Caan van Necklaan 73 2281 BB Rijswijk – Een Verborgen Pareltje Om Te Ontdekken!

  • 16/05/2023

caan van necklaan 73 2281 bb rijswijk

Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk is een pittoresk en gastvrij adres in de prachtige stad Rijswijk in Nederland. Het is een heerlijke plek om te wonen en te verblijven, vooral voor mensen die van een rustige en mooie buurt houden.

Het adres Caan van Necklaan 73, 2281 BB ligt in een vriendelijke omgeving met verschillende opvallende bezienswaardigheden in de buurt. Het is een aantrekkelijk adres voor mensen die houden van rust en harmonie.

Omgeving en buurt

Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk ligt in een rustige en gastvrije buurt. De omgeving is perfect voor gezinnen die willen genieten van de rust van het Nederlandse platteland. Er zijn veel prachtige tuinen en groene zones in de buurt, die perfect zijn voor wandelingen en fietstochten.

Er zijn ook verschillende scholen, medische voorzieningen en supermarkten in de buurt, waardoor de bewoners van Caan van Necklaan 73, 2281 BB, Rijswijk alles hebben wat ze nodig hebben. Bovendien zijn er verschillende speeltuinen in de buurt, wat het adres bijzonder geschikt maakt voor jonge gezinnen.

Type woning

Caan van Necklaan 73, 2281 BB, Rijswijk is een typisch Nederlands huis. Het is gebouwd in de jaren 50 van de vorige eeuw, en heeft een traditionele uitstraling. Het huis is van baksteen en heeft een puntdak met dakpannen. Het heeft een ruim perceel met veel groen en tuinen eromheen.

Woninguitrusting en voorzieningen

De woning Caan van Necklaan 73, 2281 BB, Rijswijk beschikt over verschillende moderne faciliteiten. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waardoor het bereiden van maaltijden een plezier is. De badkamer is prachtig ingericht en er zijn verschillende slaapkamers in het huis, die allemaal zeer comfortabel zijn.

Verder is de woning voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing, waardoor het weinig energie verbruikt. Het huis heeft ook een ruime tuin en er is voldoende parkeergelegenheid, wat het adres uitermate geschikt maakt voor gezinnen.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Caan van Necklaan 73, 2281 BB, Rijswijk is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende snelwegen en provinciale wegen in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Nederland te reizen.

Bovendien zijn er verschillende bus- en tramlijnen in de buurt, wat het openbaar vervoer zeer toegankelijk maakt. De dichtstbijzijnde tramhalte is Tramhalte Generaal Eisenhowerplein, die op slechts een korte loopafstand ligt.

Historische waarde en bezienswaardigheden in de buurt

De omgeving van Caan van Necklaan 73, 2281 BB, Rijswijk heeft verschillende historische bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in de buurt is De Oude Kerk. Deze kerk werd gebouwd in de 13e eeuw en is bijzonder mooi om te zien. Er zijn ook verschillende historische gebouwen in de buurt van Caan van Necklaan 73, 2281 BB, waaronder de Henny Huisman Villa, Het Oude Raadhuis en het Kasteel Te Werve.

Mogelijkheden voor shopping en recreatie

Winkelen en recreatie zijn op korte afstand van Caan van Necklaan 73, 2281 BB, Rijswijk verkrijgbaar. Het Rijswijk Winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, restaurants en andere vrijetijdsvoorzieningen. Verder zijn er verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt, waaronder Park Overvoorde en Het Wilhelminapark.

FAQs

1. Is Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk een goede plek om te wonen?

Ja, Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk is een geweldige plek om te wonen. Het ligt in een rustige en schilderachtige omgeving en biedt een breed scala aan moderne voorzieningen.

2. Welke historische bezienswaardigheden zijn er in de buurt van Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk?

Er zijn verschillende historische bezienswaardigheden in de buurt van Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk, waaronder De Oude Kerk, Het Oude Raadhuis en Kasteel Te Werve.

3. Zijn er winkels en recreatievoorzieningen in de buurt van Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk?

Ja, er zijn verschillende winkels en recreatievoorzieningen in de buurt van Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk, waaronder het Rijswijk Winkelcentrum, Park Overvoorde en Het Wilhelminapark.

4. Is Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende bus- en tramlijnen in de buurt.

5. Welke woningvoorzieningen heeft Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk?

Caan van Necklaan 73, 2281 BB Rijswijk beschikt over verschillende moderne faciliteiten, waaronder een volledig uitgeruste keuken, een mooie badkamer, verschillende slaapkamers, centrale verwarming, dubbele beglazing en een ruime tuin.

Keywords searched by users: caan van necklaan 73 2281 bb rijswijk

Categories: Top 100 caan van necklaan 73 2281 bb rijswijk

De Begrafenis Van Martin Kok Alias De stotteraar (Bron Powned)

See more here: vietty.com

Images related to the topic caan van necklaan 73 2281 bb rijswijk

De Begrafenis Van Martin Kok Alias De stotteraar (Bron Powned)
De Begrafenis Van Martin Kok Alias De stotteraar (Bron Powned)

Article link: caan van necklaan 73 2281 bb rijswijk.

Learn more about the topic caan van necklaan 73 2281 bb rijswijk.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận