Skip to content

C De Haasweg Bilthoven – Ontdek de meest efficiënte route!

Henri & Herman Bilthoven

c de haasweg bilthoven

De C. de Haasweg in Bilthoven is een prachtige en historische straat in de gemeente De Bilt in de provincie Utrecht, Nederland. De buurt is bekend om zijn pittoreske huizen en gebouwen, prachtige bomen en levendige gemeenschap. In dit artikel zullen we alle belangrijke aspecten van de C. de Haasweg Bilthoven bespreken, waaronder de locatie en omgeving, geschiedenis, architecturale stijl, bewoners en gemeenschap, voorzieningen en activiteiten, vervoer en bereikbaarheid, toekomstige ontwikkelingen en planning, erfgoed en culturele waarde, en levenskwaliteit en wonen aan de C. de Haasweg in Bilthoven.

Locatie en Omgeving van de C. de Haasweg in Bilthoven

De C. de Haasweg in Bilthoven ligt in een prachtig gebied in het hart van de Maartensdijkse Bossen. De straat begint bij de Soestdijkseweg-Zuid en loopt tot aan de Amersfoortseweg. De buurt is omgeven door groen, met prachtige parken en bossen in de buurt. De woningen aan de C. de Haasweg in Bilthoven zijn omgeven door grote tuinen en bomen, waardoor het een rustige en serene omgeving is om te wonen.

Geschiedenis en Ontwikkeling van de C. de Haasweg in Bilthoven

De C. de Haasweg in Bilthoven werd in 1930 gebouwd als onderdeel van de nieuwbouwlocatie Bilthoven. Het was een progressieve ontwikkeling, ontworpen als een combinatie van wonen en werken om zo de drukte van Amsterdam en Utrecht te ontvluchten. De huizen en gebouwen staan solide op de grond en hebben de karakteristieke jaren 30 stijl, waardoor de buurt een prachtige rustieke uitstraling heeft.

De buurt is vernoemd naar Cornelis de Haas, een bekende Nederlandse zakenman en filantroop, die bekend stond om zijn liefdadigheidswerk. Hij was ook een belangrijke investeerder in de ontwikkeling van Bilthoven en heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van de C. de Haasweg.

Architecturale Stijl en Kenmerken van Huizen en Gebouwen aan de C. de Haasweg in Bilthoven

De huizen en gebouwen aan de C. de Haasweg in Bilthoven zijn ontworpen in de typische Nederlandse jaren 30 stijl. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van bakstenen, natuurlijke materialen en geometrische details. De huizen hebben vaak kleine erkers, hoge ramen en pannendaken. De architectuur van de huizen en gebouwen in de buurt is typerend voor de tijd waarin ze werden gebouwd, waardoor ze een uniek en authentiek gevoel geven.

Bewoners en Gemeenschap van de C. de Haasweg in Bilthoven

De bewoners van de C. de Haasweg in Bilthoven zijn divers en bestaan uit gezinnen, stellen en alleenstaanden. De buurt heeft een hechte gemeenschap en organiseert regelmatig activiteiten en evenementen om de buurt levendig te houden. De bewoners hier zijn trots op hun buurt en willen die ook graag in stand houden.

Voorzieningen en Activiteiten in de Buurt van de C. de Haasweg in Bilthoven

De C. de Haasweg ligt midden in een prachtige natuurlijke omgeving waar verschillende activiteiten mogelijk zijn. Zo kun je wandelen en joggen in de bossen, fietsen op de fietspaden of picknicken in de nabijgelegen parken. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten, scholen, gezondheidscentra en sportclubs. De buurt heeft ook goede verbindingen met nabijgelegen steden zoals Utrecht en Amersfoort, waar u kunt winkelen, uit eten gaan of genieten van culturele evenementen.

Vervoer en Bereikbaarheid van de C. de Haasweg in Bilthoven

De C. de Haasweg in Bilthoven is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Er is een busstation in de buurt waar verschillende buslijnen stoppen en er zijn verschillende treinstations in de buurt, zoals het station Bilthoven. De treinen rijden regelmatig en u kunt eenvoudig naar andere nabijgelegen steden reizen.

Toekomstige Ontwikkelingen en Planning van de C. de Haasweg in Bilthoven

De gemeente De Bilt is van plan om de gebouwen en infrastructuur in de buurt te verbeteren en te renoveren om de woonomgeving nog aantrekkelijker te maken. Er zijn plannen om nieuwe woningen te bouwen en de bestaande verouderde woningen te renoveren. De plannen zijn gericht op het behouden van de karakteristieke jaren 30 stijl van de buurt.

Erfgoed en Culturele Waarde van de C. de Haasweg in Bilthoven

De C. de Haasweg in Bilthoven heeft een rijke cultuurhistorie en is een belangrijk erfgoed voor de gemeente De Bilt. Het is een prachtig voorbeeld van de jaren 30 stijl van architectuur en heeft een unieke uitstraling. Veel van de oorspronkelijke woningen zijn nog steeds intact en geven de buurt zijn authentieke karakter.

Levenskwaliteit en Wonen aan de C. de Haasweg in Bilthoven

Wonen aan de C. de Haasweg in Bilthoven biedt veel voordelen en een hoge levenskwaliteit. De buurt is rustig en vredig en is omgeven door groene en natuurlijke omgevingen. De mensen hier zijn vriendelijk en gemeenschapsgericht, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te werken.

FAQs over de C. de Haasweg in Bilthoven

Wat is het adres van C. de Haasweg 20a Bilthoven?

Het adres van C. de Haasweg 20a, Bilthoven is een prachtig jaren 30 huis gelegen in de buurt van de Maartensdijkse Bossen.

Waar kan ik informatie vinden over huizen te koop in Bilthoven?

Funda Bilthoven en Funda Business Bilthoven zijn uitstekende bronnen voor informatie over woningen te koop in de buurt van C. de Haasweg in Bilthoven.

Waar ligt Ambachtstraat 17 De Bilt?

Ambachtstraat 17 De Bilt is gelegen in de nabijgelegen gemeente De Bilt, op slechts enkele kilometers afstand van C. de Haasweg in Bilthoven.

Keywords searched by users: c de haasweg bilthoven c. de haasweg 20a bilthoven, funda bilthoven, funda business bilthoven, ambachtstraat 17 de bilt

Categories: Top 57 c de haasweg bilthoven

Henri & Herman Bilthoven

See more here: vietty.com

c. de haasweg 20a bilthoven

C. de Haasweg 20a Bilthoven is situated in the heart of one of the most bustling residential areas in the Netherlands. This beautiful, newly constructed villa is an excellent opportunity for anyone looking to invest in a property in this prime location.

The house is designed with the utmost attention to detail, and it features modern architecture, high-end finishes, and state-of-the-art amenities. The villa boasts an impressive total living area of 240 square meters, distributed over two levels.

The ground floor of this stunning residence features a spacious living room with an open-plan layout that seamlessly connects to the dining room and kitchen. The living room features large windows, offering plenty of natural light and a beautiful view of the garden. The dining room is impeccably designed and equipped with a large dining table and chairs, perfect for hosting dinner parties.

The kitchen is a chef’s dream, with state-of-the-art appliances, ample storage space, and a spacious kitchen island. The kitchen also benefits from an abundance of natural light which pours in through the large windows.

The ground floor of the property also features a study, guest toilet, storage, and a laundry room. All these spaces are expertly designed to offer optimum functionality and comfort. The study is situated at the front of the house, offering a quiet and private atmosphere, perfect for anyone who needs to work from home.

The first floor of the property is accessed by a beautifully designed staircase, which leads to the master bedroom with an en suite bathroom. The bathroom features a modern bathtub, a separate shower, and a stylish vanity unit. The other two bedrooms share a second bathroom, also with a separate shower and bathtub.

All the bedrooms are designed with modern fixtures and finishes and have plenty of natural light. The large windows offer breathtaking views of the surrounding lush greenery. The high-quality finishes throughout the villa are a testimony to the builder’s uncompromising commitment to detail.

The villa is surrounded by a beautifully landscaped garden, offering an outdoor haven for relaxation and entertainment. The garden also features an outdoor terrace, perfect for alfresco dining and entertaining guests.

The property also has ample parking space, with two private parking spots situated right outside the villa. Security is also a top priority for the builder, and the villa is equipped with modern security systems, ensuring the safety of its residents.

C. de Haasweg 20a Bilthoven is located in one of the most sought-after residential areas in the Netherlands. The villa is a stone’s throw away from the beautiful forests of the Utrechtse Heuvelrug and located close to the vibrant stad Utrecht, which has plenty of shops, restaurants, and entertainment venues.

The villa is also located near several international schools, making it an ideal investment for expats. The location provides easy access to several major highways, connecting you to several other cities in the Netherlands.

With its prime location, luxurious finishes, and state-of-the-art amenities, C. de Haasweg 20a Bilthoven is an exceptional investment opportunity for anyone seeking to invest in the Dutch real estate market.

FAQs

Q. What is the total living space of C. de Haasweg 20a Bilthoven?
A. The villa boasts an impressive total living area of 240 square meters, distributed over two levels.

Q. How many bedrooms and bathrooms does the villa have?
A. The villa features three spacious bedrooms, the master bedroom has an en suite bathroom, and the other two bedrooms share a second bathroom.

Q. Is the kitchen fully equipped?
A. Yes, the kitchen is fully equipped with state-of-the-art appliances.

Q. How many private parking spots does the property have?
A. The property has two private parking spots situated right outside the villa.

Q. Is the villa equipped with security systems?
A. Yes, the villa is equipped with modern security systems, ensuring the safety of its residents.

Q. What is the surrounding area like?
A. C. de Haasweg 20a is located in one of the most sought-after residential areas in the Netherlands, near the beautiful forests of the Utrechtse Heuvelrug and the vibrant city of Utrecht. The location also provides easy access to several major highways, connecting you to several other cities in the Netherlands.

Q. Is the property ideal for expats?
A. Yes, the property is located near several international schools, making it an ideal investment for expats.

funda bilthoven

Funda Bilthoven: Het Belangrijkste Onroerend Goed Platform in Nederlands

In de hedendaagse wereld, het vinden van de perfecte woning is altijd een uitdaging geweest. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een huis of een winkelpand, het vinden van het perfecte onroerend goed kan tijdrovend en frustrerend zijn. Daarom hebben vastgoedplatforms zoals Funda Bilthoven de taak op zich genomen om het proces van huizen zoeken te vereenvoudigen en te stroomlijnen. In dit artikel worden we dieper ingegaan op Funda Bilthoven en wat het te bieden heeft.

Wat is Funda Bilthoven?

Funda is een online vastgoedplatform dat speciaal is ontworpen voor de Nederlandse vastgoedmarkt en is opgericht in 2001. Funda Bilthoven is dus een Nederlands online vastgoedplatform dat eigendom is van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Als een van de toonaangevende vastgoedportalen in Nederland, is het platform zowel voor huizenkopers als huizenverkopers. Door middel van Funda Bilthoven, kunnen potentiële kopers zoeken naar een groot aantal huizen te koop of te huur in heel Nederland.

Funda Bilthoven heeft een grote invloed in de Nederlandse onroerendgoedmarkt. Het platform heeft meer dan 110 miljoen zoekopdrachten per maand en een bereik van meer dan 80% van de totale huizenmarkt in Nederland. Het biedt een reeks diensten aan, waaronder de verkoop- en verhuuradvertentieopties voor woningen en commerciële eigendommen.

Hoe werkt Funda Bilthoven?

In tegenstelling tot de traditionele vastgoedmakelaars, is Funda Bilthoven een online portaal dat u in staat stelt om uw zoekopdracht aan te passen aan uw individuele behoeften en wensen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een huis te koop in een bepaalde wijk of stad, kunt u eenvoudig uw zoekopdracht verfijnen met behulp van de filteropties van Funda Bilthoven. Bovendien, als u wilt verkopen of verhuren, biedt Funda Bilthoven de kans om uw woning gemakkelijk en snel op de markt te brengen.

Funda Bilthoven heeft een eenvoudig en intuïtief ontwerp, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. U kunt er ook voor kiezen om de website te gebruiken op uw desktop of mobiel apparaat. Met de uitgebreide beschrijvingen, afbeeldingen en video’s die worden geleverd met elke lijst, kunt u elke woning in detail bekijken voordat u contact opneemt met de verkoper.

Een ander kenmerk van Funda Bilthoven is de mogelijkheid om objecten op te slaan op uw favorietenlijst, zodat u uw zoekopdracht gemakkelijk kunt voortzetten bij de volgende bezoek aan de website. U kunt ook een alert opzetten voor nieuwe woningen of appartementen die aansluiten bij uw zoekcriteria, zodat u altijd bovenop het nieuwste aanbod blijft.

Funda Bilthoven maakt het ook gemakkelijk om direct contact te leggen met huizenverkopers of onroerend goed professionals. Of u nu geïnteresseerd bent in het huren van een appartement of het kopen van een huis, kunt u rechtstreeks communiceren met de eigenaar van het onroerend goed of een van de makelaars die in de advertentie staan vermeld.

Hoe accuraat zijn de vermeldingen op Funda Bilthoven?

Een van de meest gestelde vragen over Funda Bilthoven is of de vermeldingen op het platform nauwkeurig zijn. Over het algemeen zijn de vermeldingen nauwkeurig, zolang de verkoper of makelaar de juiste informatie heeft verstrekt. Bijna alle vermeldingen zijn voorzien van uitgebreide inhoud, waaronder afbeeldingen en beschrijvingen van de woning, zodat u een goed beeld krijgt van de woning voordat u hem bezoekt.

De meeste advertenties van Funda Bilthoven worden geplaatst door vastgoedmakelaars in Nederland, die erop toezien dat alle informatie over hun eigendommen actueel en waarheidsgetrouw is. Aangezien het platvorm eigendom is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), houdt het ook toezicht op de kwaliteit van de vermeldingen op het platform. Dit betekent dat u niet veel zult missen bij het zoeken naar uw droomwoning in Nederland op Funda Bilthoven.

Kan ik als buitenlander een huis kopen op Funda Bilthoven?

Ja, als buitenlander kunt u een woning kopen of huren in Nederland via Funda Bilthoven. Er zijn echter enkele beperkingen op de aankoop van onroerend goed door buitenlanders. Het is belangrijk om te weten dat er speciale voorwaarden en procedures gelden voor zowel het kopen als verkopen van onroerend goed in Nederland.

Bovendien zal de Nederlandse overheid dienst doen als een derde partij in de transactie en zult u mogelijk een notaris moeten inschakelen voor een deel van de wettelijke procedures zoals het opmaken van de verkoopovereenkomst. Het is daarom aan te raden om een plek te zoeken waar de structuur van de woningmarkt meer begrijpelijk is voordat u een beslissing neemt om een woning in Nederland te kopen.

Wat zijn de kosten om een eigendom op Funda Bilthoven te plaatsen?

De Funda Bilthoven-site biedt drie tariefplannen voor het plaatsen van een advertentie voor onroerend goed, afhankelijk van het type onroerend goed en het gewenste aantal foto’s en video’s. De tarieven variëren van plan tot plan. Daarnaast worden de kosten ook bepaald door de duur van de plaatsing.

De prijzen kunnen ook verschillen per makelaar, aangezien niet alle makelaars hetzelfde tarief bieden voor Funda Bilthoven-advertenties. Het is daarom belangrijk om uw keuzes te onderzoeken en offertes te vergelijken voordat u besluit een advertentie op Funda Bilthoven te plaatsen.

Kan ik mijn advertentie aanpassen of verwijderen op Funda Bilthoven?

Ja, het is mogelijk om uw advertentie op Funda Bilthoven aan te passen of te verwijderen. U kunt de Funda Bilthoven-website bezoeken en uw advertentie selecteren om toegang te krijgen tot de opties voor het aanpassen of verwijderen van uw advertentie. Als u uw advertentie verwijdert, zal deze niet langer zichtbaar zijn voor potentiële huurders of kopers.

Conclusie

Funda Bilthoven is een van de toonaangevende vastgoedplatforms in Nederland en biedt een breed scala aan onroerend goed advertenties aan voor zowel kopers als verkopers. Het platform heeft geholpen om de huizenmarkt in Nederland te vereenvoudigen en kan u helpen om gemakkelijk en snel uw droomwoning of appartement te vinden. Funda Bilthoven biedt een eenvoudig en intuïtief ontwerp, een goede klantenservice en nauwkeurige vermeldingen. Het platform kan er ook voor zorgen dat het verkoopproces van uw woning gestroomlijnd en succesvol verloopt.

FAQs:

Q: Wat is Funda Bilthoven?

A: Funda Bilthoven is een online vastgoedportaal dat eigendom is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is ontworpen om een breed scala aan onroerend goed advertenties te bieden aan kopers en verkopers.

Q: Kan ik als buitenlander een huis kopen op Funda Bilthoven?

A: Ja, buitenlanders kunnen een woning kopen of huren in Nederland via Funda Bilthoven. Er zijn echter enkele beperkingen op de aankoop van onroerend goed door buitenlanders.

Q: Hoe ik mijn advertentie aanpassen of verwijderen op Funda Bilthoven?

A: Om een advertentie aan te passen of te verwijderen op Funda Bilthoven, kunt u de website van Funda Bilthoven bezoeken en uw advertentie selecteren om toegang te krijgen tot de opties.

Q: Zijn de advertenties op Funda Bilthoven nauwkeurig?

A: Over het algemeen zijn de vermeldingen op Funda Bilthoven nauwkeurig, zolang de verkoper of makelaar de juiste informatie heeft verstrekt.

Q: Wat zijn de kosten om een eigendom op Funda Bilthoven te plaatsen?

A: De kosten om onroerend goed op Funda Bilthoven te plaatsen, worden bepaald door de duur van uw advertentie en het type onroerend goed. Funda Bilthoven biedt drie tariefplannen aan, afhankelijk van het aantal foto’s en video’s dat u wilt plaatsen. De prijzen kunnen ook verschillen per makelaar.

Images related to the topic c de haasweg bilthoven

Henri & Herman Bilthoven
Henri & Herman Bilthoven

Article link: c de haasweg bilthoven.

Learn more about the topic c de haasweg bilthoven.

See more: https://vietty.com/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *