Skip to content

C13 kabel 3 meter: voorzien uw apparaten van stroom zonder gedoe!

Mình bán Dây nối nguồn C13 C14 sài UPS lớn Longwell 3 mét loại tốt. 589nhattao với giá chỉ ₫100.000.

c13 kabel 3 meter

C13 Kabel van 3 Meter: Het Verbindende Stuk tussen Apparaten

Apparaten hebben kabels nodig om correct te functioneren en met elkaar verbonden te zijn. Eén van de meest populaire kabels voor apparaten is de C13 kabel van 3 meter. Deze kabel is de verbindende schakel tussen de stroombron en het apparaat. Het is belangrijk om te weten wat deze kabel inhoudt, zijn specificaties en voordelen en waarom het zo populair is bij gebruikers van verschillende apparaten.

Specificaties van de C13 Kabel

De C13 kabel is geclassificeerd als een elektrische, driepolige kabel die wordt gebruikt voor het verstrekken van stroom aan computers, monitoren, printers en andere apparaten. Ook bekend als een “koude stroomkabel”, heeft het een aansluiting die vastklikt aan een speciaal stopcontact op het apparaat dat stroom nodig heeft. Het andere uiteinde van de kabel heeft een standaard stekker die is ontworpen om in een stopcontact te passen.

C13 kabels zijn ontworpen om te voldoen aan veiligheidsnormen om de integriteit van het elektrische systeem te behouden. Ze hebben een nominale stroomsterkte tot 10A en een nominale spanning van 250V AC. De kabelmantel is gemaakt van PVC-materiaal om weerstand te bieden tegen slijtage, scheuren en breuken.

Lengte van de Kabel

De lengte van C13 kabels kan variëren, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Een veel voorkomende lengte van de C13 kabel is 3 meter. Dit is de lengte die wordt gebruikt om apparaten aan te sluiten op een stopcontact dat op afstand is geplaatst. Dit betekent dat gebruikers niet langer in de buurt van het stopcontact hoeven te zijn om hun apparaten van stroom te voorzien.

Doel van de C13 Kabel

Het belangrijkste doel van de C13 kabel is om elektriciteit over te dragen tussen twee punten, specifiek van de stroombron naar het apparaat. De kabel is ontworpen om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen bij het gebruik ervan, vanwege de veiligheidsnormen die zijn vastgesteld in de productie van de kabel.

Voordelen van de C13 Kabel

Gebruikers van de C13 kabel profiteren van verschillende voordelen die deze kabel biedt. Enkele van deze voordelen zijn:

Betrouwbaarheid: De C13 kabel is van hoge kwaliteit en is ontworpen om lang mee te gaan bij regelmatig gebruik. Dit betekent dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over regelmatige vervanging van de kabel en het risico op fouten die kunnen optreden bij een slechte kwaliteit kabel.

Flexibiliteit: De C13 kabel is flexibel en beweegt gemakkelijk bij gebruik. Dit betekent dat het gebruik ervan geen belemmering vormt bij het verplaatsen van het apparaat.

Veiligheid: C13 kabels zijn ontworpen om veiligheid tijdens gebruik te bieden. Bescherming tegen oververhitting, hoge temperaturen en kortsluiting is gegarandeerd.

Compatibiliteit van de C13 Kabel

C13 kabels zijn compatibel met een breed scala aan apparaten die stroom nodig hebben om te functioneren. Computers, servers, monitors, printers, koffiezetapparaten en andere apparaten hebben een C13-kabel nodig om stroom te ontvangen. Het is van vitaal belang om te weten welke kabels compatibel zijn met welk apparaat om verwarring te voorkomen.

Beschikbaarheid van de C13 Kabel

C13 kabels zijn breed verkrijgbaar in winkels en online. Er zijn verschillende fabrikanten van kabels die deze producten verkoop. Afhankelijk van de behoeften van een gebruiker kan men kiezen uit verschillende lengtes en specificaties.

Prijs van de C13 Kabel

De prijs van de C13 kabel is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte, kwaliteit en de fabrikant van de kabel. De prijzen beginnen vanaf 5 euro en kunnen oplopen tot 25 euro of meer.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over de C13 kabel.

Wat is een C13 kabel?

Een C13 kabel is een elektrische driepolige kabel die stroom levert aan apparaten zoals computers, printers, monitoren, koffiezetapparaten, etc. Het heeft een connectie aan de ene kant die past in een stopcontact en aan de andere kant een connector die aan het apparaat klikt.

Welk type connector wordt gebruikt voor de C13-kabel?

Het type connector dat wordt gebruikt voor de C13 kabel is een IEC C13 connector. Deze connector is ontworpen voor een naadloze installatie in apparaten die een koude stroomkabel vereisen.

In welke lengtes zijn C13 kabels beschikbaar?

C13 kabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes, variërend van 1 meter tot 10 meter, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Wat is de compatibiliteit van de C13 kabel?

C13 kabels zijn compatibel met een breed scala aan apparaten die stroom nodig hebben om te functioneren. Computertorens, monitoren, printers, koffiezetapparaten en andere apparaten hebben allemaal een C13-kabel nodig om stroom te ontvangen.

Wat zijn de voordelen van de C13 kabel?

De C13 kabel biedt betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid tijdens gebruik. De kabel is van hoge kwaliteit en langdurig in gebruik. Het gebruik van deze kabel biedt gebruikers de flexibiliteit om hun apparaten gemakkelijk te verplaatsen. De C13 kabel is ook ontworpen om veiligheid tijdens gebruik te bieden.

Wat is de prijs van de C13 kabel?

De prijs van de C13 kabel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de lengte, kwaliteit en fabrikant van de kabel. De prijs begint bij ongeveer 5 euro en kan oplopen tot 25 euro of meer.

Samenvatting

De C13-kabel van 3 meter is een veelgebruikte verbindingskabel die wordt gebruikt tussen apparaten en de stroombron. Deze kabel biedt verschillende voordelen aan gebruikers vanwege zijn flexibiliteit, veiligheid tijdens gebruik en hoogwaardige kwaliteit. C13-kabels zijn compatibel met een breed scala aan apparaten die stroom nodig hebben om te werken. Een van de belangrijkste specificaties van de C13-kabel is de nominale stroomsterkte van tot 10A en de nominale spanning van 250V AC. C13-kabels zijn breed verkrijgbaar tegen verschillende prijzen, afhankelijk van de lengte en de fabrikant.

Kortom, de C13-kabel van 3 meter is een populaire verbindingskabel die voor verschillende apparaten gebruikt kan worden. Het is van vitaal belang om de specificaties en compatibiliteit van de kabel te kennen voordat u het gebruikt. Met de hoge mate van flexibiliteit die het biedt, is de C13-kabel een must-have voor elk huishouden of kantoor.

Keywords searched by users: c13 kabel 3 meter

Categories: Top 62 c13 kabel 3 meter

Mình bán Dây nối nguồn C13 C14 sài UPS lớn Longwell 3 mét loại tốt. 589nhattao với giá chỉ ₫100.000.

See more here: vietty.com

Images related to the topic c13 kabel 3 meter

Mình bán Dây nối nguồn C13 C14 sài UPS lớn Longwell 3 mét loại tốt. 589nhattao với giá chỉ ₫100.000.
Mình bán Dây nối nguồn C13 C14 sài UPS lớn Longwell 3 mét loại tốt. 589nhattao với giá chỉ ₫100.000.

Article link: c13 kabel 3 meter.

Learn more about the topic c13 kabel 3 meter.

See more: https://vietty.com/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *