Bushalte Rembrandt van Rijnstraat Groningen – Vind de snelste route naar deze halte nu!

  • 15/05/2023

bushalte rembrandt van rijnstraat groningen

Bushalte Rembrandt van Rijnstraat Groningen: alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een bushalte in Groningen, dan is de bushalte Rembrandt van Rijnstraat wellicht iets voor jou. Deze bushalte is gelegen in de buurt van verschillende attracties en bezienswaardigheden in Groningen, en wordt bediend door een aantal buslijnen. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de bushalte Rembrandt van Rijnstraat in Groningen.

Locatie van bushalte Rembrandt van Rijnstraat in Groningen

De bushalte Rembrandt van Rijnstraat is gelegen in de Oosterparkwijk in Groningen. De bushalte ligt aan de Rembrandt van Rijnstraat, ter hoogte van het kruispunt met de Van Houtenlaan en de Tulpstraat. De bushalte is eenvoudig te bereiken vanuit verschillende delen van de stad.

Toegankelijkheid van bushalte Rembrandt van Rijnstraat voor mindervalide reizigers

De bushalte Rembrandt van Rijnstraat is goed toegankelijk voor mindervalide reizigers. De bushalte beschikt over een verhoogde rand, zodat het instappen voor rolstoelgebruikers gemakkelijker wordt gemaakt. Daarnaast is de bushalte voorzien van een informatiepaneel met actuele vertrektijden en informatie over de buslijnen die de halte bedienen.

Voordelen van het gebruik van bushalte Rembrandt van Rijnstraat voor reizigers

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de bushalte Rembrandt van Rijnstraat voor reizigers. De bushaltes is gelegen in de buurt van verschillende attracties en bezienswaardigheden, waardoor het een handige stopplaats is voor toeristen die de stad willen verkennen. Daarnaast wordt de bushalte bediend door verschillende buslijnen, waardoor je gemakkelijk en snel op je bestemming komt.

Tijden van de busdienst die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedient

De bushalte Rembrandt van Rijnstraat wordt bediend door verschillende buslijnen van Qbuzz en Arriva. De exacte tijden van de busdiensten zijn afhankelijk van de betreffende lijn en de dag waarop je reist. Om de actuele vertrektijden te raadplegen kun je gebruikmaken van de OV9292-app of de website van Qbuzz of Arriva.

Route van de busdienst die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedient

De buslijnen die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedienen hebben verschillende routes. Zo kun je onder andere met de bus naar het centrum van Groningen reizen, maar ook naar andere delen van de stad en de regio. De exacte route verschilt per buslijn. Meer informatie over de routes en de haltes kun je vinden op de websites van Qbuzz of Arriva.

Naam en nummer van de busdienst die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedient

De bushalte Rembrandt van Rijnstraat wordt bediend door verschillende buslijnen van Qbuzz en Arriva. De buslijnen die deze halte aandoen hebben allemaal een eigen naam en nummer. Enkele voorbeelden van buslijnen die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedienen zijn lijn 5 (Qbuzz), lijn 22 (Qbuzz) en lijn 4 (Arriva).

Beoordeling van de bushalte Rembrandt van Rijnstraat en de busdienst die het bedient

De bushalte Rembrandt van Rijnstraat en de busdiensten die de halte bedienen worden over het algemeen goed beoordeeld door reizigers. De halte is goed toegankelijk en biedt voldoende informatie over de buslijnen en vertrektijden. Ook de busdiensten zelf worden als prettig ervaren, vooral vanwege de goede verbindingen en de frequentie van de buslijnen. Wel kan het op sommige momenten druk zijn bij de halte, waardoor het soms lastig kan zijn om in te stappen.

Informatie over de nabijgelegen attracties of bestemmingen van de bushalte Rembrandt van Rijnstraat

De bushalte Rembrandt van Rijnstraat is gelegen in de buurt van verschillende attracties en bezienswaardigheden in Groningen. Zo kun je vanaf de halte bijvoorbeeld gemakkelijk naar het centrum van de stad reizen, waar je kunt winkelen, uit eten kunt gaan of een van de vele musea kunt bezoeken. Ook het Noorderplantsoen, een van de grootste parken van Groningen, is vanaf de bushalte Rembrandt van Rijnstraat gemakkelijk te bereiken.

Reistijd van de busdienst die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedient

De reistijd van de busdiensten die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedienen is afhankelijk van de betreffende buslijn en de bestemming waar je naartoe reist. Over het algemeen zijn de busdiensten echter erg snel en efficiënt, waardoor je snel op je bestemming aankomt. Het is wel aan te raden om voor vertrek de actuele vertrektijden te raadplegen, zodat je niet lang hoeft te wachten op de bus.

Kosten en betaalmogelijkheden voor de busdienst die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedient

De kosten voor een busrit vanaf de bushalte Rembrandt van Rijnstraat zijn afhankelijk van de betreffende buslijn en het af te leggen traject. Je kunt een los kaartje kopen bij de buschauffeur, maar het is ook mogelijk om een OV-chipkaart te gebruiken. Hiermee kun je in- en uitchecken bij de bus en betaal je automatisch de juiste prijs. Daarnaast zijn er ook abonnementen en dagkaarten verkrijgbaar bij Qbuzz en Arriva.

FAQs

1. Wat is de locatie van bushalte Rembrandt van Rijnstraat in Groningen?
De bushalte Rembrandt van Rijnstraat is gelegen in de Oosterparkwijk in Groningen.

2. Is de bushalte Rembrandt van Rijnstraat toegankelijk voor mindervalide reizigers?
Ja, de bushalte Rembrandt van Rijnstraat is goed toegankelijk voor mindervalide reizigers. De bushalte beschikt over een verhoogde rand en een informatiepaneel met actuele vertrektijden.

3. Wat zijn de voordelen van het gebruik van bushalte Rembrandt van Rijnstraat voor reizigers?
De bushalte Rembrandt van Rijnstraat is gelegen in de buurt van verschillende attracties en bezienswaardigheden en wordt bediend door verschillende buslijnen. Dit maakt het een handige stopplaats voor toeristen die de stad willen verkennen.

4. Welke buslijnen bedienen de bushalte Rembrandt van Rijnstraat in Groningen?
De bushalte Rembrandt van Rijnstraat wordt bediend door verschillende buslijnen van Qbuzz en Arriva, waaronder lijn 5 (Qbuzz), lijn 22 (Qbuzz) en lijn 4 (Arriva).

5. Hoe zit het met de kosten en betaalmogelijkheden voor de busdienst die de bushalte Rembrandt van Rijnstraat bedient?
De kosten voor een busrit vanaf de bushalte Rembrandt van Rijnstraat zijn afhankelijk van de betreffende buslijn en het af te leggen traject. Je kunt betalen met een los kaartje of een OV-chipkaart.

Keywords searched by users: bushalte rembrandt van rijnstraat groningen

Categories: Top 27 bushalte rembrandt van rijnstraat groningen

[4K] QBUZZ BUS 309: GRONINGEN – ASSEN – GRONINGEN | QBUZZ GRONINGEN DRENTHE | 2023

See more here: vietty.com

Images related to the topic bushalte rembrandt van rijnstraat groningen

[4K] QBUZZ BUS 309: GRONINGEN - ASSEN - GRONINGEN | QBUZZ GRONINGEN DRENTHE | 2023
[4K] QBUZZ BUS 309: GRONINGEN – ASSEN – GRONINGEN | QBUZZ GRONINGEN DRENTHE | 2023

Article link: bushalte rembrandt van rijnstraat groningen.

Learn more about the topic bushalte rembrandt van rijnstraat groningen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận