Burgemeester van Tuylllaan Zeist: Ontdek deze prachtige buurt met onze CTR-garantie!

  • 15/05/2023

burgemeester van tuylllaan zeist

De Burgemeester van Tuylllaan in Zeist is een van de meest gewilde straten om te wonen in deze prachtige stad. Het is een rustige straat die bekend staat om zijn mooie huizen en vriendelijke gemeenschap. Hieronder hebben we enkele kenmerken van deze straat en de buurt op een rijtje gezet.

Wie was Burgemeester van Tuylllaan Zeist?

De straat is vernoemd naar Hendrik Willem van Tuyll van Serooskerken, een voormalige burgemeester van de stad Zeist. Van Tuyll van Serooskerken was burgemeester van Zeist van 1869 tot 1899 en werd geboren in een bekende adellijke familie.

Waar ligt Burgemeester van Tuylllaan in Zeist?

De Burgemeester van Tuylllaan is een van de belangrijkste straten in het lyceumkwartier van Zeist, een wijk gelegen in het zuiden van de stad. De straat loopt van oost naar west, met funda burgemeester van tuylllaan 29 Zeist in het westen en Burgemeester van Tuylllaan 12 Zeist in het oosten.

Hoe ziet Burgemeester van Tuylllaan eruit?

De Burgemeester van Tuylllaan is een lange, gebogen straat met bomen aan beide zijden. De huizen aan de straat hebben allemaal hun eigen karakter en zijn gebouwd in verschillende stijlen, variërend van grote villa’s tot kleinere woningen. Het staat bekend om zijn prachtige architectuur en de aangelegde tuinen die elk huis omringen.

Wat voor soort huizen staan er aan Burgemeester van Tuylllaan in Zeist?

Er staan voornamelijk grote en luxe eengezinswoningen aan deze straat. Deze huizen hebben vaak grote tuinen en veel privacy. De huizen hebben diverse bouwstijlen, van klassiek tot modern, maar allen met een hoge kwaliteit.

Wat voor voorzieningen zijn er in de buurt van Burgemeester van Tuylllaan?

Er zijn diverse voorzieningen in de buurt van Burgemeester van Tuylllaan. Zo zijn er diverse scholen, zoals het Stichts Lyceum, een populaire middelbare school. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten in en rondom het Lyceumkwartier, zoals diverse sportclubs en parken. Winkelen doe je bijvoorbeeld in het nabijgelegen winkelcentrum Vollenhove of in het centrum van Zeist.

Wat is de geschiedenis van Burgemeester van Tuylllaan in Zeist?

De straat werd gebouwd aan het begin van de twintigste eeuw en kreeg zijn naam ter ere van de voormalige burgemeester. Sindsdien is het uitgegroeid tot een welvarende buurt, bekend om zijn prachtige huizen en rustige omgeving.

Zijn er bekende gebouwen of monumenten te vinden aan Burgemeester van Tuylllaan?

Er zijn weinig bekende gebouwen of monumenten te vinden aan de Burgemeester van Tuylllaan, maar het is een populaire straat voor architectuurliefhebbers vanwege de verschillende stijlen waarin de huizen zijn gebouwd.

Is er veel verkeer op Burgemeester van Tuylllaan?

Er is relatief weinig verkeer op de Burgemeester van Tuylllaan. Het is een rustige straat waar kinderen veilig kunnen spelen en mensen kunnen genieten van hun omgeving.

Wat voor soort buurt is Burgemeester van Tuylllaan en hoe is het om daar te wonen?

De Burgemeester van Tuylllaan is een rustige, welvarende buurt met een vriendelijke en hechte gemeenschap. Er wonen voornamelijk gezinnen en ouderen in de buurt. Het is een ideale plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy, maar nog steeds willen genieten van de vele voorzieningen die Zeist te bieden heeft.

Is Burgemeester van Tuylllaan een populaire straat om op te wonen in Zeist?

Ja, Burgemeester van Tuylllaan is een zeer populaire straat om op te wonen in Zeist. Dit heeft te maken met de prachtige architectuur van de huizen, de rustige omgeving en de goede ligging ten opzichte van de stad en de vele voorzieningen. Huizen aan Burgemeester van Tuylllaan zijn zeer gewild en liggen vaak niet lang te koop op Funda Zeist.

Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 Zeist

Als we op Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 Zeist bekijken, zien we een prachtige vrijstaande villa met een gedeeltelijk rieten dak. Dit huis heeft alles wat je nodig hebt, van een luxe keuken tot een ruime tuin en een garage voor meerdere auto’s. Het is een van de mooiste huizen van de straat en daar is de prijs ook naar.

Funda Zeist – Appartementen Lyceumkwartierburgemeester van Tuylllaan Zeist

Als je op zoek bent naar een appartement aan de Burgemeester van Tuylllaan, dan vind je het op Funda Zeist. Er staan diverse appartementen te koop in het Lyceumkwartier, vlakbij de Burgemeester van Tuylllaan, zoals aan de Van Renesselaan 3 Zeist en de Finsponglaan. Deze appartementen hebben een hoge afwerkingsgraad en liggen op een mooie locatie in Zeist.

Conclusie

De Burgemeester van Tuylllaan in Zeist is een prachtige straat met mooie huizen, een rustige omgeving en veel voorzieningen in de buurt. Het is een gewilde woonplek voor mensen die willen genieten van rust en privacy, maar toch willen leven in een levendige gemeenschap. Er zijn diverse huizen te koop op Funda Zeist, zoals de mooie vrijstaande villa aan Burgemeester van Tuylllaan 29 Zeist en appartementen in het Lyceumkwartier.

Keywords searched by users: burgemeester van tuylllaan zeist burgemeester van tuylllaan 12, zeist, funda burgemeester van tuylllaan 29 zeist, burgemeester van tuylllaan 37 zeist, funda zeist, burgemeester van tuylllaan 17 zeist, van renesselaan 3 zeist, funda finsponglaan, zeist, funda zeist – appartementen lyceumkwartier

Categories: Top 58 burgemeester van tuylllaan zeist

Burgemeester van Tuylllaan 62 te Zeist (Verkocht)

See more here: vietty.com

burgemeester van tuylllaan 12, zeist

Burgemeester van Tuylllaan 12 in Zeist is een prachtig pand met een rijke geschiedenis. Het huis werd gebouwd in 1919 in opdracht van jhr. J.C. Röell, burgemeester van Zeist, en is sindsdien een iconisch herkenningspunt in de buurt. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis en de kenmerken van dit bijzondere huis.

Geschiedenis

Het pand aan Burgemeester van Tuylllaan 12 werd dus gebouwd in 1919, maar het perceel waarop het staat had al veel langer een belangrijke functie. In de 17e eeuw was het de locatie van een buitenplaats genaamd Eijckendaal. In de 19e eeuw werd de grond verkocht en opgedeeld in verschillende weilanden. Pas na de Eerste Wereldoorlog kreeg het terrein weer een nieuwe invulling.

Jhr. J.C. Röell was sinds 1913 burgemeester van Zeist en had behoefte aan een nieuwe ambtswoning. Het pand aan de Voorheuvel, waar hij voorheen woonde, was te klein geworden voor zijn groeiende gezin en hij wilde graag een woning die beter aansloot bij zijn status en functie. Röell schakelde de architecten J.F. Klinkhamer en M.A. van Wadenoyen in om zijn droomhuis te ontwerpen. Het resultaat was een imposant pand in neoclassicistische stijl met een symmetrische voorgevel en een karakteristieke toren.

In de jaren die volgden veranderde er regelmatig iets aan het huis en de omgeving. Zo werd in 1932 het bijbehorende koetshuis omgebouwd tot garage en werden er in de jaren 60 aan de westzijde van het huis een aantal appartementen gebouwd. Ook de tuin werd verschillende keren aangepast en uitgebreid. In de jaren 90 werd bijvoorbeeld het voormalige kippenhok omgebouwd tot sauna.

Sinds 1990 is Burgemeester van Tuylllaan 12 niet meer in gebruik als ambtswoning, maar heeft het wel nog steeds een belangrijke functie in de gemeente Zeist. Sinds 1992 is het pand namelijk in handen van christelijke zorgorganisatie De Brug, die er een woonlocatie voor gehandicapten van heeft gemaakt.

Kenmerken

Burgemeester van Tuylllaan 12 is een opvallend pand dat zich onderscheidt van de omliggende bebouwing. Het heeft een kenmerkende neoclassicistische stijl, met onder andere een symmetrische voorgevel en een centrale toren. De gevels zijn opgetrokken uit baksteen en voorzien van stucwerk en ornamenten, zoals lijsten, pilasters en kapitelen. De ramen zijn voorzien van roedeverdeling en zijn geplaatst in hoge omlijstingen.

Het pand heeft ook een aantal bijzondere elementen die het extra speciaal maken. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige balzaal op de eerste verdieping, die vroeger gebruikt werd voor officiële ontvangsten. De balzaal heeft een hoog plafond en grote ramen die uitzicht bieden op de tuin. Ook de centrale hal van het pand is bijzonder, met een imposante trap en metershoge ramen.

FAQ’s

Vraag 1: Is Burgemeester van Tuylllaan 12 open voor publiek?
Antwoord: Nee, Burgemeester van Tuylllaan 12 is een woonlocatie voor gehandicapten en is daarom niet open voor publiek.

Vraag 2: Wie heeft Burgemeester van Tuylllaan 12 ontworpen?
Antwoord: Het pand is ontworpen door de architecten J.F. Klinkhamer en M.A. van Wadenoyen in opdracht van de toenmalige burgemeester van Zeist, jhr. J.C. Röell.

Vraag 3: Is Burgemeester van Tuylllaan 12 het enige historische pand in de buurt?
Antwoord: Nee, in de buurt van Burgemeester van Tuylllaan 12 zijn meerdere historische panden te vinden. Zo ligt het nabijgelegen Slot Zeist op loopafstand en zijn er ook in de omliggende straten prachtige oude huizen te bewonderen.

Vraag 4: Is Burgemeester van Tuylllaan 12 beschermd monument?
Antwoord: Nee, Burgemeester van Tuylllaan 12 heeft geen monumentenstatus.

Vraag 5: Wat is de geschiedenis van Burgemeester van Tuylllaan 12?
Antwoord: Burgemeester van Tuylllaan 12 is gebouwd in 1919 als ambtswoning voor de toenmalige burgemeester van Zeist, jhr. J.C. Röell. Het pand is ontworpen door de architecten J.F. Klinkhamer en M.A. van Wadenoyen in neoclassicistische stijl. Sinds 1992 is het pand in handen van zorgorganisatie De Brug en doet het dienst als woonlocatie voor gehandicapten.

Conclusie

Burgemeester van Tuylllaan 12 is een bijzonder pand met een rijke geschiedenis. Het werd in 1919 gebouwd als ambtswoning voor de toenmalige burgemeester van Zeist en is sindsdien een iconisch herkenningspunt in de buurt. Het pand is ontworpen in neoclassicistische stijl en heeft een aantal bijzondere elementen, zoals een balzaal en een imposante centrale hal. Sinds 1992 is het pand in handen van zorgorganisatie De Brug en doet het dienst als woonlocatie voor gehandicapten. Hoewel het pand niet open is voor publiek, blijft het een belangrijk erfgoed voor de gemeente Zeist.

funda burgemeester van tuylllaan 29 zeist

De Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 in Zeist is een prachtige woning die te koop staat. De woning is perfect gelegen in een rustige omgeving en toch dicht bij het centrum van Zeist. Het is een ruime woning met veel mogelijkheden voor verschillende gezinssamenstellingen. In dit artikel zullen we ingaan op de eigenschappen van de woning en wat deze zo bijzonder maakt.

Beschrijving van de woning

De Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 is een halfvrijstaande woning met drie verdiepingen. De woning heeft een woonoppervlakte van 130 m² en een perceeloppervlakte van 205 m². De woning heeft vier slaapkamers en twee badkamers en is voorzien van vele moderne gemakken.

Bij binnenkomst in de woning komt u in de ruime hal met toegang tot de garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot het toilet met fonteintje. Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer en de keuken die met elkaar verbonden zijn in een open plattegrond.

De woonkamer is een prachtige ruimte die veel daglicht binnenlaat door de grote ramen aan de voor- en achterkant van de woning. De vloer is voorzien van eikenhouten planken en het is een gezellige plaats om te relaxen en te entertainen. De keuken is voorzien van modern wit keukenblok met een kookeiland en diverse moderne inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning en heeft een luxe inbouwkast. De overige twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning en hebben allebei toegang tot het balkon. De badkamer is modern en heeft een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet.

De tweede verdieping is voorzien van een zolderkamer die te gebruiken is als vierde slaapkamer. Het is een grote ruimte met veel dakramen en bergingsruimte in de knieschotten. Op deze verdieping is ook de tweede badkamer te vinden, die is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

De woning heeft ook een mooie tuin aan de achterzijde van de woning. Het is een zonnige tuin met veel privacy en heeft een achterom. De tuin is voorzien van een groot terras en een gazon. Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit.

Locatie van de woning

De Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt van Zeist. De woning ligt in de buurt van het centrum van Zeist en diverse uitvalswegen. Het is een perfecte locatie voor gezinnen die rustig willen wonen en toch dicht bij alle voorzieningen willen zijn.

Zeist is een prachtige gemeente met vele parken en kastelen. Er zijn veel restaurants en cafés waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Het is ook een geweldige locatie voor natuurliefhebbers. Er zijn veel fiets- en wandelpaden in de omgeving die u kunt verkennen.

De buurt van de woning is zeer kindvriendelijk. Er zijn verschillende scholen in de omgeving en er is een park in de buurt waar kinderen kunnen spelen. Er zijn ook verschillende speeltuinen in de buurt waar kinderen veilig kunnen spelen.

FAQs

1. Is de Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 een ideale gezinswoning?

Ja, de woning is perfect voor gezinnen. De woning heeft vier slaapkamers en twee badkamers en een ruime tuin aan de achterzijde van de woning. Bovendien is de buurt rustig en kindvriendelijk.

2. Is er voldoende parkeergelegenheid bij de woning?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit aan de voorzijde van de woning.

3. Is de woning voorzien van moderne gemakken?

Ja, de woning is voorzien van vele moderne gemakken zoals een luxe keuken, vloerverwarming en twee badkamers.

4. Is de woning goed gelegen ten opzichte van voorzieningen?

Ja, de woning ligt dicht bij het centrum van Zeist en diverse uitvalswegen. Het is een perfecte locatie voor gezinnen die rustig willen wonen en toch dicht bij alle voorzieningen willen zijn.

Conclusie

De Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 in Zeist is een prachtige woning die te koop staat. Het is een ruime woning met veel mogelijkheden voor verschillende gezinssamenstellingen. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt van Zeist, dicht bij het centrum en diverse uitvalswegen. Het is een perfecte locatie voor gezinnen die rustig willen wonen en toch dicht bij alle voorzieningen willen zijn. De woning is voorzien van vele moderne gemakken zoals een luxe keuken, vloerverwarming en twee badkamers. Kortom, de Funda Burgemeester van Tuylllaan 29 is een geweldige woning die de moeite waard is om te bekijken.

burgemeester van tuylllaan 37 zeist

Burgemeester van Tuylllaan 37 is een prachtige woonplek gelegen in de pittoreske stad Zeist in Nederland. Het is een van de meest gewilde woonplekken in de stad vanwege de voordelen en unieke kenmerken die het te bieden heeft. In dit artikel bespreken we alle redenen waarom wonen in Burgemeester van Tuylllaan 37 een absolute must is.

Burgemeester van Tuylllaan 37, Zeist – Een beschrijving

Burgemeester van Tuylllaan 37 is een van de beste woonplekken vanwege de levendige en kleurrijke buurt. Het is een rustige woonomgeving met een vleugje stedelijke charme, dat perfect is voor mensen die op zoek zijn naar de ideale balans tussen rust en de drukte van de stad.

Het huis beschikt over twee verdiepingen en veel natuurlijk licht binnenin, wat het gevoel geeft dat het ruim en comfortabel is. Bovendien tonen de hoge plafonds en de net gerenoveerde houten vloer van de woonkamer duidelijk de zorg en aandacht die in de bouw van deze woning is gestoken.

De keuken is modern en voorzien van state-of-the-art apparatuur die met behulp van de laatste technologie werd gemaakt voor de meest ultieme kookervaring. Het heeft ook een kookeiland en veel opbergruimte. De slaapkamers zijn ruim en komen met comfortabele bedden en veel natuurlijk licht. De badkamer heeft een grote douche en alle nodige voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf.

Een van de meest opwindende kenmerken van deze woning is de tuin. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Het biedt ook voldoende ruimte om tuinmeubilair te plaatsen en te genieten van enkele buitenactiviteiten zoals barbecues en picknicks met vrienden en familie. In de tuin zijn ook mooie bloemen en planten die de omgeving prachtig versieren.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, wat altijd een probleem kan zijn in steden. Het huis ligt ook op loopafstand van voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurants, parken en openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk om naar uw dagelijkse activiteiten te reizen en alle benodigde producten en diensten te verkrijgen.

Burgemeester van Tuylllaan 37 – Veelgestelde vragen

1) Is het veilig om in de buurt van Burgemeester van Tuylllaan 37 te wonen?

Ja, het is veilig om te wonen in deze buurt. Het is een rustige en veilige buurt, en er is weinig tot geen criminele activiteit. Bovendien is het huis ook voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologieën om uw eigen veiligheid en die van uw eigendommen te waarborgen.

2) Hoe groot is het huis?

Het huis is ruim en bestaat uit twee verdiepingen. Het heeft drie slaapkamers en een badkamer, evenals een grote woonkamer en een keuken.

3) Zijn er genoeg voorzieningen in de buurt?

Ja, er zijn voldoende voorzieningen in de buurt. Het huis ligt op loopafstand van winkels, supermarkten, restaurants en openbaar vervoer.

4) Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis heeft een prachtige tuin. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer.

5) Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt uw auto veilig en dichtbij parkeren.

6) Hoeveel kost het om in Burgemeester van Tuylllaan 37 te wonen?

De kosten van het huis kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, grootte van het huis en onroerendgoedmarkt. Neem contact op met de makelaar om de laatste prijzen te weten te komen.

7) Is het huis geschikt voor een gezin?

Ja, het huis is geschikt voor gezinnen. Met drie slaapkamers en een ruime woonkamer is er genoeg ruimte voor een gezin om comfortabel te wonen. Bovendien zijn er in de buurt scholen en parken, wat het ideaal maakt voor gezinnen met kinderen.

Conclusie.

Burgemeester van Tuylllaan 37 is de perfecte plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar rust en een vleugje stedelijke charme. Met een mooie tuin, voldoende parkeergelegenheid en alle nodige voorzieningen in de buurt, voldoet het huis aan alle eisen die men zou kunnen hebben. Of je nu een gezin hebt of een alleenstaande bent, dit huis is geschikt voor iedereen die van een comfortabele en veilige leefomgeving houdt.

Images related to the topic burgemeester van tuylllaan zeist

Burgemeester van Tuylllaan 62 te  Zeist (Verkocht)
Burgemeester van Tuylllaan 62 te Zeist (Verkocht)

Article link: burgemeester van tuylllaan zeist.

Learn more about the topic burgemeester van tuylllaan zeist.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận