Ontdek de geheimen van Burgemeester van Panhuyslaan in Burgum – Klik Hier!

  • 15/05/2023

burgemeester van panhuyslaan burgum

De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum is een van de meest bekende straten in de stad. De locatie, architectuur, bewoners, voorzieningen en gemeenschap maken de straat een van de beste plekken om te wonen in Nederland. In deze blog zullen we de belangrijkste aspecten van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum bespreken.

Het Historische Belang van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum heeft een lange geschiedenis. De straat werd vernoemd naar de laatste burgemeester van de gemeente Bergum, Johannes van Panhuys. Hij was in 1951 de laatste burgemeester van Bergum, voordat de stad fuseerde met de gemeente Tietjerksteradeel. Door zijn lange tijd als burgemeester heeft Johannes van Panhuys een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Burgum en omstreken.

De Locatie van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum ligt in het centrum van de stad, waardoor het een zeer gewilde locatie is om te wonen. De straat is makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum kruist met de N356 en ligt op slechts 7 minuten lopen van het treinstation van Burgum.

De Architectuur van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De architectuur van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum is zeer opvallend en stijlvol. De herenhuizen zijn allemaal uniek qua stijl en design. De meeste huizen zijn gebouwd in de jaren 30 en zijn gerenoveerd tot moderne woningen. Er zijn ook enkele appartementen en monumentale panden te vinden op de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum.

De Bewoners van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum heeft een diverse mix van bewoners. Er zijn zowel jonge gezinnen als ouderen te vinden in de straat. Er zijn ook mensen uit verschillende culturele achtergronden die er wonen. De bewoners van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum zijn allen zeer betrokken bij de gemeenschap en organiseren regelmatig evenementen om de buurt te versterken.

De Voorzieningen in de Buurt van Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum ligt in het centrum van Burgum, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Er zijn verschillende winkels, restaurants, cafés en supermarkten in de buurt. De infrastructuur rondom de straat is ook zeer goed, waardoor het gemakkelijk is om de stad te verkennen.

De Gemeenschap van Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De gemeenschap van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum is zeer betrokken en actief. Er zijn regelmatig evenementen georganiseerd door de bewoners om de buurt te versterken. Zo worden er koningsspelen, kerstmarkten en buurtfeesten georganiseerd. De bewoners van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen en hun gemeenschap sterk te houden.

De Toekomst van Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

De toekomst van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum ziet er rooskleurig uit. De woningprijs in de straat blijft stijgen, wat aangeeft dat er nog steeds vraag is naar woningen in deze prachtige straat. De bewoners blijven betrokken en actief in de buurt en er worden regelmatig nieuwe initiatieven georganiseerd om de buurt te versterken.

Het Onderhoud van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum

Het onderhoud van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum is zeer goed. Er zijn regelmatig werkzaamheden aan de weg en de woningen om ervoor te zorgen dat de straat er verzorgd uit blijft zien. De bewoners dragen ook hun steentje bij aan het onderhoud van de straat, door hun huizen en tuinen goed te onderhouden.

De Invloed van Burgemeester van Panhuyslaan Burgum op de Wijk Burgum

De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum heeft een belangrijke invloed op de wijk Burgum. De straat is een symbool van de wijk en heeft positieve invloed op de ontwikkeling van de wijk als geheel. De bewoners van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum zijn zeer betrokken bij de gemeenschap en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de wijk Burgum.

FAQs

1. Wat zijn de huizenprijzen op de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum?
De huizenprijzen op de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum variëren sterk, afhankelijk van de grootte en het type woning. De prijzen beginnen bij ongeveer €300.000 voor een appartement en lopen op tot ongeveer €800.000 voor een groot herenhuis.

2. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum?
De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum ligt in het centrum van Burgum, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Er zijn verschillende winkels, restaurants, cafés en supermarkten in de buurt.

3. Hoe is de gemeenschap op de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum?
De gemeenschap van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum is zeer betrokken en actief. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd door de bewoners om de buurt te versterken. De bewoners van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen en hun gemeenschap sterk te houden.

4. Wat is de toekomst van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum?
De toekomst van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum ziet er rooskleurig uit. De woningprijs in de straat blijft stijgen, wat aangeeft dat er nog steeds vraag is naar woningen in deze prachtige straat. De bewoners blijven betrokken en actief in de buurt en er worden regelmatig nieuwe initiatieven georganiseerd om de buurt te versterken.

5. Wat is de geschiedenis van de Burgemeester van Panhuyslaan Burgum?
De Burgemeester van Panhuyslaan Burgum is vernoemd naar de laatste burgemeester van de gemeente Bergum, Johannes van Panhuys. Hij was in 1951 de laatste burgemeester van Bergum, voordat de stad fuseerde met de gemeente Tietjerksteradeel. Door zijn lange tijd als burgemeester heeft Johannes van Panhuys een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Burgum en omstreken.

Keywords searched by users: burgemeester van panhuyslaan burgum funda burgum, burgemeester van panhuyslaan 81 burgum, funda burgum markt, funda burgum tuorrebout, stille verkoop burgum, funda burgum – appartementen, funda burgum pastoriekamp, funda burgum tussendijken

Categories: Top 38 burgemeester van panhuyslaan burgum

Burgemeester van Panhuyslaan 30 Burgum

See more here: vietty.com

funda burgum

Funda Burgum werd in 2001 opgericht als een samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en een aantal grote makelaarskantoren in het noorden van Nederland. Het is sindsdien uitgegroeid tot de nummer één website voor onroerend goed in Nederland, met meer dan 25 miljoen bezoeken per maand.

Funda Burgum biedt een uitgebreide database van huizen, appartementen, boerderijen, nieuwbouwprojecten en commercieel vastgoed te koop en te huur in Nederland. Het geeft ook aanvullende informatie over de buurt, zoals scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen. Funda Burgum heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft meer dan 200 werknemers in dienst.

Funda Burgum is een belangrijke speler op de Nederlandse vastgoedmarkt en wordt beschouwd als een van de betere en betrouwbaardere bronnen voor vastgoedinformatie in het land. Het is daarom een van de eerste plaatsen waar mensen naartoe gaan wanneer ze op zoek zijn naar een woning.

Waarom Funda Burgum?

Funda Burgum is een van de grootste en meest uitgebreide vastgoedwebsites in Nederland. Het biedt gebruikers een grote selectie van onroerend goed, van kleine appartementen tot grote nieuwbouwprojecten, en bevat ook aanvullende buurtinformatie. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om het onroerend goed te vinden dat aan hun specifieke behoeften voldoet.

Funda Burgum is ook een vertrouwde bron van vastgoedinformatie in Nederland. Aangezien het is opgericht door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en grote makelaarskantoren in het noorden van Nederland, hebben gebruikers er vertrouwen in dat de informatie op de website nauwkeurig en actueel is.

Daarnaast biedt Funda Burgum een aantal handige functies voor gebruikers, zoals een zoekmachine waarin je je zoekcriteria kunt selecteren en een kaart met aanvullende informatie over de buurt. Gebruikers kunnen ook favorieten opslaan en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe eigendommen op de markt komen die aan hun zoekcriteria voldoen.

Funda Burgum is ook beschikbaar in een mobiele app, die gebruikers kunnen gebruiken om onroerend goed onderweg te bekijken.

Waar vind ik Funda Burgum?

Funda Burgum is beschikbaar via zijn website, funda.nl. Gebruikers kunnen zoeken op het type onroerend goed, de locatie, de prijs en andere criteria, en kunnen ook aanvullende informatie over de buurt bekijken. Funda Burgum is ook beschikbaar via zijn mobiele app, die gratis te downloaden is op de App Store en Google Play.

Hoe werkt het?

Funda Burgum werkt op een eenvoudige manier. Gebruikers zoeken naar onroerend goed op basis van hun specifieke criteria, zoals type woning, locatie, prijs en andere voorkeuren. De website toont vervolgens resultaten die voldoen aan die criteria, waar gebruikers meer informatie over elk onroerend goed kunnen bekijken.

Gebruikers kunnen ook aanvullende informatie bekijken over de buurt, zoals scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen, door op de kaart op de website te klikken. Daarnaast kunnen gebruikers favorieten opslaan en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe eigendommen op de markt komen die aan hun zoekcriteria voldoen.

Waarom is Funda Burgum belangrijk?

Funda Burgum is belangrijk omdat het een groot aantal huizenzoekers in Nederland trekt. Het is ook belangrijk voor makelaars en vastgoedontwikkelaars, die de website gebruiken om te adverteren voor hun onroerend goed en om informatie over de vastgoedmarkt in Nederland te verzamelen.

Daarnaast hebben huizenzoekers vertrouwen in Funda Burgum als een betrouwbare bron van vastgoedinformatie in Nederland, waardoor het een belangrijke speler is op de vastgoedmarkt.

FAQs

Wat is Funda Burgum?

Funda Burgum is een Nederlandse vastgoedwebsite die informatie biedt over onroerend goed te koop en te huur in Nederland.

Waarom is Funda Burgum belangrijk?

Funda Burgum is belangrijk omdat het een groot aantal huizenzoekers in Nederland trekt, vertrouwd wordt als een betrouwbare bron van vastgoedinformatie in Nederland, en omdat het belangrijk is voor makelaars en vastgoedontwikkelaars.

Kan ik Funda Burgum gebruiken om onroerend goed te kopen?

Ja, Funda Burgum biedt informatie over onroerend goed te koop in Nederland.

Kan ik Funda Burgum gebruiken om onroerend goed te huren?

Ja, Funda Burgum biedt informatie over onroerend goed te huur in Nederland.

Kan ik Funda Burgum gebruiken om informatie te verzamelen over de vastgoedmarkt in Nederland?

Ja, Funda Burgum is een belangrijke bron van informatie over de vastgoedmarkt in Nederland.

Is Funda Burgum beschikbaar als mobiele app?

Ja, Funda Burgum is beschikbaar als mobiele app op de App Store en Google Play.

Kan ik favorieten opslaan op Funda Burgum?

Ja, gebruikers kunnen favorieten opslaan op Funda Burgum.

Kan ik meldingen ontvangen wanneer er nieuwe eigendommen op de markt komen die aan mijn zoekcriteria voldoen op Funda Burgum?

Ja, gebruikers kunnen meldingen ontvangen wanneer er nieuwe eigendommen op de markt komen die aan hun zoekcriteria voldoen.

Hoe betrouwbaar is Funda Burgum?

Funda Burgum wordt beschouwd als een van de betere en betrouwbaardere bronnen voor vastgoedinformatie in Nederland.

Conclusie

Funda Burgum is een belangrijke speler op de Nederlandse vastgoedmarkt en is een vertrouwde bron van vastgoedinformatie in Nederland. Het biedt gebruikers een grote selectie van onroerend goed, van kleine appartementen tot grote nieuwbouwprojecten en bevat ook aanvullende buurtinformatie. Funda Burgum is beschikbaar via zijn website en mobiele app en biedt handige functies voor gebruikers, zoals een zoekmachine waarin je je zoekcriteria kunt selecteren en meldingen kunt ontvangen wanneer er nieuwe eigendommen op de markt komen die aan je zoekcriteria voldoen. Funda Burgum is ook belangrijk voor makelaars en vastgoedontwikkelaars, die de website gebruiken om te adverteren voor hun onroerend goed en om informatie over de vastgoedmarkt in Nederland te verzamelen.

burgemeester van panhuyslaan 81 burgum

Burgemeester van Panhuyslaan 81 is een prachtig stuk vastgoed gelegen in het pittoreske Burgum, Nederland. Deze woning is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen stad en natuur. Met zijn ruime woonoppervlakte en vijf kamers is het een perfect huis voor gezinnen of mensen die van wonen op ruimte houden. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen, kosten en andere belangrijke aspecten van deze woning bespreken.

Kenmerken van de woning

De woning is gebouwd in 2005 en heeft sindsdien enkele belangrijke renovaties ondergaan. De totale woonoppervlakte van Burgemeester van Panhuyslaan 81 is ongeveer 184m2. Het huis heeft een grote woonkamer, een keuken, een kantoor en vier slaapkamers. Het beschikt over een ruime garage die plaats biedt aan twee auto’s en extra opbergruimte. Het huis heeft ook een prachtige tuin met een oppervlakte van 686m2. De tuin omvat twee terrassen, wat betekent dat u het grootste deel van het jaar buiten kunt genieten.

Voordelen van de woning

Burgemeester van Panhuyslaan 81 heeft zijn voordelen. Het meest prominente is de locatie. Burgum is een ideale plek om te wonen omdat het een kleine stad is, maar nog steeds dicht bij alle belangrijke plaatsen. Het ligt op slechts 15 minuten rijden van Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland en op 30 minuten rijden van Groningen, de tweede grootste stad in Nederland. Burgum heeft ook alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten.

Een ander voordeel van deze woning is de ruimte. Het huis biedt genoeg ruimte aan gezinnen met kinderen en werken vanuit huis. Het kantoor biedt de nodige rust en stilte om te werken. En de grote tuin is een geweldige plek om te ontspannen en kinderen te laten spelen. Burgemeester van Panhuyslaan 81 is een geweldige plek voor gezinnen die niet alleen op zoek zijn naar een huis, maar ook naar een plek waar het hele gezin actief kan genieten.

Kosten

Burgemeester van Panhuyslaan 81 heeft een vraagprijs van 625.000 euro. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien veel geld, maar vergeet niet dat u een woning koopt met 184m2 aangelegde oppervlakte, een grote garage en een ruime tuin. De woning biedt veel potentieel voor gezinnen die ruimte nodig hebben. Het is ook belangrijk om te onthouden dat Burgum een ​​zeer aantrekkelijke locatie is om te wonen. De prijzen van de vastgoedmarkt blijven stabiel en kunnen op termijn zelfs stijgen. Burgemeester van Panhuyslaan 81 is een investering die de moeite waard kan zijn op de lange termijn.

Interieurs

De woning heeft een moderne, eigentijdse uitstraling. Het gebruik van neutrale kleuren zorgt voor een kalmerend effect. De grote woonkamer is het hart van het huis en biedt voldoende ruimte om te entertainen. De keuken heeft veel opbergruimte en is uitgerust met de nodige apparatuur. Het kantoor is een bonus voor degenen die vanuit huis werken.

De woning heeft vier slaapkamers, wat betekent dat er voldoende ruimte is voor het hele gezin. De grote slaapkamer heeft een en-suite badkamer met een ligbad en douche. Een andere badkamer wordt gedeeld door de andere drie slaapkamers. Beide badkamers hebben toiletten.

FAQs

1. Is Burgum een veilige plaats om te wonen?

Burgum is een kleine stad met zeer weinig criminaliteit. Het wordt beschouwd als een van de veiligste steden van Nederland. Het is ook een zeer kindvriendelijk en goed onderhouden stad.

2. Wat is de grootte van de tuin?

De tuin heeft een oppervlakte van 686m2.

3. Heeft de woning een garage?

Ja, het huis heeft een ruime garage voor twee auto’s en extra opbergruimte.

4. Zijn er scholen en recreatieve voorzieningen in de buurt?

Ja, Burgum heeft verschillende scholen en recreatieve faciliteiten voor kinderen en volwassenen.

5. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van de gemeente van Panhuyslaan 81?

Ja, er zijn verschillende buslijnen die in Burgum stoppen en regelmatige diensten naar Leeuwarden en andere nabijgelegen steden aanbieden.

Conclusie

Burgemeester van Panhuyslaan 81 is een prachtig stuk vastgoed in een aantrekkelijke locatie. Het biedt genoeg ruimte en comfort voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek om te wonen en te leven. Het huis is stijlvol ingericht met moderne interieurs en biedt het nodige comfort en gemak. De ruime garage en grote tuin zijn nog extra bonussen van deze woning. Het is een investering die de moeite waard kan zijn op lange termijn. Kortom, Burgemeester van Panhuyslaan 81 is een woning die u moet overwegen als u op zoek bent naar een huis dat perfect past bij uw gezinsbehoeften en levensstijl.

funda burgum markt

Funda Burgum Mark is een lokale markt die gehouden wordt in het plaatsje Burgum, in de provincie Friesland, Nederland. De markt is een populaire plek voor zowel inwoners als toeristen en wordt elke zaterdag gehouden van 9.00 uur tot 15.00 uur. Het brengt mensen samen en biedt een gevarieerd aanbod van producten, waaronder voedsel, kleding, sieraden, bloemen en planten, huisdecoraties, speelgoed en nog veel meer.

Geschiedenis van Funda Burgum Mark

De Funda Burgum Mark is ontstaan in de jaren ’90 en wordt georganiseerd door Stichting Marktzaken Friesland. Het is een van de populairste markten in de omgeving en trekt elke week duizenden bezoekers aan. De markt is een belangrijk onderdeel van het sociale en economische leven in Burgum.

Wat kan je vinden op de Funda Burgum Mark?

De Funda Burgum Mark biedt een breed scala aan producten, waaronder verse groenten en fruit, vlees en vis, kaas en zuivelproducten, brood en gebak, honing en jams, en nog veel meer. Je kunt ook kleding kopen voor zowel kinderen als volwassenen, met een breed aanbod aan stijlen en maten van verschillende kledingmerken. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment aan sieraden, horloges en andere accessoires, waaronder sjaals en tassen. Verder zijn er een aantal kramen die huisdecoraties verkopen, zoals kaarsen, schilderijen, kussens en andere decoratieve items. De markt biedt ook een ruime keuze aan planten en bloemen, van seasonal offerings tot potplanten en bloembollen.

Er zijn op de markt ook diverse ambachtelijke kraampjes, die handgemaakte producten verkopen zoals houtsnijwerk, kralenwerk, borduurwerk, en nog veel meer. Ook zijn er verschillende kramen die speelgoed verkopen voor kinderen, variërend van educatief speelgoed tot poppen en puzzels. Er zijn vaak ook activiteiten voor kinderen georganiseerd tijdens de Funda Burgum Markt, inclusief springkussens en andere attracties.

Waarom zou je de Funda Burgum Markt bezoeken?

De Funda Burgum Markt biedt een unieke en gezellige sfeer, vol met lokale producten en persoonlijke service. Er zijn tientallen kramen vol met producten die je overal mee kunt nemen. Het is altijd leuk om in contact te komen met de lokale bevolking en te genieten van het authentieke karakter van de markt. Het kan ook een goede manier zijn om te ondersteunen in de lokale economie en om lokale ondernemers te steunen in hun bedrijf.

Daarnaast is de Funda Burgum Markt slechts een korte wandeling van het centrum van Burgum. Hier vind je diverse historische gebouwen, waaronder de kerk van Burgum, een prachtig monumentaal orgel en het prachtige gemeentehuis. De lokale omgeving biedt ook diverse mooie wandelroutes, en er zijn verschillende fietspaden in de buurt. Het is dus een goede manier om de omgeving te verkennen.

FAQ’s

Q: Is er een gratis parkeerplaats bij de markt?
A: Ja, er is een gratis parkeerplaats naast het marktterrein.

Q: Wordt de markt elk weekend gehouden?
A: Ja, de markt vindt wekelijks plaats tussen 9:00 en 15:00 uur op zaterdag.

Q: Zijn honden toegestaan op de markt?
A: Ja, honden zijn toegestaan op de markt, mits aangelijnd.

Q: Kun je geld opnemen op de markt?
A: Er zijn geen geldautomaten op het marktterrein, dus het is aan te raden om voorafgaand aan het bezoek alvast voldoende contant geld op te nemen.

Q: Kan ik met pin betalen op de markt?
A: De meeste kramen accepteren betalingen per pin, maar er zijn er ook die alleen contante betalingen accepteren. Het is dus aan te raden om altijd voldoende contant geld bij te hebben.

Q: Is er gratis WIFI beschikbaar op de markt?
A: Er is geen gratis WIFI beschikbaar op het marktterrein.

Q: Hoeveel kramen zijn er op de Funda Burgum Markt?
A: Er zijn op de markt meer dan 80 kramen te vinden, met elk hun eigen unieke aanbod van producten.

Q: Kan ik eten en drinken kopen op de markt?
A: Ja, er zijn verschillende kramen op de markt die eten en drinken verkopen, waaronder vers fruit, broodjes, gebak, vlees, vis, en nog veel meer.

Q: Is de Funda Burgum Markt geschikt voor kinderen?
A: Ja, de markt is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn verschillende kramen met speelgoed, en er zijn vaak activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals springkussens.

Images related to the topic burgemeester van panhuyslaan burgum

Burgemeester van Panhuyslaan 30 Burgum
Burgemeester van Panhuyslaan 30 Burgum

Article link: burgemeester van panhuyslaan burgum.

Learn more about the topic burgemeester van panhuyslaan burgum.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận