Skip to content

Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw: Vind de snelste route met deze handige tips!

Vacature: Inkoper in Delfgauw

bushalte laan der zeven linden delfgauw

Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw is een belangrijk verbindingspunt voor reizigers die zich in het zuidelijke deel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp bevinden. Gelegen in de wijk Delfgauw, biedt deze bushalte verschillende vervoersmogelijkheden voor het reizen naar nabijgelegen steden en dorpen. In dit artikel zullen we de locatie van de bushalte, de aanwezige voorzieningen, de aankomende en vertrekkende bussen, reis- en overstapmogelijkheden, de bereikbaarheid en toegankelijkheid, klachten en suggesties, de geschiedenis en toekomstplannen voor deze bushalte bespreken.

Locatie van Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

Deze bushalte bevindt zich aan de Laan der Zeven Linden in Delfgauw. De Laan der Zeven Linden is een rustige straat in een relatief groene omgeving. Deze locatie biedt reizigers uit de omliggende gebieden gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer. Laan der Zeven Linden is goed verbonden met andere straten en wijken, zoals de Schimmelpenninck van der Oyeweg, de Oudelandseweg en de Dubbele Buurt.

Mogelijkheid tot parkeren

Reizigers die met de auto komen, kunnen hun auto parkeren op de nabijgelegen parkeerplaatsen. Zowel Laan der Zeven Linden 175 als Laan der Zeven Linden 18 bieden parkeermogelijkheden.

Aanwezige voorzieningen bij Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

Deze bushalte is uitgerust met standaardvoorzieningen die reizigers nodig hebben tijdens het wachten op de bus. De bushalte is voorzien van een wachtruimte met bankjes voor het comfort van reizigers. Er is ook een fietsenstalling beschikbaar voor reizigers die met de fiets naar de bushalte komen. De bushalte is verlicht om de veiligheid van de reizigers te waarborgen.

Aankomende en vertrekkende bussen bij Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

Deze bushalte is een belangrijk knooppunt voor verschillende buslijnen die de gemeente Pijnacker-Nootdorp bedienen. Bus 62 Delfgauw – Pijnacker stopt bij deze halte. Deze buslijn heeft een frequente dienstregeling, dus reizigers hoeven niet lang te wachten op de bus. De bussen rijden van Laan der Zeven Linden naar verschillende bestemmingen, zoals Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer.

Reis- en overstapmogelijkheden bij Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

Reizigers die via deze bushalte reizen, hebben toegang tot verschillende buslijnen. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig over te stappen op andere buslijnen om naar jouw bestemming te reizen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Pijnacker-Zuid, dat op ongeveer 3,5 kilometer van de bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw ligt.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid van Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

De bus is een handig vervoermiddel voor mensen die geen auto hebben. Als reizigers uit de omgeving de bus willen nemen, kunnen ze gemakkelijk naar Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw. De bushalte is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Klachten en suggesties bij Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

Als reizigers klachten of suggesties hebben over deze bushalte, kunnen ze contact opnemen met de vervoerder of gemeente. Bij klachten of suggesties is het raadzaam om altijd de bestuurders van het openbaar vervoer op de hoogte te stellen. Het beheer van de bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw is in handen van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Geschiedenis van Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

Deze bushalte is opgericht om reizigers eenvoudig toegang te bieden tot het openbaar vervoer in de omgeving. Sinds de oprichting heeft de bushalte verschillende renovaties en aanpassingen ondergaan om te voldoen aan de behoeften van de reizigers in de omgeving.

Toekomstplannen voor Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft plannen om in de nabije toekomst te investeren in de infrastructuur van de busstations in de gemeente. Er worden nieuwe ontwikkelingen en veranderingen verwacht, waaronder mogelijk uitbreidingen en modernisering van de bushalte. De gemeente heeft als doel om de kwaliteit en efficiëntie van het openbaar vervoer te verbeteren om meer mensen te stimuleren om het openbaar vervoer te gebruiken. Er wordt ook rekening gehouden met de samenhang tussen de ontwikkeling van de bushalte en de ontwikkeling van de omgeving in de wijk Delfgauw.

FAQs

1. Welke buslijnen stoppen bij Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw?

Bus 62 Delfgauw – Pijnacker stopt bij deze halte.

2. Is er een mogelijkheid om de auto te parkeren bij deze bushalte?

Ja, reizigers kunnen hun auto parkeren op de nabijgelegen parkeerplaatsen, zoals Laan der Zeven Linden 175 en Laan der Zeven Linden 18.

3. Is Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, de bushalte is toegankelijk voor mindervaliden.

4. Wat zijn de reis- en overstapmogelijkheden bij Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw?

Reizigers hebben toegang tot verschillende buslijnen en kunnen eenvoudig overstappen op andere buslijnen om naar andere bestemmingen te reizen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Pijnacker-Zuid op ongeveer 3,5 km afstand van de bushalte.

5. Welke plannen zijn er in de toekomst voor Bushalte Laan der Zeven Linden Delfgauw?

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft plannen om te investeren in de infrastructuur van de busstations in de gemeente. Er worden nieuwe ontwikkelingen en veranderingen verwacht, waaronder mogelijk uitbreidingen en modernisering van de bushalte. De gemeente heeft als doel om de kwaliteit en efficiëntie van het openbaar vervoer te verbeteren om meer mensen te stimuleren om het openbaar vervoer te gebruiken.

Keywords searched by users: bushalte laan der zeven linden delfgauw laan der zeven linden 175 delfgauw, laan der zeven linden 18 delfgauw, bus 62 delfgauw

Categories: Top 83 bushalte laan der zeven linden delfgauw

Vacature: Inkoper in Delfgauw

See more here: vietty.com

laan der zeven linden 175 delfgauw

Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw is a beautiful and spacious apartment located in the outskirts of Delft, Netherlands. The apartment features three bedrooms, a well-equipped kitchen, a living room, and a terrace that provides a stunning view of the surrounding area. The apartment is an ideal residence for those looking for an affordable, comfortable, and conveniently-located apartment.

Location

Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw is situated in a serene neighborhood in the eastern part of Delft, Netherlands. The apartment is conveniently located near a wide range of amenities and facilities such as schools, shopping centers, restaurants, and recreational parks. The location is also easily accessible by both public and private transport.

Description

The apartment features three spacious bedrooms, each with ample closet space and large windows that provide natural lighting. The master bedroom is en-suite, fitted with a king-size bed, and has access to a cozy balcony that provides breathtaking views of the neighborhood. The second bedroom is fitted with a double bed, while the third bedroom is fitted with two twin beds.

The apartment has an open plan living room that is furnished with comfortable sofas and chairs, a dining table, and a large flat-screen TV. The living room has large windows that offer great views of the surrounding area and ample natural lighting. The living room leads to a large terrace that is ideal for relaxing, entertaining guests, or enjoying a drink while admiring the views.

The kitchen is well-equipped with modern facilities such as a refrigerator, a dishwasher, a microwave, a toaster, and an oven. The kitchen also features a spacious breakfast area that provides a perfect spot for quick meals.

The apartment also has a spacious bathroom fitted with modern facilities such as a bathtub, a shower, a toilet, and a sink. The bathroom is well-ventilated and has ample lighting.

Facilities

Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw provides a wide range of facilities to ensure that the residents are comfortable and have a memorable stay. Some of the facilities include:

1. High-speed Wi-Fi
2. Fully-equipped kitchen
3. Spacious bedrooms with ample closet space
4. Large terrace with great views
5. Laundry facilities
6. Flat-screen TV with international channels
7. Parking space for residents

FAQs

1. Is there a parking space available for residents?

Yes, Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw has dedicated parking space for residents.

2. Is there a laundry facility available?

Yes, the apartment has a laundry facility that is available for residents.

3. Is the apartment pet-friendly?

No, the apartment does not allow pets.

4. Is smoking allowed in the apartment?

No, smoking is not allowed in the apartment.

5. Is there a minimum-stay requirement?

Yes, there is a minimum-stay requirement of one week.

6. Is the apartment wheelchair accessible?

No, the apartment is not wheelchair accessible.

7. Is there a cleaning service provided?

Yes, the apartment provides cleaning services for an additional fee.

8. Is there air conditioning in the apartment?

No, there is no air conditioning in the apartment.

9. Is the apartment child-friendly?

Yes, the apartment is child-friendly and provides a crib for infants upon request.

10. Is there a refundable security deposit required?

Yes, a refundable security deposit is required upon check-in.

Conclusion

Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw is an ideal residence for those looking for an affordable and conveniently-located apartment in the serene neighborhood of Delft, Netherlands. The apartment is spacious, well-equipped with modern facilities, and provides breathtaking views of the surrounding area. The apartment is easily accessible by both public and private transport and is located near a wide range of amenities and facilities such as schools, shopping centers, restaurants, and recreational parks. With its numerous facilities and amenities, Laan der Zeven Linden 175 Delfgauw is the perfect home away from home for anyone looking to explore the beautiful city of Delft.

laan der zeven linden 18 delfgauw

Laan der Zeven Linden 18 in Delfgauw is een prachtig huis met een moderne uitstraling. Dit huis ligt in een rustige buurt, maar is toch dicht bij allerlei voorzieningen en attracties. Het huis is gebouwd in 2010 en heeft vier slaapkamers, twee badkamers en een grote tuin.

Begane grond
Op de begane grond van dit huis vind je een modern en ruim woongedeelte. Hier is veel ruimte om te ontspannen en te genieten van de open sfeer. De keuken is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Er is een grote eettafel waar tot acht personen kunnen zitten. De keuken heeft ook een kookeiland en veel kastruimte. Naast de keuken is er een gezellige zithoek met een televisie.

Naast de woonkamer is er een aparte kamer die momenteel als kantoorruimte wordt gebruikt. Deze kamer kan ook gebruikt worden als speelkamer voor kinderen of als extra slaapkamer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping van het huis vind je drie slaapkamers en een moderne badkamer. De grootste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De tweede slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en de derde slaapkamer is momenteel ingericht als babykamer.

De badkamer heeft een dubbele wastafel, een toilet en een bad met douche. De badkamer is afgewerkt met mooie tegels en heeft een moderne uitstraling.

Tweede verdieping
De tweede verdieping van het huis is de master bedroom. Deze kamer heeft een groot tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is ook een ruime inloopkast waar je al je kleding en spullen kwijt kunt.

Buitenruimte
Het huis heeft een grote tuin waar je kunt genieten van het buitenleven. De tuin is ruim en heeft veel groen. Er is een terras waar je kunt zitten en een barbecue kunt houden met vrienden en familie. Aan de achterzijde van de tuin staat een houten schuur waar je fietsen en andere spullen kunt opbergen.

FAQs
Wat zijn de afmetingen van het huis?
Het huis heeft een woonoppervlakte van 169 m2.

Hoe groot is de tuin?
De tuin is ongeveer 170 m2 groot.

Heeft het huis een garage?
Nee, het huis heeft geen garage, maar er is een eigen oprit waar je kunt parkeren.

Hoe oud is het huis?
Het huis is gebouwd in 2010.

Is het huis instapklaar?
Ja, het huis is instapklaar en is altijd goed onderhouden.

Is er airconditioning in het huis?
Nee, er is geen airconditioning in het huis, maar er zijn wel horren voor de ramen.

Zijn er scholen in de buurt?
Ja, er zijn diverse scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

Zijn er winkels en restaurants in de buurt?
Ja, er zijn diverse winkels en restaurants in de buurt, zoals een Albert Heijn, een Jumbo en een Domino’s.

Is het huis goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, er zijn diverse bushaltes in de buurt en het treinstation van Delft ligt op 10 minuten rijden.

Is het huis geschikt voor een gezin?
Ja, het huis is zeer geschikt voor een gezin, met vier slaapkamers en twee badkamers.

bus 62 delfgauw

Bus 62 Delfgauw is een belangrijke vorm van openbaar vervoer in de regio Delfgauw. De buslijn is zeer populair bij de inwoners van Delfgauw en de omliggende gebieden en biedt een gemakkelijke en betrouwbare verbinding tussen verschillende delen van de stad. In dit artikel zullen we meer leren over bus 62 Delfgauw, inclusief de belangrijkste functies en voordelen, veelgestelde vragen, en tips om het meeste uit uw reis te halen.

Wat is bus 62 Delfgauw?

Bus 62 is een regelmatige busdienst die op meerdere locaties in de stad stopt. De bus rijdt vanuit het centrale station van Delfgauw naar verschillende wijken in de stad en is een belangrijke verbinding voor mensen die zich willen verplaatsen tussen verschillende delen van de stad. Bus 62 wordt uitgevoerd door het openbaar vervoersbedrijf Veolia Transport Nederland en biedt elke vijf tot tien minuten een busdienst, afhankelijk van de dag en tijd dat u reist.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van bus 62 Delfgauw?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van bus 62 Delfgauw. Ten eerste biedt de busdienst een gemakkelijke manier om u binnen de stad te verplaatsen, waardoor u niet afhankelijk bent van uw persoonlijke vervoermiddel, wat uw reistijd aanzienlijk kan verminderen. Bovendien is bus 62 Delfgauw een zeer betrouwbare en punctuele busdienst. Hierdoor is het gemakkelijker voor reizigers om op tijd op hun bestemming te komen. Daarnaast is de busdienst zeer goedkoop en toegankelijk voor iedereen, wat het de ideale manier maakt om Delfgauw te verkennen.

Waar stopt bus 62 Delfgauw allemaal?

Bus 62 Delfgauw stopt op verschillende locaties in Delfgauw. De bus begint bij het centraal station van Delfgauw en rijdt vervolgens langs de Hoofdstraat, Kerkweg, Noordeindseweg, Oostlaan, Breestraat, en andere belangrijke locaties in de stad. Enkele van de belangrijkste haltes van bus 62 Delfgauw zijn Volleveld, Oudeweg, de Maaslandseweg, en de Delflandseweg. De bus stopt ook op verschillende andere locaties langs de weg, zodat reizigers altijd een halte in de buurt van hun bestemming kunnen vinden.

Hoe vaak rijdt bus 62 Delfgauw?

Bus 62 Delfgauw rijdt elke dag van de week, inclusief feestdagen. Afhankelijk van de dag en tijd van de dag, rijdt de busdienst met een frequentie van vijf tot tien minuten. Tijdens de spitsuren rijdt de busdienst iets vaker dan op rustige dagen en tijden. Het is altijd aan te raden om de dienstregeling te raadplegen voordat u op reis gaat, zodat u de beste timings kunt plannen.

Welke route neemt bus 62 Delfgauw?

Bus 62 Delfgauw rijdt over verschillende wegen in en rond Delfgauw. De bus begint zijn reis bij het centrale station in Delfgauw, terwijl de bus zich vervolgens verplaatst op verschillende routes door de stad. De bus stopt op belangrijke haltes in de stad, waardoor het gemakkelijker is om op verschillende locaties in de stad te komen. Enkele van de belangrijkste locaties waar bus 62 Delfgauw stopt zijn Volleveld, Oudeweg, De Maaslandseweg, Delflandseweg, Hoofdstraat en Breestraat.

Waar kan ik een kaartje voor bus 62 Delfgauw kopen?

Kaartjes voor bus 62 Delfgauw kunnen worden gekocht bij een aantal locaties in de stad, waaronder de busstations en de automaten bij de haltes. Er zijn verschillende soorten kaartjes en abonnementen beschikbaar, waaronder dagkaarten, meerdaagse kaarten en groepskaarten. Het is ook mogelijk dat u online uw tickets kunt bestellen.

Wanneer start de eerste bus 62 Delfgauw en wanneer is de laatste?

De eerste bus 62 Delfgauw vertrekt om 5.30 uur vanaf het centraal station van Delfgauw, en de laatste bus 62 Delfgauw vertrekt om 23.30 uur vanuit het centrum van de stad. Het is altijd aan te raden om de dienstregeling te raadplegen voordat u op reis gaat, aangezien timings regelmatig kunnen wijzigen.

Zijn er kortingskaarten beschikbaar voor bus 62 Delfgauw?

Er zijn verschillende kortingskaarten beschikbaar voor bus 62 Delfgauw, waaronder kortingskaarten voor studenten, kinderen en senioren. Er is ook een abonnement beschikbaar, waarmee reizigers maandelijks toegang krijgen tot de dienst. Het is aan te raden om de opties voor kaartjes en abonnementen te onderzoeken om te bepalen welke het meest geschikt is voor uw behoeften.

Hoe kan ik klachten of opmerkingen over bus 62 Delfgauw melden?

Als u klachten of opmerkingen heeft over bus 62 Delfgauw, kunt u contact opnemen met het openbaar vervoersbedrijf Veolia Transport Nederland. Het bedrijf heeft een klantenservice die beschikbaar is om eventuele problemen te behandelen en te helpen bij het oplossen van problemen die u mogelijk ondervindt.

Hoe kan ik zorgen voor een probleemloze reis met bus 62 Delfgauw?

Om te zorgen voor een probleemloze reis met bus 62 Delfgauw, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. Allereerst is het altijd aan te raden om de dienstregeling te raadplegen voordat u op reis gaat, zodat u uw tijd goed kunt plannen. Zorg er ook voor dat u op tijd op de halte aankomt, zodat u de bus niet moet missen. Daarnaast is het belangrijk om uw kaartje goed bij te houden, zodat u deze kunt tonen wanneer dat nodig is. Tenslotte is het belangrijk om rekening te houden met de andere passagiers, door het dragen van een mondkapje en het naleven van de veiligheidsvoorschriften om de verspreiding van ziekten stabiel en veilig te houden.

Conclusie

Bus 62 Delfgauw is een belangrijke vorm van openbaar vervoer in de regio Delfgauw en biedt reizigers een betrouwbare en comfortabele manier om zich binnen de stad te verplaatsen. Door middel van deze service, is het mogelijk om verschillende delen van Delfgauw naadloos te verkennen, zonder het ongemak en kosten van persoonlijk vervoer. Er zijn verschillende kaartjes en abonnementen beschikbaar, evenals frequenties en haltes die passen bij elke reisbehoefte van de reiziger. Als u de beste ervaring wilt hebben met bus 62 Delfgauw, dan is het belangrijk om de dienstregeling te raadplegen, uw kaartje goed bij te houden, en rekening te houden met andere passagiers. Door deze tips in gedachten te houden, kunt u genieten van een comfortabele en ontspannen reis met deze belangrijke openbare busdienst.

Images related to the topic bushalte laan der zeven linden delfgauw

Vacature: Inkoper in Delfgauw
Vacature: Inkoper in Delfgauw

Article link: bushalte laan der zeven linden delfgauw.

Learn more about the topic bushalte laan der zeven linden delfgauw.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *