Caan van Necklaan Rijswijk: Ontdek de verborgen schatten van deze mooie buurt!

  • 16/05/2023

caan van necklaan rijswijk

Caan van Necklaan Rijswijk: Een Gedetailleerde Gids

Caan van Necklaan is een populaire straat in Rijswijk, Nederland. De straat is vernoemd naar de Nederlandse kunstenaar Jan van Necklaan (1645-1718), die beroemd werd vanwege zijn schilderijen van paardenraces en jachtscènes. Caan van Necklaan is een van de belangrijkste straten in Rijswijk, die bekend staat om zijn vele winkels, cafés, restaurants en culturele attracties. Het is een perfecte bestemming voor toeristen en bewoners, die op zoek zijn naar een aangename tijd.

Locatie van Caan van Necklaan Rijswijk

Caan van Necklaan ligt in het centrum van Rijswijk, in de provincie Zuid-Holland. Het is een belangrijke verbindingsweg tussen verschillende wijken van Rijswijk en verder. Caan van Necklaan begint bij de Prinses Beatrixlaan en loopt door tot het Julialaantje. De straat is een aangename plek om te wandelen, en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende winkels, restaurants en culturele attracties in de omgeving.

Geschiedenis van Caan van Necklaan Rijswijk

Caan van Necklaan werd in de vroege jaren 1900 ontworpen en gebouwd als onderdeel van een initiatief om Rijswijk te moderniseren. In die tijd was Rijswijk een kleine gemeenschap met voornamelijk agrarische activiteiten, maar door de komst van de spoorwegen begon de gemeente te moderniseren. De Caan van Necklaan werd aangelegd als een nieuwe verbindingsweg tussen verschillende dorpen en steden, en bood de mogelijkheid om nieuwe huizen te bouwen voor de toenemende bevolking.

In de jaren 1920 en 1930 ontwikkelde Caan van Necklaan zich snel, met tal van nieuwe gebouwen en bedrijven die werden opgericht langs de straat. In die tijd was Rijswijk een belangrijke toeristische bestemming vanwege zijn prachtige landschappen en rijke geschiedenis. Vandaag de dag is Caan van Necklaan nog steeds een belangrijke straat in Rijswijk en dient als een belangrijke plek om te winkelen en te ontspannen.

Architectuur van Caan van Necklaan

De architectuur van Caan van Necklaan is divers en veelzijdig, met een mix van oudere en nieuwe gebouwen. Sommige van de gebouwen langs de straat zijn nog steeds origineel, terwijl anderen zijn gerenoveerd en gemoderniseerd. Er zijn ook verschillende nieuwe gebouwen gebouwd langs Caan van Necklaan, waaronder moderne winkels en restaurants.

Bewoners van Caan van Necklaan Rijswijk

Er wonen verschillende mensen op Caan van Necklaan in Rijswijk. De meeste bewoners zijn gezinnen met een gemiddelde inkomensniveau. Er zijn ook een aantal studenten die in de omgeving wonen vanwege de nabijheid van verschillende universiteiten. Over het algemeen is Caan van Necklaan een rustige woonwijk met een aantal populaire winkels en restaurants.

Winkels op Caan van Necklaan Rijswijk

Er zijn tal van winkels langs Caan van Necklaan. Enkele van de populaire winkels langs de straat zijn HEMA, Albert Heijn, Kruidvat en Coop. Er zijn ook verschillende kledingwinkels, schoenenwinkels en andere detailhandelaren langs de straat. Of u nu mode, schoonheidsproducten, huisartikelen of boodschappen nodig heeft, er zijn verschillende winkels op Caan van Necklaan die aan uw behoeften voldoen.

Cafés en restaurants op Caan van Necklaan Rijswijk

Caan van Necklaan is de thuisbasis van verschillende cafés en restaurants, waaronder eetgelegenheden van Gambiaanse, Turkse, Surinaamse, Indiase, Italiaanse en andere keukens. Enkele van de populaire restaurants op Caan van Necklaan zijn Restaurant De Hertog, Little Italy en Subway. Er zijn ook verschillende cafés en bars op de straat, zoals Cafe Joris en De Gravin.

Openbaar vervoer bereikbaarheid van Caan van Necklaan Rijswijk

Caan van Necklaan is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die langs de straat rijden en die u naar andere delen van Rijswijk en daarbuiten brengen. Er is ook een treinstation in de buurt van Caan van Necklaan, waardoor het gemakkelijk is om naar andere steden en dorpen te reizen.

Wijken rondom Caan van Necklaan Rijswijk

Er zijn verschillende wijken rondom Caan van Necklaan in Rijswijk. Enkele van de populaire wijken in de buurt van Caan van Necklaan zijn Steenvoorde, Hoekpolder, Oud Rijswijk en Molenwijk. Elk van deze wijken heeft zijn eigen charme en biedt een verscheidenheid aan activiteiten en attracties.

Evenementen op Caan van Necklaan Rijswijk

Er vinden regelmatig evenementen plaats op Caan van Necklaan in Rijswijk. Enkele van de populaire evenementen zijn de jaarlijkse kerstmarkt en traditionele jaarmarkt. Er zijn ook verschillende muziek- en kunstfestivals die worden gehouden langs de straat, waardoor het een populaire bestemming is onder cultuurliefhebbers.

Toeristische attracties in de buurt van Caan van Necklaan Rijswijk

Er zijn verschillende toeristische attracties in de buurt van Caan van Necklaan in Rijswijk. Enkele van de populaire attracties zijn de TU Delft Botanical Garden, Museum Rijswijk, en de Sint Bonifatiuskerk. Er zijn ook verschillende parken in de buurt van Caan van Necklaan, zoals het Rijswijkse Bos en het Wilhelminapark, waar u kunt genieten van een ontspannen wandeling of een picknick met familie en vrienden.

FAQs

Wat zijn enkele van de populaire restaurants op Caan van Necklaan?

Enkele populaire restaurants op Caan van Necklaan zijn Restaurant De Hertog, Little Italy, en Subway.

Zijn er winkels op Caan van Necklaan?

Ja, er zijn verschillende winkels op Caan van Necklaan, waaronder HEMA, Albert Heijn, Kruidvat en Coop.

Hoe bereik ik Caan van Necklaan met het openbaar vervoer?

Caan van Necklaan is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die langs de straat rijden en die u naar andere delen van Rijswijk en daarbuiten brengen. Er is ook een treinstation in de buurt van Caan van Necklaan, waardoor het gemakkelijk is om naar andere steden en dorpen te reizen.

Wat zijn enkele van de populaire toeristische attracties in de buurt van Caan van Necklaan Rijswijk?

Enkele van de populaire attracties in de buurt van Caan van Necklaan zijn de TU Delft Botanical Garden, Museum Rijswijk, en de Sint Bonifatiuskerk.

Zijn er evenementen op Caan van Necklaan Rijswijk?

Ja, er vinden regelmatig evenementen plaats op Caan van Necklaan in Rijswijk. Enkele van de populaire evenementen zijn de jaarlijkse kerstmarkt en traditionele jaarmarkt. Er zijn ook verschillende muziek- en kunstfestivals die worden gehouden langs de straat.

Keywords searched by users: caan van necklaan rijswijk caan van necklaan 31, caan van necklaan 158, funda serre rijswijk, caan van necklaan 61, funda hoekpolder, rijswijk, caan van necklaan 75 rijswijk, funda prinsesselaan rijswijk, funda rijswijk

Categories: Top 49 caan van necklaan rijswijk

Caan van Necklaan 215, Rijswijk | Online Woningbrochure

See more here: vietty.com

caan van necklaan 31

Caan van Necklaan 31, located in the Netherlands, is a beautiful and spacious villa that is highly coveted by many. The property is situated in the affluent area of Wassenaar and is surrounded by pristine gardens which add to its allure.

The villa consists of two floors and a basement, with a total living area of approximately 495 square meters. The whole property sits on a plot of land that measures approximately 2,832 square meters, which includes the beautiful garden that is perfect for hosting outdoor events.

Upon entering the villa, the first thing that catches the eye is the spacious and grand foyer. The high ceilings, elegant chandelier, and marble floors are just some of the elements that make this area impressive. The villa has a total of six bedrooms that are spacious and tastefully decorated. Each bedroom comes with an en-suite bathroom which is fitted with high-quality fixtures and finishes.

The living areas of the villa are expansive and feature large windows that let in plenty of natural light, giving the areas a bright and airy feel. The villa boasts of a large living room which is perfect for entertaining guests. The living room is furnished with comfortable sofas and chairs, a fireplace, and a large screen television mounted on the wall.

Adjacent to the living room is a formal dining room that is perfect for hosting dinner parties. The dining room is furnished with an elegant dining table and chairs that can accommodate up to ten guests comfortably.

The villa also has a fully equipped modern kitchen that is fitted with high-quality appliances and fixtures, such as a large fridge, freezer, oven, microwave, and dishwasher. The kitchen also features a breakfast bar that is perfect for casual meals or for socializing while cooking.

Additionally, the villa has a large study that is perfect for those who work from home or require a quiet place to read or work.

The basement of the villa is fully finished and offers plenty of space for a variety of activities. The basement is perfect for entertaining guests and includes a large entertainment room that is fitted with a pool table, a home theater, and a bar. The basement also includes a spacious gym that is equipped with high-quality fitness equipment, a sauna, and a steam room.

The villa sits on a large plot of land that includes a beautifully landscaped garden. The garden features lush greenery, tall trees, and a variety of exotic plants. The garden also includes a large swimming pool that is perfect for swimming or lounging around in the sun. The villa also has a spacious terrace that is perfect for outdoor dining or hosting social gatherings.

FAQs

1. Can I rent the Caan van Necklaan 31 villa?

Yes, the villa is available for rent. However, fees and conditions apply, and you should get in touch with the property manager for more details.

2. Is the rental price inclusive of utilities, taxes, and other fees?

No, the rental price is exclusive of any utility bills, taxes, and other fees. The tenant has to pay for all utilities consumed during the rental period.

3. Is the villa pet-friendly?

No, the villa is not pet-friendly. Pets are not allowed on the premises.

4. Is there a minimum stay requirement for the villa?

Yes, the minimum stay requirement is seven nights.

5. Are there laundry facilities available in the villa?

Yes, the villa is equipped with laundry facilities, including a washing machine, a dryer, and an ironing board.

6. Is there an onsite parking facility?

Yes, the villa has a spacious onsite parking facility that can accommodate several cars.

7. Is the villa accessible to people with disabilities?

No, the villa is not designed to be wheelchair accessible.

In conclusion, Caan van Necklaan 31 in the Netherlands is a luxurious and spacious villa that is perfect for those who appreciate the finer things in life. Its expansive living areas, beautiful garden, and state-of-the-art facilities make it an exceptional property that is well worth considering. With a variety of amenities on offer and a prime location in Wassenaar, this villa offers its guests a truly unforgettable experience.

caan van necklaan 158

Caan van Necklaan 158 is een stijlvol en modern appartementencomplex dat zich bevindt in Rijswijk, Nederland. Het gebouw is ontworpen door de beroemde architecten Zeinstra van der Pol en biedt bewoners een prachtig uitzicht op het omliggende gebied. Het gebouw is gelegen in een rustige en veilige buurt, naast een park en op loopafstand van diverse winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Het complex bestaat uit verschillende appartementen met grote ramen en balkons die schitterend uitzicht bieden op het groene park en de stad. Elk appartement heeft een eigen unieke indeling en een modern interieur, inclusief een ingerichte keuken, badkamer, berging en een ruime woonkamer. Bewoners hebben ook toegang tot veilige parkeergelegenheid en een fietsenstalling.

Het gebouw is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het complex heeft zonnepanelen op het dak en een slim energiesysteem dat het energieverbruik van de bewoners minimaliseert. Het complex is ook voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem dat de luchtkwaliteit in de appartementen verbetert en bovendien zeer geluidsdicht en goed geïsoleerd.

Het appartementencomplex is afgestemd op de behoeften van de bewoners en biedt hen een optimaal wooncomfort. Het gebouw heeft een lift, een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, een wasruimte en een berging. Bovendien is er 24 uur per dag professionele beveiliging en toegangscontrole om de veiligheid van bewoners te waarborgen.

De buurt rondom Caan van Necklaan 158 is zeer aantrekkelijk en biedt veel voorzieningen voor bewoners. Er zijn diverse parken en tuinen in de omgeving waar bewoners van kunnen genieten, zoals het Rijswijkse Bos en het Wilhelminapark. Er zijn ook veel winkels en restaurants op loopafstand van het gebouw, waaronder een supermarkt, drogisterijen, banken, kappers en vele anderen.

FAQ’s

Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen over Caan van Necklaan 158:

Q: Wat zijn de afmetingen van de appartementen?
A: De appartementen verschillen in grootte en indeling. Er zijn echter diverse appartementen beschikbaar met een of twee slaapkamers die variëren van 50 tot 100 vierkante meter.

Q: Is er parkeergelegenheid beschikbaar in het complex?
A: Ja, het complex beschikt over veilige parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

Q: Is het gebouw toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen?
A: Ja, het gebouw is toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen. Het complex beschikt over een lift en brede deuren.

Q: Is er een wasruimte in het gebouw?
A: Ja, er is een gezamenlijke wasruimte in het gebouw beschikbaar voor bewoners.

Q: Zijn er voorzieningen voor kinderen in de buurt?
A: Ja, er zijn diverse parken en speeltuinen in de buurt van het gebouw, waar kinderen kunnen spelen en genieten van de buitenlucht.

Q: Zijn huisdieren toegestaan in het complex?
A: Ja, huisdieren zijn toegestaan in het complex, maar er gelden wel beperkingen en bepalingen.

Q: Kan ik het appartement bezichtigen voordat ik het huur of koop?
A: Ja, er zijn bezichtigingsmogelijkheden beschikbaar.

Q: Hoe is de verbinding met het openbaar vervoer?
A: De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn diverse bushaltes op loopafstand van het gebouw, evenals een treinstation op enkele minuten afstand met de trein of bus.

Kortom, Caan van Necklaan 158 is een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een modern en comfortabel appartement in een rustige en veilige omgeving. Het gebouw biedt haar bewoners alle noodzakelijke voorzieningen en de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Wie op zoek is naar een gezellige buurt met diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, zal zich zeker thuis voelen in deze buurt.

Images related to the topic caan van necklaan rijswijk

Caan van Necklaan 215, Rijswijk | Online Woningbrochure
Caan van Necklaan 215, Rijswijk | Online Woningbrochure

Article link: caan van necklaan rijswijk.

Learn more about the topic caan van necklaan rijswijk.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận