Ontdek de geheime geschiedenis van Busken Huetstraat Hazerwoude Rijndijk – Klik hier!

  • 15/05/2023

busken huetstraat hazerswoude rijndijk

Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk is een straat in het Nederlandse dorp Hazerswoude Rijndijk. Het is een rustige en sfeervolle straat met een rijke geschiedenis. De straat is vernoemd naar Conrad Busken Huet, een bekende Nederlandse dichter en schrijver uit de 19e eeuw.

Geschiedenis van Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk

De Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk is ontstaan aan het einde van de 19e eeuw. Het was toen nog een rustige landweg die van Hazerswoude naar Rijndijk liep. Aan het begin van de 20e eeuw begon de straat te groeien en werden er steeds meer huizen gebouwd.

In de jaren ’60 en ’70 werd de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk vernieuwd en gemoderniseerd. Er werden nieuwe huizen en winkels gebouwd en de straat werd voorzien van nieuwe verlichting en bestrating.

Belangrijke bezienswaardigheden in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk

Hoewel de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk voornamelijk bestaat uit woningen en huizen, zijn er ook enkele andere belangrijke bezienswaardigheden te vinden.

Zo is er bijvoorbeeld de Dorpskerk van Hazerswoude, een mooi historisch gebouw uit de 13e eeuw. De kerk heeft een rijke geschiedenis en is zeker een bezoekje waard.

Ook het Hazerswouds Museum, gelegen aan de Westeinde, is een interessante bezienswaardigheid. Het museum biedt een kijkje in de geschiedenis van Hazerswoude en de omgeving.

Woningen en huizen in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk

De Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk bestaat voornamelijk uit woningen en huizen. Er staan hier diverse mooie huizen, van historische panden tot moderne huizen. Er zijn veel vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen te vinden.

Een aantal mooie huizen in de straat zijn Funda Dorpsstraat 5 Hazerswoude-Dorp, Hobbemastraat 40 Hazerswoude-Dorp, Zuidsingel 9 Hazerswoude-Dorp, Dorpsstraat 57 Hazerswoude Dorp, Funda Hazerswoude-Dorp Voorweg, Dorpsstraat 44 Hazerswoude-Dorp, Boterbloem 27 Hazerswoude-Dorp en Anna van Saksenlaan Hazerswoude-Dorp.

Bedrijven en winkels in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk

Er zijn diverse bedrijven en winkels te vinden in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk. Zo is er onder andere een supermarkt, een drogisterij en een bloemenwinkel te vinden.

Verkeer en vervoer in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk

De Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk is een rustige straat en er is weinig verkeer. De straat is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Daarnaast is er een busstation in de buurt, waarvandaan diverse bussen vertrekken naar omliggende dorpen en steden.

Bekende personen die in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk hebben gewoond of gewerkt

De Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk heeft enkele bekende (voormalige) bewoners en werkers gehad. Zo heeft de Nederlandse acteur Bram van der Vlugt hier tijdelijk gewoond en ook voetballer Kees Krijgh heeft enige tijd in de straat gewoond.

Evenementen en festiviteiten in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk

In de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk worden regelmatig evenementen en festiviteiten georganiseerd. Zo is er jaarlijks een braderie en zijn er diverse kunstmarkten en rommelmarkten te vinden.

FAQs

Q: Wat is de geschiedenis van de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: De Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk is ontstaan aan het einde van de 19e eeuw als rustige landweg. In de jaren ’60 en ’70 is de straat vernieuwd en gemoderniseerd.

Q: Welke bezienswaardigheden zijn er in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: Enkele belangrijke bezienswaardigheden zijn de Dorpskerk van Hazerswoude en het Hazerswouds Museum.

Q: Wat voor huizen en woningen zijn er te vinden in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: Er staan hier diverse mooie huizen, van historische panden tot moderne huizen. Er zijn veel vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen te vinden.

Q: Zijn er bedrijven en winkels te vinden in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: Ja, er zijn diverse bedrijven en winkels te vinden in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk.

Q: Hoe is de verkeerssituatie in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: De Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk is een rustige straat en er is weinig verkeer. De straat is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Q: Wie zijn bekende (voormalige) bewoners of werkers in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: Bekende (voormalige) bewoners en werkers zijn onder andere acteur Bram van der Vlugt en voetballer Kees Krijgh.

Q: Wat voor evenementen en festiviteiten worden er georganiseerd in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk?
A: Er worden regelmatig braderieën, kunstmarkten en rommelmarkten georganiseerd in de Busken Huetstraat Hazerswoude Rijndijk.

Keywords searched by users: busken huetstraat hazerswoude rijndijk funda dorpsstraat 5 hazerswoude-dorp, hobbemastraat 40 hazerswoude-dorp, zuidsingel 9, hazerswoude-dorp, dorpsstraat 57 hazerswoude dorp, funda hazerswoude-dorp voorweg, dorpsstraat 44 hazerswoude-dorp, boterbloem 27 hazerswoude-dorp, anna van saksenlaan, hazerswoude-dorp

Categories: Top 22 busken huetstraat hazerswoude rijndijk

Busken Huetstraat 8 te Hazerswoude Rijndijk

See more here: vietty.com

funda dorpsstraat 5 hazerswoude-dorp

Het Funda huis op Dorpsstraat 5 in Hazerswoude-Dorp is een prachtig voorbeeld van een klassiek Nederlands huis in een schilderachtig dorpje. Het huis is recentelijk gerenoveerd en biedt daarmee alle comfort en luxe die je in een modern huis mag verwachten, terwijl het zijn authentieke charme behoudt.

Het huis heeft een ruime woonkamer en een open keuken, evenals vier slaapkamers en twee badkamers verdeeld over twee verdiepingen. Het is perfect voor een groot gezin of voor mensen die graag gasten ontvangen.

Een ander groot pluspunt van dit huis is de locatie. Hazerwoude-Dorp is een prachtig dorp in het groene hart van Nederland. Het is ideaal voor mensen die willen genieten van de rust en de schoonheid van het platteland, terwijl ze nog steeds dicht genoeg bij de grote steden zijn om van het stadsleven te genieten.

Dus als je op zoek bent naar een mooie woning in een rustige omgeving, is dit zeker het overwegen waard.

Details van het huis op Dorpsstraat 5

Het huis op Dorpsstraat 5 heeft een klassieke Nederlandse uitstraling met zijn witte gevel, roodbruine dakpannen en houten luiken. De woning heeft een woonoppervlakte van 152 m² en een perceeloppervlakte van 250 m². De woning beschikt over een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken met hoogwaardige apparatuur en een grote eettafel.

Het huis heeft vier slaapkamers op de eerste verdieping, drie daarvan hebben inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met een ligbad en een inloopdouche. Er is een tweede badkamer met een inloopdouche op de overloop. Beide badkamers zijn betegeld met Italiaanse tegels en hebben vloerverwarming.

Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime berging en een technische ruimte met de C.V.-ketel en de wasmachine- en drogeraansluiting.

Het huis heeft een grote tuin op het zuiden met twee terrassen. Er is een veranda aan de achterzijde van de woning en een houten tuinhuis aan de achterzijde van de tuin. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en er is een berging aan de voorzijde van de woning, geschikt voor het opbergen van fietsen en andere spullen.

De renovatie

De huidige eigenaren hebben het huis recentelijk gerenoveerd met respect voor de klassieke stijl van het huis. Ze hebben een moderne open keuken geïnstalleerd met hoogwaardige apparatuur, een nieuwe badkamer toegevoegd en de oude badkamer gerenoveerd. Alle kamers zijn opnieuw afgewerkt met verf en stucwerk en er is nieuwe vloerbedekking gelegd.

De gevels zijn opnieuw gevoegd en geïsoleerd, waardoor de woning beter geïsoleerd is en er minder warmte verloren gaat. Ook is er nieuwe geluidsisolatie aangebracht, waardoor de woning geluidsarm is en je er in alle rust kunt wonen.

FAQs

Wat is de vraagprijs van het huis op Dorpsstraat 5?

De vraagprijs van het huis op Dorpsstraat 5 is momenteel €595.000.

Is de vraagprijs onderhandelbaar?

Dat is afhankelijk van de vraag en het aanbod. Het is altijd mogelijk om een bod uit te brengen en te onderhandelen over de prijs.

Is het huis geschikt voor een groot gezin?

Ja, het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers, waardoor het perfect is voor een groot gezin.

Kan ik het huis bezichtigen?

Ja, je kunt een bezichtiging inplannen via de verkoopmakelaar.

Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Is het huis volledig gerenoveerd?

Ja, het huis is recentelijk gerenoveerd met respect voor de klassieke stijl van het huis.

Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis heeft een grote tuin op het zuiden met twee terrassen.

Is het huis geluidsarm?

Ja, er is nieuwe geluidsisolatie aangebracht, waardoor de woning geluidsarm is.

Kan ik contact opnemen met de verkoopmakelaar?

Ja, je kunt contact opnemen met de verkoopmakelaar voor meer informatie over het huis en voor het inplannen van een bezichtiging.

Conclusie

Het huis op Dorpsstraat 5 in Hazerwoude-Dorp is een prachtig voorbeeld van een klassiek Nederlands huis met moderne luxe en comfort. Het heeft een ruime woonkamer, een open keuken, vier slaapkamers en twee badkamers, evenals een grote tuin op het zuiden. Het huis is recentelijk gerenoveerd met respect voor de klassieke stijl van het huis en heeft een hoge mate van geluidsisolatie. Het is gelegen in het groene hart van Nederland en biedt rust en schoonheid, terwijl grote steden nog steeds binnen handbereik zijn.

hobbemastraat 40 hazerswoude-dorp

Hobbemastraat 40, gelegen in het idyllische dorp Hazerswoude-Dorp, is een huis dat uit niet minder dan zes kamers bestaat en dat ideaal is voor een groot gezin of gezinnen. Het pand is onlangs gerenoveerd en omgebouwd tot een comfortabel en ruim huis, wat het perfect maakt voor mensen die willen genieten van de landelijke rust en schoonheid van Hazerswoude-Dorp zonder de stad uit te hoeven.

Het huis wordt omringd door groen en het heeft een grote, ommuurde tuin die afgezet is door een houten schutting, zodat de privacy gewaarborgd is. Er is ook een tuinhuisje in de tuin dat kan worden gebruikt als atelier of speelkamer. Het huis zelf heeft een oppervlakte van ongeveer 175 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen.

Binnenin heeft het huis een moderne, open woonkamer die uitkomt op de eetkamer en de keuken, waardoor er een gevoel van ruimte en licht ontstaat. Alles is smaakvol ingericht met veel aandacht voor detail, wat een gevoel van warmte en comfort creëert. De keuken is voorzien van witte, moderne kasten en werkbladen, en is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een vaatwasser, een oven en een magnetron.

Er zijn vijf slaapkamers in totaal, elk met een eigen unieke uitstraling. De master bedroom, die zich op de tweede verdieping bevindt, heeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving en een ensuite badkamer met een vrijstaand bad en een aparte douche. De overige vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en delen een moderne badkamer met een inloopdouche.

Het huis is gelegen in een rustige straat in Hazerswoude-Dorp, op loopafstand van alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft. Er zijn diverse winkels, scholen, sportclubs en restaurants in de buurt, evenals een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt tot aan de rivier de Oude Rijn. Het dorp is ook goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met de snelwegen A4 en A12 op korte afstand en een treinstation op ongeveer vijf minuten rijden met de auto.

Een ander groot voordeel van dit huis is dat het volledig is gerenoveerd en opnieuw ingericht, waardoor het instapklaar is. Dit betekent dat de nieuwe eigenaar geen extra kosten hoeft te maken voor renovaties, wat vooral handig is voor mensen die weinig tijd hebben of geen renovatie-ervaring hebben.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs voor Hobbemastraat 40 in Hazerswoude-Dorp?

De vraagprijs voor dit pand is beschikbaar op aanvraag. Neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.

2. Is het huis geschikt voor grote gezinnen?

Ja, het huis is ideaal voor grote gezinnen, gezien het feit dat het beschikt over vijf slaapkamers en een ruime woonkamer, eetkamer en keuken.

3. Is er voldoende opbergruimte in het huis?

Ja, er is voldoende opbergruimte in het huis, met verschillende kasten en opbergruimtes in alle kamers.

4. Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis heeft een grote, ommuurde tuin met een tuinhuisje.

5. Is het huis recent gerenoveerd?

Ja, het huis is onlangs gerenoveerd en omgebouwd tot een comfortabel en ruim huis, wat het perfect maakt voor mensen die willen genieten van de landelijke rust en schoonheid van Hazerswoude-Dorp zonder de stad uit te hoeven.

6. Hoe is de locatie van het huis?

Het huis is gelegen in een rustige straat in Hazerswoude-Dorp, op loopafstand van alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft. Er zijn diverse winkels, scholen, sportclubs en restaurants in de buurt, evenals een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt tot aan de rivier de Oude Rijn. Het dorp is ook goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met de snelwegen A4 en A12 op korte afstand en een treinstation op ongeveer vijf minuten rijden met de auto.

7. Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het huis, zowel op de oprit als langs de straat.

8. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

9. Is het huis energiezuinig?

Ja, het huis is energiezuinig en beschikt over een A-label energielabel dankzij de nieuwe isolatie en het dubbel glas.

10. Zijn er veel recreatiemogelijkheden in de buurt?

Ja, er zijn veel recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals wandelen en fietsen in de natuurlijke omgeving of watersporten op de rivier de Oude Rijn. Er zijn ook verschillende sportclubs in de buurt, zoals een voetbalclub en een tennisclub.

Images related to the topic busken huetstraat hazerswoude rijndijk

Busken Huetstraat 8 te Hazerswoude Rijndijk
Busken Huetstraat 8 te Hazerswoude Rijndijk

Article link: busken huetstraat hazerswoude rijndijk.

Learn more about the topic busken huetstraat hazerswoude rijndijk.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận