Ontdek alles over de Buys Ballotweg De Bilt – Mis dit niet!

  • 15/05/2023

buys ballotweg de bilt

Buys Ballotweg De Bilt is een straat in het Nederlandse dorp De Bilt in de provincie Utrecht. De straat is vernoemd naar de Nederlandse meteoroloog Christophorus Buys Ballot, die bekendheid verwierf door de wet van Buys Ballot over de windrichtingen. Buys Ballotweg De Bilt is een geliefde locatie om te wonen vanwege de rustige omgeving en de goede bereikbaarheid.

Geschiedenis van Buys Ballotweg De Bilt
Buys Ballotweg De Bilt is ontstaan in de jaren ’70 van de vorige eeuw. De straat is genoemd naar de Nederlandse meteoroloog Christophorus Buys Ballot (1817-1890), die bekend werd door zijn wet van Buys Ballot over de windrichtingen. Buys Ballot woonde en werkte zelf in de omgeving van De Bilt en was betrokken bij het oprichten van het KNMI (Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut).

Ligging en bereikbaarheid van Buys Ballotweg De Bilt
Buys Ballotweg De Bilt is gelegen in het zuidwesten van De Bilt. De weg loopt van de Utrechtseweg in het oosten tot aan de Kapelweg in het westen. De straat is goed bereikbaar met de auto en ligt op slechts enkele minuten rijden van de A27 en de A28. Ook met het openbaar vervoer is Buys Ballotweg De Bilt goed bereikbaar. Er zijn diverse buslijnen die vlakbij de straat stoppen.

Voorzieningen en faciliteiten van Buys Ballotweg De Bilt
Buys Ballotweg De Bilt heeft diverse voorzieningen en faciliteiten in de buurt. Zo zijn er diverse basisscholen op loopafstand van de straat en is ook het voortgezet onderwijs goed vertegenwoordigd in de omgeving. Er zijn diverse winkels en supermarkten in de buurt, waaronder een Albert Heijn, een Lidl en een Jumbo. Voor de dagelijkse boodschappen hoeven bewoners van Buys Ballotweg De Bilt dus niet ver te reizen.

Bezienswaardigheden in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt
Bewoners van Buys Ballotweg De Bilt hoeven zich niet te vervelen, want er zijn diverse bezienswaardigheden en attracties in de buurt. Zo ligt het mooie natuurgebied Houdringe op slechts enkele minuten rijden van de straat. Ook is er in de buurt een zwembad (Zwembad Brandenburg) en zijn er diverse sportverenigingen, waaronder een tennisclub en een hockeyclub.

Woningen en huizen te koop in Buys Ballotweg De Bilt
Buys Ballotweg De Bilt is een geliefde locatie om te wonen vanwege de rustige omgeving en de goede bereikbaarheid. Er staan regelmatig huizen te koop in de straat en de omgeving. Bij Funda zijn diverse mooie woningen te vinden, waaronder het fraaie huis aan Buys Ballotweg 62a. Dit ruime huis heeft maar liefst vijf slaapkamers en ligt op een perceel van 760m². Ook aan de Waterweg in De Bilt staan fraaie huizen te koop, waaronder het huis aan nummer 144. Dit moderne huis heeft vier slaapkamers en is van alle gemakken voorzien.

Huurwoningen en appartementen in Buys Ballotweg De Bilt
Ook voor huurwoningen en appartementen kunt u terecht in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt. Er zijn diverse huurwoningen en appartementen beschikbaar in de omgeving, zowel in het hogere als het lagere segment. Op websites als Pararius en Huurwoningen.nl kunt u een overzicht vinden van de beschikbare huurwoningen in De Bilt en omgeving.

Scholen en onderwijsinstellingen in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt
In de buurt van Buys Ballotweg De Bilt zijn diverse scholen en onderwijsinstellingen te vinden. Zo zijn er diverse basisscholen in de omgeving, waaronder de Kameleon, de Parkschool en de Montessorischool. Voor voortgezet onderwijs kunnen leerlingen terecht bij het Christelijk College De Zeister Vrije School of het Stedelijk Gymnasium Utrecht. Ook is er in de buurt een vestiging van Hogeschool Utrecht.

Winkels en supermarkten in Buys Ballotweg De Bilt
Voor de dagelijkse boodschappen kunnen bewoners van Buys Ballotweg De Bilt terecht bij diverse winkels en supermarkten in de buurt. Zo is er op vijf minuten fietsafstand een Albert Heijn, een Lidl en een Jumbo. Ook zijn er diverse andere winkels in de buurt, waaronder een bakker, een slager en een drogist.

Recreatieve activiteiten en sportmogelijkheden in Buys Ballotweg De Bilt
Buys Ballotweg De Bilt is een ideale locatie voor mensen die houden van sport en recreatie. Zo is het mooie natuurgebied Houdringe vlakbij de straat gelegen, waar diverse wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Ook is er in de buurt een zwembad (Zwembad Brandenburg) en zijn er diverse sportverenigingen, zoals een tennisclub en een hockeyclub.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Buys Ballotweg De Bilt?
Buys Ballotweg De Bilt is ontstaan in de jaren ’70 van de vorige eeuw. De straat is genoemd naar de Nederlandse meteoroloog Christophorus Buys Ballot (1817-1890), die bekend werd door zijn wet van Buys Ballot over de windrichtingen.

2. Hoe is de ligging van Buys Ballotweg De Bilt?
Buys Ballotweg De Bilt is gelegen in het zuidwesten van De Bilt. De weg loopt van de Utrechtseweg in het oosten tot aan de Kapelweg in het westen.

3. Zijn er bezienswaardigheden in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt?
Ja, er zijn diverse bezienswaardigheden en attracties in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt. Zo ligt het mooie natuurgebied Houdringe op slechts enkele minuten rijden van de straat. Ook is er in de buurt een zwembad (Zwembad Brandenburg) en zijn er diverse sportverenigingen, waaronder een tennisclub en een hockeyclub.

4. Zijn er woningen te koop en te huur in Buys Ballotweg De Bilt?
Ja, er staan regelmatig huizen te koop en er zijn diverse huurwoningen en appartementen beschikbaar in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt.

5. Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er in de buurt van Buys Ballotweg De Bilt?
Er zijn diverse basisscholen en voortgezet onderwijsinstellingen in de omgeving, en ook diverse winkels, supermarkten en sportverenigingen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de straat.

Keywords searched by users: buys ballotweg de bilt funda buys ballotweg de bilt, buys ballotweg 62a de bilt, waterweg 144, de bilt, utrechtseweg 325 de bilt, funda waterweg de bilt, funda de bilt verkocht, kapelweg 8, de bilt, funda groen van prinstererweg de bilt

Categories: Top 54 buys ballotweg de bilt

[Rolluik vliegt omhoog] P1 HV overig (Gaslekkage) Buys Ballotweg De Bilt, TS 09-0831 met spoed!

See more here: vietty.com

funda buys ballotweg de bilt

Funda buys Ballotweg de Bilt in Nederland and a lot of people are buzzing about it. Funda is a leading Dutch property listing platform owned by NVM, while Ballotweg de Bilt is a digital technology company. With this acquisition, Funda is set to expand its services and further enhance the property buying experience for its users.

This move is part of Funda’s long-term strategy to be the ultimate one-stop-shop for all things related to the Dutch property market. By acquiring Ballotweg de Bilt, Funda gains access to an impressive set of digital technology capabilities that will enable it to provide more intuitive and efficient services to its users. This acquisition also reinforces Funda’s position as the leading Dutch property market platform, with over 85% of all houses put up for sale listed on its platform.

Funda was founded in 2001 and has become the go-to platform for buying, selling, and renting properties in the Netherlands. With its cutting-edge technology, user-friendly interface, detailed property listings, and comprehensive neighborhood information, Funda has become a household name in the Dutch real estate market. It is no surprise that Funda’s parent company, NVM, decided to invest in Ballotweg de Bilt to further strengthen its position in the market.

Ballotweg de Bilt, on the other hand, is a relatively new player in the Dutch property market. Founded in 2017, it has a small but dedicated team of experts in digital technology, data analytics, and property information management. Its core business is to provide transparent and comprehensive property data analytics to property buyers, sellers, and industry professionals.

The acquisition of Ballotweg de Bilt will allow Funda to enhance its existing services and provide additional data analytics to its users. This will be beneficial to both buyers and sellers, as it will help them make informed decisions about properties they are interested in, based on real-time and historical data.

According to Jeroen Wilhelm, CEO of Funda, the acquisition of Ballotweg de Bilt will significantly benefit the Dutch property market. Speaking to the press after the announcement of the acquisition, Wilhelm said, “We see this acquisition as an investment in the Dutch property market. Funda’s focus is always on the customer and we are committed to providing the best possible experience for property buyers, sellers, and renters. With Ballotweg de Bilt, we can continue to push the boundaries of what is possible, and make the entire process of buying and selling property in the Netherlands even more seamless.”

FAQs

1. What is Funda?

Funda is a leading Dutch property listing platform owned by NVM. It was founded in 2001 and provides comprehensive property listings, data analytics, and neighborhood information to property buyers, sellers, and renters.

2. Who owns Funda?

Funda is owned by the Dutch Association of Estate Agents (NVM).

3. What is Ballotweg de Bilt?

Ballotweg de Bilt is a digital technology company that provides comprehensive property data analytics, to property buyers, sellers, and industry professionals.

4. Why did Funda acquire Ballotweg de Bilt?

Funda acquired Ballotweg de Bilt to enhance its existing services and provide additional data analytics to its users. This will be beneficial to both buyers and sellers, as it will help them make informed decisions about properties they are interested in, based on real-time and historical data.

5. How will this acquisition benefit the Dutch property market?

This acquisition will benefit the Dutch property market by providing more comprehensive and detailed information to property buyers, sellers, and industry professionals, enabling them to make informed decisions.

In conclusion, Funda’s acquisition of Ballotweg de Bilt is a positive development for the Dutch property market. It will enable Funda to enhance its existing services and provide additional data analytics to its users. This will be beneficial to both buyers and sellers, as it will help them make informed decisions about properties they are interested in. It also reinforces Funda’s position as the leading Dutch property market platform and highlights its commitment to providing the best possible experience for property buyers, sellers, and renters.

buys ballotweg 62a de bilt

Buys Ballotweg 62a is een prachtig pand in De Bilt, een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. Dit pand biedt veel ruimte en potentieel voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Buys Ballotweg 62a is gelegen in een van de mooiste delen van De Bilt en biedt veel leefruimte en voorzieningen.

Het pand is in de afgelopen jaren meerdere malen gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor het een fantastische woning is voor wie zoekt naar modern comfort in een klassiek pand. Het pand is gelegen in een rustige en groene omgeving, wat zorgt voor een gevoel van rust en privacy. Maar het pand ligt tevens op loopafstand van verschillende voorzieningen en openbaar vervoer.

Het pand zelf heeft 5 kamers, waaronder 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim en bieden genoeg plaats voor een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Eén van de slaapkamers is zelfs voorzien van een inloopkast, wat voor een extra luxe gevoel zorgt.

Daarnaast is er een ruime woonkamer die van alle gemakken is voorzien. De woonkamer biedt veel lichtinval en heeft prachtige originele details, zoals glas-in-loodramen en een houten vloer. De woonkamer is groot genoeg om zowel een zit- als eetgedeelte te creëren en biedt daarmee dus veel mogelijkheden.

Verder beschikt het pand over een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken is ruim genoeg om een eettafel te plaatsen en er bevindt zich tevens een aparte bergruimte. In de bergruimte bevinden zich een wasmachine en droger, waardoor u niet meer naar een wasserette hoeft.

Wat dit pand uniek maakt, is de grote tuin. De tuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Door de grootte van de tuin, is er genoeg plek voor allerlei activiteiten, bijvoorbeeld tuinieren, zwemmen, zonnen of het houden van een barbecue. De tuin is tevens voorzien van een groot terras, waar u volop kunt genieten van de buitenlucht en uitzicht op de prachtige omgeving.

Een ander voordeel van Buys Ballotweg 62a is de ligging. Het pand ligt op slechts enkele minuten lopen van het treinstation. Hierdoor bent u binnen no-time in Utrecht, waar u kunt genieten van vele culturele en culinaire hoogstandjes en waar u uitstekend kunt shoppen. Ook de andere steden in de regio, zoals Amsterdam en Rotterdam, zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving van Buys Ballotweg 62a verschillende voorzieningen. Zo zijn er enkele scholen in de buurt en vindt u op loopafstand een supermarkt, cafés en restaurants. Ook diverse sportfaciliteiten zijn dichtbij gelegen. Kortom, dit pand biedt alle voordelen van een rustige, groene locatie en de gemakken van leven in een stedelijke omgeving.

Voor wie is Buys Ballotweg 62a geschikt?

Buys Ballotweg 62a is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een ruime en moderne woning, gelegen in een rustige en groene locatie. Het pand is bij uitstek geschikt voor gezinnen, al dan niet met kinderen, die van veel leefruimte en privacy houden. De grote tuin biedt volop mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht, zoals tuinieren, zwemmen en barbecuen.

Maar ook voor mensen die graag leven in een stedelijke omgeving is Buys Ballotweg 62a een uitstekende keuze. Het pand is immers gelegen op loopafstand van allerlei voorzieningen en het openbaar vervoer biedt snelle en makkelijke verbindingen met de omliggende steden.

FAQs

Wat is de oppervlakte van Buys Ballotweg 62a?

Buys Ballotweg 62a heeft een totale oppervlakte van 189m².

Hoeveel kamers heeft Buys Ballotweg 62a?

Buys Ballotweg 62a heeft 5 kamers, waaronder 3 slaapkamers.

Heeft Buys Ballotweg 62a een tuin?

Ja, Buys Ballotweg 62a heeft een grote tuin die fraai is aangelegd en veel privacy biedt.

Is Buys Ballotweg 62a goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Buys Ballotweg 62a is gelegen op loopafstand van het treinstation. Hierdoor bent u snel in Utrecht en andere omliggende steden.

Zijn er scholen in de buurt van Buys Ballotweg 62a?

Ja, er bevinden zich verschillende scholen in de buurt van Buys Ballotweg 62a.

Zijn er supermarkten en restaurants in de buurt van Buys Ballotweg 62a?

Ja, op loopafstand bevinden zich een supermarkt, cafés en restaurants.

Images related to the topic buys ballotweg de bilt

[Rolluik vliegt omhoog] P1 HV overig (Gaslekkage) Buys Ballotweg De Bilt, TS 09-0831 met spoed!
[Rolluik vliegt omhoog] P1 HV overig (Gaslekkage) Buys Ballotweg De Bilt, TS 09-0831 met spoed!

Article link: buys ballotweg de bilt.

Learn more about the topic buys ballotweg de bilt.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận