Bushalte De Kieviet Wassenaar: Ontdek De Handige Locatie En Bereikbaarheid Nu!

  • 15/05/2023

bushalte de kieviet wassenaar

Bushalte De Kieviet Wassenaar ligt in de gelijknamige wijk van Wassenaar in het westen van Nederland. Het is een belangrijke overstapplaats voor de buslijnen die door Wassenaar rijden, waardoor het een belangrijke schakel is voor het openbaar vervoer in deze omgeving.

Locatie van Bushalte De Kieviet Wassenaar

Bushalte De Kieviet Wassenaar is gelegen aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat. De halte ligt aan de rand van de wijk De Kieviet, waar het zijn naam aan dankt. De Kieviet is een groene wijk met veel villawoningen en ligt tussen de dorpskern van Wassenaar en het natuurgebied de Horsten.

Bereikbaarheid van Bushalte De Kieviet Wassenaar

De bushalte is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Den Haag Centraal zijn er verschillende buslijnen die langs de halte rijden. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals Leiden en Katwijk is de halte goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is de halte te bereiken vanaf de A44, waarbij de afslag Wassenaar genomen moet worden.

Overstapmogelijkheden bij Bushalte De Kieviet Wassenaar

Bij Bushalte De Kieviet Wassenaar kunnen reizigers overstappen tussen verschillende buslijnen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om over te stappen op de buslijnen naar Den Haag, Leiden en Katwijk. Ook is het mogelijk om over te stappen op de buslijnen die Wassenaar zelf bedienen.

Parkeermogelijkheden bij Bushalte De Kieviet Wassenaar

Bij de bushalte zijn beperkte mogelijkheden om de auto te parkeren. Er is een kleine parkeerplaats aanwezig, maar deze is vaak vol. Daarnaast kan er in de woonwijk geparkeerd worden, maar hier gelden wel regels voor het parkeren. Zo is het vaak alleen toegestaan om te parkeren in de daarvoor bestemde vakken en geldt er meestal betaald parkeren.

Reistijden en frequentie van de bussen

De reistijden en frequentie van de bussen verschilt per lijn en per tijdstip. Overdag rijden de meeste bussen eens in de 10-15 minuten, in de avond en het weekend kan dit minder zijn. De reistijden zijn afhankelijk van de bestemming, maar veelal rijden de bussen rechtstreeks naar de belangrijkste locaties in de omgeving. Zo rijdt er bijvoorbeeld een bus rechtstreeks naar het centrum van Den Haag en rijdt er een bus naar station Leiden.

Tarieven en abonnementen voor Bushalte De Kieviet Wassenaar

De tarieven voor het reizen met het openbaar vervoer zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd wordt en het soort ticket dat gekocht wordt. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een los kaartje te kopen, maar is het ook mogelijk om te reizen op een OV-chipkaart. Met een OV-chipkaart kan er per reis betaald worden, maar er zijn ook abonnementen beschikbaar die voordeliger zijn dan het betalen van losse ritten. Zo is er bijvoorbeeld het studentenreisproduct, waarmee studenten gratis of met korting kunnen reizen.

Voorzieningen bij Bushalte De Kieviet Wassenaar

Bij Bushalte De Kieviet Wassenaar zijn verschillende voorzieningen aanwezig voor reizigers. Zo zijn er bijvoorbeeld abri’s aanwezig waar reizigers kunnen schuilen bij slecht weer. Daarnaast is er een informatiebord aanwezig, waarop de vertrektijd van de bussen aangegeven wordt en waarop informatie over de buslijnen te vinden is. Om de overstap tussen de verschillende buslijnen te vergemakkelijken, is er een ruime opstaphalte aanwezig. Hierdoor hebben reizigers genoeg ruimte om in- en uit te stappen en hoeven ze niet te haasten om de bus te halen.

FAQs

1. Is er een parkeerplaats bij Bushalte De Kieviet Wassenaar?

Ja, er is een kleine parkeerplaats aanwezig bij Bushalte De Kieviet Wassenaar. Let wel op: de parkeerplaats is vaak vol.

2. Welke buslijnen rijden er langs Bushalte De Kieviet Wassenaar?

Bij Bushalte De Kieviet Wassenaar stoppen verschillende buslijnen, waaronder de buslijnen naar Den Haag, Leiden en Katwijk.

3. Kan ik een abonnement afsluiten voor het reizen van en naar Bushalte De Kieviet Wassenaar?

Ja, het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor het reizen met het openbaar vervoer. Zo is er bijvoorbeeld het studentenreisproduct, waarmee studenten gratis of met korting kunnen reizen.

4. Zijn er voorzieningen aanwezig bij Bushalte De Kieviet Wassenaar?

Ja, bij Bushalte De Kieviet Wassenaar zijn verschillende voorzieningen aanwezig voor reizigers. Zo zijn er bijvoorbeeld abri’s aanwezig en is er een informatiebord waarop de vertrektijden van de bussen aangegeven worden.

5. Hoe vaak rijden de bussen langs Bushalte De Kieviet Wassenaar?

De frequentie van de bussen verschilt per lijn en per tijdstip. Overdag rijden de meeste bussen eens in de 10-15 minuten, in de avond en het weekend kan dit minder zijn.

Keywords searched by users: bushalte de kieviet wassenaar

Categories: Top 18 bushalte de kieviet wassenaar

Nieuwe bushalte voor internationale bussen

See more here: vietty.com

Images related to the topic bushalte de kieviet wassenaar

Nieuwe bushalte voor internationale bussen
Nieuwe bushalte voor internationale bussen

Article link: bushalte de kieviet wassenaar.

Learn more about the topic bushalte de kieviet wassenaar.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận