Buurtlaan Oost 62 Veenendaal: Ontdek de Charme van Deze Woning met Prachtige Tuin!

  • 15/05/2023

buurtlaan oost 62 veenendaal

Buurtlaan Oost 62 in Veenendaal, gelegen in de gelijknamige buurt Buurtlaan-Oost, is een prachtig voorbeeld van een woning in de jaren ’30-stijl. Het straalt nostalgie en charme uit en heeft een unieke uitstraling. Dit artikel gaat dieper in op de ligging van de woning, de bouwstijl en architectuur, de historie, de bewoners, de voorzieningen in de buurt, de woningprijzen, de verkeerssituatie en bereikbaarheid, en de toekomstplannen.

Ligging van Buurtlaan Oost 62 in Veenendaal

Buurtlaan Oost 62 ligt in de wijk Dragonder-Oost in het oosten van Veenendaal. Deze buurt staat bekend om zijn groene karakter en rustige uitstraling. Het is een populaire locatie om te wonen vanwege de nabijheid van verschillende voorzieningen en de goede bereikbaarheid. De woning ligt op enkele minuten afstand van de A12 en de N233, wat het makkelijk maakt om naar steden als Utrecht, Arnhem en Amsterdam te reizen. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de buurt en het treinstation Veenendaal-De Klomp bevindt zich op 10 minuten fietsafstand.

Bouwstijl en architectuur van Buurtlaan Oost 62

Buurtlaan Oost 62 is een voorbeeld van een woning in de jaren ’30-stijl. Het heeft een kenmerkende uitstraling door de rode baksteen, de erker, de kozijnen met ronde bovenkanten en het overstekende dak. Het is een twee-onder-een-kapwoning met een ruime voor- en achtertuin. De woning heeft een woonoppervlakte van 121 m² en is gebouwd op een perceel van 283 m².

Historie van Buurtlaan Oost 62

De woning aan Buurtlaan Oost 62 is gebouwd in 1938 en is een van de oudste woningen in de buurt. In de afgelopen jaren is de woning gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij de originele details behouden zijn gebleven. Het karakter van de woning is zo bewaard gebleven, wat de woning nog steeds een unieke uitstraling geeft.

Bewoners van Buurtlaan Oost 62

Uit de informatie die beschikbaar is over de woning, blijkt dat er op dit moment gezinnen wonen. De buurt is populair bij gezinnen vanwege de rustige en kindvriendelijke omgeving. Er zijn veel voorzieningen in de buurt, zoals basisscholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen. Daarnaast zijn er veel groen- en speelvoorzieningen in de buurt.

Voorzieningen in de buurt van Buurtlaan Oost 62

Een van de grootste voordelen van wonen aan Buurtlaan Oost 62 is de nabijheid van verschillende voorzieningen. Zo is er op korte afstand een winkelcentrum, waar zich onder andere een supermarkt, een bakker, een slager en een drogist bevinden. Daarnaast zijn er diverse basisscholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen in de buurt. Voor ontspanning is er een park in de buurt en het natuurgebied De Blauwe Hel bevindt zich op korte afstand.

Woningprijzen in Buurtlaan Oost 62

De woningprijzen in Buurtlaan Oost 62 liggen gemiddeld hoger dan in andere wijken van Veenendaal. Dit komt door de goede ligging en de unieke uitstraling van de woning. Op Funda zijn er weinig gegevens bekend over de prijzen van woningen in de buurt. Het is echter bekend dat de huizenprijzen in de buurt Buurtlaan-Oost gemiddeld hoger liggen dan het landelijk gemiddelde.

Verkeer en bereikbaarheid van Buurtlaan Oost 62

De woning is goed bereikbaar vanuit verschillende richtingen. De A12 en N233 liggen op enkele minuten rijden en het treinstation Veenendaal-De Klomp bevindt zich op 10 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de buurt. Parkeren kan op de oprit of in de straat. Het is een rustige buurt waar weinig verkeer is.

Toekomstplannen voor Buurtlaan Oost 62

Er zijn op dit moment geen specifieke toekomstplannen bekend voor Buurtlaan Oost 62. De woning is gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor hij klaar is voor de toekomst. De buurt Buurtlaan-Oost blijft zich ontwikkelen en groeien, waardoor de waarde van de woning naar verwachting zal toenemen.

FAQs

Wat is de ligging van Buurtlaan Oost 62 in Veenendaal?
Buurtlaan Oost 62 ligt in de wijk Dragonder-Oost in het oosten van Veenendaal.

Wat is de bouwstijl en architectuur van Buurtlaan Oost 62?
Buurtlaan Oost 62 is een voorbeeld van een woning in de jaren ’30-stijl. Het heeft een kenmerkende uitstraling door de rode baksteen, de erker en de kozijnen met ronde bovenkanten.

Wat is de historie van Buurtlaan Oost 62?
Buurtlaan Oost 62 is gebouwd in 1938 en is een van de oudste woningen in de buurt. In de afgelopen jaren is de woning gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij de originele details behouden zijn gebleven.

Wie zijn de bewoners van Buurtlaan Oost 62?
Uit de informatie die beschikbaar is over de woning, blijkt dat er op dit moment gezinnen wonen in de woning.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Buurtlaan Oost 62?
In de buurt van Buurtlaan Oost 62 zijn er diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum, basisscholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen.

Hoe liggen de woningprijzen in Buurtlaan Oost 62?
De woningprijzen in Buurtlaan Oost 62 liggen gemiddeld hoger dan in andere wijken van Veenendaal. Dit komt door de goede ligging en de unieke uitstraling van de woning.

Hoe is de verkeerssituatie en bereikbaarheid van Buurtlaan Oost 62?
De woning is goed bereikbaar vanuit verschillende richtingen. De A12 en N233 liggen op enkele minuten rijden en het treinstation Veenendaal-De Klomp bevindt zich op 10 minuten fietsafstand. Parkeren kan op de oprit of in de straat. Het is een rustige buurt waar weinig verkeer is.

Wat zijn de toekomstplannen voor Buurtlaan Oost 62?
Er zijn op dit moment geen specifieke toekomstplannen bekend voor Buurtlaan Oost 62. De woning is gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor hij klaar is voor de toekomst. De buurt Buurtlaan-Oost blijft zich ontwikkelen en groeien, waardoor de waarde van de woning naar verwachting zal toenemen.

Keywords searched by users: buurtlaan oost 62 veenendaal

Categories: Top 67 buurtlaan oost 62 veenendaal

Bindersestraat 62 in Helmond | vb&t makelaars

See more here: vietty.com

Images related to the topic buurtlaan oost 62 veenendaal

Bindersestraat 62 in Helmond | vb&t makelaars
Bindersestraat 62 in Helmond | vb&t makelaars

Article link: buurtlaan oost 62 veenendaal.

Learn more about the topic buurtlaan oost 62 veenendaal.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận