Burgerdijkseweg 52 De Lier: Jouw Nieuwe Droomwoning! Klik Hier voor Meer Info.

  • 15/05/2023

burgerdijkseweg 52 de lier

Burgerdijkseweg 52, gelegen in De Lier in Nederland, is een populaire bestemming voor paardenliefhebbers en is vooral bekend voor zijn stallen voor paarden. Dit huis heeft alles wat een paardenhouder zich kan wensen en biedt veel ruimte en comfort voor zowel de paarden als de mensen die er wonen. Het is een plek waar rust en sereniteit heerst en waar men kan genieten van de natuur en de eenvoudige geneugten van het leven.

Ligging van Burgerdijkseweg 52

De Burgerdijkseweg 52 is gelegen in het westen van Nederland, in De Lier, in de provincie Zuid-Holland. De weg is gelegen nabij belangrijke verbindingswegen zoals de A4 en de A13 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand is omgeven door weilanden en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

Beschrijving van de omgeving

De omgeving van Burgerdijkseweg 52 is zeer landelijk en bestaat voornamelijk uit weilanden en akkers. Het pand is gelegen in de buurt van verschillende natuurreservaten zoals de Ackerdijkse Plassen en het Westlandse Bos. Dit maakt het een geweldige plek voor natuurliefhebbers en wandelaars.

In de directe omgeving van het pand zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals winkels, restaurants en scholen. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het een populaire woonlocatie is voor mensen die werken in de nabijgelegen steden.

Kenmerken en functies van het pand

Het pand aan de Burgerdijkseweg 52 is een vrijstaand huis met paardenstallen en beschikt over een totale woonoppervlakte van 239 m². De woning heeft vier slaapkamers, waarvan twee op de begane grond, en twee badkamers. Het huis is zo ontworpen dat het een warme en gezellige sfeer uitstraalt, perfect voor mensen die op zoek zijn naar rust en sereniteit.

Eén van de meest bijzondere kenmerken van dit huis is de grote paardenstal die aan het pand is verbonden. De stallen bieden plaats aan vier paarden en zijn voorzien van alle voorzieningen die nodig zijn voor de verzorging en het onderhoud van de dieren. Bovendien beschikt het pand over een ruime weide waar de paarden kunnen grazen.

Het huis beschikt ook over een ruime woonkamer met een open haard en een gezellige eetkamer. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte om te koken en maaltijden te bereiden voor het hele gezin.

Historie van Burgerdijkseweg 52

Het pand aan de Burgerdijkseweg 52 heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de late negentiende eeuw. Het huis werd in die tijd gebouwd als een boerderij en diende als thuisbasis voor verschillende boerenfamilies.

Tijdens de twintigste eeuw werd het huis meerdere malen gerenoveerd en uitgebreid om aan de veranderende behoeften van de bewoners te voldoen. In de jaren negentig onderging het pand een grote renovatie en werden de stallen gebouwd voor de paardenliefhebbers die er woonden.

Onderhoud en renovatie van het pand

Het pand aan de Burgerdijkseweg 52 is in uitstekende staat van onderhoud en is zeer goed verzorgd. De huidige eigenaren hebben het huis de afgelopen jaren zorgvuldig gerenoveerd en vernieuwd om het nog comfortabeler en efficiënter te maken.

De stallen zijn bijvoorbeeld onlangs gerenoveerd en voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van verlichting en ventilatie. Het huis zelf is voorzien van moderne verwarmings- en isolatiesystemen, waardoor het in de winter warm en comfortabel blijft.

Toekomstperspectieven van Burgerdijkseweg 52

Het pand aan de Burgerdijkseweg 52 heeft een mooie toekomst voor de boeg. Het huis is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en landelijke omgeving, terwijl ze toch toegang hebben tot alle voorzieningen en verbindingswegen die de nabijgelegen steden bieden.

Bovendien is het pand ideaal voor paardenliefhebbers. De stallen, weiden en andere voorzieningen maken het de perfecte plek om paarden te houden en te verzorgen. Dit maakt het pand een uitstekende investering voor mensen die geïnteresseerd zijn in het starten van een paardenbedrijf.

FAQs

1. Wat zijn de faciliteiten die beschikbaar zijn bij het pand aan de Burgerdijkseweg 52?

Het pand aan de Burgerdijkseweg 52 beschikt over vier paardenstallen, een ruime weide en verschillende voorzieningen die nodig zijn voor de verzorging van paarden. Het huis zelf heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer, een eetkamer en een volledig ingerichte keuken.

2. Is het pand goed bereikbaar?

Ja, het pand aan de Burgerdijkseweg 52 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is gelegen nabij belangrijke verbindingswegen zoals de A4 en A13.

3. Is het pand geschikt voor paardenliefhebbers?

Ja, het pand is perfect voor paardenliefhebbers en beschikt over stallen, weiden en andere voorzieningen die nodig zijn voor de verzorging van paarden.

4. Is het pand te koop?

Ja, het pand aan de Burgerdijkseweg 52 is momenteel te koop en kan worden gevonden op verschillende huizensites, zoals Funda.nl.

5. Wat zijn enkele vergelijkbare panden in Nederland?

Enkele andere vergelijkbare panden in Nederland zijn het huis met paardenstallen Gelderland, Spieringweg 1150, Baarloseweg 15B Helden, Veldbraak Baarle-Nassau Paarden en Pand en Paard Funda. Het huis met stallen voor paardenliefhebbers aan de Burgerdijkseweg 52 in De Lier is echter een van de meest gewilde panden vanwege de ideale omgeving en de uitstekende faciliteiten voor paarden.

Keywords searched by users: burgerdijkseweg 52 de lier huis met paardenstallen gelderland, spieringweg 1150, baarloseweg 15b helden, veldbraak baarle-nassau paarden, pand en paard funda, huis met stallen voor paardenliefhebber

Categories: Top 99 burgerdijkseweg 52 de lier

Burgerdijkseweg De Lier

See more here: vietty.com

huis met paardenstallen gelderland

Huis met paardenstallen in Gelderland is een ideale keuze voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een perfecte accommodatie voor hun paarden in het mooie en rustige Gelderland. Paarden worden beschouwd als een integraal onderdeel van het leven in Gelderland en de lokale bevolking heeft door de jaren heen een indrukwekkende expertise opgebouwd in het verzorgen en trainen van paarden.

Huis met paardenstallen in Gelderland biedt ruimte voor het fokken, trainen, verzorgen en aankopen van paarden en is een ideale locatie voor paardensportevenementen en wedstrijden. Hier kunnen paardenliefhebbers hun paarden veilig en beveiligd houden in ruime en goed uitgeruste stallen.

Wat is huis met paardenstallen in Gelderland?

Huis met paardenstallen in Gelderland is een accommodatie speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van paardenliefhebbers. Het biedt ruimte voor het houden, verzorgen en trainen van paarden en is ideaal voor paardensportevenementen en wedstrijden.

Wat zijn de voordelen van huis met paardenstallen in Gelderland?

Er zijn tal van voordelen bij het kiezen voor een huis met paardenstallen in Gelderland. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

– Ruimte: Een huis met paardenstallen in Gelderland biedt veel ruimte voor het houden van paarden en het trainen van deze edele dieren.

– Goed onderhouden stallen: De stallen in huis met paardenstallen in Gelderland zijn goed onderhouden en bieden voldoende ruimte voor elke individuele behoefte van de paarden.

– Beveiliging: Huis met paardenstallen in Gelderland biedt een hoge mate van beveiliging en zorgt ervoor dat de paarden beschermd worden tegen diefstal en andere gevaren.

– Professioneel advies: Eigenaren van huizen met paardenstallen in Gelderland hebben jarenlange ervaring met het verzorgen en trainen van paarden en kunnen daarom waardevol en professioneel advies bieden voor elke eigenaar van een paard.

Wat zijn de voorzieningen in huis met paardenstallen in Gelderland?

Huis met paardenstallen in Gelderland biedt verschillende voorzieningen die ervoor zorgen dat de paarden zich comfortabel voelen en de eigenaren gemakkelijker voor de dieren kunnen zorgen. Enkele van de voorzieningen zijn:

– Ruime stallen: De stallen hebben voldoende ruimte voor elk individueel paard. Bovendien zijn er meerdere stallen aanwezig, zodat er ruimte is voor een heel paardenteam.

– Grote paddocks: Huis met paardenstallen in Gelderland heeft meerdere paddocks waar de paarden kunnen trainen en zich kunnen uitleven.

– Voederstations: Voederstations zijn aanwezig om de paarden te voorzien van voedsel en drinkwater.

– Professionele trainingsfaciliteiten: Huis met paardenstallen in Gelderland biedt professionele trainingsfaciliteiten voor paarden, waaronder overdekte rijbanen en buitenmanege

– Professionele zorg: Professionele dierenverzorgers zijn aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de paarden te waarborgen.

– Moderne faciliteiten: Het huis met paardenstallen in Gelderland heeft alle moderne faciliteiten, zoals verlichting, verwarming en voldoende beveiliging.

Wat zijn enkele nadelen van huis met paardenstallen in Gelderland?

Er zijn niet echt nadelen verbonden aan een huis met paardenstallen in Gelderland. Het enige nadeel kan zijn dat het wat duurder is dan andere opties. Maar gezien de voordelen en faciliteiten die het heeft, kan het zeker de moeite waard zijn.

Moet ik mijn eigen paard meenemen naar huis met paardenstallen in Gelderland?

Ja, u moet uw eigen paard meenemen naar huis met paardenstallen in Gelderland. Het is geen plek om te verblijven zonder paard.

Kan ik mijn paard laten trainen in huis met paardenstallen in Gelderland?

Ja, uw paard kan worden getraind in huis met paardenstallen in Gelderland. Er zijn professionele trainingsfaciliteiten beschikbaar waar uw paard kan worden getraind en verzorgd door experts.

Zijn er beperkingen op het aantal paarden dat gehouden kan worden in huis met paardenstallen in Gelderland?

Het aantal paarden dat gehouden kan worden in huis met paardenstallen in Gelderland is afhankelijk van de grootte van de accommodatie. Daarom moet u dit bespreken met de eigenaren van het huis voordat u uw paard(en) meeneemt.

Hoeveel kost het om een ​​huis met paardenstallen in Gelderland te huren?

De huurprijzen voor een huis met paardenstallen in Gelderland kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van de accommodatie en de duur van uw verblijf. Het is dus raadzaam om dit van tevoren te bespreken met de eigenaren van de huizen.

Kan ik mijn paard het hele jaar door houden in een huis met paardenstallen in Gelderland?

Ja, de huizen met paardenstallen in Gelderland bieden mogelijkheden voor het houden van uw paard het hele jaar door. De voorzieningen in deze accommodatie zijn ideaal voor zowel het zomer- als het winterseizoen.

Conclusie

Zoals u kunt zien, is huis met paardenstallen in Gelderland een geweldige keuze voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een veilige en beveiligde accommodatie voor hun paard(en). Het biedt verschillende faciliteiten, zoals trainingsfaciliteiten, paddocks, voederstations en professionele zorg, voor de veiligheid en het welzijn van de paarden. Hoewel de huurprijzen wat hoger kunnen zijn, wegen de voordelen en faciliteiten van een huis met paardenstallen in Gelderland niet op tegen deze kosten.

spieringweg 1150

Spieringweg 1150 is gelegen in de Nederlandse gemeente Vijfhuizen en is vooral bekend vanwege het nabijgelegen evenemententerrein Expo Haarlemmermeer. Het terrein is gebruikt voor vele evenementen, waaronder de jaarlijkse Mysteryland-festivals en het internationale auto-evenement Amsterdam Motor Show. Maar wat maakt deze locatie zo uniek?

Geschiedenis van Spieringweg 1150

Spieringweg 1150 werd in 2002 gekocht door de gemeente Haarlemmermeer. Het terrein was oorspronkelijk een weiland voor melkveehouders, totdat het werd omgetoverd tot een evenemententerrein. Het terrein heeft een oppervlakte van 6,5 hectare en beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een 3000 vierkante meter grote hal en uitgebreide cateringmogelijkheden.

Sinds de aankoop van de gemeente Haarlemmermeer is het terrein uitgegroeid tot een belangrijke locatie voor evenementen. In 2003 vond het eerste Mysteryland-festival plaats op het terrein en sindsdien is het evenement elk jaar gegroeid. Dit resulteerde in een grootse editie in 2016 met 100.000 bezoekers, verdeeld over twee dagen.

Evenementen op Spieringweg 1150

Naast Mysteryland worden er vele andere evenementen gehouden op Spieringweg 1150. Zo is het terrein al jarenlang de thuisbasis van de Amsterdam Motor Show. Dit evenement vindt elk voorjaar plaats en trekt duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Op de beursvloer staan vele mooie en bijzondere auto’s, van klassieke auto’s tot exclusieve sportwagens.

Ook ander soorten evenementen worden georganiseerd op het terrein, zoals bedrijfsevenementen en productlanceringen. Het terrein beschikt over verschillende ruimtes en faciliteiten om aan de wensen van de klant te voldoen.

Locatie en bereikbaarheid

Spieringweg 1150 is te vinden in de gemeente Haarlemmermeer, nabij de A4 en A5. Het terrein is goed bereikbaar met eigen vervoer en er zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig. Daarnaast is het terrein ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo stopt er een buslijn in de buurt van het terrein en is er een treinstation op 15 minuten loopafstand.

Toekomst van Spieringweg 1150

De gemeente Haarlemmermeer heeft aangegeven dat ze het evenemententerrein verder willen ontwikkelen. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw bestemmingsplan dat meer ruimte moet bieden voor evenementen. Daarnaast wordt er ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo wordt er onder andere gekeken naar de mogelijkheden voor zonne-energie op het terrein.

FAQs

Wat is Spieringweg 1150?

Spieringweg 1150 is een evenemententerrein in de Nederlandse gemeente Haarlemmermeer.

Welke evenementen vinden er plaats op Spieringweg 1150?

Er worden verschillende evenementen georganiseerd op het terrein, waaronder Mysteryland, Amsterdam Motor Show en bedrijfsevenementen.

Hoe is Spieringweg 1150 bereikbaar?

Het terrein is goed bereikbaar met eigen vervoer en er zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig. Daarnaast is het terrein ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is de toekomst van Spieringweg 1150?

De gemeente Haarlemmermeer heeft aangegeven dat ze het evenemententerrein verder willen ontwikkelen, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt er onder andere gekeken naar de mogelijkheden voor zonne-energie op het terrein.

baarloseweg 15b helden

Baarloseweg 15b Helden: Een Luxueus Huis in het Midden van de Natuur

Baarloseweg 15b Helden is een prachtige villa die te koop staat in het charmante dorpje Helden in de Nederlandse gemeente Peel en Maas. Het huis bevindt zich op een landgoed van bijna 4 hectare en biedt een uitstekend uitzicht op een parkachtige omgeving. Dit luxueuze huis biedt uitzonderlijke voorzieningen en is een perfecte keuze voor mensen die alles wat het leven te bieden heeft, willen ervaren.

Helden ligt in het midden van de regio Noord-Limburg en biedt de ideale combinatie van pittoreske schoonheid en toegang tot het moderne leven. Het is een ideale locatie voor mensen die willen genieten van rustige wandelingen in de natuur en tegelijkertijd de stadse voorzieningen niet willen missen. Helden, bekend om zijn actieve sociale leven en evenementen, biedt jaarlijks verschillende festivals, muziek- en dansfeesten voor alle leeftijden.

De villa van Baarloseweg 15b Helden heeft vier kamers met elk hun privébadkamer. Het huis heeft een woonoppervlak van 472 vierkante meter en is gebouwd als een typisch landhuis met rieten dak, dat een mooie uitstraling geeft aan het geheel. De villa heeft een ruime woonkamer die toegang biedt tot het grote terras. Er is een studeerkamer die kan worden gebruikt als kantoor voor mensen die vanuit huis willen werken. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en is een genot voor degenen die graag koken. Het huis heeft ook een grote kelder met voldoende opslagruimte. Het pand heeft een bijgebouw, inclusief een gastenverblijf en een grote schuur.

Het perceel beslaat een oppervlakte van 38.410 m2 en bestaat uit een parkachtige omgeving, prachtige paardenstallen met boxen voor paarden, weidegrond en bossen. De tuin heeft verschillende terrassen en zitplaatsen met een panoramisch uitzicht op het prachtige landschap, ideaal om te ontspannen na een drukke dag of om bij te praten tijdens een gezellige barbecue. Het midden van de tuin beschikt over een grote vijver, die de perfecte plek vormt om te verpozen en te genieten van de natuurlijke omgeving.

De villa is ontworpen en gebouwd met alle moderne technologieën, waaronder een alarmsysteem en een geavanceerd beveiligingssysteem. De ramen zijn voorzien van isolatieglas om het huis vrij te houden van geluid en kou. De verwarming van het huis wordt geleverd door een warmtepompsysteem, wat betekent dat het huis niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen en dus milieuvriendelijk is.

Veelgestelde vragen over Baarloseweg 15b Helden

1) Wat is de vraagprijs van Baarloseweg 15b Helden?

De vraagprijs van Baarloseweg 15b Helden is op aanvraag.

2) Hoe groot is het perceel waarop het huis is gelegen?

Het perceel beslaat een oppervlakte van 38.410 m2.

3) Kunnen de paardenstallen worden gebruikt om paarden te stallen?

Ja, de paardenstallen kunnen worden gebruikt om paarden te stallen.

4) Is het huis voorzien van moderne beveiligingstechnologieën?

Ja, het huis is voorzien van een alarmsysteem en een geavanceerd beveiligingssysteem.

5) Is het huis milieuvriendelijk?

Ja, de verwarming van het huis wordt geleverd door een warmtepompsysteem, wat betekent dat het huis niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen en dus milieuvriendelijk is.

6) Is het huis geschikt voor mensen die graag koken?

Ja, de keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en is een genot voor degenen die graag koken.

7) Is Helden een goede locatie voor mensen die houden van de natuur?

Ja, Helden ligt in het midden van de regio Noord-Limburg en biedt de ideale combinatie van pittoreske schoonheid en toegang tot het moderne leven. Het is een ideale locatie voor mensen die willen genieten van rustige wandelingen in de natuur en tegelijkertijd de stadse voorzieningen niet willen missen.

Conclusie

Baarloseweg 15b Helden biedt een combinatie van luxe en schoonheid in het midden van de natuurlijke omgeving. De prachtige villa is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van mensen die een leven van comfort en gemak willen. Of het nu gaat om ontspannen in de ruime woonkamer, werken vanuit de studeerkamer of genieten van de gastronomische keuken, Baarloseweg 15b Helden heeft alles voor iedereen. Het perceel is perfect voor mensen die houden van de natuur, met paardenstallen, weidegrond en bossen. Het huis is ontworpen om meet te kunnen leven met de modernste technologieën, zodat zowel veiligheid als comfort gegarandeerd zijn. De vraagprijs van Baarloseweg 15b Helden is op aanvraag en verdere informatie en foto’s zijn beschikbaar op aanvraag. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie over dit prachtige pand.

Images related to the topic burgerdijkseweg 52 de lier

Burgerdijkseweg De Lier
Burgerdijkseweg De Lier

Article link: burgerdijkseweg 52 de lier.

Learn more about the topic burgerdijkseweg 52 de lier.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận