Burgemeester van Lierplein 5: Ontdek de Geheimen van deze Unieke Wijk!

  • 15/05/2023

burgemeester van lierplein 5

Burgemeester van Lierplein 5 is een centraal gelegen gebouw in Vlaardingen, Nederland. Het gebouw heeft een mix van bedrijven, woningen en openbare voorzieningen. Het is gelegen in de levendige wijk Holy-Noord, met veel voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants, parken en openbaar vervoer.

Locatie en beschrijving van Burgemeester van Lierplein 5

Burgemeester van Lierplein 5 ligt in het noorden van Vlaardingen, en is een gebouw met meerdere verdiepingen. Het biedt plaats aan een aantal bedrijven en winkels, waaronder een supermarkt, restaurant, kapper, en een drogisterij. Bovendien zijn er ook woonappartementen gevestigd in het gebouw.

Het plein zelf is verfraaid met bomen en bloemperken en er is een parkeerplaats voor auto’s en fietsen beschikbaar in de nabijheid van het gebouw.

Geschiedenis en ontwikkelingen van het plein

Het Burgemeester van Lierplein is ontstaan in de jaren 70 als onderdeel van een modernisering van de wijk Holy-Noord. Het plein is vernoemd naar de burgemeester van Vlaardingen in die tijd, J.H.J. van Lier. Sindsdien is het plein in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld en vernieuwd.

Een belangrijke ontwikkeling was de toevoeging van de tramhalte in 2014, waarmee het reizen vanuit de wijk Holy-Noord naar lokale en regionale bestemmingen aanzienlijk verbeterd werd. Ook de renovatie van het gebouw in 2019 heeft bijgedragen aan de modernisering van het plein.

Openbaar vervoersopties in de buurt

Het Burgemeester van Lierplein ligt vlakbij de tramhalte van lijn 24, waarmee bezoekers snel en gemakkelijk naar het centrum van Vlaardingen reizen. Bovendien zijn er op loopafstand bushaltes te vinden, waarmee reizigers naar andere delen van Vlaardingen en omliggende steden en dorpen kunnen reizen.

Winkels, restaurants en andere voorzieningen in de omgeving

Het Burgemeester van Lierplein ligt in een levendige wijk, met tal van winkels, supermarkten en restaurants in de buurt. Bovendien zijn er op korte afstand een aantal gezondheidscentra en zorginstellingen gevestigd, zoals het consultatiebureau middelharnis, cjg hellevoetsluis, cjg barendrecht contact, consultatiebureau bleiswijk, centrum jeugd en gezin, ggd vlaardingen oost en het consultatiebureau albrandswaard.

Recreatiefaciliteiten en parken in de buurt

Burgemeester van Lierplein 5 is ook dichtbij enkele parken gelegen, waaronder het Emmapark en het Liesveldpark. Hier kunnen bezoekers genieten van groene ruimtes, speeltuinen en wandelpaden. Bovendien zijn er ook sportfaciliteiten in de buurt, zoals een fitnesscentrum en een zwembad.

Woningmarkt en huurprijzen in de buurt

De huurprijzen in de buurt van het Burgemeester van Lierplein zijn gemiddeld voor Nederlandse woningmarkt. Er zijn verschillende type woningen te vinden, waaronder appartementen en eengezinswoningen. De huurprijzen variëren van ongeveer €700 tot €1200 per maand, afhankelijk van het type woning en de grootte. Vanwege de centrale ligging van het Burgemeester van Lierplein en de goede bereikbaarheid per openbaar vervoer, zijn huurwoningen in de omgeving populair bij werkende professionals en gezinnen.

Sociale en demografische gegevens van de gemeenschap in de buurt

De wijk Holy-Noord, waar het Burgemeester van Lierplein gevestigd is, heeft een mix van inwoners, waaronder zowel ouderen als jongere gezinnen. Ongeveer 36% van de inwoners van de wijk is van niet-Nederlandse afkomst, wat een rijke diversiteit aan culturen en achtergronden met zich meebrengt. Het is een veilige en rustige buurt, met een goede sociale cohesie en een actieve gemeenschap.

FAQs

Wat is de geschiedenis van het Burgemeester van Lierplein?
Het Burgemeester van Lierplein bestaat al sinds de jaren ’70 en is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Vlaardingen. Het plein is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en vernieuwd.

Wat zijn de opties voor openbaar vervoer in de buurt van het Burgemeester van Lierplein?
Het Burgemeester van Lierplein is gelegen in de buurt van een tramhalte en diverse bushaltes, zodat bezoekers snel en gemakkelijk naar andere delen van Vlaardingen en omliggende steden en dorpen kunnen reizen.

Welke faciliteiten zijn er in de buurt van het Burgemeester van Lierplein?
Er zijn tal van winkels, supermarkten en restaurants in de buurt van Burgemeester van Lierplein te vinden. Bovendien zijn er op korte afstand een aantal gezondheidscentra en zorginstellingen gevestigd, zoals het consultatiebureau middelharnis, cjg hellevoetsluis, cjg barendrecht contact, consultatiebureau bleiswijk, centrum jeugd en gezin, ggd vlaardingen oost en het consultatiebureau albrandswaard. Recreatiefaciliteiten en parken zijn ook in de buurt te vinden.

Hoe is de woningmarkt in de buurt van het Burgemeester van Lierplein?
De huurprijzen in de buurt van het Burgemeester van Lierplein zijn gemiddeld voor de Nederlandse woningmarkt. Er zijn diverse type woningen voor huur beschikbaar. De huurprijzen variëren van ongeveer €700 tot €1200 per maand, afhankelijk van het type woning en de grootte.

Hoe is de demografische samenstelling van de buurt rond het Burgemeester van Lierplein?
De wijk Holy-Noord, waar het Burgemeester van Lierplein gevestigd is, heeft een mix van inwoners, waaronder ouderen en jongere gezinnen. Ongeveer 36% van de inwoners van de wijk is van niet-Nederlandse afkomst, wat een rijke diversiteit aan culturen en achtergronden met zich meebrengt. Het is een veilige en rustige buurt, met een goede sociale cohesie en een actieve gemeenschap.

Keywords searched by users: burgemeester van lierplein 5 burgemeester van lierplein 1 vlaardingen, consultatiebureau middelharnis, cjg hellevoetsluis, cjg barendrecht contact, consultatiebureau bleiswijk, centrum jeugd en gezin, ggd vlaardingen oost, consultatiebureau albrandswaard

Categories: Top 68 burgemeester van lierplein 5

Leerlingen groep 5 De Burijn ontbijten bij burgemeester

See more here: vietty.com

burgemeester van lierplein 1 vlaardingen

Burgemeester van Lierplein 1, gelegen in de prachtige stad Vlaardingen, is een belangrijke locatie voor bedrijven en particulieren uit de regio. Het plein bevindt zich in de wijk Holy-Zuid en is gelegen nabij winkelcentrum De Loper en diverse sportlocaties. De ligging van het plein in combinatie met de ruimte die het biedt maakt het tot een ideale en levendige locatie.

Het plein heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie ondergaan. Zo is er onder andere een nieuw winkelcentrum gebouwd en zijn er verschillende nieuwe woningen gerealiseerd. Dit heeft het plein een modern, nieuw uiterlijk gegeven en heeft bijgedragen aan de levendigheid en aantrekkelijkheid van het plein.

Burgemeester van Lierplein 1 is niet alleen geschikt voor bedrijven of winkels, maar biedt ook de mogelijkheid om als particulier te wonen. In totaal zijn er vijf wooncomplexen op het plein gevestigd, waarbij er veelal sprake is van luxe woningen met een hoogwaardige afwerking. Deze woningen zijn toegankelijk voor verschillende doelgroepen waaronder expats, studenten en senioren. Door deze mix van doelgroepen is het plein daarmee ook divers en levendig.

Op het plein zijn er ook diverse horecazaken en winkels gevestigd, waardoor het plein een bruisende sfeer heeft. Er is voor iedereen wel wat te vinden, zo is er een supermarkt en zijn er verschillende detailhandelzaken gevestigd voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er verschillende kleding- en schoenenzaken, restaurants en sportwinkels. Het winkelaanbod is daarmee uitgebreid en gevarieerd.

Door de centrale ligging in de stad zijn er ook verschillende sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt. Zo zijn er op loopafstand verschillende sportverenigingen gevestigd, zoals een voetbalclub en een judovereniging. Ook is er een zwembad gelegen naast het winkelcentrum De Loper. Hierdoor zijn sport en recreatie eenvoudig te combineren met winkelen en andere activiteiten op het plein.

Daarnaast is het plein met de auto goed bereikbaar. Er is een grote parkeerplaats gelegen aan het plein, waar gratis geparkeerd kan worden. Ook is er een bushalte op het plein gelegen, waardoor het plein ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken is.

In het kort is Burgemeester van Lierplein 1 een bruisende en levendige locatie, waar wonen, werken en recreëren moeiteloos samengaan. Mensen uit de regio komen graag naar het plein voor de dagelijkse boodschappen, sport en ontspanning.

Vragen en antwoorden:

1. Wat is de ligging van Burgemeester van Lierplein 1 in Vlaardingen?

Burgemeester van Lierplein 1 is gelegen in de wijk Holy-Zuid. Het ligt nabij winkelcentrum De Loper en verschillende sportverenigingen.

2. Wat zijn de verschillende mogelijkheden op het plein?

Op het plein zijn verschillende bedrijven en winkels gevestigd. Daarnaast zijn er vijf wooncomplexen aanwezig en zijn er verschillende sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt.

3. Wat voor soort woningen zijn er op het plein gevestigd?

Op het plein zijn verschillende luxe woningen aanwezig. Deze zijn geschikt voor verschillende doelgroepen waaronder expats, studenten en senioren.

4. Wat voor winkels zijn er op het plein gevestigd?

Op het plein zijn er diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd. Zo zijn er een supermarkt, kleding- en schoenenwinkels, restaurants en sportwinkels.

5. Is het plein goed bereikbaar?

Ja, het plein is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een grote parkeerplaats aanwezig waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast is er een bushalte op het plein gelegen.

6. Wat maakt Burgemeester van Lierplein 1 een aantrekkelijke locatie voor bedrijven?

Door de centrale ligging in de regio en het gevarieerde aanbod aan bedrijven en winkels, is het plein een ideale locatie voor bedrijven. Door de levendigheid op het plein trekt het veel klanten en is het een bruisende locatie.

7. Wat maakt het plein aantrekkelijk voor particulieren?

Door de ligging nabij het winkelcentrum en verschillende sportverenigingen biedt het plein veel mogelijkheden voor particulieren. Daarnaast zijn er diverse luxe woningen gevestigd, geschikt voor verschillende doelgroepen.

8. Zijn er sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt van het plein?

Ja, er zijn verschillende sportverenigingen gelegen op loopafstand van het plein. Daarnaast is er een zwembad gevestigd naast het winkelcentrum De Loper.

9. Is er parkeergelegenheid op het plein?

Ja, er is een grote parkeerplaats gelegen aan het plein, waar gratis geparkeerd kan worden.

10. Is Burgemeester van Lierplein 1 een levendige locatie?

Ja, door het gevarieerde aanbod aan bedrijven, winkels en sport- en recreatiemogelijkheden is het plein een bruisende locatie. Hierdoor komen mensen uit de regio graag naar het plein voor de dagelijkse boodschappen, sport en ontspanning.

consultatiebureau middelharnis

Het consultatiebureau Middelharnis is een organisatie die zich richt op de gezondheid en ontwikkeling van jonge kinderen en hun ouders. Het bureau biedt een breed scala aan diensten en ondersteuning aan gezinnen in de regio Middelharnis.

Het consultatiebureau begint de zorg al vanaf de zwangerschap en gaat door tot het kind vier jaar oud is. Het doel is om kinderen zo gezond en veilig mogelijk op te laten groeien, met alle ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Wat biedt het consultatiebureau?

Het consultatiebureau biedt veel verschillende diensten en ondersteuning aan ouders en kinderen, waaronder:

1. Medische zorg: het bureau biedt regelmatige gezondheidscontroles en vaccinaties om ervoor te zorgen dat kinderen op de juiste manier groeien en ontwikkelen. Dit omvat ook het screenen op gehoor- en zichtproblemen.

2. Ouderbegeleiding: het bureau biedt begeleiding en ondersteuning aan ouders, om ervoor te zorgen dat ze alle informatie krijgen die ze nodig hebben om hun kinderen goed te kunnen opvoeden. Dit kan gaan over voeding, slaap, veiligheid, omgaan met gedrag, enzovoort.

3. Ontwikkeling: het bureau controleert de ontwikkeling van kinderen regelmatig, om er zeker van te zijn dat ze zich goed ontwikkelen volgens de gestelde normen. Als er zich zorgen voordoen, bijvoorbeeld over taal- of motorische ontwikkeling, dan kunnen ouders rekenen op de nodige ondersteuning en adviezen.

4. Samenwerking tussen zorgprofessionals: het consultatiebureau werkt samen met andere zorgprofessionals, om ervoor te zorgen dat kinderen de best mogelijke zorg krijgen op alle fronten. Zo kunnen bijvoorbeeld problemen met de voeding, het gehoor of de tanden worden doorverwezen naar de juiste specialisten.

5. Zelfstandigheid en groei: het bureau zet zich in voor de zelfstandigheid en groei van kinderen. Dit omvat ondersteuning bij opvoedingsvaardigheden, maar ook bijvoorbeeld door de organisatie van baby- en peuterclubs.

Veelgestelde vragen

1. Wat is het consultatiebureau?

Het consultatiebureau is een organisatie die zich richt op de gezondheid en ontwikkeling van jonge kinderen en hun ouders. Het bureau biedt een breed scala aan diensten en ondersteuning aan gezinnen in de regio Middelharnis.

2. Wat biedt het consultatiebureau?

Het consultatiebureau biedt veel verschillende diensten en ondersteuning aan ouders en kinderen, waaronder medische zorg, ouderbegeleiding, ontwikkelingscontroles, samenwerking tussen zorgprofessionals en ondersteuning voor de zelfstandigheid en groei van kinderen.

3. Wanneer moet ik contact opnemen met het consultatiebureau?

Je kunt contact opnemen met het consultatiebureau wanneer je zwanger bent, maar ook als je al een kind hebt dat jonger is dan vier jaar. Het bureau biedt reguliere gezondheidscontroles en houdt de ontwikkeling van kinderen in de gaten.

4. Moet ik betalen voor de diensten van het consultatiebureau?

Nee, de diensten van het consultatiebureau zijn gratis.

5. Wat gebeurt er tijdens een bezoek aan het consultatiebureau?

Tijdens een bezoek aan het consultatiebureau wordt het kind gewogen en gemeten en worden er verschillende medische checks uitgevoerd, zoals gehoor- en zichttests. Daarnaast bespreekt de verpleegkundige of arts de ontwikkeling van het kind met de ouders.

6. Kan ik ook alleen terecht bij het consultatiebureau voor advies?

Ja, ouders kunnen ook bij het consultatiebureau terecht voor advies over opvoeding, voeding, veiligheid, enzovoort.

7. Hoe kan ik contact opnemen met het consultatiebureau?

Je kunt contact opnemen met het consultatiebureau via de website, telefonisch of per e-mail.

8. Wie werken er bij het consultatiebureau?

Het consultatiebureau wordt gerund door verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in de zorg voor jonge kinderen.

9. Wat gebeurt er als er zorgen zijn over de ontwikkeling of gezondheid van het kind?

Als er zorgen zijn over de ontwikkeling of gezondheid van het kind, dan kan het consultatiebureau ouders doorverwijzen naar de juiste specialisten of hulp bieden bij het vinden van de juiste zorg.

10. Kan ik ook terecht bij het consultatiebureau als ik een taalbarrière heb?

Ja, het consultatiebureau biedt ook ondersteuning aan ouders met een taalbarrière. Zo kunnen er bijvoorbeeld tolken worden ingezet, of kunnen de medewerkers van het bureau ondersteuning bieden bij het communiceren met zorgprofessionals.

In het kort

Het consultatiebureau Middelharnis biedt een breed scala aan diensten en ondersteuning aan ouders en kinderen, gericht op gezondheid en ontwikkeling. Dit omvat medische zorg, ouderbegeleiding, ontwikkelingscontroles, samenwerking tussen zorgprofessionals en ondersteuning voor de zelfstandigheid en groei van kinderen. De diensten zijn gratis en ouders kunnen altijd terecht voor advies. Bij zorgen over ontwikkeling of gezondheid kan het consultatiebureau doorverwijzen naar juiste specialisten of hulp bieden bij het vinden van de juiste zorg. Het consultatiebureau heeft ook expertise in het ondersteunen van ouders met een taalbarrière, bijvoorbeeld door middel van tolken.

cjg hellevoetsluis

CJG Hellevoetsluis: van zwangerschap tot opgroeien

CJG Hellevoetsluis is een organisatie die ouders en kinderen vanaf de zwangerschap tot het opgroeien ondersteunt met informatie, advies en hulp. Het CJG heeft als doel om kinderen gezond en veilig op te laten groeien.

Het CJG is opgericht omdat de overheid in Nederland de zorg voor kinderen en gezinnen anders wilde organiseren. Het doel was om de zorg toegankelijker en dichterbij huis te brengen. Het CJG is daarom opgericht in 2008 als centrale plek waar ouders terecht kunnen voor informatie, advies en hulp over opvoeden en opgroeien.

De rol van CJG Hellevoetsluis

CJG Hellevoetsluis heeft als doel om ouders, verzorgers en kinderen te ondersteunen bij het opvoeden en opgroeien. Dit doet het CJG door informatie, advies en hulp te bieden op verschillende gebieden. Zo kunnen ouders en verzorgers bij het CJG terecht voor informatie over zwangerschap, voeding, borstvoeding, kraamzorg en kinderopvang. Ook kunnen zij bij het CJG advies en hulp krijgen bij opvoedingsvragen of problemen, zoals gedragsproblemen of slaapproblemen.

Het CJG werkt samen met verschillende partners in de gemeente Hellevoetsluis, zoals huisartsen, scholen en jeugdhulpverleners. Door deze samenwerking kan het CJG de juiste zorg en ondersteuning bieden aan ouders en kinderen.

De verschillende diensten van CJG Hellevoetsluis

CJG Hellevoetsluis biedt verschillende diensten aan om ouders en kinderen te ondersteunen bij het opgroeien. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die het CJG aanbiedt.

Zwangerschap en geboorte

Als u zwanger bent of een kind verwacht, kunt u bij het CJG terecht voor informatie en advies over zwangerschap, gezondheid en kraamzorg. Ook kunt u hier terecht voor informatie over borstvoeding en kinderopvang.

Opvoed- en opgroeivragen

Als u vragen heeft over opvoeden en opgroeien, kunt u bij het CJG terecht voor informatie, advies en ondersteuning. Het CJG kan bijvoorbeeld helpen bij gedragsproblemen, slaapproblemen, driftbuien of leerproblemen.

Jeugdgezondheidszorg

Het CJG biedt jeugdgezondheidszorg aan voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Dit houdt in dat het CJG de groei en ontwikkeling van uw kind volgt en controleert. Ook krijgen kinderen regelmatig vaccinaties bij het CJG.

Jeugdhulpverlening

Als u te maken heeft met jeugdhulpverlening, dan kan het CJG u ondersteunen en adviseren. Het kan hierbij gaan om hulp bij gedragsproblemen, opvoedproblemen of bijvoorbeeld verslavingsproblematiek.

Kinderen en jongeren

Het CJG biedt ook ondersteuning voor kinderen en jongeren zelf. Zo kunnen zij bij het CJG terecht voor vragen over gezondheid, sport en bewegen, school en studie en vrije tijd.

FAQs

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over CJG Hellevoetsluis.

Wat is CJG Hellevoetsluis?

CJG Hellevoetsluis is een organisatie die ouders en kinderen vanaf de zwangerschap tot het opgroeien ondersteunt met informatie, advies en hulp. Het CJG heeft als doel om kinderen gezond en veilig op te laten groeien.

Voor wie is CJG Hellevoetsluis?

CJG Hellevoetsluis is er voor ouders, verzorgers en kinderen vanaf de zwangerschap tot het opgroeien.

Wat kan ik bij CJG Hellevoetsluis verwachten?

CJG Hellevoetsluis biedt informatie, advies en hulp op verschillende gebieden, zoals zwangerschap, voeding, opvoeden en opgroeien. Ook biedt het CJG jeugdgezondheidszorg aan en kan het helpen bij hulpverlening.

Hoe kan ik contact opnemen met CJG Hellevoetsluis?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met CJG Hellevoetsluis. Zo kunt u bellen of mailen, maar ook langskomen op het inloopspreekuur. Daarnaast kunt u ook via de website van CJG Hellevoetsluis informatie en advies krijgen.

Is CJG Hellevoetsluis gratis?

Ja, de diensten van CJG Hellevoetsluis zijn gratis.

Wat doet CJG Hellevoetsluis aan privacy?

CJG Hellevoetsluis gaat zorgvuldig om met privacygevoelige informatie en houdt zich aan de privacywetgeving. Het CJG vraagt altijd toestemming voor het uitwisselen van informatie met andere partijen.

Conclusie

CJG Hellevoetsluis is een belangrijke organisatie voor ouders en kinderen in Hellevoetsluis. Het CJG biedt informatie, advies en hulp op verschillende gebieden en heeft als doel om kinderen gezond en veilig op te laten groeien. Door de samenwerking met verschillende partners kan het CJG de juiste zorg en ondersteuning bieden aan ouders en kinderen. Het is fijn om te weten dat CJG Hellevoetsluis er voor u en uw kinderen is, als u vragen of hulp nodig heeft op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Images related to the topic burgemeester van lierplein 5

Leerlingen groep 5 De Burijn ontbijten bij burgemeester
Leerlingen groep 5 De Burijn ontbijten bij burgemeester

Article link: burgemeester van lierplein 5.

Learn more about the topic burgemeester van lierplein 5.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận