Skip to content

Ontdek de verborgen schatten van Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen – Klik nu!

Prinses Beatrixstraat 2, Heerlen - Parkstad Makelaardij

burgemeester waszinkstraat 2 heerlen

Burgemeester Waszinkstraat 2 is een prachtige woning gelegen in het hart van Heerlen. Deze woning heeft een aantal unieke kenmerken en is omgeven door vele voorzieningen die het wonen in deze buurt extra gemakkelijk maken. In dit artikel zullen we meer vertellen over de ligging en omgeving van jouw toekomstige thuis, de kenmerken van deze prachtige woning, de woningprijzen in de buurt, de voorzieningen in de omgeving, de historische achtergrond van de buurt en toekomstige ontwikkelingen.

Ligging en omgeving van Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen

De Burgemeester Waszinkstraat is een rustige en aangename straat in het centrum van Heerlen. Deze buurt is zeer geliefd bij mensen vanwege de zeer gunstige ligging, bereikbaarheid en de vele voorzieningen die de omgeving biedt. Op korte afstand vindt u verschillende winkelcentra zoals het winkelcentrum ‘t Loon en Corio Center Heerlen. Ook het NS-station en de autosnelweg A4 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Op een steenworp afstand vindt u vele andere voorzieningen zoals huisarts heerlen bekkerveld, huisarts heerlen centrum, pijnsweg heerlen, apotheek welten, deken nicolayestraat heerlen, aarveld heerlen, keekstraat heerlen, apotheek heerlen-zuidburgemeester waszinkstraat 2 heerlen, supermarkten, sportscholen, en horeca gelegenheden.

Kenmerken van de woning aan Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen

De woning aan de Burgemeester Waszinkstraat 2 is een prachtige woning die zeker de moeite waard is om te bekijken. De woning beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een moderne keuken. De woning heeft een nette en verzorgde uitstraling en is voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast beschikt deze woning over een tuin en een dakterras waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

De woningprijzen in Burgemeester Waszinkstraat 2 en omgeving

De woningprijzen in de Burgemeester Waszinkstraat en omgeving zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Dit komt mede door de populariteit van de buurt. Gemiddeld betaal je voor een woning in deze buurt tussen de 200.000 en 400.000 euro. Het is echter altijd aan te raden om bij een verkoopprijs van een woning te kijken naar de unieke kenmerken van die woning en de regio. Dit kan de uiteindelijke waarde van de woning verhogen of verlagen.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen

In de buurt van de Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen vindt u verschillende voorzieningen die het wonen in deze buurt extra gemakkelijk maken. Zo kunt u in de buurt terecht bij verschillende supermarkten, horeca gelegenheden en sportscholen. Ook voor medische zorg en apotheken kunt u in de buurt terecht. Zoals huisarts heerlen bekkerveld, huisarts heerlen centrum, pijnsweg heerlen, apotheek welten, deken nicolayestraat heerlen, aarveld heerlen, keekstraat heerlen, apotheek heerlen-zuidburgemeester waszinkstraat 2 heerlen. Dit maakt het wonen in deze buurt extra aangenaam voor zowel jonge gezinnen als ouderen.

Historische achtergrond van Burgemeester Waszinkstraat en omgeving

De Burgemeester Waszinkstraat heeft een rijke geschiedenis. De straat is vernoemd naar burgemeester Hubert Waszink, die van 1955 tot 1978 burgemeester was van Heerlen. Door de jaren heen heeft de buurt, net als heel Heerlen, verschillende transformaties ondergaan. Van een economisch bloeiende mijnstad tot een moderne woonplaats vol cultuur en historie.

Toekomstige ontwikkelingen in de buurt van Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen

Heerlen is een stad die altijd in beweging is en dat geldt ook voor de Burgemeester Waszinkstraat en omgeving. Zo zijn er plannen voor de revitalisering van het Woonboulevardterrein, waar het winkelcentrum ‘t Loon onderdeel van uitmaakt. Ook zijn er plannen voor de herontwikkeling van het CIOS-terrein, waar een internationaal hostel en studentenhuisvesting zullen worden gerealiseerd. Deze ontwikkelingen zullen de waarde van de buurt alleen maar verhogen en het wonen in deze buurt nog aangenamer maken.

FAQs:

1. Wat zijn de woningprijzen in de Burgemeester Waszinkstraat 2 en omgeving?

Gemiddeld betaal je voor een woning in deze buurt tussen de 200.000 en 400.000 euro. Het is echter altijd aan te raden om bij een verkoopprijs van een woning te kijken naar de unieke kenmerken van die woning en de regio. Dit kan de uiteindelijke waarde van de woning verhogen of verlagen.

2. Wat zijn de voorzieningen in de buurt van Burgemeester Waszinkstraat 2?

In de buurt van de Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen vindt u verschillende voorzieningen die het wonen in deze buurt extra gemakkelijk maken. Zo kunt u in de buurt terecht bij verschillende supermarkten, horeca gelegenheden en sportscholen. Ook voor medische zorg en apotheken kunt u in de buurt terecht.

3. Wat zijn de toekomstige ontwikkelingen in de buurt van Burgemeester Waszinkstraat 2 in Heerlen?

Er zijn plannen voor de revitalisering van het Woonboulevardterrein, waar het winkelcentrum ‘t Loon onderdeel van uitmaakt. Ook zijn er plannen voor de herontwikkeling van het CIOS-terrein, waar een internationaal hostel en studentenhuisvesting zullen worden gerealiseerd. Deze ontwikkelingen zullen de waarde van de buurt alleen maar verhogen en het wonen in deze buurt nog aangenamer maken.

4. Wat is de historische achtergrond van de Burgemeester Waszinkstraat?

De straat is vernoemd naar burgemeester Hubert Waszink, die van 1955 tot 1978 burgemeester was van Heerlen. Door de jaren heen heeft de buurt, net als heel Heerlen, verschillende transformaties ondergaan. Van een economisch bloeiende mijnstad tot een moderne woonplaats vol cultuur en historie.

Keywords searched by users: burgemeester waszinkstraat 2 heerlen huisarts heerlen bekkerveld, huisarts heerlen centrum, pijnsweg heerlen, apotheek welten, deken nicolayestraat heerlen, aarveld heerlen, keekstraat heerlen, apotheek heerlen-zuid

Categories: Top 76 burgemeester waszinkstraat 2 heerlen

Prinses Beatrixstraat 2, Heerlen – Parkstad Makelaardij

See more here: vietty.com

huisarts heerlen bekkerveld

Huisarts Heerlen Bekkerveld is een gerenommeerd huisartspraktijk in de stad Heerlen in Nederland. De praktijk staat bekend om zijn professionele, comfortabele en persoonlijke zorg voor alle patiënten. Het team van gekwalificeerde artsen is trots op het bieden van uitstekende medische diensten aan patiënten van alle leeftijden.

De praktijk biedt uitgebreide huisartsenzorg en diagnostische diensten aan patiënten in Heerlen en omgeving. Het team bestaat uit professionele en toegewijde artsen die zich inzetten voor patiëntgerichte zorg. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder algemene medische zorg, chronische ziektenzorg, pediatrische zorg, ouderenzorg en spoedeisende zorg.

De praktijk is gevestigd in het hart van Heerlen en is gemakkelijk bereikbaar voor alle patiënten. De artsen zijn ervaren en deskundig op het gebied van huisartsenzorg en kunnen patiënten uitgebreid adviseren en behandelen. Ze zijn toegewijd aan het bieden van zorg op maat, waarbij ze luisteren naar de zorgen en behoeften van elke patiënt.

De artsen van Huisarts Heerlen Bekkerveld doen er alles aan om de beste medische zorg te bieden aan hun patiënten. Ze werken samen met andere specialisten en ziekenhuizen om ervoor te zorgen dat patiënten de beste zorg krijgen die ze nodig hebben. Ze geloven in een holistische aanpak om een ​​gezonde levensstijl en welzijn te bevorderen. Ze werken samen met patiënten om hen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

De praktijk heeft ook moderne faciliteiten om patiënten te helpen bij het krijgen van de beste diagnostische diensten. Ze gebruiken geavanceerde technologieën om patiënten snel en nauwkeurig te diagnosticeren. Dit is vooral handig bij de behandeling van patiënten met complexe medische aandoeningen.

Wat is een huisartspraktijk?

Een huisartspraktijk is een kliniek waar patiënten terechtkunnen voor algemene medische zorg. Huisartsen hebben de expertise om verschillende medische problemen te diagnosticeren en te behandelen, waaronder acute en chronische aandoeningen, evenals langdurige gezondheidszorg. Ze kunnen ook verwijzingen geven voor specialistische zorg indien nodig. Huisartspraktijken spelen een belangrijke rol in de gemeenschap aangezien ze meestal het eerste contactpunt zijn voor patiënten die medische zorg nodig hebben.

Wat zijn de diensten die Huisarts Heerlen Bekkerveld biedt?

Huisarts Heerlen Bekkerveld biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder algemene medische zorg, chronische ziektenzorg, pediatrische zorg, ouderenzorg en spoedeisende zorg. Ze hebben ook moderne faciliteiten om patiënten te helpen bij het krijgen van de beste diagnostische diensten. De praktijk werkt samen met andere specialisten en ziekenhuizen om ervoor te zorgen dat patiënten de beste zorg krijgen die ze nodig hebben.

Hoe kan ik bij Huisarts Heerlen Bekkerveld terecht voor een afspraak?

U kunt bij Huisarts Heerlen Bekkerveld terecht voor een afspraak door het praktijknummer te bellen. Het nummer is te vinden op hun website en op andere online directories. U kunt ook online een afspraak maken via de praktijkwebsite.

Zijn doktersconsulten in Huisarts Heerlen Bekkerveld overdekt door verzekeringen?

Ja, doktersconsulten bij Huisarts Heerlen Bekkerveld zijn overdekt door verzekeringen. Het is belangrijk om uw verzekeringsplan te controleren om er zeker van te zijn dat de praktijk is opgenomen in het netwerk van uw verzekeringsmaatschappij.

Wat zijn de openingstijden van Huisarts Heerlen Bekkerveld?

Huisarts Heerlen Bekkerveld is maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag is de praktijk gesloten. Er is telefonische beantwoording aanwezig voor urgente zaken na sluitingstijd.

Wat moet ik meenemen bij mijn eerste bezoek aan Huisarts Heerlen Bekkerveld?

Bij uw eerste bezoek aan Huisarts Heerlen Bekkerveld moet u identiteitsbewijs, verzekeringskaart en eventuele medische dossiers meenemen. Het is ook handig om een ​​lijst bij te houden van eventuele medicijnen die u momenteel gebruikt en eventuele allergieën of medische aandoeningen die u heeft.

Huisarts Heerlen Bekkerveld biedt professionele, comfortabele en persoonlijke zorg aan alle patiënten. Ze werken samen met andere specialisten en ziekenhuizen om ervoor te zorgen dat patiënten de beste zorg krijgen die ze nodig hebben. Het team van gekwalificeerde artsen is trots op het bieden van uitstekende medische diensten aan patiënten van alle leeftijden. Patiënten kunnen eenvoudig een afspraak maken en de praktijk is gemakkelijk bereikbaar voor alle patiënten. Het is een van de beste huisartsenpraktijken in Heerlen en omgeving.

huisarts heerlen centrum

Huisarts Heerlen Centrum is een medische instelling gelegen in het hart van Heerlen. Het biedt medische diensten aan de inwoners van Heerlen en omgeving. Het is een van de meest gerespecteerde en vertrouwde huisarts praktijk in Heerlen. Huisarts Heerlen Centrum heeft een team van deskundige artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel die zich inzetten om hoogwaardige gezondheidszorg te bieden aan patiënten van alle leeftijden.

De huisartsenpraktijk heeft ruime openingstijden en biedt flexibele afspraakmogelijkheden aan. Patiënten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de praktijk voor afspraken of vragen, waaronder telefonisch, online of via het patiëntenportaal. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van Huisarts Heerlen Centrum onderzoeken, inclusief de diensten en faciliteiten die worden aangeboden, de artsen en het ondersteunend personeel, en wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek.

Diensten en faciliteiten

Huisarts Heerlen Centrum biedt hoogwaardige medische diensten in een moderne en goed uitgeruste medische praktijk. Het heeft een scala aan diensten, waaronder preventieve zorg, diagnose en behandeling, medische procedures en advies. Het biedt ook aanvullende diensten aan zoals een apotheek en laboratorium. Met deze interne faciliteiten kan de huisartsenpraktijk snel en adequaat reageren op de gezondheidsbehoeften van de patiënt.

Preventieve zorg

Preventieve zorg is een van de belangrijkste diensten die Huisarts Heerlen Centrum biedt. Het richt zich op het behoud van uw gezondheid door regelmatige gezondheidscontroles en screenings uit te voeren. Het kan ook voorschrijven van leefstijladvies, vaccinaties of monitoren van huidige aandoeningen zoals hoge bloeddruk of diabetes. Preventieve zorg is de beste manier om vroegtijdig potentiële medische aandoeningen te ontdekken en te behandelen.

Diagnose en behandeling

Als u medische symptomen ervaart, kunt u contact opnemen met de huisartsenpraktijk voor diagnose en behandeling. Huisarts Heerlen Centrum gebruikt de modernste apparatuur en technieken om een ​​nauwkeurige diagnose te stellen en een effectieve behandeling te bieden. Het multidisciplinair team heeft verschillende specialismen, waaronder cardiologie en dermatologie, aan boord om patiënten met specifieke aandoeningen te behandelen.

Medische procedures

Voor sommige behandelingen kan het nodig zijn om een ​​medische procedure uit te voeren. Huisarts Heerlen Centrum biedt verschillende medische procedures, waaronder kleine chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van wratten en moedervlekken. Deze worden uitgevoerd door geschoolde en ervaren artsen die gebruik maken van de modernste apparatuur.

Apotheek en laboratorium

Huisarts Heerlen Centrum heeft een eigen apotheek en laboratorium. Dit levert verschillende voordelen op voor de patiënt, waaronder snelle en betrouwbare resultaten voor tests. Daarnaast heeft de patiënt de mogelijkheid om direct binnen dezelfde praktijk het voorgeschreven recept op te halen. Dit biedt extra gemak en tijd besparend.

Artsen en ondersteunend personeel

De artsen van Huisarts Heerlen Centrum zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring in de medische sector. Ze behandelen patiënten met respect, zorg en aandacht voor specifieke wensen en behoeften. Het team bestaat uit verschillende huisartsen en medisch specialisten die hun kennis hebben toegespitst op diverse deelgebieden.

Naast de artsen heeft Huisarts Heerlen Centrum ook een team van verpleegkundigen en ondersteunend personeel. Dit team biedt de patiënt ondersteuning in het zorgproces. Ze kunnen helpen bij het voorbereiden van bloedmonsters of het geven van injecties. Daarnaast bieden zij antwoord op eventuele vragen die tijdens het consult naar voren komen.

Tijdens uw bezoek

Als u een afspraak maakt bij Huisarts Heerlen Centrum, wordt u ontvangen in een moderne praktijk met moderne faciliteiten. Er is een wachtruimte met gratis Wifi en verschillende voorzieningen aanwezig om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken. dit is ondanks dat Huisarts Heerlen Centrum er naar streeft een minimale wachttijd te handhaven.

Tijdens uw bezoek wordt u ontvangen door de arts en / of verpleegkundige. Samen met u wordt de reden van uw bezoek besproken en kunnen er eventueel aanvullende vragen worden gesteld. De arts zal aanvullend onderzoek doen en het behandelplan toelichten. Na afloop van de afspraak zijn er verschillende mogelijkheden om toch nog vragen te laten beantwoorden of voor ondersteuning bij de huisartsenpraktijk.

FAQs

Hier volgen enkele veelgestelde vragen over Huisarts Heerlen Centrum:

Wat zijn de openingstijden?

Huisarts Heerlen Centrum heeft ruime openingstijden en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Er zijn avondspreekuren tot 20:00 op maandag en dinsdag.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken bij Huisarts Heerlen Centrum. U kunt telefonisch contact opnemen, via het online afspraakportaal of via de assistente in de praktijk.

Hoe kan ik mijn recept aanvragen?

U kunt uw recept aanvragen via het patiëntenportaal, door te bellen naar de praktijk of door uw medicatie te bestellen bij de apotheek.

Hoe zit het met privacy?

Huisarts Heerlen Centrum hecht veel waarde aan de privacy van haar patiënten. De praktijk voldoet aan alle regels en richtlijnen voor gegevensbescherming en de privacy van haar patiënten wordt strikt gegarandeerd.

Is er gratis parkeren?

Helaas is er geen gratis parkeren rondom Huisarts Heerlen Centrum. Er zijn wel betaalde parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van de praktijk.

Kan ik een online consult hebben?

Ja, Huisarts Heerlen Centrum biedt online consulten aan via het patiëntenportaal. Dit is ideaal voor korte vragen, zoals receptenservice of advies voor eenvoudige medische kwesties.

In conclusie: Huisarts Heerlen Centrum biedt hoogwaardige medische diensten met moderne faciliteiten en gekwalificeerd personeel. De praktijk heeft een breed scala aan diensten en biedt aanvullende diensten aan, zoals een apotheek en laboratorium. Het aantal huisartsen en specialisten die in de praktijk werken, stellen de patiënt gerust dat zij hun kennis op verschillende disciplines en mogelijke aandoeningen hebben ingezet.

De praktijk heeft bovendien flexibele afspraakmogelijkheden en moderne vraagmogelijkheden. Bij een bezoek aan de praktijk kun je rekenen op professionele en respectvolle behandeling en zullen je vragen en zorgen serieus worden genomen. Er is een duidelijke focus op patiëntenzorg en gezondheidsbehoud. Huisarts Heerlen Centrum is een uitstekende optie voor patiënten in Heerlen en omgeving die hoogwaardige medische zorg zoeken van een vertrouwde en toegewijde medische instelling.

Images related to the topic burgemeester waszinkstraat 2 heerlen

Prinses Beatrixstraat 2, Heerlen - Parkstad Makelaardij
Prinses Beatrixstraat 2, Heerlen – Parkstad Makelaardij

Article link: burgemeester waszinkstraat 2 heerlen.

Learn more about the topic burgemeester waszinkstraat 2 heerlen.

See more: https://vietty.com/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *