Burgemeester Warnerslaan Anna Paulowna: Ontdek dé parel van Noord-Holland!

  • 15/05/2023

burgemeester warnerslaan anna paulowna

Burgemeester Warnerslaan: een introductie

Burgemeester Warnerslaan is een populaire woonwijk in Anna Paulowna, een stad gelegen in de provincie Noord-Holland in Nederland. De wijk is vernoemd naar burgemeester Schelto van Citters Warners, die van 1843 tot 1853 burgemeester was van Anna Paulowna. De straat is omringd door groen en biedt een ontspannen sfeer, wat het ideaal maakt voor gezinnen en ouderen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving.

De geschiedenis van Burgemeester Warnerslaan

Burgemeester Warnerslaan werd in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw ontwikkeld als een woonwijk voor gezinnen en ouderen. De woonwijk is vooral populair vanwege de ligging, omringd door groen en waterpartijen. De wijk is vernoemd naar burgemeester Schelto van Citters Warners, die een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van Anna Paulowna.

Woningen en vastgoed in Burgemeester Warnerslaan

Burgemeester Warnerslaan heeft een gevarieerd aanbod aan woningen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. Een van de meest populaire woningen in de wijk zijn de rijtjeshuizen aan de Graslaan en de Molenvaart. Deze woningen zijn ruim en hebben een aantal slaapkamers en badkamers, wat ideaal is voor gezinnen. Er zijn ook verschillende appartementen te vinden in de wijk, vooral aan de Nieuweweg. Deze zijn ideaal voor starters op de woningmarkt of ouderen die graag dicht bij faciliteiten willen wonen.

De huizenprijzen in Burgemeester Warnerslaan variëren, afhankelijk van de grootte en de locatie van de woning. Een eengezinswoning met vier slaapkamers en een tuin kan beginnen bij ongeveer €300.000, terwijl een klein appartement kan beginnen bij ongeveer €75.000.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester Warnerslaan

Burgemeester Warnerslaan is gelegen in een van de meest aantrekkelijke plekken in Anna Paulowna vanwege de nabijheid van verschillende faciliteiten. De wijk heeft bijvoorbeeld verschillende kleine parken, speeltuinen en waterpartijen, die ideaal zijn voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen.

De wijk heeft ook verschillende winkels en supermarkten, die gemakkelijk te bereiken zijn met de fiets. Enkele populaire supermarktketens in de omgeving zijn Albert Heijn en Jumbo. Bovendien zijn er verschillende restaurants en cafés in de buurt, wat ideaal is voor gezinnen en vriendengroepen die graag buiten de deur eten.

De sociale en culturele facetten van Burgemeester Warnerslaan

Burgemeester Warnerslaan is een wijk met een hechte gemeenschap, waar mensen elkaar kennen en zich actief inzetten voor de wijk. Er zijn verschillende sociale en culturele activiteiten in de buurt, zoals buurtfeesten, sportevenementen en culturele festivals.

Een van de populaire evenementen in de buurt is de jaarlijkse Kermis Anna Paulowna, die in augustus plaatsvindt. Het is een van de grootste evenementen in de regio, met attracties, optochten en muziekoptredens.

Onderwijs en scholen in de buurt van Burgemeester Warnerslaan

Er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Warnerslaan, variërend van basisscholen tot middelbare scholen. Enkele van de meest populaire scholen in de buurt zijn De Schakel en De Kei, die allebei goede resultaten behalen op het gebied van onderwijsprestaties.

Voor hoger onderwijs kunnen studenten naar de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam, die beide gemakkelijk te bereiken zijn via het openbaar vervoer.

Bedrijven en werkgelegenheid in Burgemeester Warnerslaan

Er zijn verschillende bedrijven en werkgelegenheid in de buurt van Burgemeester Warnerslaan, waaronder kleine bedrijven en grote bedrijfspanden. Het MKB is vooral goed vertegenwoordigd in de wijk, enkele van de meest populaire sectoren in de wijk zijn de bouw, de zorg en de detailhandel.

Bovendien is Anna Paulowna gelegen in een regio die bekend staat om zijn landbouw, wat zorgt voor extra werkgelegenheid in de landbouwsector.

Vervoer en bereikbaarheid van Burgemeester Warnerslaan

Burgemeester Warnerslaan is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De wijk ligt op ongeveer tien minuten rijden van de snelweg A1 en de A7, wat ideaal is voor woon-werkverkeer.

Er zijn ook verschillende buslijnen die door de wijk lopen, waaronder buslijn 123 en 157. Bovendien is er een treinstation in de buurt, waardoor het mogelijk is om naar steden zoals Amsterdam en Rotterdam te reizen.

FAQs

1. Zijn er veel parkeermogelijkheden in Burgemeester Warnerslaan?

Ja, er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van Burgemeester Warnerslaan, zowel op straat als op eigen terrein.

2. Is Burgemeester Warnerslaan een veilige wijk?

Ja, Burgemeester Warnerslaan is een veilige wijk, met weinig criminaliteit en een goede sociale controle.

3. Zijn er veel groene ruimtes in Burgemeester Warnerslaan?

Ja, Burgemeester Warnerslaan is omringd door groen en waterpartijen, met verschillende kleine parken en speeltuinen.

4. Zijn er veel winkels en restaurants in de buurt van Burgemeester Warnerslaan?

Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt van Burgemeester Warnerslaan, waaronder supermarkten, restaurants en cafés.

5. Welke scholen zijn er in de buurt van Burgemeester Warnerslaan?

Er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Warnerslaan, waaronder basisscholen en middelbare scholen, zoals De Schakel en De Kei.

6. Is er werkgelegenheid in de buurt van Burgemeester Warnerslaan?

Ja, er zijn verschillende bedrijven in de buurt van Burgemeester Warnerslaan, vooral in het MKB, waaronder bedrijven in de bouw, zorg en detailhandel.

7. Is Burgemeester Warnerslaan gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Burgemeester Warnerslaan is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende buslijnen en een treinstation in de buurt.

Keywords searched by users: burgemeester warnerslaan anna paulowna molenvaart 109 anna paulowna, funda nieuweweg anna paulowna, molenvaart 144 anna paulowna, funda graslaan anna paulowna, funda anna paulowna, funda middenweg anna paulowna, funda anna paulowna huur, molen anna paulowna

Categories: Top 12 burgemeester warnerslaan anna paulowna

Máxima & Anna Paulowna: Kleurrijke Koninginnen

See more here: vietty.com

molenvaart 109 anna paulowna

Molenvaart 109 Anna Paulowna: Een Belangrijke Bezienswaardigheid

Molenvaart 109 is een prachtig historisch rijksmonument in Anna Paulowna, Nederland. Het is uitgegroeid tot een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanwege de prachtige architectuur en geschiedenis. Het huis werd gebouwd in 1883 door architect J.W. Hanrath en is sindsdien een belangrijke plek in Anna Paulowna. Het biedt bezoekers en toeristen de gelegenheid om te genieten van een volledig gerestaureerd huis dat een rijke geschiedenis en cultuur van Nederland weergeeft.

Architectuur

Molenvaart 109 heeft een geweldige architectuur die de aandacht van reizigers van over de hele wereld trekt. Het huis is gebouwd in de stijl van de neorenaissance en dat uit zich in de hoge dakconstructie met dakpannen in verschillende patronen en de vele details die in de gevel zijn verwerkt. Het huis heeft ook grote ramen die een prachtige kijk bieden op de omgeving. De gevelversiering is gedetailleerd en goed uitgevoerd.

In het huis zijn er veel klassieke ornamenten die het huis sieren. Overal in het huis zijn er decoratieve plafonds, lambriseringen en schouwen van marmer die verhalen vertellen over de geschiedenis van het prachtige land. Het huis is in de jaren 90 volledig gerestaureerd, waarbij alle belangrijke eigenschappen van de oude woonstijl ten volle zijn behouden.

Geschiedenis

Molenvaart 109 is een gebouw met een rijke geschiedenis. Het huis is gebouwd in 1883 en heeft sindsdien veel veranderingen ondergaan. Het was oorspronkelijk gebouwd als het huis van de burgemeester van Anna Paulowna en fungeerde als het gemeentehuis van de stad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het huis gebruikt als een ziekenhuis voor Duitse soldaten.

In de jaren 80 kreeg het huis een nieuwe functie. Het huis werd gekocht door een Nederlands echtpaar, die erin slaagden om er één van de meest elegante hotels van de stad van te maken. Het is daarom voor toeristen en reizigers uit buitenland er een populaire plek om te verblijven. Hoewel de eigenaren zorgden voor de transformatie van het huis, zijn alle interieurs en exterieurs van de oorspronkelijke constructie bewaard gebleven.

Bezienswaardigheden

Naast de prachtige architectuur, trekt Molenvaart 109 bezoekers aan vanwege de bezienswaardigheden die het huis biedt. Het is bijvoorbeeld gelegen in een prachtige omgeving waar alle biologische aspecten zoals mensen, dieren en de natuur harmonieus in elkaar overgaan. Milieuliefhebbers houden van deze plek vanwege de vele mogelijkheden van inspiratie die het huis biedt. Het heeft een schitterende tuin waar men kan ontspannen en genieten van de rust.

De belangrijkste attractie is echter de geschiedenis en de prachtige architectuur. Molenvaart 109 biedt een prachtige combinatie van zowel het verleden als het heden. Er zijn veel klassieke ornamenten die in het huis zijn opgenomen die de geschiedenis van Nederland vertellen. Het huis heeft ook een prachtig uitzicht op de omgeving. Toeristen mogen dit huis niet overslaan tijdens hun bezoek aan Nederland omdat het een belangrijk monument is dat een belangrijke geschiedenis en cultuur van Nederland weerspiegelt.

FAQs

1. Wat is Molenvaart 109?

Molenvaart 109 is een historisch rijksmonument in Anna Paulowna, Nederland. Het huis werd gebouwd in 1883 en heeft sindsdien veel veranderingen ondergaan. Het was oorspronkelijk gebouwd als het huis van de burgemeester van Anna Paulowna en diende later als gemeentehuis. In de jaren 80 kreeg het huis een nieuwe functie en werd het gekocht door een Nederlands echtpaar, die erin slaagden om er één van de meest elegante hotels van de stad van te maken. Het is een populaire plek voor toeristen om te verblijven en biedt bezoekers de gelegenheid om te genieten van een volledig gerestaureerd huis dat een rijke geschiedenis en cultuur van Nederland weerspiegelt.

2. Waar is Molenvaart 109 gelegen?

Het huis is gelegen in Anna Paulowna, een stad in de provincie Noord-Holland in Nederland.

3. Welke architectuurstijl heeft Molenvaart 109?

Molenvaart 109 is gebouwd in de stijl van de neorenaissance. Dit uit zich in de hoge dakconstructie met dakpannen in verschillende patronen en de vele details die in de gevel zijn verwerkt.

4. Wat zijn de bezienswaardigheden bij Molenvaart 109?

Naast de prachtige architectuur, trekt Molenvaart 109 bezoekers aan vanwege de bezienswaardigheden die het huis biedt. Het is bijvoorbeeld gelegen in een prachtige omgeving waar alle biologische aspecten zoals mensen, dieren en de natuur harmonieus in elkaar overgaan. Er is een prachtige tuin waar men kan ontspannen en genieten van de rust. Het huis zelf heeft ook veel klassieke ornamenten die de geschiedenis van Nederland vertellen. Het biedt ook een prachtig uitzicht op de omgeving.

5. Wanneer is Molenvaart 109 geopend?

Molenvaart 109 is een hotel en het is daarom bijna het hele jaar geopend. Bezoekers moeten echter wel vooraf reserveren als ze er willen verblijven.

funda nieuweweg anna paulowna

Funda Nieuweweg Anna Paulowna is een van de vele online vastgoedplatforms in Nederland die huizenzoekers en -verkopers samenbrengt. Het platform is opgericht in 2001 en sindsdien heeft het een reputatie opgebouwd als een vertrouwde bron van onroerend goed. Het biedt een breed scala aan huizen, variërend van appartementen tot herenhuizen en villa’s.

Funda Nieuweweg Anna Paulowna is voortgekomen uit de behoefte van huizenzoekers om efficiënter te kunnen zoeken naar huizen. Als je op zoek bent naar een huis in Nederland, is funda.nl een van de eerste sites die je zult bezoeken. Maar naast zoekfuncties biedt funda ook een heleboel andere handige functies voor huizenzoekers en -verkopers.

Hoe werkt Funda Nieuweweg Anna Paulowna?

Als huizenzoekers zich aanmelden voor Funda Nieuweweg Anna Paulowna, krijgen ze een enorm aanbod aan onroerend goed tot hun beschikking. Ze kunnen de zoekcriteria aanpassen aan hun specifieke vereisten, zoals de regio, het type huis, de prijs en het aantal slaapkamers.

Zodra ze de gewenste zoekcriteria hebben ingevoerd, verschijnen er resultaten op de pagina. Deze resultaten bevatten alle belangrijke informatie over het huis, waaronder het adres, de prijs, het aantal slaapkamers, de grootte, foto’s en een gedetailleerde beschrijving.

Een andere belangrijke functie van Funda Nieuweweg Anna Paulowna is de mogelijkheid om een ​​huis te markeren als ‘favoriet’. Hierdoor kunnen huizenzoekers later gemakkelijk en op elk gewenst moment de huizen waarnaar ze hebben gezocht, terugvinden.

Wat maakt Funda Nieuweweg Anna Paulowna anders dan andere vastgoedplatforms?

Funda Nieuweweg Anna Paulowna onderscheidt zich van andere vastgoedplatforms door de brede selectie aan huizen en de vele nuttige functies die het biedt. Het platform heeft ook een gebruiksvriendelijke interface die het vinden van het perfecte huis eenvoudiger maakt.

Bovendien biedt Funda Nieuweweg Anna Paulowna unieke functies, zoals een kaartfunctie die huizenzoekers een grafische weergave biedt van de locatie van de huizen die ze hebben geselecteerd. Deze functie is handig voor mensen die willen weten waar het huis zich precies bevindt voordat ze het gaan bekijken.

Een andere unieke functie van Funda Nieuweweg Anna Paulowna is het gastenboek. Wanneer een huizenzoeker een bezichtiging plant van een huis, kan hij of zij een opmerking achterlaten in het gastenboek van dat huis. Dit betekent dat andere huizenzoekers feedback kunnen bekijken van mensen die het huis eerder hebben bezocht.

Funda Nieuweweg Anna Paulowna heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor Android en iOS. Met de mobiele app kunnen huizenzoekers altijd en overal zoeken naar huizen.

Hoeveel kost Funda Nieuweweg Anna Paulowna?

Als huizenzoekers op Funda Nieuweweg Anna Paulowna zoeken naar huizen, is deze service gratis. Huizenverkopers moeten echter betalen om hun huis op het platform te plaatsen. De kosten variëren afhankelijk van de tijd dat het huis op het platform staat en de grootte van het huis. Er zijn op Funda Nieuweweg Anna Paulowna verschillende opties om uit te kiezen, afhankelijk van het marketingbudget van de verkoper.

Veelgestelde vragen over Funda Nieuweweg Anna Paulowna

Q: Kan ik zoeken naar huurhuizen op Funda Nieuweweg Anna Paulowna?
A: Ja, Funda Nieuweweg Anna Paulowna biedt ook een zoekfunctie voor huurhuizen.

Q: Biedt Funda Nieuweweg Anna Paulowna ook commercieel vastgoed aan?
A: Ja, Funda Nieuweweg Anna Paulowna heeft ook een sectie voor commercieel vastgoed, zoals kantoren, winkels en industrieel vastgoed.

Q: Heeft Funda Nieuweweg Anna Paulowna informatie over hypotheken?
A: Ja, de website biedt informatie over hypotheken en een tool om te berekenen hoeveel geld u kunt lenen.

Q: Kan ik op Funda Nieuweweg Anna Paulowna automatische updates ontvangen over nieuwe huizen die voldoen aan mijn zoekcriteria?
A: Ja, Funda Nieuweweg Anna Paulowna biedt deze functie aan.

Q: Is Funda Nieuweweg Anna Paulowna beschikbaar in andere talen?
A: Nee, Funda Nieuweweg Anna Paulowna is alleen beschikbaar in het Nederlands.

Q: Hoe kan ik mijn huis op Funda Nieuweweg Anna Paulowna plaatsen?
A: Huizenverkopers moeten de dienst betalen om hun huis op het platform te plaatsen. De opties variëren afhankelijk van het marketingbudget van de verkoper. Verkopers kunnen zich registreren via de website en de stapsgewijze instructies volgen.

Conclusie

Funda Nieuweweg Anna Paulowna is een toonaangevend online vastgoedplatform in Nederland. Het platform is ontworpen om huizenzoekers en -verkopers eenvoudig samen te brengen. Het biedt een breed scala aan huizen, variërend van appartementen tot herenhuizen en villa’s, en heeft tal van handige functies voor huizenzoekers en -verkopers. Het platform is gratis voor huizenzoekers, terwijl huizenverkopers moete betalen om hun huis op het platform te plaatsen. Als u op zoek bent naar een huis in Nederland, is Funda Nieuweweg Anna Paulowna zeker het proberen waard.

molenvaart 144 anna paulowna

Molenvaart 144 Anna Paulowna: Een prachtig huis met veel historie en karakter

Molenvaart 144, een prachtig huis in Anna Paulowna, Nederland, is een unieke plek vol historie en karakter. Het pand, dat dateert uit 1874, is omgeven door veel groen en is gelegen aan de rand van het oude centrum van het dorp.

Het ancestral huis is een rijksmonument en is in 2017 volledig gerenoveerd. Het pand is met veel liefde en aandacht voor detail gerenoveerd en met behoud van zijn oorspronkelijke karakter. Het heeft haar oorspronkelijke glorie herwonnen en is omgetoverd tot een modern en comfortabel huis dat geschikt is voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar rust en stilte.

Het huis heeft veel charme met historische elementen zoals hoge plafonds en originele schuiframen en deuren die perfect passen bij de moderne inrichting. Het is een unieke plek en een lust voor het oog van iedereen die op zoek is naar een adembenemende ervaring.

Ligging van Molenvaart 144 Anna Paulowna

Molenvaart 144 Anna Paulowna is gelegen aan de westelijke kant van het centrum van Anna Paulowna. Het is gelegen aan de Molenwaart, een bekende straat in het dorp. Het dorp Anna Paulowna ligt in het noorden van Nederland en is onderdeel van de gemeente Hollands Kroon. Het dorp ligt op slechts 10 kilometer van de Noordzee en op 6 kilometer afstand van de stad Den Helder, waar u de veerboot naar Texel kunt nemen.

Omschrijving van het huis

Het huis heeft een woonoppervlakte van 212 vierkante meter en is gebouwd op een perceel van 780 vierkante meter. Het pand heeft twee verdiepingen met in totaal vier slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft ook een ruime woon- en eetkamer met een open haard en een grote moderne keuken die van alle luxe is voorzien.

Het pand is met behoud van zijn oorspronkelijke karakter gerenoveerd tot een modern en comfortabel huis. Er zijn veel originele details zoals de originele schuiframen en deuren, de hoge plafonds en de originele trap. Het huis heeft ook moderne voorzieningen zoals centrale verwarming en een open haard die zorgen voor comfort en warmte in de wintermaanden.

Het perceel is goed onderhouden met een mooie tuin rondom het huis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op het terrein.

Kenmerken van het huis Molenvaart 144 Anna Paulowna

– Volledig gerenoveerd in 2017 met behoud van oorspronkelijke elementen
– Rijksmonument
– Vier slaapkamers en twee badkamers
– Ruime woon- en eetkamer met open haard
– Moderne keuken van alle luxe voorzien
– Goed onderhouden tuin
– Voldoende parkeergelegenheid

FAQs

1. Is Molenvaart 144 Anna Paulowna geschikt voor kinderen?

Ja, het huis is geschikt voor kinderen, het biedt voldoende ruimte en heeft een mooie tuin waar kinderen buiten kunnen spelen.

2. Heeft het huis een open haard?

Ja, het huis heeft een open haard in de woonkamer waardoor je ook in de wintermaanden lekker warm kan zitten.

3. Kan ik parkeren op het terrein van Molenvaart 144?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van het huis.

4. Is er een supermarkt in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende supermarkten en winkels in de buurt van het huis gelegen in het centrum van Anna Paulowna.

5. Hoe ver is het huis van de stranden?

Het huis ligt op slechts 10 kilometer afstand van de Noordzee.

6. Kan ik het huis huren voor een kortere periode?

Ja, het huis is beschikbaar voor korte- en langetermijnverhuur.

7. Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis heeft een mooie goed onderhouden tuin rondom het huis.

8. Zijn er bezienswaardigheden in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt van het huis zoals het oude centrum van Anna Paulowna, de kuststrook, de waddeneilanden en de stad Den Helder.

9. Is het huis geschikt voor huisdieren?

Huisdieren zijn niet toegestaan in het pand.

Conclusie

Molenvaart 144 Anna Paulowna is een prachtig gerenoveerd rijksmonument en biedt moderne luxe en comfort terwijl het de oorspronkelijke charme en historie van het pand behoudt. De unieke elementen, ruime kamers en prachtige tuin rondom het huis maken het de ideale plek voor vakantiegangers en gezinnen die op zoek zijn naar een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Het is zonder twijfel een plek die je niet mag missen als je in de buurt bent.

Images related to the topic burgemeester warnerslaan anna paulowna

Máxima & Anna Paulowna: Kleurrijke Koninginnen
Máxima & Anna Paulowna: Kleurrijke Koninginnen

Article link: burgemeester warnerslaan anna paulowna.

Learn more about the topic burgemeester warnerslaan anna paulowna.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận