Burgemeester van Stamplein 82 2132 BH Hoofddorp: Wat je moet weten!klik hier.

  • 15/05/2023

burgemeester van stamplein 82 2132 bh hoofddorp

Burgemeester van Stamplein 82 in Hoofddorp is een uniek gebouw dat opvalt door zijn prachtige architectuur en historische uitstraling. Het pand ligt in het hart van de stad, waardoor het een uitstekende locatie is voor verschillende bedrijven en winkels. In dit artikel zullen we de kenmerken, geschiedenis, omringende bezienswaardigheden, voorzieningen en bereikbaarheid van Burgemeester van Stamplein 82 bespreken.

De ligging van Burgemeester van Stamplein 82 in Hoofddorp

Burgemeester van Stamplein 82 ligt in het centrum van Hoofddorp, een stad in de provincie Noord-Holland. Het plein waar het pand zich bevindt is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Hoofddorp, Bartholomeus van Stamplein. Het gebied rondom Burgemeester van Stamplein 82 heeft een rijke geschiedenis en is tegenwoordig een populaire bestemming voor toeristen en locals.

Kenmerken en beschrijving van het pand

Burgemeester van Stamplein 82 is een indrukwekkend gebouw dat opvalt door zijn grote omvang en mooie architectuur. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School, een architectonische beweging die in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw populair was in Nederland. Het pand heeft een opvallende bakstenen gevel met mooie details en een groot aantal ramen, die zorgen voor veel natuurlijk licht in het gebouw.

Geschiedenis van Burgemeester van Stamplein 82

Het pand werd gebouwd in 1923 en oorspronkelijk gebruikt als een bankgebouw. Het was een filiaal van de Amsterdamsche Bank, een bank die later opging in de ING Bank. Later werd het pand gebruikt als kantoorruimte en warenhuis. Tegenwoordig is het pand eigendom van ING en worden er verschillende diensten en producten aangeboden.

De belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van het pand

Burgemeester van Stamplein 82 ligt in het centrum van Hoofddorp, waardoor er diverse bezienswaardigheden in de buurt zijn. Een van de meest populaire attracties in de buurt van het pand is het Haarlemmermeerse Bos, een groot park met een breed scala aan activiteiten en evenementen. Ook de historische Fort van Hoofddorp is een bezoek waard. Dit fort werd gebouwd in de 19e eeuw en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam, een reeks forten en dijken die werden gebouwd om Amsterdam te beschermen tegen vijanden.

Winkels, restaurants en andere voorzieningen in de buurt van Burgemeester van Stamplein 82

Het gebied rondom Burgemeester van Stamplein 82 biedt een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés in de buurt van het pand. Het winkelcentrum Hoofddorp biedt een grote selectie aan winkels van nationale en internationale ketens. Voor wie op zoek is naar culinaire hoogstandjes zijn er tal van eetgelegenheden in de buurt van Burgemeester van Stamplein 82, variërend van eenvoudige lunchrooms tot restaurants met Michelin-sterren. Daarnaast zijn er verschillende supermarkten, gezondheidscentra, sportscholen en een bioscoop in de buurt te vinden.

De bereikbaarheid van het pand per openbaar vervoer en auto

Burgemeester van Stamplein 82 is goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Er zijn diverse buslijnen die in de buurt van het pand stoppen, waaronder lijn 140 en 300. Daarnaast is het treinstation van Hoofddorp op loopafstand te bereiken, waar diverse treinen richting Amsterdam, Leiden, Den Haag en Schiphol rijden. Met de auto is het pand gemakkelijk te bereiken via de A4 en A5 snelwegen.

De buurt en de gemeenschap rond Burgemeester van Stamplein 82

Het gebied rondom Burgemeester van Stamplein 82 heeft een rijke geschiedenis en een diverse gemeenschap. Het gebied is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wordt tegenwoordig beschouwd als een van de meest dynamische en kosmopolitische delen van de stad. Er zijn mensen van verschillende afkomsten en culturen te vinden en er zijn tal van evenementen en activiteiten die worden georganiseerd voor de lokale gemeenschap.

Het belang van Burgemeester van Stamplein 82 voor de lokale economie

Burgemeester van Stamplein 82 speelt een belangrijke rol in de lokale economie. Het pand biedt werkgelegenheid en ondersteunt verschillende bedrijven en winkels in de buurt. Het gebied rondom het pand is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk commercieel centrum en trekt vele bezoekers aan. Het pand heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de lokale economie en zal naar verwachting in de toekomst een nog grotere rol spelen.

Toekomstige ontwikkelingen en veranderingen rondom Burgemeester van Stamplein 82

Er zijn momenteel geen grote veranderingen of ontwikkelingen gepland rondom Burgemeester van Stamplein 82. De gemeente Hoofddorp heeft plannen aangekondigd om de omgeving te ontwikkelen en te moderniseren, maar de details van deze plannen zijn nog niet bekend gemaakt. Het is echter duidelijk dat Burgemeester van Stamplein 82 een belangrijke plaats zal blijven innemen in de lokale gemeenschap en de lokale economie.

FAQs

1. Wat is het telefoonnummer van ING Hoofddorp?
Het telefoonnummer van ING Hoofddorp is: 020-2288800.

2. Wat zijn de openingstijden van ING Hoofddorp?
ING Hoofddorp is op werkdagen geopend van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur.

3. Is er een ING-kantoor in Nieuw-Vennep?
Ja, er is een ING-kantoor in Nieuw-Vennep. Het kantoor is gevestigd aan Venneperhof 23.

4. Wat is het adres van het hoofdkantoor van ING?
Het hoofdkantoor van ING is gevestigd aan Amstelveenseweg 500, 1081 KL Amsterdam.

5. Hoe kan ik contact opnemen met ING?
U kunt contact opnemen met ING door te bellen naar het klantenservicenummer of via de website van ING.

6. Is er een ING-bank in de buurt van Burgemeester van Stamplein 82?
Ja, er is een ING-bank in de buurt van Burgemeester van Stamplein 82. Het filiaal is te vinden aan het Raadhuisplein 3.

7. Wat is het telefoonnummer van het ING-kantoor op Burgemeester van Stamplein 82?
Het telefoonnummer van het ING-kantoor op Burgemeester van Stamplein 82 is niet bekend. U kunt contact opnemen met ING via het klantenservicenummer of via de website.

In conclusie, Burgemeester van Stamplein 82 is een belangrijk gebouw dat een belangrijke rol speelt in de lokale economie van Hoofddorp. Het pand ligt in het hart van de stad en biedt werkgelegenheid en ondersteuning aan verschillende bedrijven en winkels in de buurt. Er zijn tal van bezienswaardigheden, voorzieningen en faciliteiten in de buurt van het pand en het gebied heeft een rijke geschiedenis en een diverse gemeenschap. Dankzij de goede bereikbaarheid en de centrale ligging zal Burgemeester van Stamplein 82 in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen in de stad.

Keywords searched by users: burgemeester van stamplein 82 2132 bh hoofddorp ing hoofddorp telefoonnummer, ing hoofddorp openingstijden, ing nieuw-vennep, ing bank, ing contact, ing hoofdkantoor, ing-kantoor, ing telefoonnummer

Categories: Top 95 burgemeester van stamplein 82 2132 bh hoofddorp

Burgemeester Pabstlaan 8-17 in Hoofddorp, Centrum

See more here: vietty.com

ing hoofddorp telefoonnummer

In deze moderne tijd is het belangrijk om altijd verbonden te zijn. Een van de belangrijkste manieren om verbonden te blijven, is via een telefoon. Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke communicatie, een telefoon is onmisbaar. Als je in Hoofddorp woont, vraag je je misschien af wat het telefoonnummer van de ING-bank in Hoofddorp is. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van ING Hoofddorp Telefoonnummer bespreken.

ING Hoofddorp Telefoonnummer

Het algemene telefoonnummer van ING is 020 22 888 88. Dit nummer kan echter worden gebruikt voor alle ING-vestigingen in heel Nederland. Als u belt met het algemene nummer van ING, krijgt u waarschijnlijk een automatisch antwoord dat u zal vragen om uw locatie te kiezen. U kunt kiezen voor de optie om met een ING-vertegenwoordiger in Hoofddorp te spreken.

Voor specifieke vragen of problemen met betrekking tot uw account of ING-diensten, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de ING Hoofddorp-vestiging op 023 566 1111.

Openingstijden van de ING Hoofddorp-vestiging

De ING Hoofddorp-vestiging is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag en zondag is de vestiging gesloten.

Diensten aangeboden bij ING Hoofddorp

De ING Hoofddorp-vestiging biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder:

1. Betaalrekeningen: ING biedt verschillende soorten betaalrekeningen, waaronder Studentenrekening, Rood staan, Huidige rekening en Zakelijke rekening.

2. Sparen: ING biedt verschillende spaarrekeningen, waaronder Basis-sparen, Direct-sparen en Depositospaarrekening.

3. Beleggen: ING biedt beleggingsmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. De bank biedt ook informatie over beleggen en beleggen voor beginners.

4. Hypotheken: ING biedt verschillende soorten hypotheken, waaronder lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek, aflossingsvrije hypotheek en startershypotheek.

5. Leningen: ING biedt verschillende soorten leningen, waaronder persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en roodstand op betaalrekeningen.

6. Verzekeringen: ING biedt verschillende soorten verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en levensverzekeringen.

Veelgestelde vragen over ING Hoofddorp Telefoonnummer

1. Hoe kan ik een afspraak maken met een ING-vertegenwoordiger bij de ING Hoofddorp-vestiging?

U kunt eenvoudig een afspraak maken met een ING-vertegenwoordiger bij de ING Hoofddorp-vestiging door te bellen naar het telefoonnummer van ING Hoofddorp 023 566 1111. U kunt ook inloggen op uw ING-account en een afspraak maken via de website.

2. Hoe kan ik klant worden van de ING-bank?

U kunt klant worden van de ING-bank door u te registreren op de website van ING en een account te openen. U kunt ook naar een ING-vestiging gaan en een account openen met behulp van de toegewezen ING-vertegenwoordiger.

3. Kan ik een ING-vertegenwoordiger spreken via het algemene telefoonnummer van ING?

Ja, u kunt een ING-vertegenwoordiger spreken via het algemene telefoonnummer van ING. Als u het algemene nummer belt, krijgt u waarschijnlijk een automatisch antwoord dat u zal vragen om uw locatie te kiezen. U kunt kiezen voor de optie om met een ING-vertegenwoordiger in Hoofddorp te spreken.

4. Kan ik een betaalautomaat of geldautomaat vinden bij de ING Hoofddorp-vestiging?

Ja, u kunt betaalautomaten en geldautomaten vinden bij de ING Hoofddorp-vestiging. De ING Hoofddorp-vestiging heeft een geldautomaat buiten en betaalautomaten binnen.

5. Hoe kan ik contact opnemen met ING buiten de normale openingstijden?

Als u buiten de normale openingstijden van de ING wilt contact opnemen, kunt u bellen met het algemene telefoonnummer van ING 020 22 888 88. Het is ook mogelijk om via de ING-app of -website te communiceren en uw vragen te stellen of problemen op te lossen.

Conclusie

In deze moderne tijd is het belangrijk om altijd verbonden te zijn en nu weet u hoe u in contact kunt komen met de ING-bank in Hoofddorp. Door gebruik te maken van het algemene telefoonnummer van ING of het specifieke nummer van de ING Hoofddorp-vestiging, kunt u een ING-vertegenwoordiger spreken en uw financiële vragen of problemen oplossen. Of het nu gaat om het openen van een account, het beleggen in aandelen, het aanvragen van een lening of het krijgen van verzekeringen, ING biedt een breed scala aan financiële diensten om aan uw behoeften te voldoen.

ing hoofddorp openingstijden

Ing hoofddorp openingstijden is een belangrijk aspect voor de inwoners van Hoofddorp. ING is een van de grootste financiële instellingen ter wereld met filialen over de hele wereld, waaronder in Nederland. ING is de populairste bank in Nederland en heeft een groot aantal klanten in Hoofddorp. Het is daarom belangrijk voor de klanten om te weten wat de openingstijden van ING Hoofddorp zijn, zodat ze hun bankzaken effectief kunnen regelen.

Het ING-filiaal in Hoofddorp is gevestigd op Marktplein 27, Hoofddorp, 2132 DA. ING heeft haar filiaal aan de winkelstraat van Hoofddorp zo gesitueerd om het voor de inwoners gemakkelijk te maken om snel toegang te hebben tot financiële diensten. Het filiaal ligt in de buurt van andere toonaangevende winkelcentra, wat het een belangrijk punt maakt voor klanten die hun bankzaken onderweg willen regelen.

De openingstijden van ING Hoofddorp variëren op verschillende dagen van de week. Op werkdagen, maandag tot en met woensdag, opent de bank om 09:00 uur en sluit om 18:00 uur. Op donderdag is het filiaal geopend van 09:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. ING Hoofddorp is ook geopend op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur en gesloten op zondag.

De openingstijden van ING Hoofddorp zijn aangepast om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant. Door de bank langer open te houden op bepaalde dagen, biedt het klanten de flexibiliteit om hun financiële zaken te regelen wanneer het hen uitkomt. Het ING-filiaal in Hoofddorp zorgt er dus voor dat de klanten op elk moment hun bankzaken kunnen uitvoeren.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van ING Hoofddorp op feestdagen?

Op feestdagen varieert de openingstijd van ING Hoofddorp. Voor een up-to-date overzicht van de openingstijden op feestdagen, kun je de website van ING Nederland raadplegen.

2. Welke services biedt ING Hoofddorp?

ING biedt verschillende diensten aan, waaronder rekeningen voor dagelijks bankieren, sparen, lenen, verzekeren, beleggen en betalen. Bij ING Hoofddorp kun je terecht voor het openen van een rekening, hulp bij het online bankieren en het aanvragen van een lening of verzekering.

3. Kan ik via ING Hoofddorp contact opnemen met de klantenservice?

Ja, je kunt via ING ook contact opnemen met de klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld langskomen op het filiaal om je financiële vragen te stellen of de hulp inschakelen van een ING-medewerker om je account te openen. Ook kun je de klantenservice bereiken via telefoon, e-mail of de chatfunctie op de ING-app.

4. Kan ik mijn bankzaken buiten de openingstijden van ING Hoofddorp regelen?

Ja, je kunt bij ING ook bankieren buiten de openingstijden van het filiaal. Dit kun je doen via de ING-app of MijnING. Met de app kun je bijvoorbeeld betalingen doen, sparen en inzicht krijgen in je uitgaven. MijnING biedt vergelijkbare functies vanuit je eigen computer of laptop.

5. Hoe lang duurt het openen van een nieuw bankrekening bij ING Hoofddorp?

Het openen van een nieuwe bankrekening bij ING Hoofddorp duurt doorgaans niet langer dan een half uur. Tijdens deze afspraak helpen ING-medewerkers je bij het kiezen van de juiste rekening en het aanvragen van de bijbehorende diensten. Bij het openen van een bankrekening moet je rekening houden met de benodigde identificatie- en adresgegevens.

6. Kan ik pakketjes ophalen bij ING Hoofddorp?

Nee, ING Hoofddorp biedt geen mogelijkheden om pakketjes op te halen. Dit kan wel bij PostNL locaties of bij parcelshops van andere koeriersdiensten.

7. Is ING Hoofddorp toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, ING Hoofddorp is toegankelijk voor mindervaliden. Het filiaal beschikt over toegankelijke voorzieningen, waaronder een rolstoelvriendelijke deuropening en een lift. Ook zijn er zitplaatsen beschikbaar om te kunnen rusten.

8. Biedt ING Hoofddorp ook zakelijke services?

Ja, ING Hoofddorp biedt ook zakelijke services aan. Klanten kunnen bijvoorbeeld een zakelijke rekening of een zakelijke lening aanvragen. Ook kunnen ze hulp krijgen bij het opzetten van hun eigen bedrijf.

9. Kan ik zonder afspraak langskomen bij ING Hoofddorp?

Ja, je kunt zonder afspraak bij ING Hoofddorp langskomen. Het voordeel van het maken van een afspraak is dat je zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is voor jouw vraag. Als je zonder afspraak langskomt, moet je rekening houden met eventuele wachttijden.

10. Kan ik bij ING Hoofddorp geld opnemen en storten?

Ja, bij ING Hoofddorp kun je geld opnemen en storten via de geldautomaat of via de balie. Let op, dit kan alleen tijdens de openingstijden van het filiaal.

ing nieuw-vennep

In het zuiden van de Nederlandse provincie Noord-Holland ligt het dorp Nieuw-Vennep. Het telt ongeveer 32.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Haarlemmermeer, dat ligt tussen de steden Amsterdam, Haarlem en Leiden. Nieuw-Vennep is vooral bekend om zijn bedrijventerrein en de vele sport- en recreatiemogelijkheden. In deze artikel leer je meer over ing Nieuw-Vennep in Nederlands.

Bedrijventerrein en economie

Het bedrijventerrein van Nieuw-Vennep is relatief groot en biedt werk aan vele inwoners van het dorp en de omliggende gemeenten. Het terrein is vooral gericht op de logistieke sector en beschikt over een uitstekende ligging nabij de belangrijke verkeersaders van de Randstad. Zo ligt het terrein vlakbij de snelwegen A4, A5 en A9 en op een steenworp afstand van Schiphol.

In totaal zijn er meer dan 500 bedrijven gevestigd in Nieuw-Vennep, waarvan het grootste deel zich op het bedrijventerrein bevindt. Een aantal van de bekendste bedrijven die zijn gevestigd in Nieuw-Vennep zijn de webwinkel van Bol.com, het internationale transportbedrijf Koopman Logistics en de producent van pompen en waterbehandelings-systemen Xylem.

Sport en recreatie

Nieuw-Vennep heeft een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden. Zo beschikt het dorp over twee sportscholen, een yoga- en pilatescentrum en tal van verenigingen die zich richten op diverse takken van sport, waaronder voetbal, korfbal, badminton en tennis. Daarnaast beschikt Nieuw-Vennep over een openbaar zwembad en een hertenkamp, waar bezoekers kunnen genieten van een wandeling en de lokale flora en fauna.

Ook qua recreatie zijn er in Nieuw-Vennep tal van mogelijkheden. Zo vindt er jaarlijks in het derde weekend van september het Feestweekend Nieuw-Vennep plaats, een evenement waarbij er tal van activiteiten worden georganiseerd zoals een kermis, braderie, kinderspelen, muziekoptredens en sportevenementen. Daarnaast beschikt Nieuw-Vennep over tal van parken waar bezoekers kunnen genieten van de natuur en hun vrije tijd in de buitenlucht kunnen doorbrengen.

Wonen in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is als woonplaats zeer populair vanwege de ligging vlakbij de stad Amsterdam, de goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer en de groene omgeving. Het dorp beschikt over diverse wijken met verschillende typen woningen, variërend van eengezinswoningen en appartementen tot vrijstaande villa’s.

Een van de meest recente ontwikkelingen op woongebied in Nieuw-Vennep is de bouw van de wijk Getsewoud, gelegen aan de noordoost-kant van het dorp. De wijk bestaat uit diverse buurtjes met een eigen karakter, waarbij veel aandacht is besteed aan het groen en de ruimtelijke opzet. In Getsewoud zijn onder andere een grote Albert Heijn-supermarkt, een bakkerij en diverse horecagelegenheden te vinden.

FAQs over Nieuw-Vennep

Wat is de geschiedenis van Nieuw-Vennep?

Nieuw-Vennep is ontstaan in de jaren ’60 van de vorige eeuw als een uitbreidingswijk van het nabijgelegen dorp Hoofddorp. In de loop der jaren groeide Nieuw-Vennep uit tot een zelfstandig dorp met een eigen economie en voorzieningen.

Hoe kan ik Nieuw-Vennep bereiken?

Nieuw-Vennep is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het dorp ligt aan de snelwegen A4, A5 en A9 en beschikt over een eigen treinstation met verbindingen naar Schiphol, Amsterdam en Leiden.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Nieuw-Vennep?

Nieuw-Vennep heeft geen specifieke toeristische bezienswaardigheden. Wel zijn er diverse parken en natuurreservaten waar bezoekers kunnen genieten van de natuur en de rustige omgeving. Daarnaast vinden er regelmatig evenementen plaats zoals het Feestweekend Nieuw-Vennep en de jaarlijkse Halloween Parade.

Wat zijn de belangrijkste economische sectoren in Nieuw-Vennep?

De belangrijkste economische sector in Nieuw-Vennep is de logistieke sector, met het grote bedrijventerrein en tal van transport- en opslagbedrijven. Daarnaast zijn er diverse productiebedrijven gevestigd in Nieuw-Vennep, waaronder de producent van waterpompen Xylem en de internationale bedrijven Koopman Logistics en Bol.com.

Is Nieuw-Vennep een veilige woonplaats?

Nieuw-Vennep staat bekend als een veilige en rustige woonplaats met relatief weinig criminaliteit. Wel is het altijd raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen zoals het sluiten van deuren en ramen bij afwezigheid en het melden van verdachte situaties bij de lokale politie.

Images related to the topic burgemeester van stamplein 82 2132 bh hoofddorp

Burgemeester Pabstlaan 8-17 in Hoofddorp, Centrum
Burgemeester Pabstlaan 8-17 in Hoofddorp, Centrum

Article link: burgemeester van stamplein 82 2132 bh hoofddorp.

Learn more about the topic burgemeester van stamplein 82 2132 bh hoofddorp.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận