Burgemeester Waldeckstraat 80, 2552 TX Den Haag: Kom alles te weten over deze historische locatie in de stad!

  • 15/05/2023

burgemeester waldeckstraat 80 2552 tx den haag

Woningbeschrijving van Burgemeester Waldeckstraat 80, 2552 TX Den Haag

De Burgemeester Waldeckstraat 80, gelegen in het prachtige Den Haag, is een mooie woning die perfect is voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een comfortabele huiselijke omgeving. Deze woning heeft veel te bieden en staat bekend om zijn uitstekende voorzieningen en ruimtelijkheid.

1. Ligging van de woning in Den Haag

Deze woning is gelegen in het Laakkwartier-Oost Meer en Bos, een rustige wijk in Den Haag. De woning is omringd door groene parken, waaronder het geweldige Zuiderpark en diverse recreatieve gebieden. Het treinstation Moerwijk is op slechts 8 minuten lopen afstand en het Centraal Station van Den Haag ligt op 15 minuten fietsafstand. Ook ligt de woning vlakbij verschillende snelwegen, waaronder de A4 en de A13, wat het gemakkelijk maakt om te reizen naar andere delen van het land.

2. Beschrijving van de buurt en omgeving

De omgeving van de Burgemeester Waldeckstraat 80 is erg rustig en vredig, met diverse buurtwinkeltjes, supermarkten en enkele restaurants in de buurt. De buurt wordt gekenmerkt door families die hier al jaren wonen en die de woonwijk een gemeenschapsgevoel geven. Daarnaast vindt u hier ook verschillende zorg- en dienstverlenende instellingen, zoals een zorgwoning in Den Haag bij u in de buurt, een gastvrouw in een verzorgingshuis in Den Haag, of woonvormen voor mensen met NAH in Zuid-Holland.

3. Type woning en bouwjaar

De Burgemeester Waldeckstraat 80 is een charmante tussenwoning die in 1927 is gebouwd. De woning heeft veel originele kenmerken behouden, zoals mooie glas-in-loodramen en een gashaard in de woonkamer. De woning heeft een knusse uitstraling en er heerst een gezellige sfeer.

4. Afmetingen van de woning en perceeloppervlakte

De perceeloppervlakte van deze woning is 94 vierkante meter. De woning zelf heeft een totale vloeroppervlakte van 116 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen en een zolder. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer, keuken, hal en toilet, terwijl de eerste verdieping twee slaapkamers, een badkamer en een balkon heeft. Als extra bonus is er op de zolder ook nog een derde slaapkamer.

5. Indeling en voorzieningen van de woning

Bij binnenkomst in de woning valt gelijk op dat de woonkamer zeer ruim is, met veel natuurlijke lichtinval. De gashaard in de woonkamer zorgt voor een knusse sfeer tijdens de wintermaanden. De keuken is modern en volledig uitgerust, met een oven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. De badkamer is efficiënt gepland en heeft een douchecabine, wastafel en toilet. Bovendien heeft de woning ook een balkon en een gezellige achtertuin waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

6. Prijsontwikkeling van de woning in de afgelopen jaren

Sinds de laatste paar jaren heeft de woningmarkt in Den Haag zich enorm ontwikkeld, en deze stijgende trend blijft doorgaan. De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Den Haag ligt tegenwoordig rond de 300.000 euro. Voor de Burgemeester Waldeckstraat 80 betekent dit dat de woning in de huidige markt rond de 250.000 euro zou kosten.

7. Mogelijke voorspelling van de toekomstige waarde van de woning

Gezien de stijgende trend van de vastgoedmarkt in Den Haag, zal de Burgemeester Waldeckstraat 80 hoogstwaarschijnlijk in waarde blijven toenemen. De woning is zeer aantrekkelijk vanwege de ligging, prijs en voorzieningen. Tevens ligt de woning dichtbij diverse zorginstellingen, zoals bijvoorbeeld WZH Oosterheem, een verzorgingshuis in Den Haag, of het Revalidatiecentrum Den Haag, zodat u gemakkelijk de juiste zorg kunt vinden.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Den Haag?

De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Den Haag ligt tegenwoordig rond de 300.000 euro.

2. Wat is de vraagprijs van Burgemeester Waldeckstraat 80, 2552 TX Den Haag?

De vraagprijs van de Burgemeester Waldeckstraat 80, 2552 TX Den Haag is momenteel niet specifiek bekend, aangezien het afhankelijk is van de huidige marktsituatie.

3. Welke zorginstellingen zijn er in de buurt van de woning te vinden?

In de buurt van de woning zijn diverse zorginstellingen te vinden, zoals WZH Oosterheem, een verzorgingshuis in Den Haag, het Revalidatiecentrum Den Haag, of bijvoorbeeld een zorgwoning in Den Haag bij u in de buurt.

4. Welke voorzieningen heeft de woning?

De woning heeft een ruime woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Daarnaast heeft de woning ook een balkon en een gezellige achtertuin.

5. Op welke afstand ligt het treinstation Moerwijk van de Burgemeester Waldeckstraat af?

Het treinstation Moerwijk ligt op slechts 8 minuten lopen afstand van de woning.

Keywords searched by users: burgemeester waldeckstraat 80 2552 tx den haag zorgwoning den haag, gastvrouw verzorgingshuis den haag, nah woonvormen zuid-holland, wzh oosterheem, verzorgingshuis erasmusweg den haag, revalidatiecentrum den haag, nah verpleeghuis, verpleeghuizen den haag

Categories: Top 70 burgemeester waldeckstraat 80 2552 tx den haag

Hooigracht 34, The Hague Netherlands Sotheby’s International Realty

See more here: vietty.com

zorgwoning den haag

De afgelopen jaren is er een groeiende vraag naar zorgwoningen in Den Haag. Veel ouderen willen langer zelfstandig blijven wonen, maar hebben wel behoefte aan woonruimte waar zij de zorg en ondersteuning kunnen krijgen die zij nodig hebben. Een zorgwoning biedt daarvoor een oplossing. In dit artikel wordt uitgelegd wat een zorgwoning is, voor wie deze geschikt is, welke voordelen een zorgwoning heeft en hoe u een zorgwoning kunt vinden.

Wat is een zorgwoning?

Een zorgwoning is een woonruimte waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan de bewoners. Dit kan variëren van lichte huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging en verzorging. Een zorgwoning is geschikt voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, maar toch een bepaalde mate van zelfstandigheid willen behouden. Een zorgwoning kan een appartement of een kamer zijn, afhankelijk van de behoeften van de bewoner.

Voor wie is een zorgwoning geschikt?

Een zorgwoning is geschikt voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, maar wel nog een bepaalde mate van zelfstandigheid willen behouden. Ook voor mensen met een chronische ziekte of een beperking kan een zorgwoning een oplossing bieden. Vaak is een zorgwoning geschikt voor mensen die niet in aanmerking komen voor een verpleeghuis, maar wel behoefte hebben aan zorg en ondersteuning.

Voordelen van een zorgwoning

Een zorgwoning heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere woonvormen.

1. Zelfstandigheid: Een zorgwoning biedt de mogelijkheid om zelfstandig te wonen, maar toch zorg en ondersteuning te krijgen wanneer dat nodig is.

2. Privacy: Een zorgwoning biedt meer privacy dan een verpleeghuis of verzorgingstehuis. U heeft uw eigen woning en bent niet afhankelijk van andere bewoners of verzorgers.

3. Veiligheid: Een zorgwoning is vaak voorzien van allerlei hulpmiddelen, zoals een alarmsysteem of een persoonsalarmering. Hierdoor kan snel hulp worden geboden in geval van nood.

4. Sociaal contact: Een zorgwoning biedt ook mogelijkheden voor sociaal contact. Vaak zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten kunnen ondernemen.

Hoe vindt u een zorgwoning?

Er zijn verschillende manieren om een zorgwoning te vinden.

1. Zorginstellingen: Veel zorginstellingen bieden zorgwoningen aan. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen met een thuiszorgorganisatie of een verpleeghuis in uw buurt om te informeren naar de mogelijkheden.

2. Woningcorporaties: Veel woningcorporaties hebben zorgwoningen in hun woningbestand. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen met de woningcorporatie in uw buurt om te informeren naar de mogelijkheden.

3. Zorgmakelaars: Er zijn ook zorgmakelaars die bemiddelen bij het vinden van een geschikte zorgwoning. Zij kunnen u helpen bij het vinden van een zorgwoning die past bij uw behoeften en wensen.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen een zorgwoning en een verzorgingstehuis?

Een verzorgingstehuis is een woonvorm waar bewoners intensieve zorg en ondersteuning krijgen. Een zorgwoning biedt ook zorg en ondersteuning, maar heeft als voordeel dat bewoners meer zelfstandigheid en privacy behouden. Een zorgwoning is dan ook geschikt voor mensen die nog een bepaalde mate van zelfstandigheid willen behouden.

2. Wordt een zorgwoning vergoed door de zorgverzekeraar?

Een zorgwoning wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel kan er mogelijk aanspraak worden gemaakt op een vergoeding vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de gemeente.

3. Moet ik een eigen bijdrage betalen voor een zorgwoning?

Ja, voor een zorgwoning moet meestal een eigen bijdrage worden betaald. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van het inkomen en vermogen van de bewoner.

4. Kan ik zelf een zorgwoning kopen?

Ja, het is mogelijk om zelf een zorgwoning te kopen. Er zijn verschillende projectontwikkelaars die zich richten op de ontwikkeling van zorgwoningen. Ook kunnen bestaande woningen worden omgebouwd tot zorgwoningen.

5. Hoeveel zorg kan ik krijgen in een zorgwoning?

Het niveau van zorg dat wordt geboden in een zorgwoning kan variëren. Dit hangt af van de behoeften van de bewoner. In een zorgwoning kan lichte huishoudelijke hulp worden geboden, maar ook intensieve verpleging en verzorging.

Conclusie

Een zorgwoning biedt ouderen en mensen met een chronische ziekte of een beperking de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen, maar toch zorg en ondersteuning te krijgen wanneer dat nodig is. Een zorgwoning biedt meer privacy dan een verpleeghuis of verzorgingstehuis en is geschikt voor mensen die nog een bepaalde mate van zelfstandigheid willen behouden. Er zijn verschillende manieren om een zorgwoning te vinden, zoals via zorginstellingen, woningcorporaties of zorgmakelaars. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de eigen bijdrage die moet worden betaald en de mogelijkheden voor vergoeding vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de gemeente.

gastvrouw verzorgingshuis den haag

Gastvrouw verpleeghuis Den Haag – Een Belangrijke Rol in de Zorg

Een gastvrouw in een verzorgingshuis in Den Haag vervult een cruciale rol in de zorg voor de bewoners en het ondersteunen van de zorgmedewerkers. Deze functie is van groot belang voor de kwaliteit van het leven van de bewoners en het soepel verlopen van de dagelijkse werkzaamheden. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de betekenis van gastvrouwen in verzorgingshuizen in Den Haag, de taken die ze uitvoeren en de kwaliteiten die belangrijk zijn voor de perfecte gastvrouw.

De betekenis van gastvrouwen in verzorgingshuizen in Den Haag

Gastvrouwen spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de kwaliteit van leven van de bewoners in verzorgingshuizen. Ze dragen bij aan het creëren van een huiselijke sfeer, zorgen voor een hartelijke ontvangst voor de bezoekers en voorzien de bewoners van koffie en thee. Daarnaast helpen gastvrouwen de bewoners bij hun dagelijkse activiteiten en ondersteunen ze de zorgmedewerkers in hun taken.

Het takenpakket van een gastvrouw

De taken van een gastvrouw in een verzorgingshuis in Den Haag zijn gevarieerd en afhankelijk van de specifieke behoeften van de bewoners en de structuur van de zorginstelling. Over het algemeen kunnen de taken van een gastvrouw in een verzorgingshuis worden samengevat in de volgende punten:

1. Het ontvangen van bezoekers

Een gastvrouw ontvangt bezoekers bij binnenkomst en ziet erop toe dat ze zich welkom en op hun gemak voelen. Dit kan onder andere inhouden dat ze hen voorziet van koffie of thee en hen doorverwijst naar de juiste persoon of afdeling.

2. Het verzorgen van koffie- of theemomenten

Gastvrouwen bieden bewoners en bezoekers verschillende koffie- of theesoorten aan en zorgen voor een huiselijke sfeer tijdens deze momenten. Door deze activiteit te organiseren, draagt de gastvrouw bij aan een positieve sfeer in de instelling en kunnen bewoners en bezoekers elkaar beter leren kennen.

3. Het ondersteunen van de bewoners

Gastvrouwen ondersteunen de bewoners in hun dagelijkse activiteiten, zoals het geven van hulp bij het opstaan, aankleden en het maken van een wandeling in de buitenlucht. Dankzij hun ondersteuning kunnen de bewoners hun zelfstandigheid behouden en hebben ze meer vrijheid in hun dagelijks leven.

4. Het ondersteunen van de zorgmedewerkers

Gastvrouwen helpen de zorgmedewerkers bij hun dagelijkse taken, zoals het serveren van maaltijden, het helpen bij het schoonmaken van de kamers en het uitvoeren van administratieve taken. Hierdoor kunnen de zorgmedewerkers de prioriteit geven aan de taken die direct verband houden met de medische zorg van de bewoners.

Kwaliteiten van de perfecte gastvrouw

Een gastvrouw in een verzorgingshuis in Den Haag moet over een aantal belangrijke kwaliteiten beschikken. Hieronder noemen we de belangrijkste kwaliteiten:

1. Empathie

Een gastvrouw moet in staat zijn om zich in te leven in de bewoners en hun behoeften. Ze moet daarvoor zorgen dat ze begrijpt wat de bewoners nodig hebben en hen helpen deze behoeften te vervullen.

2. Geduld

de bewoners van een verzorgingshuis worden vaak langzaam in hun dagelijkse activiteiten of in het verwerken van informatie. Gastvrouwen moeten daarom geduldig en respectvol zijn en de bewoners helpen hun activiteiten op hun eigen tempo uit te voeren.

3. Betrouwbaarheid

bewoners willen een gastvrouw die ze kunnen vertrouwen en die zich aan haar afspraken houdt. Gastvrouwen moeten de tijd nemen om de bewoners en hun situatie te leren kennen en hen te helpen bij hun dagelijkse activiteiten.

4. Flexibiliteit

een gastvrouw moet flexibel zijn en in staat zijn om snel te reageren op veranderingen en onverwachte situaties. Daarnaast moeten ze in staat zijn om te communiceren met verschillende types bewoners en medewerkers.

FAQ’s

Wat is een verzorgingshuis?

Een verzorgingshuis is een woonvoorziening voor mensen die niet langer in staat zijn om thuis te wonen vanwege hun leeftijd of zorgbehoeften.

Wat doet een gastvrouw in een verzorgingshuis?

Gastvrouwen bieden ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten van bewoners en helpen hen hun zelfstandigheid te behouden. Ze organiseren koffie- en theemomenten en ondersteunen de zorgmedewerkers bij hun taken.

Wat zijn de belangrijkste kwaliteiten van een gastvrouw?

Een gastvrouw moet empathisch, geduldig, betrouwbaar en flexibel zijn. Daarnaast is het belangrijk dat ze goed kan communiceren en begrijpt wat de bewoners nodig hebben.

Wat is het belang van gastvrouwen in verzorgingshuizen?

Gastvrouwen spelen een cruciale rol in het leven van bewoners van verzorgingshuizen. Ze bieden ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, creëren een huiselijke sfeer en dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven van de bewoners. Ze helpen ook om de werkdruk van zorgmedewerkers te verlichten.

Conclusie

Een gastvrouw in een verzorgingshuis in Den Haag speelt een belangrijke rol in het faciliteren van dagelijkse activiteiten en in het ondersteunen van de zorgmedewerkers. Het is belangrijk dat gastvrouwen beschikken over de juiste kwaliteiten, zoals betrouwbaarheid, geduld en empathie. Wanneer gastvrouwen deze taken met zorg en aandacht uitvoeren, kunnen de bewoners zich meer op hun gemak voelen in de zorginstelling en een hogere kwaliteit van leven ervaren.

nah woonvormen zuid-holland

Nah Woonvormen Zuid-Holland: Een Gids Naar Gehandicaptenzorg

De behoefte aan gespecialiseerde zorg en ondersteuning voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is de afgelopen jaren gestaag toegenomen. De zorgvragen van deze groep patiënten zijn vaak complex en vereisen een specifieke benadering en zorgverlening. Nah woonvormen in Zuid-Holland bieden onderdak en ondersteuning aan mensen met NAH. Deze woonvormen zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften van de betrokken patiënten en bieden op maat gemaakte zorg en behandelingen. Deze gids biedt een volledig overzicht van de verschillende woonvormen die beschikbaar zijn in de provincie Zuid-Holland en wat u kunt verwachten van hun diensten.

Wat is Nah Woonvormen?

Nah Woonvormen zijn gespecialiseerde voorzieningen die bedoeld zijn voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en andere ernstige zorgbehoeften. Deze woonvormen zijn ontworpen om ondersteuning te bieden op alle gebieden van het leven van de patiënt, inclusief persoonlijke verzorging, medische zorg, sociale activiteiten en gemeenschapsparticipatie. Nah Woonvormen bieden speciale zorgtechnieken en -programma’s die helpen om het leven voor mensen met NAH beter te maken en hen in staat stellen om hun onafhankelijkheid te behouden.

Wat voor soorten Nah Woonvormen zijn er in Zuid-Holland?

Er zijn verschillende soorten Nah Woonvormen in Zuid-Holland, elk met hun eigen kenmerken en diensten. De meest voorkomende Nah Woonvormen in de provincie omvatten:

1. Woongroepen: dit zijn kleine woonvormen waarin een aantal mensen met NAH samenwoont en gezamenlijk voor elkaar zorgt. Deze woongroepen zijn gericht op het bevorderen van onafhankelijkheid en het bieden van sociale steun.

2. Zorgwoningen: dit zijn zelfstandige wooneenheden die in de buurt van verzorgingstehuizen worden gebouwd. Deze woningen zijn bedoeld voor mensen die zelfstandig willen wonen, maar wel toegang willen hebben tot de zorg en ondersteuning die worden geboden door een verzorgingstehuis.

3. Verpleeghuizen: dit zijn grotere woonvormen waarin gespecialiseerde verpleging en zorg worden geboden aan mensen met NAH en andere ernstige gezondheidsproblemen. Verpleeghuizen bieden continue zorgverlening, medische behandeling en begeleiding aan patiënten.

4. Kleinschalig wonen: dit zijn kleine woonvormen waarin een aantal mensen met NAH samenwoont en gezamenlijk voor elkaar zorgt. Deze woonvormen zijn gericht op het bevorderen van onafhankelijkheid en het bieden van sociale steun.

Welke diensten worden aangeboden in Nah Woonvormen?

Nah Woonvormen bieden een breed scala aan diensten, waaronder persoonlijke verzorging, medische zorg, sociale activiteiten en gemeenschapsparticipatie. De diensten die worden aangeboden zijn afhankelijk van de behoeften van de patiënt en kunnen variëren van eenvoudige zorgverlening tot gespecialiseerde therapie en behandelingen. De diensten die in Nah Woonvormen worden aangeboden omvatten:

1. Persoonlijke verzorging: Nah Woonvormen bieden hulp bij dagelijkse verzorgingstaken zoals wassen, aankleden, maaltijdbereiding en persoonlijke hygiëne.

2. Medische zorg: Nah Woonvormen bieden medische zorg voor patiënten met NAH, waaronder medicatiebeheer, wondverzorging, fysiotherapie en het beheer van complexe medische aandoeningen.

3. Sociale activiteiten: Nah Woonvormen bieden sociale activiteiten en recreatieve programma’s die patiënten in staat stellen om deel te nemen aan gemeenschapsactiviteiten en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

4. Gemeenschapsbegeleiding: Nah Woonvormen bieden begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar werk of vrijwilligerswerk, het vinden van huisvesting en het opbouwen van relaties binnen de gemeenschap.

Hoe worden Nah Woonvormen gefinancierd?

Nah Woonvormen worden gefinancierd door een combinatie van publieke en private middelen. De zorg en ondersteuning die worden geboden in Nah Woonvormen worden meestal betaald door de Nederlandse overheid via de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten) of de Wlz (Wet langdurige zorg). Daarnaast ontvangen veel Nah Woonvormen ook financiering van particuliere verzekeraars en stichtingen.

Hoe verloopt de selectieprocedure voor Nah Woonvormen?

De selectieprocedure voor Nah Woonvormen varieert afhankelijk van de specifieke woonvorm. Over het algemeen vereisen Nah Woonvormen een verwijzing van een arts die vertrouwd is met de situatie van de patiënt. Vaak worden er beoordelingen van de gezondheid en functie van de patiënt uitgevoerd om vast te stellen welke ondersteuning en zorg nodig zijn. Sommige woonvormen hebben ook wachtlijsten en vereisen dat patiënten zich van tevoren registreren om in aanmerking te komen voor plaatsing.

Wat zijn de voordelen van Nah Woonvormen?

Het belangrijkste voordeel van Nah Woonvormen is dat zij een gespecialiseerde zorg en ondersteuning bieden aan mensen met NAH. De zorg en behandelingen die worden aangeboden in Nah Woonvormen zijn op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van de patiënt en helpen om het leven beter te maken en onafhankelijkheid te behouden. Nah Woonvormen bieden een gemeenschap van gelijkgestemde patiënten waarin sociale steun en verbinding mogelijk is. Nah Woonvormen bieden ook de gemoedsrust dat de patiënt zich in goede handen bevindt en dat er 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar is.

Wat zijn de nadelen van Nah Woonvormen?

Een van de belangrijkste nadelen van Nah Woonvormen is dat ze vaak duurder zijn dan thuiszorg of andere soorten zorgverlening. Bovendien kunnen sommige patiënten het moeilijk vinden om te wennen aan een nieuwe omgeving en kunnen ze heimwee krijgen of problemen hebben om te integreren in een nieuwe omgeving. Er zijn ook beperkingen op privacy en zelfstandigheid in Nah Woonvormen die sommige patiënten niet graag hebben.

Conclusie

Nah Woonvormen in Zuid-Holland bieden een belangrijk alternatief voor mensen die lijden aan niet-aangeboren hersenletsel en andere ernstige zorgbehoeften. Deze woonvormen zijn ontworpen om aan de behoeften van elke patiënt te voldoen en bieden een gespecialiseerde zorg en behandelingen. Net als bij elke andere vorm van zorgverlening zijn er voor- en nadelen aan Nah Woonvormen, en patiënten moeten hun persoonlijke behoeften en prioriteiten afwegen voordat zij voor dit soort zorg kiezen. Niettemin zijn Nah Woonvormen een belangrijke bron van steun en zorg voor mensen die hulp nodig hebben bij het omgaan met NAH en andere ernstige gezondheidsproblemen.

Images related to the topic burgemeester waldeckstraat 80 2552 tx den haag

Hooigracht 34, The Hague Netherlands Sotheby's International Realty
Hooigracht 34, The Hague Netherlands Sotheby’s International Realty

Article link: burgemeester waldeckstraat 80 2552 tx den haag.

Learn more about the topic burgemeester waldeckstraat 80 2552 tx den haag.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận