Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo: Ontmoet de man achter de ambtswoning! Klik nu!

  • 15/05/2023

burgemeester van rijnsingel 20 venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is een gebouw dat een belangrijke rol speelt in de geschiedenis van Venlo, een stad in Nederlands. Het is gelegen aan de rand van het historische centrum van de stad en herbergt momenteel kantoren van verschillende bedrijven. In deze artikel zullen we de geschiedenis, kenmerken, architectonische stijl, locatie, kantoorruimtes, faciliteiten, bedrijven, bereikbaarheid, waarde en toekomstplannen van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo bespreken.

De geschiedenis van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is gebouwd in het begin van de 20e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd als een villa voor de familie Van Rijnsingel, die een prominente positie in de lokale gemeenschap innam. Het is vandaar de naam van het gebouw, Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo. De familie heeft echter niet lang in de villa gewoond en het werd later verkocht aan de gemeente als kantoorruimte.

Het gebouw is in de afgelopen decennia gerenoveerd om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de stadsregering en lokale bedrijven. Het pand was in het verleden het opleidingscentrum van ABN AMRO en later gehoorde aan Rabobank.

Kenmerken van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is een opvallend gebouw dat zich onderscheidt van andere gebouwen in de buurt. Het gebouw heeft een statige uitstraling en een grote tuin aan de voorkant. Het heeft een totale oppervlakte van ongeveer 7.000 vierkante meter en is verdeeld over vier verdiepingen.

Het gebouw is gerenoveerd en gemoderniseerd om tegemoet te komen aan de behoeften van de huidige bedrijven die er gevestigd zijn. Het heeft moderne kantoorruimtes die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen zoals high-speed internet, airconditioning en videobewaking. Het gebouw heeft ook diverse vergaderruimtes en een auditorium.

Architectonische stijl van het gebouw

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo heeft een neoclassicistische architectonische stijl en combineert klassieke kenmerken met modernere invloeden. Het gebouw heeft een symmetrische gevel met een centrale ingang en een borstwering doorbroken door grote ramen.

Het gebouw heeft ook diverse details die het een uniek karakter geven, zoals het gebruik van natuursteen en de zuilen die de overdekte inkomhal ondersteunen. De uitstraling en de architectuur van het gebouw maken het een van de meest opvallende gebouwen in Venlo.

De locatie van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo bevindt zich aan de rand van het historische centrum van Venlo, een stad in Nederlands. Het ligt in de buurt van verschillende belangrijke wegen en openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel werknemers als klanten.

De locatie van het gebouw biedt ook een prachtig uitzicht op de omliggende gebieden, inclusief de Maas. Dit maakt het een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een prestigieuze en inspirerende locatie voor hun kantoren.

Kantoorruimtes in Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo heeft moderne en goed uitgeruste kantoorruimtes die geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven. De kantoren zijn ruim en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf.

De kantoren zijn voorzien van alle nodige faciliteiten om werknemers te helpen comfortabel te werken, zoals airconditioning en goede verlichting. Het gebouw heeft ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder vergaderruimtes en een auditorium, die beschikbaar zijn voor huurders.

De faciliteiten van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo heeft verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn voor de huurders. Het gebouw heeft een beveiligingssysteem en videobewaking om de veiligheid van werknemers en eigendommen te garanderen.

Het gebouw heeft ook een receptie die bemand is tijdens bedrijfsuren en kan helpen bij het organiseren van vergaderingen en andere evenementen. Er zijn ook verschillende openbare ruimtes, zoals een livingspace, waar werknemers kunnen samenkomen en ontspannen.

Bedrijven gevestigd in Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is momenteel de thuisbasis van verschillende bedrijven. Het gebouw biedt ruimte aan bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder financiën, technologie en consultancy.

Enkele van de bedrijven die momenteel gevestigd zijn in Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo zijn onder meer BSG Contact Center Solutions, ICT Valley, NRI en Verder Liquids.

De bereikbaarheid van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is gemakkelijk bereikbaar met verschillende soorten transport. Het gebouw bevindt zich vlakbij de A73 snelweg die rechtstreeks naar Venlo leidt. Het gebouw bevindt zich ook op loopafstand van het NS-station Venlo en verschillende buslijnen.

De waarde van vastgoed in Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is een belangrijk vastgoedobject in deze regio, wat bijdraagt aan de waarde van omliggende woningen. Het gebouw is momenteel niet te koop, maar de huurprijs varieert afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte en de locatie in het gebouw. Over het algemeen liggen de huurprijzen in de hogere segmenten.

Toekomstplannen voor Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo

Er zijn momenteel geen specifieke plannen voor de toekomst van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo bekend. Het gebouw blijft in handen van de huidige eigenaar en er zijn geen plannen voor verhuizing of grootschalige renovaties.

FAQs

1. Wat is Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo?

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is een gebouw dat oorspronkelijk is gebouwd als villa voor de familie Van Rijnsingel. Het is momenteel een commercieel gebouw met kantoorruimtes voor verschillende bedrijven.

2. Waar bevindt Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo zich?

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo bevindt zich aan de rand van het historische centrum van Venlo, een stad in Nederlands.

3. Welke bedrijven zijn gehuisvest in Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo?

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is momenteel de thuisbasis van verschillende bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder financiën, technologie en consultancy.

4. Hoe is de bereikbaarheid van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo?

Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo is gemakkelijk bereikbaar met verschillende soorten transport. Het gebouw bevindt zich vlakbij de snelweg en op loopafstand van het NS-station Venlo en verschillende buslijnen.

5. Wat zijn de toekomstplannen voor Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo?

Er zijn momenteel geen specifieke plannen voor de toekomst van Burgemeester van Rijnsingel 20 Venlo bekend. Het gebouw blijft in handen van de huidige eigenaar en er zijn geen plannen voor verhuizing of grootschalige renovaties.

Keywords searched by users: burgemeester van rijnsingel 20 venlo

Categories: Top 17 burgemeester van rijnsingel 20 venlo

2-onder-1-kapwoning Venlo | Helbeek 195 Venlo | Jouw makelaar in Venlo

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester van rijnsingel 20 venlo

2-onder-1-kapwoning Venlo | Helbeek 195 Venlo | Jouw makelaar in Venlo
2-onder-1-kapwoning Venlo | Helbeek 195 Venlo | Jouw makelaar in Venlo

Article link: burgemeester van rijnsingel 20 venlo.

Learn more about the topic burgemeester van rijnsingel 20 venlo.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận