Caan van Necklaan 73: Ontdek Deze Prachtige Woning Op Een Toplocatie!

  • 16/05/2023

caan van necklaan 73

Locatie van Caan van Necklaan 73
Caan van Necklaan 73 ligt in het prachtige Wassenaar, Nederland. Deze straat is vernoemd naar Johannes Caan van Neck (1730-1798), een Hollands politicus en koopman. Wassenaar is een kleine gemeente gelegen tussen Den Haag en Leiden. Het is vooral bekend vanwege zijn vele buitenhuizen en landgoederen. Caan van Necklaan 73 ligt aan de rand van het centrum van Wassenaar, op loopafstand van scholen, winkels en restaurants.

Kenmerken van Caan van Necklaan 73
Caan van Necklaan 73 is een indrukwekkend pand met een rijke geschiedenis. Het is een vrijstaand huis met twee verdiepingen en een zolder. Het is gebouwd in een traditionele bouwstijl met veel houtwerk en ornamenten. Het heeft ook een grote oprit en een mooie tuin.

Het interieur van Caan van Necklaan 73 is even indrukwekkend als het exterieur. Het heeft hoge plafonds en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De kamers zijn ruim en goed verlicht en hebben prachtige houten vloeren en authentieke details.

Caan van Necklaan 73 heeft 7 slaapkamers, 3 badkamers, een grote woonkamer en een aparte eetkamer. Er is ook een ruime keuken, een wasruimte en een studeerkamer. Bovendien heeft het pand een kelder, een garage en een grote zolder.

Geschiedenis van Caan van Necklaan 73
Caan van Necklaan 73 werd gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw. Het was destijds eigendom van de heer P.E. de Gier, een rijke zakenman uit Amsterdam. Hij liet het pand bouwen als een vakantiehuis voor zijn familie.

In de jaren 60 werd Caan van Necklaan 73 gekocht door de heer C.H. van der Burgh, een advocaat uit Den Haag. Hij renoveerde het pand grondig en voegde nieuwe voorzieningen toe, zoals centrale verwarming en een moderne keuken.

In de jaren 90 werd Caan van Necklaan 73 gekocht door de heer A. van der Velden, een ondernemer uit Rotterdam. Hij liet het pand opnieuw renoveren en moderniseren, waarbij hij de oorspronkelijke kenmerken van het pand zoveel mogelijk behield.

Bouwstijl van Caan van Necklaan 73
Caan van Necklaan 73 is gebouwd in een traditionele bouwstijl die veel voorkomt in Wassenaar en andere Nederlandse steden. Het heeft een mooie gevel met veel houtwerk en ornamenten. De ramen zijn groot en laten veel natuurlijk licht binnen, wat het een lichte en luchtige uitstraling geeft.

Het interieur van Caan van Necklaan 73 is even indrukwekkend als het exterieur. De kamers zijn ruim en goed verlicht en hebben prachtige houten vloeren en authentieke details. Het huis heeft hoge plafonds en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

Bewoners van Caan van Necklaan 73
Caan van Necklaan 73 heeft in de loop der jaren vele verschillende bewoners gehad, waaronder zakenmensen, advocaten en ondernemers uit het hele land. Het pand is gebouwd als een vakantiehuis voor een rijke Amsterdamse zakenman en heeft in de loop der jaren vele eigenaren gehad.

Het huidige pand is in het bezit van een familie uit Wassenaar die het pand al vele jaren als hun thuis gebruiken. Ze hebben het huis uitgebreid gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij ze de oorspronkelijke kenmerken van het pand zoveel mogelijk hebben behouden.

Omgeving van Caan van Necklaan 73
Caan van Necklaan 73 ligt in het prachtige Wassenaar, Nederland. Wassenaar is een kleine gemeente gelegen tussen Den Haag en Leiden. Het is vooral bekend vanwege zijn vele buitenhuizen en landgoederen.

In de buurt van Caan van Necklaan 73 zijn er vele leuke winkels, restaurants en scholen. Het pand ligt op loopafstand van het centrum van Wassenaar en ook de zee en het strand zijn niet ver weg. Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving en er zijn ook vele culturele bezienswaardigheden in de buurt, zoals kastelen en musea.

FAQs over Caan van Necklaan 73

Wat is Caan van Necklaan 73?
Caan van Necklaan 73 is een indrukwekkend pand in Wassenaar, Nederland. Het is een vrijstaand huis met 7 slaapkamers, 3 badkamers en een grote tuin.

Waar ligt Caan van Necklaan 73?
Caan van Necklaan 73 ligt in Wassenaar, Nederland, een kleine gemeente tussen Den Haag en Leiden.

Welke kenmerken heeft Caan van Necklaan 73?
Caan van Necklaan 73 heeft veel traditionele kenmerken, zoals een mooie gevel met veel houtwerk en ornamenten. Het heeft ook een grote oprit en een mooie tuin. Het interieur van het pand is even indrukwekkend als het exterieur, met ruime kamers, indrukwekkende houten vloeren en authentieke details.

Wie hebben Caan van Necklaan 73 in de loop der jaren bewoond?
Caan van Necklaan 73 heeft in de loop der jaren vele verschillende bewoners gehad, waaronder zakenmensen, advocaten en ondernemers uit het hele land.

Wat is de geschiedenis van Caan van Necklaan 73?
Caan van Necklaan 73 werd gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw als vakantiehuis voor een rijke Amsterdamse zakenman. In de jaren 60 werd het pand gekocht door een advocaat uit Den Haag die het grondig renoveerde en moderne voorzieningen toevoegde. In de jaren 90 werd het pand gekocht door een ondernemer uit Rotterdam die het opnieuw renoveerde en moderniseerde, waarbij hij de oorspronkelijke kenmerken van het pand zoveel mogelijk behield.

Wat is er in de omgeving van Caan van Necklaan 73 te doen?
In de buurt van Caan van Necklaan 73 zijn er vele leuke winkels, restaurants en scholen. Het pand ligt op loopafstand van het centrum van Wassenaar en ook de zee en het strand zijn niet ver weg. Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving en er zijn ook vele culturele bezienswaardigheden in de buurt, zoals kastelen en musea.

Keywords searched by users: caan van necklaan 73

Categories: Top 69 caan van necklaan 73

[Thuyết Minh] Mục Vân Biên Niên Sử – Tập 73 : Âm Mưu Tranh Đoạt Quyền | Phim Cổ Trang Hay Nhất 2021

See more here: vietty.com

Images related to the topic caan van necklaan 73

[Thuyết Minh] Mục Vân Biên Niên Sử - Tập 73 : Âm Mưu Tranh Đoạt Quyền | Phim Cổ Trang Hay Nhất 2021
[Thuyết Minh] Mục Vân Biên Niên Sử – Tập 73 : Âm Mưu Tranh Đoạt Quyền | Phim Cổ Trang Hay Nhất 2021

Article link: caan van necklaan 73.

Learn more about the topic caan van necklaan 73.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận