Burgemeester Verderlaan 11 in Utrecht: Kom alles te weten over deze locatie!

  • 15/05/2023

burgemeester verderlaan 11 3544 ad utrecht

De locatie: Burgemeester Verderlaan 11 3544 AD Utrecht

Burgemeester Verderlaan 11 is gelegen in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Het is een rustige straat met voornamelijk woonhuizen en enkele bedrijfspanden. Het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er rijdt een bus en er is een tramhalte op loopafstand. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De geschiedenis van Burgemeester Verderlaan 11

Het pand aan Burgemeester Verderlaan 11 is in 2000 gebouwd als bedrijfspand. Destijds was het bedrijf EMI Music (Netherlands) BV gevestigd in het pand. EMI Music (Netherlands) BV was een platenmaatschappij die zich richtte op de productie en distributie van muziek. Het pand was voorzien van moderne faciliteiten en was op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van het bedrijf.

In 2012 werd het pand verkocht aan een particuliere investeerder. Het pand werd vervolgens verhuurd aan verschillende bedrijven, waaronder een softwarebedrijf en een verkoopkantoor van een internationale supermarktketen.

Beschrijving van het pand

Het pand aan Burgemeester Verderlaan 11 is een modern bedrijfspand met een oppervlakte van ongeveer 2.500 vierkante meter. Het pand bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over een ruim parkeerterrein aan de voorzijde van het pand.

Op de begane grond bevindt zich de hoofdentree van het pand en een grote ontvangstruimte. Daarnaast zijn er op deze verdieping verschillende kantoorruimtes, vergaderruimtes en een showroom.

Op de eerste verdieping zijn er nog meer kantoorruimtes en vergaderruimtes. Ook bevindt zich op deze verdieping een kantine en een groot terras. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de omgeving en is dé ideale plek om te ontspannen tijdens de lunchpauze.

Op de tweede verdieping is er nog meer kantoorruimte en een grote opslagruimte. Deze ruimte is voorzien van een grote roldeur en biedt voldoende ruimte voor de opslag van goederen.

Het pand is voorzien van moderne faciliteiten, zoals airconditioning, een geavanceerd beveiligingssysteem en een lift. Daarnaast is het pand goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

Huidige gebruik van het pand

Het pand aan Burgemeester Verderlaan 11 is op dit moment verhuurd aan verschillende bedrijven. Een van de huurders is een softwarebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve softwareoplossingen voor bedrijven. Daarnaast is er een verkoopkantoor van een internationale supermarktketen gevestigd in het pand.

De huurders van het pand zijn erg tevreden over de locatie en de faciliteiten die het pand biedt. Het pand is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Daarnaast biedt het pand voldoende ruimte voor de verschillende bedrijven die er gevestigd zijn. Het pand is dan ook erg in trek bij bedrijven die op zoek zijn naar een representatieve en goed geoutilleerde kantoorruimte.

De omgeving van Burgemeester Verderlaan 11

Burgemeester Verderlaan is gelegen in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. De wijk Leidsche Rijn is een moderne wijk die in de afgelopen jaren sterk is gegroeid. De wijk is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast is de wijk gelegen aan de rand van Utrecht, waardoor de natuur altijd dichtbij is.

Op loopafstand van Burgemeester Verderlaan 11 zijn er verschillende voorzieningen te vinden. Zo bevindt zich aan de overkant van de straat de Euclideslaan, waar verschillende winkels en een supermarkt te vinden zijn. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het winkelcentrum Leidsche Rijn, waar een grote diversiteit aan winkels te vinden is.

Ook de sportliefhebber komt in de directe omgeving van Burgemeester Verderlaan 11 aan zijn trekken. Zo bevindt zich op loopafstand Sportpark De Paperclip, waar verschillende sportverenigingen gevestigd zijn. Daarnaast bevindt zich op enkele minuten fietsafstand het Maxima Park, waar heerlijk gewandeld kan worden.

Toekomstige plannen voor Burgemeester Verderlaan 11

Op dit moment zijn er geen concrete plannen bekend voor Burgemeester Verderlaan 11. Het pand is echter zeer goed onderhouden en voorzien van moderne faciliteiten, waardoor het ook in de toekomst geschikt zal blijven voor verschillende bedrijven.

In de wijk Leidsche Rijn zijn op dit moment wel verschillende ontwikkelingen gaande. Zo wordt er in de directe omgeving van Burgemeester Verderlaan 11 gebouwd aan een nieuw appartementencomplex. Daarnaast worden er in de wijk Leidsche Rijn in de komende jaren nog meer woningen gebouwd, waardoor de wijk verder zal groeien.

Belangrijke voorzieningen in de buurt van Burgemeester Verderlaan 11

Burgemeester Verderlaan 17 Utrecht

Burgemeester Verderlaan 17 is een kantoorgebouw gelegen op enkele minuten lopen van Burgemeester Verderlaan 11. Het gebouw is voorzien van moderne faciliteiten en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Burgemeester Verderlaan 13 Utrecht

Burgemeester Verderlaan 13 is een modern kantoorgebouw gelegen op enkele minuten lopen van Burgemeester Verderlaan 11. Het gebouw is goed bereikbaar en voorzien van moderne faciliteiten.

Burgemeester Verderlaan 9 Utrecht

Burgemeester Verderlaan 9 is een kantoorpand gelegen op enkele minuten lopen van Burgemeester Verderlaan 11. Het pand is voorzien van moderne faciliteiten en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Burgemeester Verderlaan 15 Utrecht

Burgemeester Verderlaan 15 is een modern kantoorgebouw gelegen op enkele minuten lopen van Burgemeester Verderlaan 11. Het gebouw is goed bereikbaar en voorzien van moderne faciliteiten.

Burgemeester Verderlaan 19 Utrecht

Burgemeester Verderlaan 19 is een kantoorgebouw gelegen op enkele minuten lopen van Burgemeester Verderlaan 11. Het gebouw is voorzien van moderne faciliteiten en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Techniekweg 44 Utrecht

Techniekweg 44 is een modern kantoorgebouw gelegen op enkele minuten rijden van Burgemeester Verderlaan 11. Het gebouw is goed bereikbaar en voorzien van moderne faciliteiten.

Funda beleggingspand Utrecht

Funda Beleggingspand Utrecht is een platform waarop beleggingspanden in Utrecht worden aangeboden. Het platform is een goede bron voor bedrijven die op zoek zijn naar een geschikt bedrijfspand in Utrecht.

Euclideslaan Utrecht

De Euclideslaan is een belangrijke straat in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Aan de Euclideslaan zijn verschillende voorzieningen te vinden, zoals winkels en een supermarkt. Daarnaast bevinden zich aan de Euclideslaan enkele kantoorpanden.

Burgemeester Verderlaan 11 3544 AD Utrecht

Burgemeester Verderlaan 11 3544 AD Utrecht is een modern bedrijfspand gelegen in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Het pand is voorzien van moderne faciliteiten en geschikt voor verschillende bedrijven. Het pand is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Keywords searched by users: burgemeester verderlaan 11 3544 ad utrecht burgemeester verderlaan 17 utrecht, burgemeester verderlaan 13, burgemeester verderlaan 9 utrecht, burgemeester verderlaan 15 utrecht, burgemeester verderlaan 19 utrecht, techniekweg 44 utrecht, funda beleggingspand utrecht, euclideslaan utrecht

Categories: Top 77 burgemeester verderlaan 11 3544 ad utrecht

HIGHLIGHTS | FC Utrecht klopt Blauw Geel ’38 en BEKERT VERDER 🏆

See more here: vietty.com

burgemeester verderlaan 17 utrecht

Burgemeester Verderlaan 17, gelegen in de stad Utrecht in Nederland, is een wooncomplex dat bekend staat om zijn moderne vormgeving en talloze voorzieningen voor bewoners. Het complex is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle woning met verschillende opties om te ontspannen en te genieten van hun vrije tijd.

Ligging

Burgemeester Verderlaan 17 is gelegen in de wijk Kanaleneiland-Zuid, één van de grootste wijken van Utrecht. Het complex is ideaal gelegen voor personen die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en verschillende voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Zo bevindt zich op enkele meters afstand een groot winkelcentrum met verschillende winkels en restaurants. Ook is er een bioscoopcomplex, een sportschool en een medisch centrum aanwezig in de nabije omgeving.

Ontwerp

Burgemeester Verderlaan 17 is ontworpen door de gerenommeerde architecten van KCAP Architects & Planners, die bekend staan om hun visie op stedelijke ontwikkeling en de integratie van duurzaamheid in hun projecten. Het wooncomplex bestaat uit twee gebouwen met vijf en zes verdiepingen, die verbonden zijn door een gemeenschappelijke binnentuin en een parkeergarage. Het ontwerp van het complex is gericht op het maximaliseren van het natuurlijke licht en het creëren van een open en uitnodigende sfeer.

Voorzieningen

Burgemeester Verderlaan 17 biedt verschillende gemeenschappelijke voorzieningen voor bewoners. Zo is er een grote binnentuin met groene ruimtes, speeltuinen, tuinmeubilair en barbecuefaciliteiten. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke lounge met een pooltafel, televisie en zithoeken, evenals een fitnessruimte met cardio- en krachtapparatuur. Tot slot is er ook een wasruimte met wasmachines en drogers beschikbaar voor bewoners.

Woningen

Burgemeester Verderlaan 17 biedt verschillende woningtypen, variërend van studio’s tot driekamerappartementen. De woningen zijn voorzien van moderne faciliteiten en zijn ontworpen met het oog op optimaal comfort en gemak voor de bewoners. Elk appartement beschikt over een eigen balkon of terras en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

FAQ’s

Wat zijn de beschikbare voorzieningen voor bewoners van Burgemeester Verderlaan 17?

Bewoners van deze woningcomplex hebben toegang tot een gemeenschappelijke binnentuin, parkeergarage, fitnessruimte, wasruimte en een gemeenschappelijke lounge met een pooltafel, televisie en zithoeken.

Heeft Burgemeester Verderlaan 17 een goede ligging?

Ja, Burgemeester Verderlaan 17 is gelegen in de wijk Kanaleneiland-Zuid, één van de grootste wijken van Utrecht. Het complex is ideaal gelegen voor personen die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en verschillende voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Zo bevindt zich op enkele meters afstand een groot winkelcentrum met verschillende winkels en restaurants. Ook is er een bioscoopcomplex, een sportschool en een medisch centrum aanwezig in de nabije omgeving.

Welke types woningen biedt Burgemeester Verderlaan 17?

Burgemeester Verderlaan 17 biedt verschillende woningtypen, variërend van studio’s tot driekamerappartementen.

Zijn de woningen van Burgemeester Verderlaan 17 modern en comfortabel?

Ja, elk appartement beschikt over moderne faciliteiten en is ontworpen met het oog op optimaal comfort en gemak voor de bewoners. Bovendien zijn de woningen voorzien van veel natuurlijk licht en hebben ze prachtige uitzichten op de omgeving.

Zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar bij Burgemeester Verderlaan 17?

Ja, er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar voor bewoners, zoals een gemeenschappelijke binnentuin, parkeergarage, fitnessruimte, wasruimte en een gemeenschappelijke lounge met een pooltafel, televisie en zithoeken.

Burgemeester Verderlaan 17 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve woning met verschillende opties om te ontspannen en te genieten van hun vrije tijd. Het complex biedt een prachtige combinatie van modern ontwerp, comfortabele woningen en diverse voorzieningen voor bewoners. Met talloze interessante attracties in de buurt, zoals winkels, restaurants, sportscholen en medische centra, is Burgemeester Verderlaan 17 een perfecte plek om te wonen.

burgemeester verderlaan 13

Burgemeester Verderlaan 13: Een historisch en cultureel icoon

Burgemeester Verderlaan 13 is een uniek gebouw en cultureel icoon in Utrecht Zuid. Het heeft een rijke geschiedenis en is door de jaren heen van grote betekenis geweest voor de stad Utrecht. Het gebouw heeft dan ook vele functies gehad en heeft nog altijd een prominente rol in de maatschappij.

Geschiedenis van Burgemeester Verderlaan 13

Het gebouw Burgemeester Verderlaan 13 is gebouwd in 1917 als een tapijtfabriek van Koninklijke Tapijtfabriek Bergoss. Het was één van de grootste tapijtfabrieken van Nederland en heeft onder andere tapijten voor het Olympisch Stadion in Amsterdam geproduceerd. Later werd het pand gebruikt als opslag en distributiecentrum door de bekende drogisterijketen Kruidvat. In 1997 werd het gebouw gekocht door de gemeente Utrecht en heeft het inmiddels vele transformaties ondergaan.

In 2018 is het gebouw herontwikkeld en getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw, waarin cultuur en maatschappij samenkomen. Naast kantoren en werkruimtes zijn er ook zalen, ateliers en studio’s voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Verder is het gebouw de thuisbasis van verschillende maatschappelijke organisaties en culturele instellingen.

Cultuur en maatschappij onder één dak

Sinds de herontwikkeling heeft Burgemeester Verderlaan 13 zich ontpopt tot een centrum voor cultuur, maatschappij en ondernemerschap. Het gebouw biedt talloze mogelijkheden voor culturele en maatschappelijke activiteiten en stimuleert creativiteit en ondernemerschap. Zo is er een theaterzaal met 150 zitplaatsen en een grote foyer waar evenementen, voorstellingen en exposities plaatsvinden.

Verder zijn er ateliers voor kunstenaars, studio’s voor muziekproducers en danslessen en is er ruimte voor innovatieve bedrijven en start-ups. Door deze mix van creativiteit, cultuur en ondernemerschap komen verschillende disciplines en mensen bij elkaar, wat leidt tot interessante samenwerkingen en innovatieve ideeën.

Een belangrijk onderdeel van Burgemeester Verderlaan 13 is ook de maatschappelijke functie. Het gebouw huisvest verschillende organisaties die actief zijn op het gebied van jeugdwerk, onderwijs en welzijn. Zo bevindt zich er onder andere het Leger des Heils en stichting Buurtteamorganistie Utrecht. Deze organisaties bieden ondersteuning en hulp aan mensen die dat nodig hebben en dragen bij aan een duurzamere en betere samenleving.

Burgemeester Verderlaan 13 en duurzaamheid

Burgemeester Verderlaan 13 heeft ook een belangrijke rol in duurzaamheid en biodiversiteit. Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen en is voorzien van een groen dak. Hierdoor wordt er groene energie opgewekt en wordt er bijgedragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Ook is er in het gebouw veel aandacht voor duurzaamheid, afvalscheiding en recycling.

Daarnaast is er in de gemeenschappelijke buitenruimte veel aandacht voor biodiversiteit. Er zijn verschillende planten en struiken aangeplant, die zorgen voor een groenere omgeving en een betere luchtkwaliteit. Ook zijn er insectenhotels geplaatst en is het gebouw omringd door een gracht, waarin vissen en waterplanten leven.

FAQs

Wat is Burgemeester Verderlaan 13?

Burgemeester Verderlaan 13 is een multifunctioneel gebouw in Utrecht Zuid, dat oorspronkelijk dienstdeed als tapijtfabriek en later als opslag- en distributiecentrum van Kruidvat. In 2018 is het gebouw herontwikkeld tot een centrum voor cultuur, maatschappij en ondernemerschap.

Wat is er te vinden in Burgemeester Verderlaan 13?

In Burgemeester Verderlaan 13 zijn kantoren, werkruimtes, zalen, ateliers en studio’s te vinden voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Daarnaast is het gebouw de thuisbasis van verschillende maatschappelijke organisaties en culturele instellingen.

Wat is de geschiedenis van Burgemeester Verderlaan 13?

Burgemeester Verderlaan 13 is gebouwd in 1917 als tapijtfabriek van Koninklijke Tapijtfabriek Bergoss. Later werd het pand gebruikt als opslag en distributiecentrum door de drogisterijketen Kruidvat. In 1997 werd het gebouw gekocht door de gemeente Utrecht en heeft het inmiddels vele transformaties ondergaan.

Wat is de maatschappelijke functie van Burgemeester Verderlaan 13?

Burgemeester Verderlaan 13 huisvest verschillende organisaties die actief zijn op het gebied van jeugdwerk, onderwijs en welzijn, zoals het Leger des Heils en stichting Buurtteamorganisatie Utrecht. Deze organisaties bieden ondersteuning en hulp aan mensen die dat nodig hebben en dragen bij aan een duurzamere en betere samenleving.

Is Burgemeester Verderlaan 13 duurzaam?

Ja, Burgemeester Verderlaan 13 heeft een belangrijke rol in duurzaamheid en biodiversiteit. Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen en is voorzien van een groen dak. Daarnaast zijn er veel aandacht voor duurzaamheid, afvalscheiding en recycling. In de gemeenschappelijke buitenruimte is veel aandacht voor biodiversiteit.

burgemeester verderlaan 9 utrecht

Burgemeester Verderlaan 9 in Utrecht is een gebouw dat bekend staat om haar moderne uitstraling, en herbergt verschillende bedrijven zoals InsingerGilissen Bankiers, Robeco en de gemeente Utrecht. In dit artikel gaan we dieper in op het gebouw en haar geschiedenis, evenals de bedrijven die er gevestigd zijn en de locatie van het gebouw.

Geschiedenis

Het gebouw aan de Burgemeester Verderlaan 9 werd in 2009 opgeleverd, en is ontworpen door het architectenbureau MVSA Architects. Het gebouw doet dienst als kantoorpand, en is met zijn moderne uitstraling en veel glaswerk een opvallend element in de buurt.

Het gebouw ligt in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn, dat in de afgelopen decennia flink is gegroeid. Er is veel nieuwe bebouwing bijgekomen, en de wijk staat bekend om haar moderne architectuur, ruime opzet en goede bereikbaarheid. Het pand aan de Burgemeester Verderlaan valt daardoor goed binnen het stadsdeel.

Bedrijven in het pand

Het pand aan de Burgemeester Verderlaan 9 is de thuisbasis van verschillende bedrijven. Zo is hier de vestiging van InsingerGilissen Bankiers gevestigd, een onafhankelijke private bank die zich richt op beleggen en vermogensbeheer. Daarnaast heeft ook Robeco, een bedrijf dat zich richt op duurzaam beleggen, een kantoor in het pand.

Ook de gemeente Utrecht heeft een onderkomen in het pand. Hier worden verschillende afdelingen ondergebracht, zoals de afdeling publiekszaken en de afdeling communicatie. Het is duidelijk dat dit pand een belangrijke rol speelt in het bedrijfsleven van Utrecht en omgeving.

Locatie

Burgemeester Verderlaan 9 ligt in het stadsdeel Leidsche Rijn, dat in de afgelopen jaren flink is gegroeid. Het stadsdeel ligt aan de westkant van de stad Utrecht, en is daarmee gunstig gelegen ten opzichte van verschillende belangrijke verkeersaders. Zo is de rijksweg A2 vlakbij, waardoor het pand goed bereikbaar is met de auto. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, met diverse bus- en tramlijnen die in de buurt stoppen.

Leidsche Rijn zelf is een modern stadsdeel, dat bekendstaat om haar ruime opzet, moderne architectuur en goede voorzieningen. Zo zijn er diverse winkelcentra in de buurt, waar alle dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan. Ook is er veel groen in de omgeving, met bijvoorbeeld het groene gebied de Haarrijnseplas vlakbij.

FAQs

Wat is Burgemeester Verderlaan 9?

Burgemeester Verderlaan 9 is een modern kantoorpand in het stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht. Het pand werd ontworpen door architectenbureau MVSA Architects en werd in 2009 opgeleverd.

Welke bedrijven zijn er gevestigd in het pand?

In het pand zijn verschillende bedrijven gevestigd, waaronder InsingerGilissen Bankiers en Robeco. Ook de gemeente Utrecht heeft hier een kantoor.

Waarom ligt Burgemeester Verderlaan 9 in Leidsche Rijn?

Leidsche Rijn is een modern stadsdeel dat in de afgelopen jaren flink is gegroeid. Het pand ligt in dit stadsdeel vanwege de goede bereikbaarheid en de moderne uitstraling van de omgeving.

Hoe is het pand bereikbaar?

Het pand is goed bereikbaar met de auto, vanwege de nabije ligging van de rijksweg A2. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met diverse bus- en tramlijnen die in de buurt stoppen.

Wat is er verder te doen in de omgeving van Burgemeester Verderlaan 9?

In de buurt van het pand zijn diverse winkelcentra te vinden waar alle dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan. Ook is er veel groen in de omgeving te vinden, met bijvoorbeeld het groene gebied de Haarrijnseplas vlakbij.

Conclusie

Burgemeester Verderlaan 9 is een modern kantoorpand dat een belangrijke rol speelt in het bedrijfsleven van Utrecht en omgeving. Hier zijn verschillende gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder InsingerGilissen Bankiers en Robeco. Het pand ligt in het moderne stadsdeel Leidsche Rijn, dat bekendstaat om haar goede bereikbaarheid en ruime opzet. Met haar moderne uitstraling en goede bereikbaarheid is Burgemeester Verderlaan 9 een belangrijke locatie voor bedrijven in de regio Utrecht.

Images related to the topic burgemeester verderlaan 11 3544 ad utrecht

HIGHLIGHTS | FC Utrecht klopt Blauw Geel '38 en BEKERT VERDER 🏆
HIGHLIGHTS | FC Utrecht klopt Blauw Geel ’38 en BEKERT VERDER 🏆

Article link: burgemeester verderlaan 11 3544 ad utrecht.

Learn more about the topic burgemeester verderlaan 11 3544 ad utrecht.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận