Bus 147 naar Dronten – Sneller, Goedkoper en Comfortabeler!

  • 15/05/2023

bus 147 naar dronten

Bus 147 naar Dronten: een handige en efficiënte manier om te reizen

Bus 147 naar Dronten is een vaak gebruikt vervoersmiddel voor mensen die werkzaam zijn in Dronten of een bezoek brengen aan deze stad. Connexxion, een vervoersbedrijf in Nederland, is degene die deze busroute beheert. Het is een populaire manier van reizen naar deze stad, omdat het goedkoper en milieuvriendelijker is dan het gebruik van een auto. Bus 147 naar Dronten biedt ook een gemakkelijke en veilige manier om naar diverse haltes in en rond deze stad te reizen.

Vertrektijden en frequentie van bus 147

Bus 147 rijdt van maandag tot en met zaterdag en biedt tijdens die dagen een frequentie van één bus per uur. Hierdoor is het voor reizigers een betrouwbare manier om op tijd op hun bestemming te komen. Op zondagen rijdt bus 147 minder frequent, namelijk om de twee uur. De eerste vertrektijd vanuit Dronten is om 05:59 uur en de laatste vertrektijd is om 21.59 uur. De eerste vertrektijd vanuit Harderwijk is om 06.13 uur en de laatste vertrektijd is om 21.13 uur.

Haltes van bus 147 naar Dronten

Bus 147 naar Dronten stopt bij verschillende haltes in en rond Dronten en Harderwijk. Sommige van de belangrijkste haltes langs de route zijn Station Dronten, Station Harderwijk, Selhorstweg, Hospitaal St Jansdal, Parkweg en Transferium Harderwijk. Op deze haltes kunnen reizigers in- en uitstappen. Afhankelijk van de halte waar je bent ingestapt kan het zijn dat de rijtijd van de bus verandert. Het is daarom aan te raden om voor vertrek de dienstregeling te checken, zeker als je tijdens de spitsperiodes wilt reizen.

Reisduur en afstand van de route

De afstand van de busroute van Harderwijk naar Dronten is ongeveer 17 kilometer. De reisduur van de gehele route bedraagt ongeveer 40 minuten tijdens de spitsperiode. Afhankelijk van de drukte op de weg, vertragingen en andere factoren kan het echter iets langer of korter duren om de bestemming te bereiken. Maar over het algemeen is bus 147 een van de snelste manieren om vanuit Harderwijk naar Dronten te reizen.

Tarieven voor het reizen met bus 147 naar Dronten

Om gebruik te kunnen maken van bus 147, kunnen reizigers een OV-chipkaart gebruiken. Dit is de meest eenvoudige manier van betalen in het openbaar vervoer. De OV-chipkaart kan online of bij een oplaadpunt worden opgeladen met een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt vervolgens afgeschreven wanneer de kaart wordt gebruikt in de bus. Een enkele reis kost € 3,95 voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar oud. Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is het mogelijk om gratis mee te reizen.

Mogelijkheden voor betalen in de bus

Naast het gebruik van de OV-chipkaart, wordt er in bus 147 naar Dronten ook andere betaalmethoden geaccepteerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om contant te betalen in de bus. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat de buschauffeur geen wisselgeld kan geven en dat het exacte bedrag meegebracht moet worden. Ook kunnen reizigers gebruik maken van de Connexxion OV-app, waarmee je een e-ticket kan kopen voor een enkele reis of een retour.

Faciliteiten aanwezig in bus 147

Bus 147 naar Dronten is uitgerust met verschillende faciliteiten die het reizen comfortabeler maken. Zo heeft deze bus een ruime en comfortabele zitplaatsen, waardoor passagiers in alle rust van hun reis kunnen genieten. Ook is er wifi beschikbaar in de bus, waardoor reizigers online zaken kunnen regelen, zoals werken of het boeken van een hotel. Daarnaast is er airconditioning aanwezig, zodat de temperatuur in de bus aangenaam blijft. Tijdens de reis is er ook een gelegenheid om bagage mee te nemen.

Tips voor het reizen met bus 147 naar Dronten

Voor het reizen met bus 147 naar Dronten zijn er enkele tips die handig zijn om te weten. Zo kunnen reizigers het beste hun reis plannen voorafgaand aan de vertrekdatum. Door te plannen kan je op tijd op de halte staan en mis je de bus niet. Ook kan je op de site van Connexxion de dienstregeling checken om zo op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen aan de dienstregeling. Omdat bus 147 vaak in de spitsperiode rijdt, is het mogelijk dat de bus vertraging oploopt. Hier dient men rekening mee te houden.

FAQs over bus 147 naar Dronten

Welke dienstregeling hanteert bus 147 naar Dronten?
Bus 147 rijdt van maandag tot en met zaterdag één keer per uur en op zondag om de twee uur. De dienstregeling begint om 05:59 uur in Dronten en eindigt om 21:59 uur.Vanuit Harderwijk start de eerste bus om 06:13 uur en de laatste bus vertrekt om 21:13 uur.

Wat is de reistijd met bus 147 naar Dronten?
De reistijd van bus 147 naar Dronten is ongeveer 40 minuten. Het is echter afhankelijk van een aantal factoren in hoeverre dit iets langer of korter kan zijn.

Wat is de afstand van de route van bus 147 naar Dronten?
De afstand van de route van bus 147 naar Dronten is ongeveer 17 kilometer.

Welke haltes doet bus 147 naar Dronten aan?
Bus 147 naar Dronten doet verschillende haltes aan in en rond Dronten en Harderwijk. Sommige belangrijke haltes zijn Station Dronten, Selhorstweg, Hospitaal St Jansdal, Parkweg en Transferium Harderwijk.

Hoeveel kost het reizen met bus 147?
Het tarief voor reizen met bus 147 is € 3,95 voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar oud. Kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen gratis mee.

Hoe kan ik betalen voor mijn reis met bus 147 naar Dronten?
Reizigers kunnen betalen voor hun reis met een OV-chipkaart, contant geld of met de Connexxion OV-app. Het is niet mogelijk om met creditcard of PIN te betalen.

Zijn er bepaalde faciliteiten aanwezig in bus 147 naar Dronten?
Ja, bus 147 naar Dronten is uitgerust met faciliteiten zoals wifi, airconditioning en comfortabele zitplaatsen. Daarnaast is er gelegenheid om bagage mee te nemen.

Wat zijn de tips voor het reizen met bus 147 naar Dronten?
Het is handig om vooraf de reis te plannen en de dienstregeling van Connexxion te checken. Daarnaast is het raadzaam om altijd rekening te houden met eventuele vertragingen tijdens de spitsperiode.

Keywords searched by users: bus 147 naar dronten dienstregeling bus 147 dronten, bus 147 harderwijk – dronten, bus dronten harderwijk, bus van lelystad naar dronten, bus dronten naar biddinghuizen, ov regio ijsselmond bus 147, dienstregeling lijn 147 connexxion, stadsbus dronten

Categories: Top 64 bus 147 naar dronten

Lijn 147: meerijden van Dronten, Station naar Dronten, Centrum

See more here: vietty.com

dienstregeling bus 147 dronten

Het openbaar vervoer is een belangrijke factor in de samenleving, vooral in stedelijke gebieden waar het openbaar vervoer het grootste deel van het verkeer op de wegen vertegenwoordigt. Busreizen zijn een geweldige manier om te reizen, en het biedt tal van voordelen voor reizigers, zoals gemak, betaalbaarheid, tijdige dienstverlening en milieuvriendelijkheid. Bus 147 in Dronten biedt busdiensten voor reizigers die van en naar verschillende locaties willen reizen. In dit artikel bespreken we in detail de dienstregeling van bus 147 en alles wat u moet weten om een succesvolle reis met de bus te maken.

Dienstregeling bus 147 Dronten

Bus 147 is een busdienst die door OV Regio IJsselmond wordt beheerd en geëxploiteerd. Het biedt reizigers busdiensten voor verschillende locaties in en rond Dronten. De busroute van bus 147 begint vanaf Station Dronten en gaat via Swifterbant, Lelystad en Amsterdam. Het biedt reizigers uitstekende mogelijkheden om naar verschillende locaties te reizen.

De dienstregeling van bus 147 is nauwkeurig en betrouwbaar. Het is belangrijk voor reizigers om de dienstregeling van bus 147 van tevoren te controleren om vertragingen en onverwachte situaties in de openbare dienstverlening te voorkomen.

De busdiensten van bus 147 beginnen vanaf 6.20 uur ‘s ochtends en eindigen om 22.50 uur ‘s avonds. De dienstregeling van bus 147 is ontworpen om reizigers een betrouwbare en tijdbesparende manier te bieden om naar verschillende locaties te reizen.

Frequenties en haltes van bus 147 Dronten

De frequentie van bus 147 in Dronten is afhankelijk van het tijdstip en kan variëren van 30 minuten tot 1 uur. Het is daarom belangrijk om de dienstregeling voor de busreis te controleren om de exacte vertrektijden van de bus te kennen.

Over het algemeen stopt bus 147 op verschillende haltes in en rond Dronten, maar het is belangrijk om te weten welke haltes op de dienstregeling staan om succesvol gebruik te maken van de busdienst. De belangrijkste haltes op de route van bus 147 zijn Station Dronten, Swifterbant, Lelystad, Amsterdam Bijlmer, Amsterdam Zuidoost, en Amsterdam ArenA.

Tarieven en reserveringen voor bus 147 in Dronten

De tarieven voor de busdiensten van bus 147 zijn afhankelijk van de afstand die reizigers willen afleggen. Het is belangrijk voor reizigers om te weten dat er verschillende bustarieven gelden voor verschillende bestemmingen en afstanden. Reizigers kunnen een kaartje kopen op de bus, hoewel het kopen van een ticket vooraf online of op het station sterk wordt aanbevolen, omdat dit tijd en moeite bespaart bij het instappen van de bus.

Voor reizigers die regelmatig met bus 147 reizen, zijn er verschillende opties voor reistickets beschikbaar, waaronder maand- en jaarabonnementen. Reizigers moeten de exacte details over tarieven, reserveringen en betalingsopties controleren voordat ze besluiten om met de bus te reizen.

Veiligheids- en hygiënevoorzieningen voor bus 147 in Dronten

Veiligheid voor reizigers is een topprioriteit voor OV Regio IJsselmond, de exploitant van bus 147. Er zijn verschillende veiligheids- en hygiënevoorzieningen beschikbaar voor reizigers om een veilige en gezonde reiservaring te garanderen.

Tijdens de Covid-19-pandemie zijn extra veiligheids- en hygiëneprotocollen opgesteld om de veiligheid van reizigers te waarborgen. Reizigers zijn verplicht om een ​​mondkapje te dragen tijdens het instappen, tijdens de busreis en tijdens het uitstappen. De bussen worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om ervoor te zorgen dat alle passagiers een schone en hygiënische reiservaring hebben.

FAQ’s over bus 147 in Dronten

1. Wat zijn de exacte haltes die bus 147 in Dronten maakt?
Bus 147 stopt bij verschillende haltes in en rond Dronten, waaronder Station Dronten, Swifterbant, Lelystad, Amsterdam Bijlmer, Amsterdam Zuidoost, en Amsterdam ArenA.

2. Hoe vaak vertrekt bus 147 vanaf Station Dronten?
De frequentie van bus 147 in Dronten varieert tussen 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

3. Is het nodig om vooraf reserveringen te maken voor bus 147 in Dronten?
Het boeken van een ticket vooraf wordt sterk aanbevolen om tijd en moeite te besparen bij het instappen van de bus. Voor speciale reserveringen, zoals groepsreizen, kunnen reizigers het beste rechtstreeks contact opnemen met de exploitant van bus 147.

4. Wat zijn de beschikbare standaardtarieven voor bus 147 in Dronten?
De tarieven voor de busdiensten van bus 147 variëren afhankelijk van de afstand die reizigers willen afleggen. Voor reguliere bustickets kunnen reizigers betalen met contant geld of pinpas.

5. Wat is de betalingswijze voor bus 147 in Dronten?
Reizigers kunnen betalen met een contante betaling of pinpas. Er worden geen creditcards geaccepteerd voor betalingsverkeer in de bus.

Conclusie

Bus 147 is een betrouwbare en tijdbesparende vervoersdienst voor reizigers in en rond Dronten. De dienstregeling is nauwkeurig en betrouwbaar, en de busdiensten zijn betaalbaar en milieuvriendelijk. Het is belangrijk voor reizigers om de dienstregelingen, tarieven, reserveringen en veiligheids- en hygiënevoorzieningen te kennen voordat ze besluiten om met de bus te reizen. Bus 147 in Dronten biedt tal van voordelen voor reizigers, zoals gemak, betaalbaarheid en tijdige dienstverlening. Als u wilt reizen naar verschillende locaties in en rond Dronten, overweeg dan om bus 147 te gebruiken voor een veilige en aangename reiservaring.

bus 147 harderwijk – dronten

Bus 147: Een Tour van Harderwijk naar Dronten

Nederlanders kunnen met de bus het prachtige landschap van hun land verkennen. Er zijn veel busroutes die verschillende steden met elkaar verbinden. Een van de populaire busroutes is Bus 147, die Harderwijk verbindt met Dronten. Dit is een goede optie voor mensen die met het openbaar vervoer willen reizen tussen de twee steden, of voor toeristen die de attracties in de buurt willen bezoeken.

Routebeschrijving

De bus 147 rijdt van Harderwijk naar Dronten en weer terug. De duur van de reis is ongeveer 25 minuten. De bus vertrekt vanaf Harderwijk, treinstation Harderwijk en loopt via de industrieterreinen, o.a. Lorentz III, Folmer en de Leuvenumseweg tot aan de halte Havenweg in Dronten. De bussen rijden overdag iedere 30 minuten van maandag tot zaterdag, en op zondag één keer per uur. De dienstregeling begint om 06:30 uur en eindigt om 22:00 uur.

Tickets en tarieven

Tickets voor de bus 147 kunnen worden gekocht bij de buschauffeur of bij de kaartautomaten op de treinstation Harderwijk en Dronten Havenweg. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, zoals enkele reis tickets, retourtickets, en dagkaarten. Voor prijzen en meer opties kunnen reizigers terecht op de website van OV-chipkaart.

Attracties

Bus 147 is een goede optie voor reizigers die de attracties in Harderwijk en Dronten willen bezoeken. Harderwijk biedt verschillende attracties, zoals het Dolfinarium, een dierentuin die gespecialiseerd is in dolfijnen en andere zeedieren. Andere interessante plaatsen in Harderwijk zijn het Marius van Dokkum Museum, het Stadsmuseum Harderwijk, en het Veluwe Transferium.

Dronten is een populaire bestemming voor toeristen die van watersport houden. Het dorp heeft een haven aan het Drontermeer, wat een goed uitgangspunt is om te genieten van de watersportactiviteiten en de omgeving van het meer te verkennen. Een andere populaire attractie in Dronten is het Flevowand Quiltmuseum, een museum dat prachtige textielkunst en ambachtelijke werken verzamelt.

FAQ

1. Hoe vaak rijdt bus 147?

Bus 147 rijdt overdag iedere 30 minuten van maandag tot zaterdag, en op zondag één keer per uur.

2. Wat zijn de vertrektijden van Bus 147?

De dienstregeling begint om 06:30 uur en eindigt om 22:00 uur.

3. Hoeveel kost een ticket voor Bus 147?

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, zoals enkele reis tickets, retourtickets, en dagkaarten. Voor prijzen en meer opties kunnen reizigers terecht op de website van OV-chipkaart.

4. Waar kan ik tickets kopen voor Bus 147?

Tickets voor de bus 147 kunnen worden gekocht bij de buschauffeur of bij de kaartautomaten op de treinstation Harderwijk en Dronten Havenweg.

5. Welke attracties kan ik bezoeken met Bus 147?

Harderwijk biedt verschillende attracties, zoals het Dolfinarium, Marius van Dokkum Museum, Stadsmuseum Harderwijk, en Veluwe Transferium. Dronten is een populaire bestemming voor toeristen die van watersport houden. Het dorp heeft een haven aan het Drontermeer, wat een goed uitgangspunt is om te genieten van watersportactiviteiten en de omgeving van het meer te verkennen. Een andere populaire attractie in Dronten is het Flevowand Quiltmuseum, een museum dat prachtige textielkunst en ambachtelijke werken verzamelt.

6. Kan ik de OV-chipkaart gebruiken voor Bus 147?

Ja, reizigers kunnen de OV-chipkaart gebruiken voor Bus 147. Het is belangrijk om voldoende saldo of een geldig abonnement op de kaart te hebben.

7. Zijn er andere busroutes tussen Harderwijk en Dronten?

Ja, er zijn andere busroutes die Harderwijk en Dronten verbinden. Sommige van deze routes kunnen andere haltes hebben en verschillende dienstregelingen. Reizigers kunnen meer informatie vinden op de website van OV-chipkaart of bij het OV-loket.

Images related to the topic bus 147 naar dronten

Lijn 147: meerijden van Dronten, Station naar Dronten, Centrum
Lijn 147: meerijden van Dronten, Station naar Dronten, Centrum

Article link: bus 147 naar dronten.

Learn more about the topic bus 147 naar dronten.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận