Cafetaria Eigen Haard Roermond – Ontdek de smaaksensatie van deze lokale favoriet!

  • 16/05/2023

cafetaria eigen haard roermond

Cafetaria Eigen Haard Roermond: Uw plek voor vriendschappelijke sfeer en heerlijke maaltijden

Cafetaria Eigen Haard Roermond is een gezellig plekje, waar mensen worden verwelkomd in een vriendelijke sfeer. Het is een perfecte plek voor mensen die van lekkere maaltijden houden en zich op hun gemak willen voelen. Hier wordt u bediend met een glimlach en krijgt u de beste kwaliteit eten tegen betaalbare prijzen. In dit artikel ontdek je alles over cafetaria eigen haard roermond; van de menukaart tot openingstijden, geschiedenis en klantenrecensies.

Wie is Cafetaria Eigen Haard Roermond?

Cafetaria Eigen Haard Roermond is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de horeca. Het is een plek waar mensen elkaar treffen om samen te genieten van heerlijke maaltijden. Het cafetaria heeft een ruime keuze aan menu’s, zodat mensen kunnen kiezen uit verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit friet, snacks, broodjes, maaltijden, ijsjes en drankjes. Het personeel van cafetaria eigen haard roermond werkt samen om ervoor te zorgen dat u een geweldige ervaring heeft.

De menukaart van Cafetaria Eigen Haard Roermond

De menukaart van Cafetaria Eigen Haard Roermond is heel uitgebreid. U kunt hier genieten van allerlei soorten maaltijden, waaronder belegde broodjes, hamburgers, snacks en meer. Bovendien zijn deze maaltijden van hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen in cafetaria eigen haard roermond te koop. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat u uw smaakpapillen kunt verwennen en toch binnen uw budget kunt blijven. De cafetaria biedt ook vegetarische opties aan.

Online bestellen bij Cafetaria Eigen Haard Roermond

Als u geen tijd heeft om naar het cafetaria te komen, kunt u online uw bestelling plaatsen bij Cafetaria Eigen Haard Roermond. U kunt hier zowel door de website als via hun app gemakkelijk bestellen. Het proces is eenvoudig en u kunt uw bestelling plaatsen binnen enkele minuten. U kunt hier betalen met iDeal, PayPal of andere betaalmethoden. Zodra uw bestelling klaar is, kunt u deze ophalen of krijgt u deze bezorgd waar u maar wilt.

De geschiedenis van Cafetaria Eigen Haard Roermond

Cafetaria Eigen Haard Roermond bestaat al meer dan 25 jaar. De zaak is begonnen als een plek waar mensen konden genieten van een kopje koffie en een snack. Het was een idee dat ontstond uit de wens om mensen bij elkaar te brengen en een plek te bieden waar ze konden ontspannen en bijpraten. De eigenaren hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de zaak te verbeteren en uit te breiden. Het is nu een populaire plek geworden voor mensen die van lekkernijen houden en op zoek zijn naar een plek om te ontspannen.

De openingstijden van Cafetaria Eigen Haard Roermond

Cafetaria Eigen Haard Roermond is elke dag van de week geopend, behalve op maandag. Op dinsdag tot en met donderdag is het open van 11.00 uur tot 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het open van 11.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur. Houd er rekening mee dat openingstijden kunnen variëren op feestdagen.

Het klantbeoordelingen van Cafetaria Eigen Haard Roermond

De klantbeoordelingen van Cafetaria Eigen Haard Roermond zijn over het algemeen positief. Er zijn veel lovende recensies van klanten die genoten hebben van de lekkere maaltijden tegen betaalbare prijzen. Mensen hebben het ook over de vriendelijke service en de gezellige sfeer die er heerst in de cafetaria. Bovendien wordt het gemak van online bestellen en bezorgservice gewaardeerd. Sommige klanten hebben suggesties gedaan om enkele van de menu-opties uit te breiden. Over het algemeen is Cafetaria Eigen Haard Roermond een plek waar mensen graag terugkeren en genieten van een goede maaltijd.

Locatie en contactgegevens van Cafetaria Eigen Haard Roermond.

Cafetaria Eigen Haard Roermond is gevestigd aan de Bredeweg 37-39 in Roermond. U kunt deze plek gemakkelijk bereiken per auto, fiets of bus. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats. Als u vragen heeft over cafetaria eigen haard roermond of de menukaart, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0475-332750 of een e-mail sturen naar [email protected].

FAQs

1. Heeft Cafetaria Eigen Haard Roermond vegetarische opties?

Ja, Cafetaria Eigen Haard Roermond heeft vegetarische opties op de menukaart staan. U kunt kiezen uit verschillende heerlijke vegetarische gerechten.

2. Accepteert Cafetaria Eigen Haard Roermond contant geld?

Ja, cafetaria eigen haard roermond accepteert contant geld en andere betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal.

3. Heeft Cafetaria Eigen Haard Roermond een bezorgservice?

Ja, Cafetaria Eigen Haard Roermond heeft een bezorgservice. U kunt uw maaltijd online bestellen en binnen de kortste keren thuis laten bezorgen.

4. Wat zijn de openingstijden van Cafetaria Eigen Haard Roermond?

Cafetaria Eigen Haard Roermond is van dinsdag tot en met zondag geopend, behalve op maandag. De openingstijden variëren van dag tot dag en u kunt deze vinden op hun website of hun app.

5. Zijn er aanpassingen mogelijk voor de menu-opties in Cafetaria Eigen Haard Roermond?

Ja, in cafetaria eigen haard roermond zijn aanpassingen mogelijk voor de menu-opties. U kunt bijvoorbeeld extra saus of kaas bestellen of ingrediënten verwijderen als u bepaalde allergieën heeft. Vraag gerust aan het personeel wat de mogelijkheden zijn.

Keywords searched by users: cafetaria eigen haard roermond

Categories: Top 99 cafetaria eigen haard roermond

Chapeau TV: Take Away Restaurant het Gerecht Roermond

See more here: vietty.com

Images related to the topic cafetaria eigen haard roermond

Chapeau TV: Take Away Restaurant het Gerecht Roermond
Chapeau TV: Take Away Restaurant het Gerecht Roermond

Article link: cafetaria eigen haard roermond.

Learn more about the topic cafetaria eigen haard roermond.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận