Cafetaria de Zon Zwartewaal – De Lekkerste Snackbar in de Regio

  • 16/05/2023

cafetaria de zon zwartewaal

Cafetaria de Zon Zwartewaal is een bekende en geliefde eetgelegenheid in de gemeente Brielle, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Bij deze cafetaria kun je terecht voor heerlijke snacks, patat, burgers en nog veel meer lekkere gerechten. In dit artikel delen we graag meer informatie over de ligging, geschiedenis, menu, kwaliteit van het eten, klantenservice, prijzen, inrichting en sfeer van Cafetaria de Zon. Daarnaast verzamelen we beoordelingen en klantervaringen met deze eetgelegenheid.

Ligging van Cafetaria de Zon in Zwartewaal

Cafetaria de Zon is gelegen in Zwartewaal, een dorp dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Brielle. Het adres van de cafetaria is Emmastraat 7, 3238AN Zwartewaal. Dit is een gunstige locatie, vlakbij de lokale supermarkt, en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

Geschiedenis van Cafetaria de Zon

Cafetaria de Zon heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de jaren 70. In die tijd begon de moeder van de huidige eigenaar Adrie Stolk met een soortgelijke snackbar in de buurt. Later werd het stokje doorgegeven aan Adrie, die het bedrijf door de jaren heen uitbouwde tot de populaire cafetaria die het vandaag de dag is.

Menu van Cafetaria de Zon

Bij Cafetaria de Zon kun je terecht voor een breed scala aan snacks en gerechten. Je kunt hier onder andere patat, diverse soorten burgers, frikandellen, kroketten, kaassoufflés en loempia’s bestellen. Ook zijn er keuzes voor vegetariërs, zoals de vegaburger en kaassouflés. Voor de zoetekauw zijn er ijsjes, milkshakes en andere lekkere desserts. Naast snacks voor de kleine trek kun je bij Cafe de Zon ook terecht voor maaltijden, zoals spareribs of schnitzels.

Kwaliteit van het eten bij Cafetaria de Zon

De kwaliteit van het eten bij Cafetaria de Zon is zeer goed. De producten worden vers bereid met hoogwaardige ingrediënten en er wordt veel aandacht besteed aan de recepten en bereidingswijze van de gerechten. Zo gebruiken ze verse groenten en wordt er gezorgd voor vlees van goede kwaliteit. Bij Cafetaria de Zon staan ze bekend om hun heerlijke patat en burgers. Deze worden gemaakt van verse aardappels en vlees van goede kwaliteit.

Klantenservice bij Cafetaria de Zon

De klantenservice bij Cafetaria de Zon is uitstekend. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast werken er ook medewerkers die Engels spreken, waardoor de cafetaria ook toegankelijk is voor niet-Nederlandstalige bezoekers. Bij Cafetaria de Zon kun je terecht voor snelle service en wordt er alles aan gedaan om klanten zo tevreden mogelijk te maken.

Prijzen en prijs-kwaliteitverhouding van Cafetaria de Zon

De prijzen van de gerechten bij Cafetaria de Zon zijn redelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, omdat je hier waar krijgt voor je geld. De porties zijn vaak royaal en de smaak van het eten is zeer goed. Bovendien biedt de cafetaria regelmatig leuke acties, zoals een gratis ijsje bij je bestelling of korting op specifieke gerechten.

Inrichting en sfeer van Cafetaria de Zon

De inrichting en sfeer bij Cafetaria de Zon zijn gezellig en uitnodigend. Er is plaats voor ongeveer 30 personen binnen, en in de zomer kun je ook plaatsnemen op het terras buiten. De inrichting is strak en modern, met een slim gebruik van kleuren en decoratie om de eetruimte een prettige atmosfeer te geven.

Beoordelingen en klantervaringen met Cafetaria de Zon

Beoordelingen en klantervaringen met Cafetaria de Zon zijn overwegend zeer positief. Veel mensen spreken hun waardering uit voor de kwaliteit en smaak van het eten, evenals de vriendelijke service van het personeel. Gasten waarderen ook de netheid en de hygiëne in de cafetaria. Sommige mensen noemen wel dat de porties soms wat klein zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als groot negatief punt gezien.

FAQs over Cafetaria de Zon Zwartewaal

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cafetaria de Zon in Zwartewaal.

Wat is de specialiteit van Cafetaria de Zon?

Cafetaria de Zon staat bekend om zijn overheerlijke patat en burgers. Deze worden gemaakt van verse aardappels en vlees van goede kwaliteit.

Heeft Cafetaria de Zon ook vegetarische opties?

Ja, Cafetaria de Zon heeft vegetarische burgers en kaassoufflés op het menu staan.

Kun je bij Cafetaria de Zon ook maaltijden bestellen?

Ja, naast snacks kun je ook maaltijden als spareribs en schnitzels bestellen bij Cafetaria de Zon.

Is er parkeergelegenheid bij Cafetaria de Zon?

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Cafetaria de Zon.

Is er een terras bij Cafetaria de Zon?

Ja, in de zomer kun je ook plaatsnemen op het terras van Cafetaria de Zon.

Kan ik ook telefonisch bestellen bij Cafetaria de Zon?

Ja, je kunt ook telefonisch bestellen bij Cafetaria de Zon. Het telefoonnummer voor bestellingen is 0181-662431.

Keywords searched by users: cafetaria de zon zwartewaal

Categories: Top 24 cafetaria de zon zwartewaal

Cafetaria Litjes viert verjaardag samen met ’s-Heerenberg

See more here: vietty.com

Images related to the topic cafetaria de zon zwartewaal

Cafetaria Litjes viert verjaardag samen met ’s-Heerenberg
Cafetaria Litjes viert verjaardag samen met ’s-Heerenberg

Article link: cafetaria de zon zwartewaal.

Learn more about the topic cafetaria de zon zwartewaal.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận