Burgemeester Verderlaan 11 Utrecht: Ontdek de verborgen schat van de stad [Klik hier voor details]

  • 15/05/2023

burgemeester verderlaan 11 utrecht

Burgemeester Verderlaan 11 in Utrecht is een prominent pand dat momenteel dient als kantoorruimte. Het gebouw maakt deel uit van een reeks van soortgelijke panden langs de Burgemeester Verderlaan, die zorgen voor een fraai stadsbeeld.

De geschiedenis van Burgemeester Verderlaan 11

Burgemeester Verderlaan 11 werd in 1984 gebouwd en was oorspronkelijk bedoeld als kantoorruimte. Het gebouw heeft een moderne architectuur die typerend was voor die tijd. Het pand was eigendom van diverse vastgoedbedrijven en particuliere eigenaren voordat het in handen kwam van zijn huidige eigenaar.

De architectuur van het gebouw

Het pand is ontworpen door de Nederlandse architect Frans van Gool. Van Gool was in de jaren tachtig bekend vanwege zijn moderne en strakke ontwerpen. Burgemeester Verderlaan 11 is gebouwd in een kubistische stijl met veel glas en beton. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen en is daarmee een van de hoogste gebouwen langs de Burgemeester Verderlaan.

De huidige functie van het gebouw

Tegenwoordig fungeert het pand als kantoor- en vergaderruimte. Het gebouw wordt verhuurd aan verschillende bedrijven en organisaties. Het pand beschikt over moderne faciliteiten en is daarmee een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in Utrecht.

De toekomstplannen voor Burgemeester Verderlaan 11

Er zijn momenteel geen grote plannen om het pand te renoveren of te verbouwen. Het zal naar verwachting in de nabije toekomst blijven fungeren als kantoorruimte. Er zijn echter wel plannen om het gebied rondom Burgemeester Verderlaan te ontwikkelen en meer woonruimte toe te voegen.

De locatie van Burgemeester Verderlaan 11

Burgemeester Verderlaan 11 ligt in de wijk Kanaleneiland-Zuid in Utrecht, een buurt die bekend staat om zijn veelzijdige samenstelling van bewoners en bedrijven. Het pand ligt op loopafstand van het station Utrecht Lunetten en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De omgeving van Burgemeester Verderlaan 11

Het gebouw ligt in een woonwijk met veel groen en speelplaatsen voor kinderen. In de directe omgeving van Burgemeester Verderlaan 11 vindt men enkele basisscholen, sportverenigingen en winkels. Het gebied is rustig en vredig, waardoor het gebouw een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven die op zoek zijn naar ontspanning na hun werk.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Burgemeester Verderlaan 11 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het gebouw. Het station Utrecht Lunetten ligt op een paar minuten afstand en biedt treinverbindingen met steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Voor mensen die met de auto komen, zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van het gebouw. Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar langs de Burgemeester Verderlaan en in de omliggende straten.

Het belang van Burgemeester Verderlaan 11 voor de stad Utrecht

Burgemeester Verderlaan 11 draagt bij aan de diversiteit van de stedelijke architectuur in Utrecht. Het gebouw is een kenmerkend pand in de wijk Kanaleneiland-Zuid en is een belangrijke speler in de lokale economie door het bieden van werkgelegenheid.

FAQs

Q: Wat is de geschiedenis van Burgemeester Verderlaan 11?
A: Burgemeester Verderlaan 11 werd in 1984 gebouwd als kantoorruimte.

Q: Wie heeft Burgemeester Verderlaan 11 ontworpen?
A: Burgemeester Verderlaan 11 is ontworpen door de Nederlandse architect Frans van Gool.

Q: Wat is de huidige functie van Burgemeester Verderlaan 11?
A: Burgemeester Verderlaan 11 fungeert momenteel als kantoor- en vergaderruimte.

Q: Zijn er plannen om het pand te verbouwen of te renoveren?
A: Er zijn momenteel geen grote plannen om het pand te renoveren of te verbouwen.

Q: Waar ligt Burgemeester Verderlaan 11?
A: Burgemeester Verderlaan 11 ligt in de wijk Kanaleneiland-Zuid in Utrecht.

Q: Is Burgemeester Verderlaan 11 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
A: Ja, Burgemeester Verderlaan 11 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op loopafstand van het station Utrecht Lunetten.

Q: Zijn er parkeermogelijkheden bij Burgemeester Verderlaan 11?
A: Ja, er zijn parkeermogelijkheden in de buurt van het gebouw. Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar langs de Burgemeester Verderlaan en in de omliggende straten.

Q: Wat is het belang van Burgemeester Verderlaan 11 voor de stad Utrecht?
A: Burgemeester Verderlaan 11 draagt bij aan de diversiteit van de stedelijke architectuur in Utrecht en biedt werkgelegenheid voor de lokale economie.

Keywords searched by users: burgemeester verderlaan 11 utrecht burgemeester verderlaan 17 utrecht, burgemeester verderlaan 13, burgemeester verderlaan 15 utrecht, burgemeester verderlaan 9 utrecht, funda beleggingspand utrecht, euclideslaan utrecht, burgemeester verderlaan 19 utrecht, funda utrecht

Categories: Top 17 burgemeester verderlaan 11 utrecht

Gary | Burgemeester Verderlaan 11

See more here: vietty.com

burgemeester verderlaan 17 utrecht

Burgemeester Verderlaan 17 is een opvallend gebouw in Utrecht. Het bevindt zich in het zuidelijke deel van de stad, in de wijk Kanaleneiland. Het gebouw is makkelijk te herkennen vanwege zijn opvallende gele kleur en moderne architectuur. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Burgemeester Verderlaan 17 en wat het te bieden heeft.

Geschiedenis van Burgemeester Verderlaan 17

Het gebouw is relatief nieuw, het werd in 2014 opgeleverd. Het was een project van een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en ERA Contour. Het project omvatte de bouw van een woontoren van 75 meter hoog en 196 appartementen.

Het ontwerp van het gebouw was van LSWA Architecten. Het concept was om een modern woongebouw te creëren dat een positieve bijdrage zou leveren aan de stedelijke omgeving van de wijk Kanaleneiland. De nadruk lag op de integratie van duurzame elementen in het ontwerp.

Wat maakt Burgemeester Verderlaan 17 uniek?

Burgemeester Verderlaan 17 is niet alleen uniek vanwege zijn opvallende gele kleur en moderne architectuur. Het heeft ook een aantal andere kenmerken die het onderscheiden van andere gebouwen in Utrecht.

Een van de belangrijkste kenmerken is het feit dat het ontworpen is met het oog op duurzaamheid. Het gebouw heeft bijvoorbeeld een groen dak om regenwater op te vangen en de isolatie te verbeteren. Bovendien is het gebouw aangesloten op een warmte-koude-opslagsysteem dat energie uit de aarde haalt om het gebouw te verwarmen en te koelen.

Een ander kenmerk van Burgemeester Verderlaan 17 is de ligging. Het ligt in de wijk Kanaleneiland, die de afgelopen jaren een grootschalige renovatie heeft ondergaan. Het gebied is inmiddels voorzien van nieuwe infrastructuur en voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De wijk trekt steeds meer jonge professionals en gezinnen aan.

Ten slotte biedt Burgemeester Verderlaan 17 een prachtig uitzicht over Utrecht en de omliggende gebieden. Bewoners kunnen genieten van panoramische uitzichten vanuit hun appartementen of vanaf het gemeenschappelijke dakterras.

Wat zijn de faciliteiten van Burgemeester Verderlaan 17?

Burgemeester Verderlaan 17 heeft tal van faciliteiten die het leven voor bewoners gemakkelijker maken. Allereerst heeft het gebouw een inpandige parkeergarage, zodat bewoners hun auto veilig kunnen parkeren.

Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenstalling, die ruimte biedt aan meer dan 500 fietsen. En er is zelfs een fietsenmaker aanwezig die fietsen kan repareren en onderhouden.

Het gebouw heeft ook een fitnessruimte, die is uitgerust met moderne apparatuur. Hier kunnen bewoners sporten en fit blijven zonder het gebouw te hoeven verlaten.

Ten slotte heeft Burgemeester Verderlaan 17 een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond, die beschikbaar is voor alle bewoners. Deze ruimte is ideaal voor evenementen en bijeenkomsten, zoals verjaardagsfeestjes, vergaderingen en andere sociale activiteiten.

Wat zijn de kosten van het wonen in Burgemeester Verderlaan 17?

De kosten van het wonen in Burgemeester Verderlaan 17 variëren, afhankelijk van de grootte van het appartement. Het gebouw biedt verschillende soorten appartementen, van studio’s tot vierkamerappartementen. De huurprijzen variëren van ongeveer €1.100 tot €2.700 per maand.

Bovendien moeten bewoners rekening houden met servicekosten, die per maand ongeveer €70 tot €100 bedragen, afhankelijk van de grootte van het appartement.

FAQs

1. Zijn er winkels in de buurt van Burgemeester Verderlaan 17?

Ja, Burgemeester Verderlaan 17 ligt in de wijk Kanaleneiland, die verschillende winkels biedt. Er zijn onder andere een Albert Heijn, Jumbo, Action en HEMA.

2. Is er openbaar vervoer in de buurt van Burgemeester Verderlaan 17?

Ja, het gebouw ligt op loopafstand van het Kanaleneiland bus- en tramstation. Vanaf daar kun je gemakkelijk naar het centrum van Utrecht reizen.

3. Is er een vve (vereniging van eigenaren) voor Burgemeester Verderlaan 17?

Ja, er is een vve die verantwoordelijk is voor het onderhoud en beheer van het gebouw en de faciliteiten. De vve zorgt ervoor dat het gebouw in goede staat blijft en dat de gemeenschappelijke ruimtes schoon en goed onderhouden zijn.

4. Is er een balkon bij de appartementen in Burgemeester Verderlaan 17?

Ja, alle appartementen hebben een balkon met een prachtig uitzicht over Utrecht.

5. Kan ik een parkeerplaats huren bij Burgemeester Verderlaan 17?

Ja, er is een inpandige parkeergarage waar bewoners een parkeerplaats kunnen huren.

Conclusie

Burgemeester Verderlaan 17 is een indrukwekkend gebouw in Utrecht. Het onderscheidt zich van andere woongebouwen door zijn opvallende gele kleur, moderne architectuur en duurzame elementen. Het biedt ook tal van faciliteiten, waaronder een inpandige parkeergarage, een fietsenstalling en een fitnessruimte. Bovendien ligt het gebouw in de wijk Kanaleneiland, die steeds populairder wordt vanwege zijn nieuwe voorzieningen en infrastructuur. Kortom, Burgemeester Verderlaan 17 biedt een prachtige woonbeleving in het hart van Utrecht.

burgemeester verderlaan 13

Burgemeester Verderlaan 13 in Nederlands is a beautiful property located in Utrecht, Netherlands. The property has a unique location that makes it easily accessible to the city center and other parts of the region. The Burgemeester Verderlaan area is surrounded by beautiful sceneries, including parks, landscaped gardens, and tree-lined avenues. In this article, we will delve into the details of this property and discover why it is considered one of the prized possessions in Utrecht.

About Burgemeester Verderlaan 13

Burgemeester Verderlaan 13 is a residential complex that comprises of three buildings. The buildings are surrounded by beautiful gardens and greenery, making the property an attractive location for those who love nature. The complex boasts of 68 modern apartments, which offer a luxurious lifestyle to residents.

The apartments are available in different sizes and have one to three bedrooms. Each of the apartments comes with a balcony or a terrace, which provides an outdoor space for residents to relax and enjoy the surrounding natural beauty. The property also offers several amenities that add to the comfort and convenience of residents. These include a secured entrance, elevator, private parking, and bike storage.

The location of Burgemeester Verderlaan 13 is ideal for those who love to be close to nature and yet have access to all the city lights. The property is located on the edge of the city center, which means residents can easily access all the city’s amenities and entertainment options.

The area surrounding Burgemeester Verderlaan 13 is rich in greenery, with several parks and gardens situated close by. The Juliana Park is located just a few minutes away from the property, providing residents with a beautiful space to relax and unwind. The park has several walking trails, a lake, and several playgrounds. The Haarrijnse Plas, a popular beach area, is also located near the property, making it a great location for those who love water activities.

Why Choose Burgemeester Verderlaan 13?

The Burgemeester Verderlaan 13 property offers several advantages that make it an ideal location for residents. First, the location of the property is ideal as it is situated in a quiet residential area that is easily accessible to the city center. The property offers the best of both worlds, with residents being able to enjoy the peace and quiet of a residential area while still being close to all the action.

The property also offers ample outdoor space to residents. The balconies and terraces that come with each apartment provides a beautiful space for residents to enjoy the surrounding natural beauty. The gardens surrounding the property are also well-maintained, providing an additional outdoor space for residents to enjoy.

Another advantage of the Burgemeester Verderlaan 13 property is the security it offers. The property has a secured entrance, ensuring that only authorized personnel and residents can access the building. The presence of an elevator also adds to the security of the property, making it safer for residents, especially those with mobility issues.

Finally, the Burgemeester Verderlaan 13 property offers several amenities that add to the comfort and convenience of residents. The private parking ensures that residents can easily park their cars without having to worry about finding a parking space in the city center. The bike storage also provides a convenient space for residents to store their bikes, which is a popular mode of transportation in this region.

FAQs about Burgemeester Verderlaan 13

Q: What type of apartments are available at Burgemeester Verderlaan 13?

A: Burgemeester Verderlaan 13 offers 68 modern apartments, with one to three bedrooms. Each apartment comes with a balcony or terrace, providing an outdoor space for residents to enjoy.

Q: What amenities are available at Burgemeester Verderlaan 13?

A: Burgemeester Verderlaan 13 offers several amenities, including a secured entrance, elevator, private parking, and bike storage.

Q: What is the pricing for apartments at Burgemeester Verderlaan 13?

A: The pricing for apartments at Burgemeester Verderlaan 13 varies depending on the size of the apartment and other factors. Interested parties can contact the property management team to get more information on the pricing.

Q: Is the location of Burgemeester Verderlaan 13 easily accessible to the city center?

A: Yes, the location of Burgemeester Verderlaan 13 is easily accessible to the city center. The property is situated on the edge of the city center, making it easy for residents to access all the amenities and entertainment options within the city.

Q: What outdoor spaces are available at Burgemeester Verderlaan 13?

A: Each apartment at Burgemeester Verderlaan 13 comes with a balcony or terrace, providing an outdoor space for residents to enjoy. The gardens surrounding the property are also well-maintained, providing additional outdoor spaces for residents to relax and unwind.

Conclusion

Burgemeester Verderlaan 13 is a beautiful property located in Utrecht, Netherlands. The property boasts of 68 modern apartments, each with a balcony or terrace, offering an outdoor space for residents to enjoy. The property has an ideal location, situated on the edge of the city center, making it easily accessible to all the amenities and entertainment options in the city. The property also offers several amenities that add to the comfort and convenience of residents. If you are looking for a luxurious lifestyle in a peaceful and natural setting, then Burgemeester Verderlaan 13 is the perfect property for you.

Images related to the topic burgemeester verderlaan 11 utrecht

Gary | Burgemeester Verderlaan 11
Gary | Burgemeester Verderlaan 11

Article link: burgemeester verderlaan 11 utrecht.

Learn more about the topic burgemeester verderlaan 11 utrecht.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận