Burgemeester van Roosmalenstraat Uitgeest: Ontdek de Charme van deze Prachtige Buurt!

  • 15/05/2023

burgemeester van roosmalenstraat uitgeest

Burgemeester van Roosmalenstraat uitgeest: Een overzicht van wonen in deze buurt

De Burgemeester van Roosmalenstraat is een woonlocatie in het dorp Uitgeest, dat deel uitmaakt van de gemeente Uitgeest in Noord-Holland, Nederland. Deze buurt is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Uitgeest, Pieter van Roosmalen. De woonlocatie ligt in het zuidwestelijke deel van Uitgeest, dicht bij het centrum van het dorp. De Burgemeester van Roosmalenstraat is een rustige en groene wijk met vele voorzieningen in de buurt.

Geschiedenis van Burgemeester van Roosmalenstraat

De burgemeester van Roosmalenstraat is vernoemd naar Pieter van Roosmalen, die van 1919 tot 1946 burgemeester was van Uitgeest. Van Roosmalen was een zeer actieve burgemeester, die zich bezighield met allerlei zaken in Uitgeest. Zo zette hij zich in voor het bouwen van scholen en het aanleggen van een waterleiding. In 1933 kreeg hij zelfs koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten als burgemeester.

De wijk Burgemeester van Roosmalenstraat is in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw gebouwd als onderdeel van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Destijds was er veel behoefte aan nieuwe woningen in Uitgeest, en de Burgemeester van Roosmalenstraat is een van de wijken die toen zijn gebouwd.

Woningen in Burgemeester van Roosmalenstraat

De woningen in de Burgemeester van Roosmalenstraat zijn voornamelijk eengezinswoningen. Er zijn zowel koop- als huurwoningen beschikbaar, maar het grootste gedeelte van de huizen is koopwoning. De woningen zijn gebouwd in de jaren ’50 en ’60 en verschillen in grootte en stijl. Veel van de huizen zijn inmiddels gerenoveerd en gemoderniseerd.

De huizen hebben voortuinen, die worden afgeschermd door heggen of hekken. Achter de huizen zijn tuinen en patio’s te vinden, waar bewoners kunnen genieten van de zon en het groen. De wijk zelf is rustig en groen, met veel bomen en struiken.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester van Roosmalenstraat

In de buurt van de Burgemeester van Roosmalenstraat zijn verschillende voorzieningen te vinden. Zo is er op loopafstand een supermarkt te vinden, waar bewoners hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Ook zijn er diverse winkels en restaurants te vinden in het centrum van Uitgeest.

Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen en sportvelden in de buurt. Zo is er een voetbalveld, een basketbalveld en een skatebaan. Ook zijn er diverse basisscholen en een middelbare school aanwezig.

Bereikbaarheid en locatie van Burgemeester van Roosmalenstraat

De wijk Burgemeester van Roosmalenstraat is goed bereikbaar met de auto. De wijk ligt vlakbij de A9, waardoor bewoners gemakkelijk naar bijvoorbeeld Amsterdam, Alkmaar of Haarlem kunnen rijden. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de wijk zelf.

Daarnaast is de wijk ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse bushaltes te vinden in de buurt, waardoor bewoners snel en gemakkelijk naar het centrum van Uitgeest of andere omliggende dorpen en steden kunnen reizen.

Toekomst van Burgemeester van Roosmalenstraat

De toekomst van de Burgemeester van Roosmalenstraat ziet er rooskleurig uit. De wijk is goed onderhouden en heeft veel groen en rust. De buurt heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op mensen die rustig willen wonen, maar toch dichtbij de stad willen zijn.

Er zijn plannen om de wijk verder te verbeteren en te renoveren, waardoor de woningen nog meer comfort en luxe krijgen. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om duurzame energiebronnen te gebruiken in de wijk.

FAQs

1. Wat is de Burgemeester van Roosmalenstraat?

De Burgemeester van Roosmalenstraat is een woonlocatie in het dorp Uitgeest, dat deel uitmaakt van de gemeente Uitgeest in Noord-Holland, Nederland.

2. Wie was burgemeester van Roosmalen?

Pieter van Roosmalen was van 1919 tot 1946 burgemeester van Uitgeest. Van Roosmalen was een zeer actieve burgemeester, die zich bezighield met allerlei zaken in Uitgeest.

3. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burgemeester van Roosmalenstraat?

In de buurt van de Burgemeester van Roosmalenstraat zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals een supermarkt, diverse winkels en restaurants, basisscholen en een middelbare school, sportvelden en speeltuinen.

4. Hoe bereikbaar is de Burgemeester van Roosmalenstraat?

De wijk Burgemeester van Roosmalenstraat is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse bushaltes te vinden in de buurt, en de wijk ligt vlakbij de A9.

5. Wat is de toekomst van Burgemeester van Roosmalenstraat?

De toekomst van Burgemeester van Roosmalenstraat ziet er rooskleurig uit. Er zijn plannen om de wijk verder te verbeteren en te renoveren, waardoor de woningen nog meer comfort en luxe krijgen. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om duurzame energiebronnen te gebruiken in de wijk.

Keywords searched by users: burgemeester van roosmalenstraat uitgeest burgemeester van roosmalenstraat 46 uitgeest, zevenblad 8 uitgeest, kalverkamplaan uitgeest, kalverkamplaan 10 uitgeest, funda uitgeest geesterweg, funda uitgeest – appartementen, hogeweg 175 uitgeest, funda hogeweg uitgeest

Categories: Top 27 burgemeester van roosmalenstraat uitgeest

Te Koop Burgemeester van Roosmalenstraat 6 – Uitgeest

See more here: vietty.com

burgemeester van roosmalenstraat 46 uitgeest

De Burgemeester van Roosmalenstraat 46 is een woning gelegen in Uitgeest, een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 131 vierkante meter en beschikt over vier slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime woonkamer met open keuken. Het is een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning in een rustige en aangename omgeving.

Het huis is gelegen in een rustige buurt met veel groen en speelgelegenheden voor kinderen. Het is op loopafstand van scholen, supermarkten, restaurants en andere winkels. Ook de prachtige natuur van Uitgeest is dichtbij gelegen, waardoor het mogelijk is om tijd door te brengen op het strand, de duinen, het bos of de polder.

Het huis is gebouwd in 2014 en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het beschikt over een energielabel A, wat betekent dat het huis zeer energiezuinig is. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar ook voor meer comfort in huis.

Indeling van het huis

De begane grond van de woning heeft een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is modern en voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de achtertuin. De tuin is mooi aangelegd en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen of om gezellig buiten te zitten.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. De badkamer is modern en beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Er is ook een apart toilet op deze verdieping.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolderkamer die gebruikt kan worden als vierde slaapkamer of als werk- of hobbyruimte. Ook is er op deze verdieping een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Het huis beschikt ook over een eigen parkeerplaats en een berging voor fietsen en andere spullen.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs van de Burgemeester van Roosmalenstraat 46 in Uitgeest?

De vraagprijs van de woning is op aanvraag bij de makelaar.

2. Wat is de oppervlakte van de woning?

De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 131 vierkante meter.

3. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Het huis heeft vier slaapkamers, waarvan één op de zolderverdieping.

4. Is de woning energiezuinig?

Ja, de woning heeft een energielabel A en is daarmee zeer energiezuinig.

5. Is er een tuin bij de woning?

Ja, er is een mooie achtertuin bij de woning.

6. Is er parkeergelegenheid bij de woning?

Ja, de woning beschikt over een eigen parkeerplaats.

7. Is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, de woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Uitgeest is op loopafstand.

8. Zijn er scholen en winkels in de buurt?

Ja, er zijn diverse scholen en winkels in de buurt van de woning.

9. Zijn er recreatiemogelijkheden in de buurt van de woning?

Ja, de woning is gelegen in een groene omgeving met veel recreatiemogelijkheden zoals het strand, de duinen, het bos en de polder.

10. Kan ik de woning bezichtigen?

Ja, je kunt de woning bezichtigen. Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Conclusie

De Burgemeester van Roosmalenstraat 46 in Uitgeest is een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en energiezuinige woning in een rustige en aangename omgeving. Het huis beschikt over vier slaapkamers, een moderne badkamer, een ruime woonkamer met open keuken en een mooie tuin. De woning is gelegen op loopafstand van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie en een bezichtiging.

zevenblad 8 uitgeest

Zevenblad 8 is a beautiful and unique neighborhood located in Uitgeest, Netherlands. This charming and picturesque community is home to families, professionals, and retirees alike due to its proximity to Amsterdam, North Holland, and other major cities in the area.

The area features a mix of traditionally Dutch and modern architecture, creating a harmonious blend of old and new that is quintessentially Dutch. Zevenblad 8 is unlike any other neighborhood in Uitgeest, offering residents a tranquil and serene place to call home.

Location

Zevenblad 8 is located in a quiet and peaceful area of Uitgeest. The neighborhood is situated near the Alkmaardermeer, a large lake that is popular among locals for swimming, boating, and watersports.

Uitgeest is a charming Dutch town that is located just north of Amsterdam. The town is known for its historic buildings, picturesque streets, and excellent restaurants, cafes, and bars. Uitgeest is also known as a great place for outdoor enthusiasts, with plenty of hiking, cycling, and water activities to enjoy.

Architecture

The architecture in Zevenblad 8 is a combination of traditional Dutch styles and modern designs. The homes in the neighborhood are typically two-story, with large windows that let in plenty of natural light. Many of the homes feature thatched roofs, which are a hallmark of Dutch architecture. The neighborhood also features a mix of brick, stone, and wood siding, creating a diverse and engaging visual aesthetic.

Overall, the architecture in Zevenblad 8 is inspired by the surrounding natural landscape. The homes are designed to blend into the environment, creating a seamless connection between indoors and outdoors.

Lifestyle

The lifestyle in Zevenblad 8 is peaceful and relaxed. The neighborhood is an ideal place for families, retirees, and professionals who value a tranquil and serene living environment. The area is safe and secure, with low crime rates and friendly neighbors.

Residents of Zevenblad 8 enjoy the many amenities and services available in Uitgeest. The town has everything visitors and residents could need, including grocery stores, bakeries, pharmacies, banks, and post offices. There are also plenty of restaurants, cafes, and bars to enjoy.

For outdoor enthusiasts, there are plenty of recreational activities to enjoy in Uitgeest. The town is surrounded by natural parks and forests, which offer excellent hiking, cycling, and bird watching opportunities. The Alkmaardermeer is also a popular destination for water sports, with sailing, windsurfing, and canoeing all popular activities.

FAQs

Q: What is the cost of living in Zevenblad 8?

A: The cost of living in Zevenblad 8 is relatively affordable compared to other areas in the Netherlands. Housing and rental prices are reasonable, and daily essentials such as groceries and public transportation are also affordable.

Q: What is the crime rate in Zevenblad 8?

A: The crime rate in Zevenblad 8 is low, making it a safe and secure place to live.

Q: Is parking available in Zevenblad 8?

A: Yes, parking is available in Zevenblad 8. Most homes have their own private garages, and there are also plenty of street parking spaces available.

Q: Are there schools and educational institutions in Uitgeest?

A: Yes, Uitgeest has several primary schools and one high school. There are also plenty of preschools and daycare centers available.

Q: How is the public transportation system in Uitgeest?

A: The public transportation system in Uitgeest is excellent. The town has a train station that connects to major cities in the Netherlands, including Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, and The Hague. There are also several bus lines that connect Uitgeest to neighboring towns and cities.

Conclusion

Zevenblad 8 is a unique and enchanting neighborhood located in the heart of Uitgeest, Netherlands. The area’s stunning blend of traditional and modern architecture creates a harmonious and visually stimulating living environment.

Residents of Zevenblad 8 enjoy a peaceful and relaxed lifestyle, with plenty of recreational activities available in nearby Uitgeest. The area is safe, secure, and affordable, making it an ideal place for families, retirees, and professionals.

If you’re looking for a charming and unique place to call home in the Netherlands, Zevenblad 8 in Uitgeest is definitely worth considering.

Images related to the topic burgemeester van roosmalenstraat uitgeest

Te Koop Burgemeester van Roosmalenstraat 6 - Uitgeest
Te Koop Burgemeester van Roosmalenstraat 6 – Uitgeest

Article link: burgemeester van roosmalenstraat uitgeest.

Learn more about the topic burgemeester van roosmalenstraat uitgeest.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận