C vd Heuvel Transport: Betrouwbare en efficiënte transportoplossingen – Ontdek het nu!

  • 16/05/2023

c vd heuvel transport

C. van den Heuvel Transport: een bedrijf met een rijke geschiedenis en een veelzijdig dienstenpakket. Het transportbedrijf werd opgericht in 1932 in Werkendam, een dorp in Noord-Brabant. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld en biedt het een breed scala aan transport- en logistieke oplossingen.

Geschiedenis van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport werd opgericht in 1932 door Cornelis van den Heuvel, een lokale ondernemer uit Werkendam. Vanaf het begin was het bedrijf gespecialiseerd in het transport van agrarische producten, zoals groenten, fruit, en veevoer. Het bedrijf bleef groeien en in de jaren zestig werd het dienstenpakket uitgebreid met het transport van bouwmaterialen.

In de jaren tachtig werd het bedrijf overgenomen door Bert van den Heuvel, de zoon van Cornelis, en onder zijn leiding groeide het bedrijf verder. Er werd geïnvesteerd in moderne en efficiënte transportmiddelen en het bedrijf breidde zijn dienstenpakket uit met logistieke en distributie-oplossingen. Het bedrijf opende vestigingen in Helmond en Heerde en nam in 2004 Houtman Transport over.

Vandaag de dag is C. van den Heuvel Transport nog steeds in handen van de familie Van den Heuvel en is het uitgegroeid tot een vooraanstaand transportbedrijf met een landelijke dekking.

Vloot van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport beschikt over een moderne en gevarieerde vloot van transportmiddelen. Het bedrijf heeft ruim 250 vrachtwagens, trailers en bedrijfswagens in gebruik, variërend van kleinere bestelwagens tot grote trekkers met opleggers. Het wagenpark is uitgerust met geavanceerde systemen voor veiligheid, tracking en real-time communicatie, waardoor het bedrijf snel en flexibel kan inspelen op de wensen van klanten.

Diensten aangeboden door C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport biedt een breed scala aan transport en logistieke oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in:

– Wegtransport: C. van den Heuvel Transport verzorgt nationaal en internationaal wegtransport van goederen, van kleinere zendingen tot volledige ladingen. De vrachtwagens zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor veilig en efficiënt transport.

– Distributie: C. van den Heuvel Transport biedt distributie-oplossingen voor bedrijven die snel, flexibel en betrouwbaar willen leveren aan klanten binnen Nederland en België. Het bedrijf heeft vestigingen in Werkendam, Helmond en Heerde en werkt samen met lokale partners om snel en efficiënt te kunnen leveren.

– Warehousing: C. van den Heuvel Transport biedt opslagfaciliteiten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Het bedrijf beschikt over moderne magazijnen en crossdocking-faciliteiten in Werkendam en Helmond, waar klanten hun goederen kunnen laten opslaan, verzamelen en distribueren.

Locaties en bereikbaarheid van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport heeft vestigingen in Werkendam, Helmond en Heerde. De vestiging in Werkendam is de hoofdvestiging en beschikt over een modern kantoor en opslagfaciliteiten. De vestiging in Helmond is strategisch gelegen nabij de snelwegen A67 en A270 en biedt snelle toegang tot Eindhoven en de rest van Zuidoost-Nederland. De vestiging in Heerde ligt in het hart van Nederland en biedt snelle toegang tot de snelwegen A50 en A28.

Duurzame initiatieven van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft diverse initiatieven genomen om de impact op het milieu te beperken. Het bedrijf is aangesloten bij Lean & Green, een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om de logistieke sector te verduurzamen. C. van den Heuvel Transport heeft zichzelf ten doel gesteld om de CO2-uitstoot met 20% te verminderen binnen vijf jaar.

Het bedrijf heeft geïnvesteerd in moderne en zuinige transportmiddelen, zoals Euro 6-motoren, en gebruikt routesoftware om de meest efficiënte en duurzame transportroutes te vinden. Daarnaast is het bedrijf bezig met het verminderen van papierverbruik door digitale facturatie en het implementeren van telewerken.

Certificeringen en kwaliteit van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd en beschikt over de benodigde vergunningen en certificaten voor het transport van goederen binnen de EU. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en heeft diverse maatregelen genomen om te zorgen voor een veilige en betrouwbare dienstverlening.

Klanttevredenheid en ervaringen met C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport hecht veel waarde aan klanttevredenheid en heeft een goede reputatie opgebouwd binnen de transportwereld. Het bedrijf werkt samen met diverse grote en kleine bedrijven uit verschillende sectoren en heeft een groot aantal tevreden klanten.

Op het internet zijn diverse reviews te vinden van klanten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van C. van den Heuvel Transport. Over het algemeen zijn deze reviews positief en prijzen klanten het bedrijf om zijn efficiënte en betrouwbare dienstverlening.

Samenwerkingsverbanden van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport werkt samen met diverse partners en branche-organisaties om zijn dienstverlening te verbeteren en te innoveren. Het bedrijf is bijvoorbeeld lid van TLN, de branche-organisatie voor transport en logistiek in Nederland, en werkt samen met verschillende partners op het gebied van distributie, opslag en logistiek.

Toekomstplannen van C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zijn dienstverlening te verbeteren en uit te breiden. Het bedrijf heeft zichzelf ten doel gesteld om te blijven groeien en innoveren, bijvoorbeeld door het introduceren van nieuwe duurzame transportoplossingen en het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van het transport.

Vacatures en werken bij C. van den Heuvel Transport

C. van den Heuvel Transport is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken. Het bedrijf biedt diverse functies aan op verschillende niveaus, van chauffeurs en planners tot administratief medewerkers en logistieke experts.

Geïnteresseerd in een carrière bij C. van den Heuvel Transport? Kijk dan op de website voor meer informatie over de vacatures en sollicitatieprocedure.

FAQs:

1. Waar is C. van den Heuvel Transport gevestigd?

C. van den Heuvel Transport heeft vestigingen in Werkendam, Helmond en Heerde.

2. Welke diensten biedt C. van den Heuvel Transport aan?

C. van den Heuvel Transport biedt een breed scala aan transport en logistieke oplossingen, waaronder wegtransport, distributie en warehousing.

3. Is C. van den Heuvel Transport ISO-gecertificeerd?

Ja, C. van den Heuvel Transport is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.

4. Heeft C. van den Heuvel Transport duurzame initiatieven genomen?

Ja, C. van den Heuvel Transport heeft diverse duurzame initiatieven genomen om de impact op het milieu te beperken.

5. Zijn er vacatures beschikbaar bij C. van den Heuvel Transport?

Ja, C. van den Heuvel Transport heeft regelmatig vacatures beschikbaar op verschillende niveaus. Kijk op de website voor meer informatie.

Keywords searched by users: c vd heuvel transport van den heuvel transport werkendam, van den heuvel logistiek, transport bedrijf werkendam, statusweb, heuvelman transport, van den heuvel verlichting, van den heuvel transport helmond, houtman transport heerde

Categories: Top 95 c vd heuvel transport

Showtrucks at Travemünde ( Some open Pipes) R.DE JONG, Danny vd Heuvel, Iterson & More

See more here: vietty.com

van den heuvel transport werkendam

Van den Heuvel Transport is a highly reputable logistics company based in Werkendam, Netherlands. The company has been providing transportation services for over 65 years, offering customized solutions for clients’ specific needs. Their services cover a wide range of transportation needs, including goods transportation, bulk cargo, heavy haulage, and storage facilities.

The company has a rich history stretching back to 1955 when Mr. A van den Heuvel founded it. Initially, the company was located in Andel, and it specialized in transporting goods from Rotterdam port to inland cargo. Over the years, the company has evolved to become a highly respected logistics company, serving clients across Europe.

Van den Heuvel Transport Werkendam operates a fleet of over 200 trucks, offering timely and reliable services to clients. The company has invested in modern transportation equipment such as trucks with Euro 6 engines, which are environmentally friendly, and GPS tracking systems to enhance visibility and communication with clients.

Services Offered

Van den Heuvel Transport offers a wide range of transportation services, including goods transportation, heavy haulage, and storage facilities.

Goods Transportation

Van den Heuvel Transport offers customized goods transportation services to meet clients’ individual needs. The company has a team of experienced drivers who have the necessary expertise to handle goods transportation. They transport goods across Europe, and clients can track their goods using GPS tracking systems, ensuring timely delivery.

The company has invested in modern equipment to improve the quality of their services and meet clients’ needs. They transport a variety of goods, including hazardous materials, bulk cargo, machinery, and oversized materials.

Heavy Haulage

Van den Heuvel Transport specializes in heavy haulage services. The company has a team of experts who have the necessary skills and equipment to handle oversized and heavy loads transportation. They offer customized solutions to meet clients’ individual needs, and they have a wide range of transportation equipment, including low loaders, modular trailers, and extendable trailers.

The company’s heavy haulage services cover various industries, including construction, oil and gas, wind energy, and power generation. They transport oversized equipment such as turbines, transformers, and generators.

Storage Facilities

Van den Heuvel Transport operates state-of-the-art storage facilities to meet clients’ needs. They offer clients secure and well-maintained storage facilities for their goods.

Their storage facilities are equipped with modern equipment such as CCTV cameras, fire detection systems, and access control systems. They offer clients storage solutions for different durations, including short-term, long-term, and transit storage.

FAQs

Q. What services does Van den Heuvel Transport offer?

A. Van den Heuvel Transport offers a wide range of transportation services, including goods transportation, heavy haulage, and storage facilities.

Q. What areas does Van den Heuvel Transport cover?

A. Van den Heuvel Transport operates across Europe, offering transportation services to clients across the continent.

Q. Does Van den Heuvel Transport offer customized solutions?

A. Yes, Van den Heuvel Transport offers customized solutions to meet clients’ individual needs. The company has a team of experts who work with clients to develop personalized transportation solutions.

Q. What type of equipment does Van den Heuvel Transport use?

A. Van den Heuvel Transport uses modern transportation equipment, including trucks with Euro 6 engines, low loaders, modular trailers, and extendable trailers.

Q. What industries does Van den Heuvel Transport serve?

A. Van den Heuvel Transport serves various industries, including construction, oil and gas, wind energy, and power generation.

Q. Does Van den Heuvel Transport offer storage facilities?

A. Yes, Van den Heuvel Transport operates state-of-the-art storage facilities, offering clients secure and well-maintained storage solutions for their goods.

Q. Does Van den Heuvel Transport transport hazardous materials?

A. Yes, Van den Heuvel Transport transports hazardous materials. The company has experienced drivers who are trained to handle hazardous materials transportation.

Q. Does Van den Heuvel Transport offer GPS tracking?

A. Yes, Van den Heuvel Transport offers GPS tracking systems to clients. Clients can track their goods and communicate with the company for timely delivery.

Q. Is Van den Heuvel Transport environmentally friendly?

A. Yes, Van den Heuvel Transport has invested in modern transportation equipment, including trucks with Euro 6 engines, which are environmentally friendly.

Q. How long has Van den Heuvel Transport been in business?

A. Van den Heuvel Transport has been in business for over 65 years, offering transportation services to clients across Europe.

Conclusion

Van den Heuvel Transport is a highly reputable logistics company based in Werkendam, Netherlands. The company has been in business for over 65 years, offering customized transportation solutions to clients across Europe. They offer goods transportation, heavy haulage, and storage facilities, serving various industries such as construction, oil and gas, wind energy, and power generation.

The company has invested in modern transportation equipment, including trucks with Euro 6 engines, and GPS tracking systems to enhance visibility and communication with clients. They operate a fleet of over 200 trucks and have a team of experienced drivers and experts who offer timely and reliable services to clients.

Overall, Van den Heuvel Transport is a reliable transportation partner that offers customized solutions to meet clients’ individual needs. Their reputation for quality services has made them a top choice for clients looking for efficient transportation services.

van den heuvel logistiek

Van den Heuvel Logistiek in Nederland, is a leading company in warehousing and distribution of goods of various kinds. Established in 1913, the company has grown to become one of the largest players in the industry, with branches across Europe and worldwide. The company operates on the principles of teamwork, safety, and efficiency.

Van den Heuvel Logistiek has invested in state-of-the-art facilities that facilitate the storage, handling, and distribution of goods. The company has advanced warehousing systems that allow them to store goods in a way that maximizes space utilization. Furthermore, the company has modern equipment that helps to move goods efficiently, including trucks, forklifts, and conveyor belts. These systems help the company to handle high volumes of goods, reducing the time it takes to move goods from the warehouse to the customer.

The company’s warehouses are equipped with advanced security systems that guarantee the safe storage of goods. The facilities are guarded around the clock, and access is restricted to authorized personnel. Additionally, the goods stored in the warehouses are insured against theft, damage or loss. The company’s clients, therefore, have the peace of mind that their goods are safe in the hands of Van den Heuvel Logistiek.

Van den Heuvel Logistiek has a team of experienced and highly skilled personnel who are dedicated to providing top-notch services to clients. The team comprises of managers, supervisors, and staff who are trained in logistics management, customer service, and safety. The team’s expertise helps to ensure that goods are handled with care, attention to detail, and speed. The company’s personnel also leverage technology to improve their efficiency, for instance, using software systems to track goods and monitor inventory levels.

Van den Heuvel Logistiek is committed to sustainability and environmental conservation. The company’s facilities are designed to minimize their carbon footprint, for instance, through energy-efficient lighting systems and green roofs. The company also uses eco-friendly packaging materials like biodegradable plastics and paper products. Van den Heuvel Logistiek actively participates in community initiatives that aim to protect the environment, including tree planting, recycling, and education on environmental stewardship.

Van den Heuvel Logistiek has a vast range of clients, ranging from small businesses to multinational corporations. The company’s clients are drawn from various sectors, including retail, manufacturing, and e-commerce. The company provides tailored solutions to meet the diverse needs of its clients, including storage, order processing, inventory management, and shipping. The company is also flexible and can accommodate clients with specific requirements, for instance, clients who require cold storage facilities or hazardous material storage.

Van den Heuvel Logistiek in Nederland prides itself on its customer service excellence. The company has a customer support team that is available around the clock to respond to customer inquiries, provide support, and offer advice. The company’s customer service is personalized, with each client assigned a dedicated account manager to ensure that their needs are met promptly.

Van den Heuvel Logistiek has expanded its operations beyond the Netherlands, with facilities in Germany, Belgium, and the United Kingdom. This expansion has enabled the company to serve clients across Europe and beyond, leveraging the benefits of cross-border trade. The company’s international operations have also helped it to strengthen its relationships with suppliers and customers, ensuring that it remains competitive in the industry.

FAQs:

Q: What services do Van den Heuvel Logistiek offer?
A: Van den Heuvel Logistiek offers a range of services, including warehousing, storage, order processing, inventory management, and shipping. The company is flexible and can accommodate clients with specific requirements, for instance, clients who require cold storage facilities or hazardous material storage.

Q: What sectors does Van den Heuvel Logistiek serve?
A: Van den Heuvel Logistiek serves clients from various sectors, including retail, manufacturing, and e-commerce. The company provides tailored solutions to meet the diverse needs of its clients.

Q: How secure are the facilities at Van den Heuvel Logistiek?
A: The facilities at Van den Heuvel Logistiek are equipped with advanced security systems that guarantee the safe storage of goods. The facilities are guarded around the clock, and access is restricted to authorized personnel. Additionally, the goods stored in the warehouses are insured against theft, damage, or loss.

Q: How does Van den Heuvel Logistiek ensure efficiency in its services?
A: Van den Heuvel Logistiek has invested in modern equipment that helps to move goods efficiently, including trucks, forklifts, and conveyor belts. The company also uses software systems to track goods and monitor inventory levels. Furthermore, the company has a team of experienced and highly skilled personnel who are dedicated to providing top-notch services to clients.

Q: Where does Van den Heuvel Logistiek operate?
A: Van den Heuvel Logistiek has facilities in the Netherlands, Germany, Belgium, and the United Kingdom. The company’s international operations have helped it to serve clients across Europe and beyond, leveraging the benefits of cross-border trade.

Images related to the topic c vd heuvel transport

Showtrucks at Travemünde ( Some open Pipes) R.DE JONG, Danny vd Heuvel, Iterson & More
Showtrucks at Travemünde ( Some open Pipes) R.DE JONG, Danny vd Heuvel, Iterson & More

Article link: c vd heuvel transport.

Learn more about the topic c vd heuvel transport.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận