C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven – Ontdek de schitterende collecties en bespaar vandaag nog tot 50%!

  • 16/05/2023

c. van de kerkhof juweliers eindhoven

Over C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de juweliersbranche. Het bedrijf is opgericht in 1919 door Cornelis van de Kerkhof en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerde juwelier in Eindhoven en omgeving. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de familie, die de traditie voortzet en het bedrijf naar een hoger niveau tilt.

De geschiedenis van C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1919, toen Cornelis van de Kerkhof zijn eerste juwelierszaak opende in het centrum van Eindhoven. Cornelis was een ervaren uurwerkmaker en goudsmid die zich had gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte sieraden en het repareren van horloges.

In de jaren ’50 trad de zoon van Cornelis, Wim van de Kerkhof, toe tot het bedrijf en introduceerde hij nieuwe merken en collecties. Wim zorgde ervoor dat C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven meeging met de tijd en zich verder ontwikkelde tot een eigentijdse juwelier.

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door Johan van de Kerkhof, de kleinzoon van Cornelis van de Kerkhof. Johan heeft het bedrijf verder gemoderniseerd en zich gericht op duurzaamheid en innovatie.

Het aanbod van C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven biedt een breed scala aan sieraden en horloges van gerenommeerde merken, waaronder Rolex, Patek Philippe, Chopard, Pomellato, en veel meer.

De expertise van C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven beschikt over een team van ervaren juweliers en horlogemakers die hun vak verstaan en beschikken over een diepgaande kennis van de producten. Het team staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

De kwaliteit en service van C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom worden alle producten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en vakmanschap, zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat zij een product van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Daarnaast biedt C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven uitstekende service, zoals het gratis vervangen van batterijen en het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan horloges en sieraden.

De merken bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven biedt een breed scala aan merken van de hoogste kwaliteit. Het aanbod omvat onder andere Rolex, Patek Philippe, Chopard, Pomellato, en veel meer.

De sieradencollecties bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven heeft een uitgebreide collectie sieraden, variërend van handgemaakte sieraden tot high-end juwelen. De collectie omvat onder andere ringen, kettingen, armbanden, oorbellen, broches, manchetknopen en trouwringen.

Het aanbod is samengesteld uit sieraden van gerenommeerde merken, maar ook uit eigen collecties die exclusief bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven verkrijgbaar zijn.

De horlogecollecties bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven heeft een uitgebreide collectie horloges van gerenommeerde merken zoals Rolex, Patek Philippe, Chopard en Cartier. Het aanbod omvat zowel klassieke als moderne horloges in allerlei stijlen en materialen.

Daarnaast biedt C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven ook limited editions aan, waarmee de klant verzekerd is van een uniek en exclusief horloge.

Het belang van duurzaamheid bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven hecht veel belang aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het bedrijf streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzame producten en materialen te gebruiken en werkt alleen samen met leveranciers die zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid.

Daarnaast recyclet C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven materialen zoals goud en zilver om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen.

De locatie en openingstijden van C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven is gevestigd aan de Markt in het centrum van Eindhoven en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag en maandag gesloten.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven?

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag en maandag gesloten.

Welke merken heeft C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven?

C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven biedt een breed scala aan merken, waaronder Rolex, Patek Philippe, Chopard, Pomellato, en nog veel meer.

Biedt C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven sieraden op maat?

Ja, C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven biedt sieraden op maat aan. Het team van ervaren juweliers helpt klanten graag bij het ontwerpen en creëren van een unieke en persoonlijke sieraad.

Hoe kan ik een afspraak maken bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven?

Het is mogelijk om een afspraak te maken bij C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven. Dit kan telefonisch of via e-mail. Het team staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Biedt C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven ook reparaties en onderhoud aan?

Ja, C. van de Kerkhof Juweliers Eindhoven biedt reparaties en onderhoud aan horloges en sieraden van alle merken. Het team van ervaren horlogemakers en goudsmeden zorgt ervoor dat het product weer als nieuw functioneert.

Keywords searched by users: c. van de kerkhof juweliers eindhoven schaap en citroen eindhoven, juwelier eindhoven

Categories: Top 68 c. van de kerkhof juweliers eindhoven

Juwelier van de Kerkhof Showcase

See more here: vietty.com

schaap en citroen eindhoven

Schaap en Citroen, oorspronkelijk een Amsterdams juweliershuis, heeft inmiddels vestigingen in verschillende steden in Nederland, waaronder Eindhoven. De Eindhovense winkel is gelegen in de Vrijstraat 14, in het hart van het winkelgebied van de stad.

Schaap en Citroen Eindhoven biedt een breed scala aan horloges en sieraden van exclusieve merken zoals Rolex, Cartier, Bulgari en Chopard. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, van klassiek tot modern en van eenvoudig tot extravagant.

De winkel is ontworpen met de klant in gedachten, met een lichte en moderne uitstraling die een aangename sfeer creëert voor het winkelen. De winkel is verdeeld in verschillende delen voor horloges en sieraden, waardoor het gemakkelijk is om de verschillende collecties te bekijken.

Naast de vele merken die worden aangeboden, biedt Schaap en Citroen Eindhoven ook verschillende diensten en faciliteiten aan haar klanten. Er is een gravureservice beschikbaar om persoonlijke berichten of initialen op uw sieraden en horloges te laten graveren. Klanten kunnen ook terecht voor reparaties en onderhoud aan hun horloges en sieraden, uitgevoerd door gespecialiseerde technici die zijn opgeleid door de merken zelf.

Frequently Asked Questions:

Wat voor soort horlogemerken heeft Schaap en Citroen Eindhoven?

Schaap en Citroen biedt een breed scala aan horlogemerken aan, waaronder exclusieve luxe merken zoals Rolex, Cartier, Bulgari en Chopard. Ook zijn er andere merken beschikbaar, waaronder Nomos, Baume & Mercier en Montblanc.

Kunnen er persoonlijke boodschappen of initialen gegraveerd worden op sieraden en horloges?

Ja, Schaap en Citroen Eindhoven biedt een gravureservice aan waarmee klanten persoonlijke berichten of initialen kunnen laten graveren op hun sieraden en horloges.

Kan ik reparaties of onderhoud laten uitvoeren aan mijn horloges en sieraden bij Schaap en Citroen Eindhoven?

Ja, Schaap en Citroen Eindhoven biedt reparatie- en onderhoudsdiensten aan voor horloges en sieraden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde technici die zijn opgeleid door de luxe merken waarvoor Schaap en Citroen officiële dealers zijn.

Heeft Schaap en Citroen Eindhoven ook sieraden in hun collecties?

Ja, Schaap en Citroen Eindhoven biedt naast horloges ook een brede selectie sieraden. Er zijn bijvoorbeeld kettingen, armbanden, oorbellen en ringen verkrijgbaar van merken als Chopard, Bulgari en Messika.

Wat is de stijl van de sieraden en horloges die worden aangeboden bij Schaap en Citroen Eindhoven?

Schaap en Citroen Eindhoven biedt een breed scala aan stijlen. Er zijn klassieke, elegante horloges en sieraden beschikbaar, maar ook moderne en trendy items met extravagante details. Wat uw persoonlijke stijl ook is, bij Schaap en Citroen vindt u zeker iets dat bij u past.

Hoe ziet de winkel van Schaap en Citroen Eindhoven eruit?

Schaap en Citroen Eindhoven heeft een moderne, lichte uitstraling. De winkel is verdeeld in verschillende delen voor horloges en sieraden, waardoor het gemakkelijk is om de verschillende collecties te bekijken. Er zijn veel glaspartijen om natuurlijk licht toe te laten en er wordt gebruik gemaakt van subtiele verlichting om de sieraden en horloges optimaal te kunnen presenteren.

Conclusie:

Schaap en Citroen Eindhoven biedt een uitzonderlijke selectie sieraden en horloges van exclusieve luxe merken aan. Klanten kunnen genieten van een breed scala aan stijlen en designs, van klassiek tot modern, elegant tot extravagant. De winkel is ontworpen met het gemak van de klant in gedachten, met verschillende delen voor horloges en sieraden. Naast de producten biedt Schaap en Citroen Eindhoven ook diensten aan zoals graveren en reparatie. De gespecialiseerde technici staan klaar om u te helpen met de reparatie en onderhoud van uw horloge of sieraad. Bezoek Schaap en Citroen Eindhoven vandaag nog om de prachtige collectie te ervaren en laat u inspireren door de schitterende sieraden en horloges.

*Als tekstschrijver heb ik de informatie over Schaap en Citroen Eindhoven op basis van online en offline bronnen geschreven.

juwelier eindhoven

Juwelier Eindhoven: Kwaliteit en Stijlvolle Sieraden

Als het gaat om sieraden, komt de naam Juwelier Eindhoven altijd naar voren. Dit is een juwelier met jarenlange ervaring, en die nu beschikt over een uitgebreid assortiment aan sieraden van hoge kwaliteit. Echter, hoe is de geschiedenis van Juwelier Eindhoven en welke soorten sieraden zijn hier verkrijgbaar? In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over Juwelier Eindhoven.

De Geschiedenis van Juwelier Eindhoven

De geschiedenis van Juwelier Eindhoven gaat terug tot de jaren 50, toen een man genaamd Jan Vlemmix begon met het verkopen van horloges en sieraden vanuit een bescheiden pandje aan de Woenselse Markt. Het bedrijf groeide snel en verhuisde later naar het centrum van Eindhoven, waar het nog steeds is gevestigd.

Inmiddels is Juwelier Eindhoven uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende juweliers in de regio. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie Vlemmix, en de tweede en derde generatie zetten de traditie van vakmanschap en kwaliteit voort.

Het Assortiment van Juwelier Eindhoven

Bij Juwelier Eindhoven kunt u terecht voor allerlei soorten sieraden, van armbanden tot ringen en van kettingen tot oorbellen. Het assortiment omvat onder andere de volgende merken:

– Zinzi: Dit Nederlandse merk ontwerpt moderne sieraden tegen betaalbare prijzen. Zinzi maakt gebruik van sterling zilver en rosé- en geelgoud verguld zilver, en heeft een breed assortiment aan ringen, oorbellen, armbanden en kettingen.

– Fossil: Fossil is tegenwoordig vooral bekend vanwege haar horloges, maar het merk heeft ook een mooie sieradencollectie. Deze collectie bestaat uit subtiele kettingen, elegante oorbellen en minimalistische armbandjes.

– Tissot: Tissot is een Zwitsers horlogemerk dat ook een grote collectie sieraden heeft. De sieraden van Tissot worden gekenmerkt door hun klassieke, tijdloze uitstraling.

– Boccia: Boccia is een Duits merk dat sieraden maakt van titanium. Dit materiaal is licht, sterk en anti-allergisch, en daardoor uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De sieraden van Boccia hebben een strakke en moderne uitstraling.

Naast deze merken heeft Juwelier Eindhoven ook een eigen collectie sieraden. Deze collectie bestaat uit handgemaakte sieraden van verschillende materialen, waaronder zilver, goud en edelstenen. De sieraden worden ontworpen en gemaakt door de edelsmeden van Juwelier Eindhoven, en zijn daardoor uniek en exclusief.

Een Unieke Ervaring

Bij Juwelier Eindhoven staat de klant altijd centraal. Het team van ervaren juweliers en edelsmeden staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid, of gewoon uzelf wilt trakteren op een mooi sieraad, bij Juwelier Eindhoven vindt u altijd wat u zoekt.

Daarnaast biedt Juwelier Eindhoven nog een unieke ervaring, namelijk het laten ontwerpen van uw eigen sieraad. Als u een idee heeft voor een uniek en persoonlijk sieraad, kunt u dit met de edelsmeden van Juwelier Eindhoven bespreken. Zij zullen het ontwerp voor u maken en het sieraad vervolgens met de hand vervaardigen. Zo hebt u een uniek en exclusief sieraad dat helemaal bij u past.

FAQs

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over Juwelier Eindhoven.

V: Wat zijn de openingstijden van Juwelier Eindhoven?
A: Juwelier Eindhoven is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 09:30 tot 17:00 uur.

V: Kan ik bij Juwelier Eindhoven ook terecht voor reparaties aan mijn sieraden?
A: Ja, Juwelier Eindhoven voert allerlei soorten reparaties uit aan sieraden, zoals het vervangen van een horlogebatterij, het polijsten van zilveren sieraden of het opnieuw rijgen van een parelketting.

V: Biedt Juwelier Eindhoven ook garantie op haar sieraden?
A: Ja, op alle sieraden die bij Juwelier Eindhoven worden gekocht, geldt een garantie van minimaal 1 jaar. Dit betekent dat als er binnen een jaar na aankoop iets mis is met het sieraad, Juwelier Eindhoven dit zal repareren of vervangen.

V: Kan ik online sieraden kopen bij Juwelier Eindhoven?
A: Ja, via de webshop van Juwelier Eindhoven kunt u het hele assortiment aan sieraden vinden en bestellen vanuit het comfort van uw eigen huis.

V: Biedt Juwelier Eindhoven ook de mogelijkheid tot graveren van sieraden?
A: Ja, Juwelier Eindhoven biedt de mogelijkheid om sieraden te laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld voor een persoonlijk cadeau of om een bijzondere gelegenheid te herdenken.

Juwelier Eindhoven: Voor Sieraden van Hoge Kwaliteit en Vakmanschap

Als u op zoek bent naar hoogwaardige sieraden van vakmanschap en kwaliteit, dan is Juwelier Eindhoven dé plek om te zijn. Met een uitgebreid assortiment aan sieraden van verschillende merken, waaronder een eigen collectie van handgemaakte sieraden, biedt Juwelier Eindhoven voor elke gelegenheid een passend sieraad. Daarnaast biedt Juwelier Eindhoven de unieke mogelijkheid om uw eigen sieraad te laten ontwerpen en maken door de edelsmeden van Juwelier Eindhoven. Kortom, als u op zoek bent naar een persoonlijke service en een uitgebreid assortiment aan sieraden, dan is Juwelier Eindhoven de juiste keuze.

Images related to the topic c. van de kerkhof juweliers eindhoven

Juwelier van de Kerkhof Showcase
Juwelier van de Kerkhof Showcase

Article link: c. van de kerkhof juweliers eindhoven.

Learn more about the topic c. van de kerkhof juweliers eindhoven.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận