezondheid en milieuhygiëne (RIVM). Het RIVM heeft tot 2005 in het gebouw gehuisvest voordat het verhuisde naar een nieuwe locatie in Bilthoven.

In 2007 werd het gebouw overgekocht door een projectontwikkelaar die het gebouw heeft gerenoveerd en omgebouwd tot luxe appartementen. Het resultaat is een prachtig gerestaureerd monumentaal gebouw met unieke woningen.

Het gebouw

Burgemeester van Karnebeeklaan 16 is een indrukwekkend gebouw met een rijke geschiedenis. Het pand is gelegen op een strategische locatie in Den Haag, dicht bij het centrum en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw werd ontworpen in de kenmerkende stijl van H.P. Berlage en heeft een indrukwekkende gevel met grote ramen en een indrukwekkende ingang.

Het gebouw onderging een grondige renovatie in 2007 om geschikt te zijn voor de hedendaagse woonbehoeften. De woningen variëren in grootte van 70 tot 280 vierkante meter en zijn uitgerust met moderne voorzieningen en hoogwaardige materialen. Elk appartement heeft een eigen balkon of terras met een prachtig uitzicht over Den Haag.

FAQs

Q: Wat is de geschiedenis van Burgemeester van Karnebeeklaan 16?

A: Burgemeester van Karnebeeklaan 16 werd in 1907 ontworpen door de architect H.P. Berlage als kantoor voor de verzekeraar De Nederlanden van 1845. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw door de Duitsers gevorderd en gebruikt als kantoor voor de Gestapo. Na de oorlog werd het teruggegeven aan De Nederlanden van 1845, maar in 1952 besloot de verzekeraar het gebouw te verkopen. In de jaren ’60 werd het gebouw gekocht door de gemeente Den Haag en omgebouwd tot het eerste hoofdkantoor van de rijksdienst voor volksgezondheid en milieuhygiëne (RIVM). In 2007 werd het gebouw overgekocht door een projectontwikkelaar die het gebouw heeft gerenoveerd en omgebouwd tot luxe appartementen.

Q: Wat voor soort woningen zijn er in Burgemeester van Karnebeeklaan 16?

A: Het gebouw is gerenoveerd en omgebouwd tot luxe appartementen. De woningen variëren in grootte van 70 tot 280 vierkante meter en zijn uitgerust met moderne voorzieningen en hoogwaardige materialen. Elk appartement heeft een eigen balkon of terras met een prachtig uitzicht over Den Haag.

Q: Waar is Burgemeester van Karnebeeklaan 16 gelegen?

A: Burgemeester van Karnebeeklaan 16 is gelegen in het centrum van Den Haag, dicht bij het openbaar vervoer en andere belangrijke voorzieningen.

Q: Wat maakt Burgemeester van Karnebeeklaan 16 zo bijzonder?

A: Burgemeester van Karnebeeklaan 16 is een prachtig gerestaureerd monumentaal gebouw met unieke woningen. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis en een unieke architectuur die het onderscheidt van andere gebouwen in de stad. Bovendien is het gelegen op een strategische locatie in het centrum van Den Haag, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en dicht bij belangrijke voorzieningen ligt.

Q: Is Burgemeester van Karnebeeklaan 16 geschikt voor gezinnen?

A: Burgemeester van Karnebeeklaan 16 biedt zowel kleinere als grotere woningen, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten huishoudens. Of het geschikt is voor gezinnen hangt af van de specifieke behoeften van het gezin en de grootte van de woning die nodig is.

Q: Zijn er openbaar vervoersverbindingen in de buurt van Burgemeester van Karnebeeklaan 16?

A: Ja, Burgemeester van Karnebeeklaan 16 is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijnen 1, 16 en 17 stoppen allemaal in de buurt van het gebouw, waardoor het gemakkelijk is om zich door de stad te verplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die in de buurt stoppen.

burgemeester van karnebeeklaan parkeren

In Nederland is het niet altijd even gemakkelijk om parkeerplaatsen te vinden in drukkere gebieden. Dit kan soms tot frustraties leiden, vooral als je niet bekend bent met een bepaalde buurt. Een van de gebieden waar veel mensen tegenaan lopen, is de Burgemeester van Karnebeeklaan in Den Haag. Deze straat, die naar een van de vroegere burgemeesters van Den Haag is vernoemd, is een mooi woongebied met een prachtig park dat door de gemeente Den Haag wordt onderhouden. Veel inwoners van de stad maken graag gebruik van dit park voor een picknick of om gewoon even lekker te wandelen. Het park is echter niet het enige dat hier populair is – de Burgemeester van Karnebeeklaan heeft ook veel te bieden als het gaat om winkelen, restaurants en andere attracties. Parkeren kan echter een uitdaging zijn, vooral als het druk is. In dit artikel gaan we dieper in op het parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan en geven we antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de Burgemeester van Karnebeeklaan?

De Burgemeester van Karnebeeklaan is een straat in Den Haag die naar een voormalige burgemeester van de stad is vernoemd. De laan is gelegen in een prachtig gebied met veel groen en wordt vaak gebruikt door de inwoners van de stad voor recreatieve activiteiten. Het gebied heeft veel te bieden als het gaat om winkelen, restaurants en andere attracties.

Waarom is parkeren een probleem in de Burgemeester van Karnebeeklaan?

De Burgemeester van Karnebeeklaan is een vrij drukke straat met veel winkels en restaurants. Dit trekt veel mensen naar de omgeving en het kost daardoor soms wat extra moeite om een parkeerplaats te vinden. Het parkeren is echter wel mogelijk, maar je moet wel goed opletten waar je parkeert.

Waar kan ik parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan?

Er zijn verschillende opties voor parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan. Er zijn bijvoorbeeld betaalde parkeerplaatsen beschikbaar op de straat zelf en in de nabije omgeving. Ook zijn er enkele parkeergarages beschikbaar in de buurt van de straat waar u tegen betaling kunt parkeren. Het kan soms even zoeken zijn, maar er zijn dus wel mogelijkheden om uw auto te parkeren.

Wat zijn de prijzen voor parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan?

De kosten voor parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan variëren afhankelijk van de locatie en de tijden van parkeren. Op straat zijn de kosten voor parkeren meestal tussen de €1,70 en €3,00 per uur. De kosten voor parkeren in een parkeergarage zijn over het algemeen hoger, meestal rond de €2,50 per uur. Als je van plan bent om langer te blijven, kan het lonen om te onderzoeken of boulevard parkeren mogelijk is.

Hoe lang kan ik parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan?

De lengte van tijd dat je je auto in de Burgemeester van Karnebeeklaan mag parkeren verschilt per locatie. De maximaal toegestane tijd is meestal drie uur, maar er zijn ook locaties waar je je auto langer mag staan. Als je van plan bent om langer dan drie uur te blijven, is het verstandig om op zoek te gaan naar alternatieve parkeerlocaties.

Waar kan ik mijn auto kwijt als ik langer wil parkeren?

Als je van plan bent om langer dan drie uur te blijven, dan zijn er verschillende opties beschikbaar voor lang parkeren. In de buurt van de Burgemeester van Karnebeeklaan bevinden zich meerdere parkeergarages. Deze garages bieden mogelijkheden voor lang parkeren tegen een redelijke prijs. Het is echter wel verstandig om vooraf te reserveren.

Kan ik online een parkeerplaats reserveren?

Ja, het is mogelijk om online een parkeerplaats te reserveren in de Burgemeester van Karnebeeklaan. Dit kan bijvoorbeeld via diverse parkeerplaatsen of door gebruik te maken van mobiele applicaties. Het is wel belangrijk om te controleren welke opties er beschikbaar zijn op de door u gewenste locatie.

Als het vol is, welke andere parkeerplaatsen zijn dan beschikbaar?

Als het niet mogelijk is om een parkeerplaats te vinden in de Burgemeester van Karnebeeklaan, dan zijn er verschillende alternatieve parkeerplaatsen beschikbaar. Dit kunnen bijvoorbeeld parkeergarages zijn in de buurt van de straat. Het kan ook zijn dat er andere locaties beschikbaar zijn, maar deze zijn soms wel wat verder weg gelegen. Het is in een dergelijke situatie verstandig om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Conclusie

Parkeren in de Burgemeester van Karnebeeklaan kan soms uitdagend zijn, maar er zijn genoeg mogelijkheden beschikbaar als je goed oplet. Door gebruik te maken van betaalde parkeerplaatsen of parkeergarages zorg je ervoor dat je zonder stress kunt genieten van de vele interessante bezienswaardigheden en attracties die deze buurt te bieden heeft. Het is daarbij belangrijk om op de hoogte te zijn van de locaties waar je mag parkeren en wat de kosten zijn. Gebruik de tips in dit artikel om snel en gemakkelijk uw auto in de buurt van de Burgemeester van Karnebeeklaan te parkeren en je verblijf in dit gebied van Den Haag nog beter te maken.

burgemeester van karnebeeklaan 3

Burgemeester van Karnebeeklaan 3 is een brede laan in het zuiden van de stad, gelegen in de Haagse wijk Duinoord. Deze buurt staat bekend om zijn rustige en residentiële karakter, met veel mooie woningen uit de vroege 20ste eeuw en ruime groene straten.

De burgemeester van Karnebeeklaan 3 zelf is een prachtige en statige villa uit de jaren 1920. De woning heeft een charmante en grandioze uitstraling, met een opvallende witte gevel, grote ramen en een ruime tuin rondom het pand.

Het huis biedt plaats aan verschillende appartementen en is daarmee ook een populaire woonlocatie in Den Haag. Bovendien, vanwege de gunstige locatie op slechts een steenworp afstand van het centrum van de stad, is dit een perfecte woonplek voor werkende mensen.

De buurt

Duinoord is een geweldige plek om te wonen in Den Haag. De wijk ligt vlak naast het centrum en is gelegen tussen Scheveningen en het Statenkwartier. Het gebied is rustig, residentieel en groen, en biedt vele prachtige historische gebouwen.

De buurt heeft ook veel voorzieningen te bieden. Van kleine winkels, restaurants en cafés tot grote winkelcentra en markten. Ook op cultureel gebied heeft Duinoord veel te bieden, zoals Het Koninklijk Conservatorium, Paleis Noordeinde en het Gemeentemuseum.

In de omgeving van de burgemeester van Karnebeeklaan 3 zijn er tal van prachtige parken en tuinen, zoals het nabijgelegen Park Sorghvliet en het Westbroekpark. Voor wie van sport houdt, is er de mogelijkheid om te sporten in het nabijgelegen Sportpark De Verademing.

De villa

De Burgemeester van Karnebeeklaan 3 is een prachtig gebouw met een oppervlakte van 780m2. Het pand heeft meerdere appartementen, met een verscheidenheid aan stijlen en groottes. Het huis heeft een opvallende stijl met veel authentieke details zoals tegels, ornamenten en een geweldige houten trap.

Het pand heeft een frisse uitstraling en is goed onderhouden door de eigenaar. Het biedt een comfortabele woonplek voor diegenen die op zoek zijn naar een huis in Den Haag. Het pand heeft ook een ruime tuin, compleet met een zithoek en een BBQ-grill.

Een van de meest populaire appartementen in het pand is het penthouse. Dit appartement heeft een prachtig uitzicht op de omliggende straten en tuinen. Het appartement is erg ruim en heeft veel natuurlijk licht.

Een ander populair appartement is het ‘gouden appartement’. Dit is een appartement dat speciaal is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het art deco-tijdperk. Dit appartement heeft een elegante uitstraling met een opvallende goudkleurige muur.

FAQ

Waar ligt Burgemeester van Karnebeeklaan 3?

Burgemeester van Karnebeeklaan 3 is gelegen in de Haagse wijk Duinoord, een rustige residentiële buurt in het zuiden van de stad. Het is slechts een korte wandeling van het centrum van de stad.

Hoeveel appartementen heeft Burgemeester van Karnebeeklaan 3?

De Burgemeester van Karnebeeklaan 3 biedt plaats aan meerdere appartementen, met een verscheidenheid aan stijlen en groottes. Het pand biedt plaats aan 6-8 appartementen in totaal.

Wat is de stijl van de Burgemeester van Karnebeeklaan 3?

De Burgemeester van Karnebeeklaan 3 heeft een geweldige stijl met veel authentieke details. Het pand heeft een opvallend witte gevel en meerdere balkons. Het pand is goed onderhouden en heeft een frisse uitstraling.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Burgemeester van Karnebeeklaan 3?

Er is geen parkeergelegenheid beschikbaar bij Burgemeester van Karnebeeklaan 3. Er is echter voldoende parkeergelegenheid op de nabijgelegen straten en in de parkeergarages van het centrum van de stad.

Wat zijn de voorzieningen in de buurt van Burgemeester van Karnebeeklaan 3?

Burgemeester van Karnebeeklaan 3 ligt in de buurt van verschillende voorzieningen, zoals restaurants, cafés, winkels en supermarkten. Er zijn ook diverse parken en tuinen in de omgeving van het pand, zoals het nabijgelegen Park Sorghvliet en het Westbroekpark.

Conclusie

Burgemeester van Karnebeeklaan 3 is een prachtig en statig pand in de prachtige Haagse wijk Duinoord. Het biedt een comfortabele woonplek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene buurt, maar toch dicht bij het centrum willen wonen.

Het pand heeft meerdere appartementen, met een verscheidenheid aan stijlen en groottes. Het pand is goed onderhouden en heeft veel authentieke details, zoals tegels en ornamenten. Het biedt een fantastisch uitzicht over de omliggende straten en tuinen en heeft daarnaast een ruime tuin.

Al met al, Burgemeester van Karnebeeklaan 3 is een prachtige plek om te wonen in Den Haag. Zijn gunstige locatie dicht bij het centrum en de vele voorzieningen in de buurt, maken het een geweldige keuze voor diegenen die graag in een prachtige en rustige buurt willen wonen.

Images related to the topic burgemeester van karnebeeklaan den haag

Hart voor Den Haag doet aangifte tegen Haagse college van burgemeester en wethouders - OMROEP WEST
Hart voor Den Haag doet aangifte tegen Haagse college van burgemeester en wethouders – OMROEP WEST

Article link: burgemeester van karnebeeklaan den haag.

Learn more about the topic burgemeester van karnebeeklaan den haag.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận