Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand: Ontdek de mooiste plekken in de buurt!

  • 15/05/2023

burgemeester van royenstraat west hoogezand

De Burgemeester van Royenstraat West in Hoogezand is een bekende locatie in de stad. De straat ligt in een rustige woonwijk en is een voorbeeld van een levendige gemeenschap. Het is een van de drukste straten in de omgeving, die veel te bieden heeft aan de bewoners en de bezoekers. In dit artikel gaan we in op de geschiedenis, de huidige kenmerken, de gemeenschap en de toekomstplannen van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand.

De geschiedenis van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand

De naam van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand komt van de heer Jhr. Mr. A.E.B.G. van Royen, die van 1782 tot 1842 de burgemeester was van het dorp Hoogezand-Sappemeer. De straat is vernoemd naar hem als erkenning voor zijn bijdrage aan de gemeenschap.

De gemeenschap van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand

De Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand is een populaire woonplaats voor de inwoners van Hoogezand. De straat heeft een goede reputatie vanwege de vriendelijke sfeer en de rustige omgeving. De bewoners zijn voornamelijk gezinnen, jonge professionals en ouderen. De straat heeft een grote sociale cohesie tussen de bewoners, en dit is een van de redenen waarom de straat een levendige gemeenschap heeft.

De woningen in de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand

De woningen in de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand zijn voornamelijk vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn gebouwd in de jaren ’70 en ’80 en zijn goed onderhouden. De woningen hebben ruime tuinen en de meeste hebben een garage. De woningen zijn van hoge kwaliteit en bieden comfortabel wonen voor alle bewoners.

De voorzieningen in de buurt van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand

De Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand heeft veel te bieden aan haar bewoners. De straat heeft een supermarkt, een café en een restaurant, een tandarts, een apotheek, een huisartsenpraktijk, en een sportschool. Ook zijn er andere winkels en bedrijven in de nabije omgeving te vinden. Voor sportliefhebbers is er een voetbalclub, een tennisclub en een fitnessruimte. Voor de kinderen is er een speeltuin en een crèche op loopafstand.

De toekomstplannen voor de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand

De toekomstplannen voor de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand zijn gericht op het handhaven van de hoge levensstandaard van de straat. De gemeente heeft plannen om de straat opnieuw in te richten met als doel het creëren van een veilige, rustige en groene omgeving. Verder is er een plan om het openbaar vervoer te verbeteren zodat bewoners gemakkelijk naar andere delen van de stad kunnen reizen.

De ervaring van bewoners van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand

De bewoners van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand zijn zeer tevreden over hun woonomgeving. Ze zijn blij met de rustige en veilige omgeving, de vriendelijke sfeer en de goede voorzieningen. De sociale cohesie tussen de bewoners is zeer waardevol voor de bewoners en draagt bij aan de levendige gemeenschap. Er zijn echter ook enkele klachten over de drukke verkeersstroom in de straat.

FAQs

Q: Wat is de geschiedenis van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand?
A: De Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand is vernoemd naar de heer Jhr. Mr. A.E.B.G. van Royen, die van 1782 tot 1842 de burgemeester was van het dorp Hoogezand-Sappemeer.

Q: Wat is de gemeenschap van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand?
A: De Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand is een populaire woonplaats voor de inwoners van Hoogezand. De bewoners zijn voornamelijk gezinnen, jonge professionals en ouderen.

Q: Wat voor woningen zijn er in de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand?
A: De woningen in de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand zijn voornamelijk vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Q: Wat zijn de voorzieningen in de buurt van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand?
A: De Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand heeft veel te bieden aan haar bewoners. De straat heeft een supermarkt, een café en een restaurant, een tandarts, een apotheek, een huisartsenpraktijk, en een sportschool.

Q: Wat zijn de toekomstplannen voor de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand?
A: De gemeente heeft plannen om de straat opnieuw in te richten met als doel het creëren van een veilige, rustige en groene omgeving. Verder is er een plan om het openbaar vervoer te verbeteren zodat bewoners gemakkelijk naar andere delen van de stad kunnen reizen.

Q: Hoe ervaren de bewoners van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand hun woonomgeving?
A: De bewoners van de Burgemeester van Royenstraat West Hoogezand zijn zeer tevreden over hun woonomgeving. Ze zijn blij met de rustige en veilige omgeving, de vriendelijke sfeer en de goede voorzieningen.

Keywords searched by users: burgemeester van royenstraat west hoogezand burgemeester van royenstraat oost 104

Categories: Top 49 burgemeester van royenstraat west hoogezand

Burgemeester van Royenstraat Oost 200 Hoogezand

See more here: vietty.com

burgemeester van royenstraat oost 104

Burgemeester van Royenstraat Oost is een straat in de Nederlandse stad Arnhem. De straat is gelegen in de wijk Heijenoord en heeft een rijke geschiedenis. Het is een van de belangrijkste straten in deze wijk en omgeving en is van belang voor zowel bewoners als de stad.

Burgemeester van Royenstraat Oost 104 is een van de vele huizen aan deze straat. Het huis heeft een bijzondere geschiedenis en is een van de belangrijke plekken in het gebied.

Geschiedenis van de straat

Burgemeester van Royenstraat Oost is vernoemd naar de burgemeester van Arnhem in de late negentiende eeuw, Jan van Royen. Het was een belangrijke man voor de stad, vooral tijdens de expansie die Arnhem doormaakte in die tijd. In de jaren 20 van de twintigste eeuw werd Heijenoord als uitbreidingsgebied aangewezen. Dit was nodig omdat de stad snel groeide en er behoefte was aan meer woonruimte.

De straat begon in eerste instantie als een middenweg door de velden en weilanden van Heijenoord. In de jaren 20 van de twintigste eeuw werden de eerste huizen gebouwd. En in de jaren 30 was de straat bijna compleet bebouwd. Hierna werd de straat steeds verder uitgebreid en ontwikkelde het zich tot wat het vandaag de dag is.

Huizen aan de straat

Burgemeester van Royenstraat Oost 104 is een van de vele huizen gelegen aan deze straat. Het huis dateert uit de jaren 30 van de twintigste eeuw en is gebouwd in een typische stijl uit deze tijd. Het heeft een karakteristieke uitstraling en is een belangrijk onderdeel van de straat.

Het huis is ruim en bestaat uit drie woonlagen en een zolder. Het heeft een unieke indeling en biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meerdere kamers en ruimtes die ingedeeld kunnen worden naar eigen wens. Ook beschikt het huis over een zonnige achtertuin, waar u heerlijk kunt genieten van de zon.

Eigenschappen van het huis

Burgemeester van Royenstraat Oost 104 heeft veel eigenschappen die het tot een uniek huis maken. Zo heeft het huis een bijzondere gevel die typerend is voor de jaren 30 stijl. Ook heeft het huis veel originele elementen behouden, zoals de glas-in-lood ramen en originele voordeur.

Het huis heeft een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een open haard wat bijdraagt aan de gezellige sfeer. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim opgezet en hebben veel lichtinval. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer en een zolder. De slaapkamer heeft veel lichtinval en biedt genoeg ruimte voor een groot bed, kasten en een bureau. De zolder is eventueel te gebruiken als extra opslagruimte.

Omgeving

Burgemeester van Royenstraat Oost is gelegen in de wijk Heijenoord, een van de groenste wijken van de stad. De wijk biedt veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Zo kunt u heerlijk wandelen in het nabijgelegen park Sonsbeek, een van de mooiste parken van Nederland. Ook het bosgebied De Hoge Veluwe is op korte afstand gelegen.

De wijk heeft ook veel voorzieningen zoals winkels, supermarkten en scholen. Zo is er een Albert Heijn in de buurt en een aantal goede basisscholen op loopafstand. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 1 stopt op loopafstand van het huis en biedt een directe verbinding naar het stadscentrum.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs van Burgemeester van Royenstraat Oost 104?
De vraagprijs van het huis is €325.000.

2. Is er parkeergelegenheid bij het huis?
Ja, er is parkeergelegenheid op de oprit van het huis.

3. Hoe groot is de achtertuin?
De achtertuin van het huis is ongeveer 75 vierkante meter groot.

4. Hoe zit het met de energieprestatie van het huis?
Het huis beschikt over energielabel C.

5. Is het huis goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, tramlijn 1 stopt op loopafstand van het huis en biedt een directe verbinding naar het stadscentrum.

6. Zijn er scholen en winkels in de buurt?
Ja, de wijk Heijenoord heeft diverse basisscholen en er is een Albert Heijn in de buurt.

7. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?
Het huis heeft in totaal vier slaapkamers.

Conclusie

Burgemeester van Royenstraat Oost 104 is een uniek huis met veel karakter en mogelijkheden. Het biedt ruime leefruimtes en vier slaapkamers, een zonnige tuin en een uitstekende locatie in een groene en levendige wijk. Met een vraagprijs van €325.000 is dit huis een goede keuze voor gezinnen op zoek naar een ruime en comfortabele woning in Arnhem.

Images related to the topic burgemeester van royenstraat west hoogezand

Burgemeester van Royenstraat Oost 200 Hoogezand
Burgemeester van Royenstraat Oost 200 Hoogezand

Article link: burgemeester van royenstraat west hoogezand.

Learn more about the topic burgemeester van royenstraat west hoogezand.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận